Rey Fenix'ten Ortalığı Karıştıracak Tweet!

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sözleşme mevzusundan yarı bağımsız zaten problemliler diye biliyorum Tony Khan ile. Sözleşme işi piyasada yokken zaten bu adamları karttan çekmişlerdi iyice. Bence inada bindiler ortaya böyle bir şey çıktı. SAÇ diyor ya inat transferi. Al sana bir farklısı.
İşte Khan ile aralarında ne vardı onu merak ediyorum. Neyse önümüzdeki hafta çıkar kokusu, Sean Ross Sapp babanın istihbaratı beklemeye koyulduk şimdilik.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
İşte Khan ile aralarında ne vardı onu merak ediyorum. Neyse önümüzdeki hafta çıkar kokusu, Sean Ross Sapp babanın istihbaratı beklemeye koyulduk şimdilik.
SRS elini çabuk tutsa iyi olur da çok koftiden bir şey de çıkabilir aralarındaki mevzu. Tony Khan o kadar kötü bir lider/yönetici ki uçan sinekten problem çıkmış olabilir. Öğrenirsek yerlere yatmalı bir komedisi olacaktır bu işin.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,290
Beğeni sayısı
4,595
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
SRS elini çabuk tutsa iyi olur da çok koftiden bir şey de çıkabilir aralarındaki mevzu. Tony Khan o kadar kötü bir lider/yönetici ki uçan sinekten problem çıkmış olabilir. Öğrenirsek yerlere yatmalı bir komedisi olacaktır bu işin.
Asıl şu iş için meraktan çatlıyoruz ya zaten…

Konular
18
Beğeni sayısı
195
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Olayların perde arkası hakkında bilgin var mı kral? Fenix gibi bir adamın şöyle nazireli bir tweet atması inanılmaz şaşırttı beni, acaba ne yaşamış olabilir diye merak ettim.
Adamı salmıyorlar. WWE’de benzer olayda direkt yolları ayırıyor şirket. Yaşandı bitti saygısızca demek yerine intikam alıyor Tony Khan.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: