Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kral daha geçen sene nirvanayı gördüler ya, o ikilinin AEW’da yüzleşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var bence. Hem Okada için sırada asıl kan davalısı Omega bekliyor şu an…
Kral daha geçen sene nirvanayı gördüler ya, o ikilinin AEW’da yüzleşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var bence. Hem Okada için sırada asıl kan davalısı Omega bekliyor şu an…
Yok o anlamda demedim reis. Deeppy Ospreay ve Okada gibi banger ustalari varken Ricochet maçına azmış ona ayar oldum. Eleman baya baya kötü güreşiyor şu aralar. Yine de zevkler renkler.
Yok o anlamda demedim reis. Deeppy Ospreay ve Okada gibi banger ustalari varken Ricochet maçına azmış ona ayar oldum. Eleman baya baya kötü güreşiyor şu aralar. Yine de zevkler renkler.
Valla kardeş Ospreay zaten her hafta güzel maç çıkarıyor. Okada'yı da tarzını da hiç sevmem. Darby ve Ricochet daha ilgimi çekiyor. Ben de senin kendini güreş gurmesi sanmana ayar oluyorum. Kaç yıldır Türk PW camiasının içindeyim senin kadar saçmalayanı görmedim.