Allah sonumuzu hayır eylesin. Takım bugün gerçekten iyiydi. İlk goldeki rezil takım savunmasını saymazsak 70 numaralı sarı eşeğimiz girene kadar tüm takım iyiydi. 70 numara sayesinde maçı verdik. Şenol dedem gerçekten takımı bir noktaya çekmeye çalışıyor yani bugün sınırlarının üstünde top oynadı takım. Çok güzel tempo yapıldı mücadeleden eksik kalınmadı o yüzden maç içi performanstan yana bu maçlık problem yok fazla. Fakat gel gelelim eski asbaşkan beyefendi tombak. Gelelim sana. Trabzonspor tarihinin en rezil dönemini yaşamamızda baş sorumlusun ekonomik hamlelerin haricinde asbaşkanken bile takıma faydan dokunmadı sayılır. Üstelik hakem karşılıklı kalın kıyım yaparken bu açıklamaların neyin nesi anlamadım. Takımın sezon boyunca bir şeyler yapar ya da hakem tek taraflı seni biçer parçalar konuşursun böyle ama her büyük maç sonrasında böyle aptalca açıklamaları yapmanın ne manası var? Her maç sonu rezillik şerefsizler bilmem ne bir sürü şey havada uçuşuyor. Federasyonun başındaki çeyreklik Laz Ziya yüzünden bazı maçlarda doğranmış da olabilirsin fakat bu takımın bu hale gelmesindeki baş sorumlu sensin. 22 yaşına gireceğim ay sonunda Trabzonspor'un bu kadar rezil olduğu bir dönem biliyorum onda da ben dünyada yoktum. Trabzonspor 1 puanla küme hattının hemen üzerinde duruyor. Suyun üzerinde sadece gözleri kaldı takımın. Bu kadar plansız kurulmasını geçtim fare apo ne dediyse onu yaptın ekonomik hamlelerinin altına da dinamit bağladın durdun kurduğun takım o kadar planlamadan uzak bir takım ki geldiğimiz bugünde takımın as kanatlarının yaş ortalaması 35 ve yaşlı olanın ayağına bakıyorsun. Boşnak olan beyefendiye değinmiyorum bile arkasındaki adam her maç helak oluyor bu beyimiz de orta yuvarlakta dolanıyor. Hızlı taç kullansa belki Banza'yı bire bir bırakıp Bardakçı'yı attıracak ama kahya beyimiz ondaki keyif paşada yok 50 metre arkadaki adamı bekliyor tacı kullansın diye. Sezon içindeki sözde kadro dışı hamlesini bahsetmiyorum bile. Sözleşmeleri biten adamları dışarıda bıraksan ne olur? Son iki maçında 13 gol yediğimiz sezonda bile bu kadar rezil duruma düşmemiştik. Bu sezonki kadar para harcanmamıştı yine yanlış hamlelerimiz vardı ama o kadar rezil durumda değildik. O günün baş sorumlularından birisi de bugün federasyonun başında açıkça Trabzon'u doğrayın falan diyebiliyor. Ama başımızdaki adam ondan daha rezil bir duruma soktu takımı ama karşısına koskoca camia aday bile çıkaramadı. Yazık bu halimize. Bu futbolcular diğer maçlarda da asla bugünkü gibi oynamayacak. Ciddi düşme adayıyız bu sene Allah sonumuzu hayır eylesin.