RPG Zaferin Ardından

BerzerkBryan

Boliever
Konular
599
Beğeni sayısı
565
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
1734285294041.png
WWF Wrestling on X: Intercontinental Champion of the day: Val Venis -  Claimed the Intercontinental title at St. Valentine's Day Massacre: In Your  House on February 14, 1999. His title run lasted

Tyler Breeze direksiyonda, Val Venis yan koltukta kemerini omzuna atmış halde oturuyor. İkili son maçın heyecanını hala üzerlerinden atamamış gibi görünüyor.

Tyler Breeze: Val şu an neredeyse zirvedeyiz adamım o kemer... bizim emeklerimizin karşılığı sen kazandın ben destek oldum biz başardık adamım!

@KALKTI!!!!

Ekli dosyalar

• 1734285053978.png
    1734285053978.png
    993.5 KB · Görüntüleme: 1

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
53
Beğeni sayısı
3,312
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
images

Val Venis: VUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! THE PENIS IS GRAND SLAM BEBEĞİMMMMMMMMMMHHHHHHHH!!! KOLEKSİYONDAKİ TEK BOŞLUK!! KASABADAKİ SON BAKİRE!!! BU KOCA PENİSLİ ADAM KASABADAKİ GÜMMMMMMMMMM SESİNİN TEK SORUMLUSU! SON BAKİREYİ PAT PAT PAT PATLATTI. VE ŞİMDİ O BEBEK KUCAĞIMDA MIŞIL MIŞIL UYUYOR!!!

Venis kucağındaki Televizyon Şampiyonluğuna şaplak atıyor. Özel park alanında adrenalinin de verdiği etkiyle yüksek sesle konuşuyorlar. Venis'in zafer sarhoşu olduğu her halinden belli. Şov devam ediyor. İçeride binlerce seyirci bir sonraki maça dalıp gitmiş bile. Breeze arabanın anasını ağlatarak sürmeye başlıyor.

Val Venis: Hey, nereye gidiyoruz?

@BerzerkBryan

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
53
Beğeni sayısı
3,312
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val, Mary'nin adı geçince gözlerini ovmaya başlıyor.

Val Venis: Gitmiyoruz.

Breeze pandik yemiş gibi aniden Val'e dönüyor. O sırada dışarıdaki kalabalığın yanlarından geçiyorlar. Val'in dikkati dağılıyor ya da öyleymiş gibi yapıyor. Hayranlarla kutlama yapıyor. Seviniyor ve karşılıklı atışıyorlar. Val tekrar yerine otururken kahkahalara boğuluyor. Breeze ona kanı donmuş bir ifadeyle bakıyor. Bir cevap bekliyor. Val, Breeze'ye döndüğünde suratı düşüyor.

Val Venis: SİKTİĞİMİN ARABASINI BİR BARA SÜR!! BUGÜN BİR ZAFER KAZANDIM. BUNU KUTLAMAK BENİM HAKKIM. ÖYLE DEĞİL Mİ? ŞİMDİ BANA BÖN BÖN BAKMAYI KES. EN GÜZEL FAHİŞELERİN OLDUĞU BİR BARA SÜR ŞU SİKTİĞİMİN ARABASINI!

@BerzerkBryan

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: