TFF'den Açıklama Geldi

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,040
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Hakemin kart göstermemesi s*çma, bu açıklama ise sıvamadır. Direkt ayağa oyuncuyu sakatlamaya yönelik hareket elbet kırmızı olacak bunu maçta göstereceksin. Eğer göstermiyorsan da ezik gibi (TFF) açıklama yapmayacaksın. O zaman sakatlanmalı bütün hakem hatalarının olduğu faullerde aynı reaksiyonu bekleriz.

Bu arada pozisyon net kırmızı adamın direkt aşil tendonuna basmış. Bunu tartışmam.

Akashi

the front man
Konular
652
Beğeni sayısı
2,193
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
Barış’ın gülümsediği an ile kendisine yapılan skandal faul ve skandal hakem kararı arasındaki bağlantıyı hala kurabilmiş değilim ama canın sağ olsun. Attığın dirsek pozisyonu ikili mücadelede yapılan kasıtsız ve orantısız bir müdahale iken (asla meşrulaştırmıyorum bu arada, sadece faulün tasnifini yapıyorum) bugün Barış’a yapılan faul ise net bir şekilde oyuncuyu sakatlamaya yönelik, ikili mücadelenin ötesinde, hele ki topla uzaktan yakından alakası olmayan bir faul. İkisinin ayrımını doğru yapmak gerekiyor, işinize geldiği gibi değil. Kaldı ki attığın kesitteki faul ile Manaj’ın bugünkü faulünü aynı potaya alabilecek olsak bile “eh çivi çiviyi söksün madem” denecek şeyler değil bunlar. Yolda gördüğün bir adamı öldürüp ifadende “E bu da X kişisini öldürmüştü ondan ben de tuttum kafasına sıktım” diyerek ceza almamayı istemek gibi bir şey bu tamamen ve uzaktan bakınca gerçekten çok komik duruyor.

Fred-Torreira mevzusunu ise tam olarak hatırlamamakla beraber eğer ben öyle bir şey yaptıysam yine o dönem mutlaka ar damarımıza basacak belaltı bir şeyler bulmuşsunuzdur, ben de o dönemki galeyanımla böyle bir hata yapmışımdır; dediğim gibi içerik olarak hatırlamıyorum ama yaptıysam da hatadır, affola der geçerim. Dün ben o hatayı yaptıysam, bugünse siz Barış Alper’in başına geleni meşrulaştırmaya çalışıyorsanız; yani tüm bu futbol iklimi halkın içinde bile bu hale geldiyse tek sorumlusu benim nezdimde Ali Koç’tur. Saha içinde elde edemediği ve edemeyeceği başarıları saha dışına kanalize ederek camianızı uyutmaya devam edeli 6 sene oldu, yazın da 7 sene olacak. Konu niye buraya geldi diye şaşırma, sadece saldırılmaya devam edildikçe ısrarcı bir şekilde asıl üzüldüğüm noktayı anlaman/anlamanız için üstteki mesajımda söylediğimi açmaya çalışıyorum.

Sosyal medyada dönen yanlış fotoğraf da yine Barış Alper’e ait olan, GS resmi hesabının paylaştığı bir fotoğraftı. Geçen sezonki Konya maçından o da. Ve yine bu tip sert ama Manaj’da olduğu gibi insanlık dışı kast olmasa dahi net bir şekilde kırmızılık olan müdahalede bu sefer sarı kart dahi çıkmamıştı. Kim bilir, belki de Barış Alper o maçta ikili mücadelede rakibine faul yaptığı için kırmızı kart gösterilmemiştir onda da. :D
Ben müdahaleye kırmızı değil demedim ki zaten. Sadece dönen mağdur edebiyatından rahatsızım. Herhangi bir futbolcununun camia olarak algı yaratma kabiliyeti yüksek galatasaray karşıtı kasıtlı müdahale yapacağını da düşünmüyorum ki örneklerini de güzel gördük bugün. Barış gülümserken yanındaki adamın uyarması ve somurtarak çıkması, babasının Manaj’ı yorum bombasına tutması, yanlı yorumcuların bu ülkede barınamazsın tarzı söylemleri uzar gider. Valla ben de izledim pozisyonları gayet de normal yorumlamışım denk bence. İşime de gelse ne olacak gelmese ne olacak ben bu sezon fener maximini almasa ligi bile izlemeyecektim. Dedim bunu önceden de. Yanlış yapan bir adamın başına gelen bir yanlışa neden üzüleyim onu demek istiyorum bulsun belasını gitsin işine. Yoksa ortada iki tarafın da yaptığı yanlış zaten.

Paylaşımı sen yapmadın bu arada direkt Galatasaray yaptı o yüzden aklımda kalmış. Ben Ali Koç lafıyla ya da yarattığı şeylerle hareket edecek biri olduğumu da düşünmüyorum her fırsatta futbol aklının rezalet olduğunu savunan biri olarak.

Fotoğraf geçen sezona aitse boşuna algı yaratmaya, drama kasılmaya çalışılmasın o zaman benim bu muhabbetin temelini oluşturduğum şey de bu. Torreira bileğe Double Foot Stomp atsın mağduriyet yok, Sanches yerden karna tekme sallasın mağduriyet yok, Manaj bileğe bassın ülkeden gönderilsin. :D

Konular
19
Beğeni sayısı
215
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Umut dünyası işte. Bir tanesini kurtarırız belki diyoruz.
Yardım istemeyen birine yardım edemesin. Twitter’ı sildiğimden beri bu konuda kafam rahat. Haftada bir maçımı izliyor belki bir iki yorum programı izler keyfime bakarım. Bu tarz düşünce yoksunu şahıslar da Twitter’da havlaya dursunlar.

Styles Clash

littlefinger
Konular
97
Beğeni sayısı
2,040
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Daha önce Oosterwolde dövülürken falan niye açıklama gelmedi de GS için apar topar açıklama yapılıyor? Kimden bu fikir geldi de sarı bile olmayan pozisyon için şu kadar teferruat yapılıyor anlamak güç.

Sarı bile olmayan pozisyon 🫵😹

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
127
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Apaçık bir şekilde TFF ile GS arasındaki gerilimin arttırılmak istenmesi sonucunda yapılan bir hareket olduğunu düşünüyorum. İlk kez aşil tendonuna basılan oyuncu Barış Alper değil ve olay nerelere geldi. Gerçekten akıl almıyor artık

Akashi

the front man
Konular
652
Beğeni sayısı
2,193
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton

Sarı bile olmayan pozisyon 🫵😹

Yukarıda Ali Koç ne derse tam tersi mantığımı belirtmiştim bu açıklamayı okuduktan sonra ne kadar haklı olduğumu tekrar anladım. Kulüp tarihinin en rezalet yönetimine katlanıyoruz şu an.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
620
PG Nakit
700
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Vallahi keşke en yakın zamanda şampiyon olsanız da bünyenizdeki şu radyoaktif maddeden en azından olabildiğince kurtulduğunuzu görebilsem. Yakınımdaki yöremdeki insanların şu nefret ikliminin yarattığı dip dalgada boğulmaya kendilerini mahkum ettiklerini görmek gerçekten çok üzücü, Ahmet Ercanlar kadar bile olamadınız pes.
İlk önce engelli alıntısı yapmana rağmen dayanamayıp baktığını biliyordum canım güzel kiralık kalıyorum kafanda lol.

Kamera açısından vurduğu bile belli değil ki, ikili mücadelelerde yüze dirsek gelme olayı sık yaşanan bir olay. Az maçında da Mertens'e vurdular hakem faul bile vermedi. Dediğimiz gibi bile isteye gelip aşil tendon ile beraber komple bacağı sökme suretiyle futbol hayatı bitirmeye çalışmanın GS'de herhangi bir karşılığı varsa söyleyin ona göre konuşalım.
Beyler vallahi merakımdan soruyorum siz BAY'a olan bu faule neden bu kadar içerlediniz ki? Siz biz ayrımı için demiyorum ama Mert'i korner direği ile KOVALADILAR Galatasaraylılardan gram ses çıkmadı, oyuncunuz genç bi oyuncuya sırf gol attı diye diye ses çıkmadı fakat futbolun olağan akışında olabilecek riskli bi harakete niye bu kadar tepki gösteriyosunuz ki?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,739
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Beyler vallahi merakımdan soruyorum siz BAY'a olan bu faule neden bu kadar içerlediniz ki? Siz biz ayrımı için demiyorum ama Mert'i korner direği ile KOVALADILAR Galatasaraylılardan gram ses çıkmadı, oyuncunuz genç bi oyuncuya sırf gol attı diye diye ses çıkmadı fakat futbolun olağan akışında olabilecek riskli bi harakete niye bu kadar tepki gösteriyosunuz ki?
Çünkü insanım.

Türk futbolunda terörün her türlüsüne karşıyım. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun. Bu sezon yaşananlar alenen ortada ve bugün bu ülke futbolu bu iklime sahipse bunun müsebbibi üç büyükler nezdinde Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu ve bu federasyona bağlı bütün oluşumlardır. Ben burada yapılan hakem hatalarının, futbolun ‘paydaşlarının, yaptığı açıklamaların yahut verilen hatalı cezaların rengi, boyası yoktur dedikçe herkes bir şekilde ayarsız fanatizme boyun eğdi. Bu ülkedeki siyaset iklimi rayına oturana kadar futbol iklimi de asla rayına oturmayacak. Siyaset, futbola sapkınca ve müstehcen bir ilişki boyutunda girmiş durumda zira. Sonumuz hayrolsun, her anlamda.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: