WWE Şu An Çok Kötü Gidiyor ve İlgimi Çekmiyor Yakında İzlemeyi Bırakacağım

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,865
Beğeni sayısı
1,698
PG Nakit
4,440
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
WWE rezalet gidiyor şu sıralar. Ana kemer Şampiyonu Cody 2-3 ayda bir kemer savunuyor. Diğer ana kemere Judgment Day denen ucube ekip dadandı salmıyorlar. Takım kemerleri kimde olduğunu bile bilmiyorum. İngilizce bilmeyen adama amerika şampiyonluğu verildi. Koca Smackdown şovunda tek ilgi çeken şey kabile olayları o da kişiden kişiye değişir. New day 10. Yılında dağılıyor beni sinir strese sokuyorlar. Big E hâlâ sakat. Wyatt Sicks'in maçı ple'ye duyurulmalıydı. Seth rollins patates çuvalıyla ringe çıkıyor. Kadınlar için 2 tane daha kemer geldi bunları her ppv'de kart dolsun diye kullanacaklar beni kanser edecekler. Rumble için favori john Cena veya rock bu kadar yoklukta şirket. Goldberg emeklilik maçına çıkacak. Lesnar ortalıkta yok. Stone Cold verilen parayı beğenmiyor gelmiyor. Netflixe geçecekler hala PG'den devam ediyolar.

Ben izlemeyi bırakıyorum yakında.
bilmiyorum.

@KALKTI!!!! @Nature Boy @Hacken @ReQuem @Gloom @The MANIAC @The Lunatic Fringe @Emrevitus @Johnny Sack @Johnkorey @Kero @Deathmatch Classic @Beast Incarnate @Beautiful Madness @marchafunebre @Deeppy @BerzerkBryan @KAT @SoulmanRocky @Uncle Junior @Baroš @muad'dib @Spear of Chaos @agaoglu23 @Emrevitus @Netuno @Centria

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,865
Beğeni sayısı
1,698
PG Nakit
4,440
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Hem mid kemerleri hem ana kemerleri alırlar, bir de gaza gelirlerse takımları da çözerler.
Becky'nin Bianca'ya squash attığı gün bu şirketi hayatımızdan çıkarmamız lazımdı zaten. Kemerleri alıyolar tutup salıp gidiyorlar.

Ama ben ronda Rousey fanıyım o gelirse izlerim.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,439
Beğeni sayısı
4,737
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Senin ilacın bende ;)