Süper Lig 16. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

Kim Kazanır?

• Galatasaray

Oy: 3 100.0%
  • Trabzonspor

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Lannn birde iyiler kazanır yazmışlar oglum utanmıyp musunuz siz su yazıtı oraya yazarken az yüzünüz kizarmaz mi haksız penaltıyla ofsayt gollerle derbi kazanıp nası iyiler kazanıt edebşyatı yapabilitıeynyz

AKŞLWMFWAŞMFŞAWFMKWMKLA 10 kelime varsa beşi yanlış yazılmış ekran başında köpürüyor muydun bu mesajı atarken 'lannn'?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,341
Beğeni sayısı
4,665
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
JK ADMİNİ MİSİN YARILIYORUM BİDE SONA GÜLÜCÜK KOYMUS AŞKFĞAKDĞAMAĞDKAŞFKAŞDKAŞFMAŞMXŞ
Hangi JK la dün -1 puanlı takıma yenilip önceki hafta uzaybahçeme dayak atan JK mi? Öyleyse şeref duyarız ki

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
607
PG Nakit
700
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hangi JK la dün -1 puanlı takıma yenilip önceki hafta uzaybahçeme dayak atan JK mi? Öyleyse şeref duyarız ki
Sen kendini dünyanın en temiz, iyilerin her zaman kazandığı takımın taraftarı olarak avutmaya devam et dostum. Şu maçın eşit şartlarda oynansa 3-1 biteceğini bal gibi biliyorsun da görmezden geliyorsun

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,341
Beğeni sayısı
4,665
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sen kendini dünyanın en temiz, iyilerin her zaman kazandığı takımın taraftarı olarak avutmaya devam et dostum. Şu maçın eşit şartlarda oynansa 3-1 biteceğini bal gibi biliyorsun da görmezden geliyorsun
En temiz olduğumuzu iddia etmiyorum ama UEFA’dan tescilli… takımlardan daha temiz olduğumuz açık. Allah da kimseyi 6 puanlık farkın 3’e inmesi uğruna geçen sene stadında dövüşmeli nefret beslediği takımı kelek argümanlarla savunacak kadar düşürmesin.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
607
PG Nakit
700
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
En temiz olduğumuzu iddia etmiyorum ama UEFA’dan tescilli… takımlardan daha temiz olduğumuz açık. Allah da kimseyi 6 puanlık farkın 3’e inmesi uğruna geçen sene stadında dövüşmeli nefret beslediği takımı kelek argümanlarla savunacak kadar düşürmesin.
Haksızlığa uğrayanları savunmayı düşmek, omurgasızlık olarak gören biri ile bosa bu konu hakkında muhattap oluyorum bence... Biz rakip değil miyiz puan farkının 3e inmesini istemek yerine 9a çıkmasını mı isteyelim anlamadım ki

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: