Rey Fenix'ten Ortalığı Karıştıracak Tweet!

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Baba sana iş düştü yine @.jackperry
Screenshot-2024-04-25-at-10.05.31%E2%80%AFAM.jpg

1733613131186.png

ÇAĞIRMAZDIK ACİL OLMASA...

RDT

B-K-B WHO?
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Olayların perde arkası hakkında bilgin var mı kral? Fenix gibi bir adamın şöyle nazireli bir tweet atması inanılmaz şaşırttı beni, acaba ne yaşamış olabilir diye merak ettim.
Tony Khan tarafından 1 yıl hapis...

Pentagon'un sözleşmesi biterken Fenix'in sözleşmesine sakatlık süresi eklendi ki bu süre 1 yıl diye gördüm. Ayrıca WWE bu olayın hemen üstüne yes movement'ın teliflerini yeniden aldı ya da sahip olduğu telifi yeniledi. Sözleşmeleri bitmeye yakın zaten ayrılmak istiyorlardı fakat Pentagon'u tez saldılar Fenix içeride kaldı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Tony Khan tarafından 1 yıl hapis...

Pentagon'un sözleşmesi biterken Fenix'in sözleşmesine sakatlık süresi eklendi ki bu süre 1 yıl diye gördüm. Ayrıca WWE bu olayın hemen üstüne yes movement'ın teliflerini yeniden aldı ya da sahip olduğu telifi yeniledi. Sözleşmeleri bitmeye yakın zaten ayrılmak istiyorlardı fakat Pentagon'u tez saldılar Fenix içeride kaldı.

Sözleşme mevzusunu biliyorum kanka, ama bu tweeti attıysa başka bir sebebi/sebepleri de vardır gibi geldi bana. Belki de ben yanlış analiz yapmışımdır bilemedim.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Sözleşme mevzusunu biliyorum kanka, ama bu tweeti attıysa başka bir sebebi/sebepleri de vardır gibi geldi bana. Belki de ben yanlış analiz yapmışımdır bilemedim.
Sözleşme mevzusundan yarı bağımsız zaten problemliler diye biliyorum Tony Khan ile. Sözleşme işi piyasada yokken zaten bu adamları karttan çekmişlerdi iyice. Bence inada bindiler ortaya böyle bir şey çıktı. SAÇ diyor ya inat transferi. Al sana bir farklısı.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: