Rey Fenix: “Bir Doktora İhtiyacım Vardı Ve Sen Beni Aylarca Görmezden Geldin”

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Muhtemelen asıl olay ve "insanlık dışı" dediği şey sakatlık süresininin de sözleşmesine ek bindirmiş olması. Şirkette TK ile iletişime geçmeden doktor mevzusu bile hallolamıyor mu yoksa her kovulmak isteyen TK'e kulp mu buluyor, 2. ihtimal %51 gibi. Ayrıca AEW'da WWE'nin aksine güreşçiler kendi doktorlarını buluyor/bulma özgürlüğü tanınıyor diye biliyorum.

Pentayla denk gelebilmek için muhtemelen sakat sakat bile güreşecek kadar ahmak bu adam. TK de böyle haşereleri bir an önce defetmek yerine skandal-cıklar yaratmasına izin verne bir şaklaban. İK departmanındaki namları Türklerle kapışacak yakında, kaçıncıya aynı hikaye.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Yanlışsam düzeltebilirsiniz bu olayı ancak forumda açılan konulardan takip edebildim. Güreşte ve diğer sporlarda yıllardır olan bir sözleşme maddesini sanki AEW icat etmiş gibi davranmaya gerek yok. Eğer sakatlanıp doğal olarak evde çalışmadan para aldıysan şirketin de o paranın karşılığını isteme hakkı var. Özellikle movesetinde tehlikeli hareketler bulunan biriysen 2-3 kere düşünmen lazım sözleşmeyi imzalamadan önce.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
@Beast Incarnate mevzu açığa çıkmaya başladı.

Tony Khan nasıl bir adam la. CM Punk'ı yonetemedi yetmedi kendi CM Punk'ını yarattı.
Dedim ama bilader o tweeti attıran başka sebepler var diye, çok belli çünkü.

Şu işaretlediğim tespit de yılın tespiti falan olabilir. akskwldnwşdjwşsjwşdjwlswjld

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Muhtemelen asıl olay ve "insanlık dışı" dediği şey sakatlık süresininin de sözleşmesine ek bindirmiş olması. Şirkette TK ile iletişime geçmeden doktor mevzusu bile hallolamıyor mu yoksa her kovulmak isteyen TK'e kulp mu buluyor, 2. ihtimal %51 gibi. Ayrıca AEW'da WWE'nin aksine güreşçiler kendi doktorlarını buluyor/bulma özgürlüğü tanınıyor diye biliyorum.

Pentayla denk gelebilmek için muhtemelen sakat sakat bile güreşecek kadar ahmak bu adam. TK de böyle haşereleri bir an önce defetmek yerine skandal-cıklar yaratmasına izin verne bir şaklaban. İK departmanındaki namları Türklerle kapışacak yakında, kaçıncıya aynı hikaye.

Şu persfektiften bakınca aynısını WWE için yapabilir mi muamma.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Şu persfektiften bakınca aynısını WWE için yapabilir mi muamma.
Hayır yapamazdı. WWE'de işlerin daha profesyonel işlemesini geçtim. Oldu da böyle bir durum yaşandı. Sözleşmesi devam ederken ağzını acamazdi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi