RPG Zaferin Ardından

BerzerkBryan

Boliever
Konular
639
Beğeni sayısı
621
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
1734285294041.png
WWF Wrestling on X: Intercontinental Champion of the day: Val Venis -  Claimed the Intercontinental title at St. Valentine's Day Massacre: In Your  House on February 14, 1999. His title run lasted

Tyler Breeze direksiyonda, Val Venis yan koltukta kemerini omzuna atmış halde oturuyor. İkili son maçın heyecanını hala üzerlerinden atamamış gibi görünüyor.

Tyler Breeze: Val şu an neredeyse zirvedeyiz adamım o kemer... bizim emeklerimizin karşılığı sen kazandın ben destek oldum biz başardık adamım!

@KALKTI!!!!

Ekli dosyalar

• 1734285053978.png
    1734285053978.png
    993.5 KB · Görüntüleme: 1

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,394
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
images

Val Venis: VUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! THE PENIS IS GRAND SLAM BEBEĞİMMMMMMMMMMHHHHHHHH!!! KOLEKSİYONDAKİ TEK BOŞLUK!! KASABADAKİ SON BAKİRE!!! BU KOCA PENİSLİ ADAM KASABADAKİ GÜMMMMMMMMMM SESİNİN TEK SORUMLUSU! SON BAKİREYİ PAT PAT PAT PATLATTI. VE ŞİMDİ O BEBEK KUCAĞIMDA MIŞIL MIŞIL UYUYOR!!!

Venis kucağındaki Televizyon Şampiyonluğuna şaplak atıyor. Özel park alanında adrenalinin de verdiği etkiyle yüksek sesle konuşuyorlar. Venis'in zafer sarhoşu olduğu her halinden belli. Şov devam ediyor. İçeride binlerce seyirci bir sonraki maça dalıp gitmiş bile. Breeze arabanın anasını ağlatarak sürmeye başlıyor.

Val Venis: Hey, nereye gidiyoruz?

@BerzerkBryan

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,394
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val, Mary'nin adı geçince gözlerini ovmaya başlıyor.

Val Venis: Gitmiyoruz.

Breeze pandik yemiş gibi aniden Val'e dönüyor. O sırada dışarıdaki kalabalığın yanlarından geçiyorlar. Val'in dikkati dağılıyor ya da öyleymiş gibi yapıyor. Hayranlarla kutlama yapıyor. Seviniyor ve karşılıklı atışıyorlar. Val tekrar yerine otururken kahkahalara boğuluyor. Breeze ona kanı donmuş bir ifadeyle bakıyor. Bir cevap bekliyor. Val, Breeze'ye döndüğünde suratı düşüyor.

Val Venis: SİKTİĞİMİN ARABASINI BİR BARA SÜR!! BUGÜN BİR ZAFER KAZANDIM. BUNU KUTLAMAK BENİM HAKKIM. ÖYLE DEĞİL Mİ? ŞİMDİ BANA BÖN BÖN BAKMAYI KES. EN GÜZEL FAHİŞELERİN OLDUĞU BİR BARA SÜR ŞU SİKTİĞİMİN ARABASINI!

@BerzerkBryan

BerzerkBryan

Boliever
Konular
639
Beğeni sayısı
621
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Tyler Breeze biraz bozularak arabayı sürmeye devam eder ve bir bar'ın önüne gelirler

Tyler Breeze: Geldik Val.

Arabadan inerler ve Bar'a doğru geçerler.

1734318407713.png
Venisin keyfi yerine gelir ve Breeze ile beraber içkilerin olduğu alana geçerler.

Tyler Breeze Barmen'e doğru: Hey selam dostum bize güzel alkoller ver.

İçkileri hızla önlerine gelir.

@KALKTI!!!!

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,394
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
giphy.webp

Venis ve Breeze çılgın kalabalığı yararak üst kata yöneliyor. Oradan her şey çok daha net ve güzel görünüyor. VIP kısmın oradaki görevlinin cebine dolgun bir ücret bırakıyor Venis. Sol tarafında bir latin fahuşesini gözüne kestiriyor. Cıvıtmadan, kıvırmadan, direkt onu beğendiğini belli ediyor bakışlarıyla. Elindeki kokteyli yudumlamaya başlarken aşağıdaki parti ortamını seyrediyor.

Val Venis: Aşka inanır mısın Breeze? Hele bu çağda? Bana öyle geliyor ki eskiden birkaç kilometrekarelik alan içinde yaşayıp durulan, dünyanın %99,99'undan bihaber, 500 bilemedin 600 insan tanıyıp ölünen o çağlara has bir şey bu. O dönemde en fazla ne yapabilirsin? Ne kadar çılgın olabilirsin? Adrenalin ihtiyacını nasıl giderebilirsin? Çoban olmak dışında bir seçeneği olmayan biri ancak bu kadar bad ass olabilirdi. O bad ass'ler, o piçler, işte o alfalar bugünün betaları gibi evlendiler. Bir de şunlara bak. (Viskiyi tuttuğu eliyle aşağıyı, kendini dansa, müziğe, liberal cinsel pazara bırakan o insanları göstererek.) Bu adamlar evlenir mi? Bu kızlar kelimenin tam anlamıyla birine aşık olur mu? Tüm bu imkanlara rağmen. Sevişebilecekleri sonsuz seçenek var. Rahatlar. Akıştalar. Bağlılıkları yok. Hesap soran yok. Sorumluluk yok. Niye bunu bıraksınlar ki?

Sol taraftaki latin fahuşeyle tekrar göz göze geliyor. Gülümsemesine, belli belirsiz bir gülüşle karşılık veriyor.

Val Venis: Hiç aşık olmadım. HİÇ! İnanabiliyor musun? İnsanın en kötü, çocukluk aşkı olur değil mi? Yok işte amına koyayım yok. Bilmiyorum. Bir kıza neden aşık olmam gerektiğini de bilmiyorum. Bende olmayan neyi bana verebilirler? Am ve göt dışında. Bir de meme. Senin tabirinle iki meme. E tamam onlara ulaşıyorum zaten. Tadını biliyorum. Fakat bu aşık olmak için yetersiz. Peki ne? Yaşlılığımda bana bakması için bir bakıcılık rolü mü beni ona aşık edecek olan? Çocuklarımın annesi olması mı? Çocuklarım umurumda mı ki annesi umurumda olsun amına koyayım? Dinle Breeze, sakın unutma. Aşk... evlilik.... aile kurmak.... sevgi.... kusturmalı Ted Mosby betalığı.... Hepsi birer yalan dostum. İnan bana. Yok öyle bir şey. Onlar eskilerin masalları. Saf çobanların vakit öldürmecesi. Hepsi! Bu dönemde tek bir gerçek var. (Kıtalararası Şampiyonluğu'nu ima ederek) SKOR! HER ALANDA SKOR! Ve şimdi, bir sayı daha atacağım.

Latin fahuşe, yanında arkadaşıyla beraber VIP bölüme giriyor. Venis, kızı gördüğü andan beri bunu planlıyordu. Fahuşeyi nazik hareketle karşılıyor. Diğeri de Breeze'ye gidiyor. DJ'in hayal gücüne kendilerini bırakıp akışa dahil oluyorlar. Latin fahuşe bu gece Venis'i, Malakai Black'ten daha çok yoruyor.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: