Trabzonspor - Tartışma Konusu

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn

759b8650083d805e609178d58fc76910.png

Belki benden başka Trabzonsporlu da vardır da konu altında yorum yaparız takımımız hakkında.​

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Simon Banza ve Muhammed Cham
Banza ilk geldiğinde çok umutlanmıştım ve ilk bir kaç maç için beklentiyi karşılamamış olmasını (oyun olarak) takımın tamamına bağlamıştım ben ama son maçlarda durumunu tamamen kendisine yıkmak üzereyim. Son iki üç maçta acayip goller kaçırıyor ona rağmen gol krallığına oynuyor penaltılarla falan ilginç bir adam ama bunu kiralayacağıma gidip Onuachu alırdım ya da bonservisli Dovbyk şekli birini kovalardım garip bir isim alır onun üzerine düşerdim. Benim için hayal kırıklığı oldu diyebilirim. Cham ise topçu kumaşına sahip ancak çok yetersiz fiziği. Boyuna göre çok zayıf. Üfleseler uçacak durumda 60 kilo falan adam. Kendisinden yaklaşık 10 santim kısayım ama göbeğimin üstünde zorlanmadan taşırım gibi geldi. Fizik yüklemesi yapmaları lazım ancak takım bu durumdayken onu nasıl yapacaklar bilmiyorum sakatlık bahanesiyle saklayamazsın da.
Üstad ne olacak bu Trabzonumuzun hali?
AdanaDemirspor maçının ilk yarısı bittiğinde ciddi küme düşeceğiz diye evin içerisinde bağırıyordum. İkinci yarı 5 atmış olmaları hiçbir şeyi değiştirmiyor takım inanılmaz kötü durumda. Tabloda altındaki takımlardan sadece bir tanesi kendinden kötü durumda ona da ilk yarı Allah yardım etti de ikinci yarı pilleri bitti adamların 5 attın. Son iki maç performansı rezalet. Takım her şeyden önce fizik olarak yetersiz. Bekler hem sağda hem solda çok yalnız kalıyor savunma anlamında. Takımın en yetenekli ayakları 35 yaş üstü milfler ve artık 90 dakika maç çıkarmayı bırak 20 dakika yüksek tempo düz koşu atamaz haldeler. Hocanın da formu inanılmaz düşük ve bu sene ciddi küme düşme adayıyız. Devre arası yönetim eğer genel performanslarının aksine yüksek bir beceri göstermezse, ki gösteremeyecek bence, sezon sonu bizi Ali Koç'un ilk senesindeki Fenerbahçe gibi bir şey bekliyor. Allah yardımcımız olsun. En kısa bu şekilde genel durumu anlatabiliyorum. Yönetim kurulu üyelerinden birisi forumda HD İskender'e geliyor ara sıra sonraki gelişinde yakalayıp durumu soracağım. Önceki iki seferde transferleri almıştım kendisinden belki içeride neyin döndüğünü anlatır bana.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Allah sonumuzu hayır eylesin. Takım bugün gerçekten iyiydi. İlk goldeki rezil takım savunmasını saymazsak 70 numaralı sarı eşeğimiz girene kadar tüm takım iyiydi. 70 numara sayesinde maçı verdik. Şenol dedem gerçekten takımı bir noktaya çekmeye çalışıyor yani bugün sınırlarının üstünde top oynadı takım. Çok güzel tempo yapıldı mücadeleden eksik kalınmadı o yüzden maç içi performanstan yana bu maçlık problem yok fazla. Fakat gel gelelim eski asbaşkan beyefendi tombak. Gelelim sana. Trabzonspor tarihinin en rezil dönemini yaşamamızda baş sorumlusun ekonomik hamlelerin haricinde asbaşkanken bile takıma faydan dokunmadı sayılır. Üstelik hakem karşılıklı kalın kıyım yaparken bu açıklamaların neyin nesi anlamadım. Takımın sezon boyunca bir şeyler yapar ya da hakem tek taraflı seni biçer parçalar konuşursun böyle ama her büyük maç sonrasında böyle aptalca açıklamaları yapmanın ne manası var? Her maç sonu rezillik şerefsizler bilmem ne bir sürü şey havada uçuşuyor. Federasyonun başındaki çeyreklik Laz Ziya yüzünden bazı maçlarda doğranmış da olabilirsin fakat bu takımın bu hale gelmesindeki baş sorumlu sensin. 22 yaşına gireceğim ay sonunda Trabzonspor'un bu kadar rezil olduğu bir dönem biliyorum onda da ben dünyada yoktum. Trabzonspor 1 puanla küme hattının hemen üzerinde duruyor. Suyun üzerinde sadece gözleri kaldı takımın. Bu kadar plansız kurulmasını geçtim fare apo ne dediyse onu yaptın ekonomik hamlelerinin altına da dinamit bağladın durdun kurduğun takım o kadar planlamadan uzak bir takım ki geldiğimiz bugünde takımın as kanatlarının yaş ortalaması 35 ve yaşlı olanın ayağına bakıyorsun. Boşnak olan beyefendiye değinmiyorum bile arkasındaki adam her maç helak oluyor bu beyimiz de orta yuvarlakta dolanıyor. Hızlı taç kullansa belki Banza'yı bire bir bırakıp Bardakçı'yı attıracak ama kahya beyimiz ondaki keyif paşada yok 50 metre arkadaki adamı bekliyor tacı kullansın diye. Sezon içindeki sözde kadro dışı hamlesini bahsetmiyorum bile. Sözleşmeleri biten adamları dışarıda bıraksan ne olur? Son iki maçında 13 gol yediğimiz sezonda bile bu kadar rezil duruma düşmemiştik. Bu sezonki kadar para harcanmamıştı yine yanlış hamlelerimiz vardı ama o kadar rezil durumda değildik. O günün baş sorumlularından birisi de bugün federasyonun başında açıkça Trabzon'u doğrayın falan diyebiliyor. Ama başımızdaki adam ondan daha rezil bir duruma soktu takımı ama karşısına koskoca camia aday bile çıkaramadı. Yazık bu halimize. Bu futbolcular diğer maçlarda da asla bugünkü gibi oynamayacak. Ciddi düşme adayıyız bu sene Allah sonumuzu hayır eylesin.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: