Haftaya Dynamite'a Duyurulan 5 Maç

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Kral daha geçen sene nirvanayı gördüler ya, o ikilinin AEW’da yüzleşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var bence. Hem Okada için sırada asıl kan davalısı Omega bekliyor şu an…
Final maçı olacak bu, Okada, Ospreay'ı da yenip kemerini koruyacak, Omega kemeri ondan alacak isim olacak ama hangi şov bilemem All In şovuna 7 koca ay var, Grand Slam şovu daha uygun gözüküyor.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
18
Beğeni sayısı
67
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Final maçı olacak bu, Okada, Ospreay'ı da yenip kemerini koruyacak, Omega kemeri ondan alacak isim olacak ama hangi şov bilemem All In şovuna 7 koca ay var, Grand Slam şovu daha uygun gözüküyor.
Ben Omega vs Okada maçının bu kemer için yapılmasından çok kemersiz yapılmasını isterdim. Umarım Ospreay kazanır

Brave Dragon

Monday Night Messiah
Konular
5
Beğeni sayısı
84
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
1
Valla kardeş Ospreay zaten her hafta güzel maç çıkarıyor. Okada'yı da tarzını da hiç sevmem. Darby ve Ricochet daha ilgimi çekiyor. Ben de senin kendini güreş gurmesi sanmana ayar oluyorum. Kaç yıldır Türk PW camiasının içindeyim senin kadar saçmalayanı görmedim.
Puroresuya rezillik diyorsun saçmalamaktan bahsetme.

Brave Dragon

Monday Night Messiah
Konular
5
Beğeni sayısı
84
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
1
Valla kardeş Ospreay zaten her hafta güzel maç çıkarıyor. Okada'yı da tarzını da hiç sevmem. Darby ve Ricochet daha ilgimi çekiyor. Ben de senin kendini güreş gurmesi sanmana ayar oluyorum. Kaç yıldır Türk PW camiasının içindeyim senin kadar saçmalayanı görmedim.
Bir de kendimi güreş gurmesi sanmıyorum Ricochetin son maçlarını aç izle demek istediğimi anlarsın.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: