Aynı maçta haksızlığa uğrayan bir tek Trabzonspor’muş gibi konuşursan düşmek olur. Kaldı ki bir tek -kaçıncı golden önce hatırlamıyorum- Sara için çalınan faul tartışmalı, ondan bahsetsen yine anlayacağım. Ofsayt falan demişsin, maçta toplam 7 tane gol oldu ve hiçbirinde ofsayta yakın diyebileceğimiz bir durum bile yok. Haksız penaltı demişsin, Mertens’in baldırına net ve orantısız bir darbe uygulanıyor. Bunu göremeyecek kadar gözün kör olmuş desem maçın hakemi bile kendini VAR’a gitmek zorunda hissedip 3-4 farklı açıdan falan izleyerek verdiği için vatandaşa da bu konuda bir şey diyemiyorsun. Trabzonspor’un attığı goldeki aut ayan beyan ortadayken, ilk yarıda Ozan’ın Yunus’a uyguladığı müdahale dünyanın her yerinde “kural olarak” kırmızı kartken bir Fenerbahçe taraftarı olarak Trabzonspor için mağdur edebiyatı yapıyorsan yine evet, bunun adı düşmektir. Omurgasızlık diye bir kelimeyi ben kullanmadım ama senin aklında canlanan tabir oysa buna da ben bir şey diyemem, bir insanın yaptığı şeyi en iyi o insan bilir.
Puan farkı mevcut durumda zaten 9 ben yanlış yazmışım, ikili averaj da bizde olduğu için iki defa değil üç defa kaybetmemizi beklemek zorundasınız, sizi de anlıyorum bu konuda ne diyebilirim ki.