ŞL 2. Ön Eleme Turu 1. Ayak | Zalgris Vilnius - Galatasaray

Kim Kazanır?

• Zalgris Vilnius

Oy: 2 33.3%
  • Galatasaray

Oy: 4 66.7%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,906
Beğeni sayısı
4,379
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
vmfd-zalgiris-current-logo-355FF41F90-seeklogo.com.png
gs-arma-sari-yildizlar-1905-galatasaray-amblemi-1.png

Logo_UEFA_Champions_League.png

📅 25 Temmuz 2023, Salı
🕖 19.00
🏟️ LFF Stadyumu (Vetra)
🧭 Luis Godinho
📺 S Sport Plus​

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Valla o kadar iyi kadro kuruldu ki Şampiyonlar Ligine kalınamadığı halde Okan'a yol verilmesi lazım ama bu takımın başında Okan değil Ezel'in annesi kör meliha bile olsa tökezleme ihtimali imkansıza yakın.
Okan tur verdi diye kovulacağını düşünürken senin zeka seviyesi

image.png

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,906
Beğeni sayısı
4,379
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Valla o kadar iyi kadro kuruldu ki Şampiyonlar Ligine kalınamadığı halde Okan'a yol verilmesi lazım ama bu takımın başında Okan değil Ezel'in annesi kör meliha bile olsa tökezleme ihtimali imkansıza yakın.
Eldeki iyi kadronun idaresinin daha kolay olduğunu zannedip çok büyük yanılgıya düşüyorsun her seferinde yavrum, bir türlü uzlaşamadık seninle bu konuda. Sadık ol, plana güven...

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Eldeki iyi kadronun idaresinin daha kolay olduğunu zannedip çok büyük yanılgıya düşüyorsun her seferinde yavrum, bir türlü uzlaşamadık seninle bu konuda. Sadık ol, plana güven...

Futbol, hem nitel hem nicel iyi malzeme ve taktik tahtasında oynadığında başarılı olunabilen bir spor yavuzerim. Bunlar olmadan oyuncu idaresi de, motivasyon da fasa fiso. Bu turları geçmek için herhangi bir hoca faktörü gerekmez bu oyuncu grubuyla. Gruplara kalınıldığında göreceğiz ne olup biteceğini.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,906
Beğeni sayısı
4,379
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Futbol, hem nitel hem nicel iyi malzeme ve taktik tahtasında oynadığında başarılı olunabilen bir spor yavuzerim. Bunlar olmadan oyuncu idaresi de, motivasyon da fasa fiso. Bu turları geçmek için herhangi bir hoca faktörü gerekmez. Gruplara kalınıldığında göreceğiz ne olup biteceğini.
Ben sadece oyuncu idaresinden bahsetmiyorum ki zaten, ben de işin taktik tahtası kısmındayım. Bu kadar yetenekli, yıldızlarla dolu bir kadroda kimi nerede oynatacağını ve nasıl kullanacağını ayarlayabilmekten bahsediyorum. Ha oyuncu idaresine gelecek olursak Nagelsmann'ın meşhur lafıyla aynı görüşteyim o ayrı konu, ve bir de şu var. Çok seversin...

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Ben sadece oyuncu idaresinden bahsetmiyorum ki zaten, ben de işin taktik tahtası kısmındayım. Bu kadar yetenekli, yıldızlarla dolu bir kadroda kimi nerede oynatacağını ve nasıl kullanacağını ayarlayabilmekten bahsediyorum. Ha oyuncu idaresine gelecek olursak Nagelsmann'ın meşhur lafıyla aynı görüşteyim o ayrı konu, ve bir de şu var. Çok seversin...

Hocam doğru söylemiş, futbol bir bilimdir. 2016 UEFA Avrupa Şampiyonasından sonra da bir bilimdi, 2000'de Kopenhag'dan önce de bir bilimdi. Ne değişti acaba? 🤔

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: