UEFA Avrupa Ligi 6. Hafta | Fenerbahçe - Athletic Bilbao

Maçın Sonucu Ne Olur?

• Fenerbahçe

Oy: 1 20.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%
  • Athletic Bilbao

Oy: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Geçen gün Okan 30 milyonluk Sivas'ı 10 kişi yendi diye sağda solda kafa şişiriliyordu biz Bilbao'ya 10 kişi ile top oynatmadık lafını yapan yok. Medya herşeydir işte maalesef.
IMG_8168.jpeg

Hiç de oynamamışlar valla kaleye bile gelememişler cidden. Nasıl konuşmuyor medya bu futbolu ya akıl alır gibi değil. İspanyol basınının öncülerinden özellikle Marca’yı kınıyorum, bu ülkede bir tek Real Madrid ve Barcelona yok!

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
198
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Siz yaptığınız kupon tutsun diye karşılıklı gollü gs galibiyeti istersiniz

Ben ise musleraya sövebilmek icin

Biz aynı değiliz

GS yarın malmöye yapistirir
de238328593da21dbf9185ed3f7d991d.gif

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İnsan azmanı İskandinavlar'ın altıpasımıza 100 tane top getirip Bitiklera'yı secdeye oturtacağı anlara hazır mıyız? :d
1733950963290.png

35. saniyede yapacağı saçma sapan bir işle çok sevdiği GS’sini, patatesi SOSA bandırırcasına mideye indirmek için hazır olduğuna dair duyumlar aldım.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
369
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Bıkmadan usanmadan sormaya devam edeceğim, bu Jose Mourinho işini biri gelsin bana anlatsın ya. Aralık ayını yarıladık, yıl oldu 2025. Avrupa lig aşaması bitmek üzere ligde de ilk yarı bitti bitecek 1 tane büyük ölçekli maç kazanmadı bu adam ya. 1 tane abi dalga mı geçiyorsunuz arkadaş. Ben ne anladım bu Mourinho’dan aga. Hatay Antep yenmek için mi getirdin Mourinho’yu?

Bak olay derbi değil, büyük ölçekli maç. İlk 5’deki rakiplerin Samsun ve Göztepe’yi de yenemedin ki. İnanılmaz ya. Hatay Antep Kasımpaşa yenmek için Mourinho’ya mı ihtiyaç vardı?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bıkmadan usanmadan sormaya devam edeceğim, bu Jose Mourinho işini biri gelsin bana anlatsın ya. Aralık ayını yarıladık, yıl oldu 2025. Avrupa lig aşaması bitmek üzere ligde de ilk yarı bitti bitecek 1 tane büyük ölçekli maç kazanmadı bu adam ya. 1 tane abi dalga mı geçiyorsunuz arkadaş. Ben ne anladım bu Mourinho’dan aga. Hatay Antep yenmek için mi getirdin Mourinho’yu?

Bak olay derbi değil, büyük ölçekli maç. İlk 5’deki rakiplerin Samsun ve Göztepe’yi de yenemedin ki. İnanılmaz ya. Hatay Antep Kasımpaşa yenmek için Mourinho’ya mı ihtiyaç vardı?

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
818
PG Nakit
1,055
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Ekli dosyayı görüntüle 9884

Hiç de oynamamışlar valla kaleye bile gelememişler cidden. Nasıl konuşmuyor medya bu futbolu ya akıl alır gibi değil. İspanyol basınının öncülerinden özellikle Marca’yı kınıyorum, bu ülkede bir tek Real Madrid ve Barcelona yok!
Screenshot_20241212_103121_Mackolik.jpg

Tipik bir karşı taraf taraftarı olarak gene yapacağın çarpıtmayı yapmışsın. 10 kişi ile böyle böyle kitlenir Bilbao. Siz 10 kişi kaldığınızda Prag'dan 4 yemiştiniz rezil rüsva şekilde

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: