RPG Akbabalar ve Sırtlanlar

Lindir

PG.com Kullanıcısı
Konular
18
Beğeni sayısı
163
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre

jc9a805.gif

Judgement Day girişini gerçekleştirmek üzere girişte beliriyor. Sadece Wes Lee'yi aralarında göremiyoruz. Son şovda yaşananlar herkesi fazlasıyla etkilemiş gibi duruyor. Balor'un suratı hiç olmadığı kadar asıkken Dominik geçen şov sonunda yaşadığı korkuyu atlamamış bir şekilde ölü gibi yürüyor. Liv Morgan onu teselli ederek yürürken PURE kemerinin sahibi Damian Priest'in keyfinin oldukça yerinde olduğunu da görüyoruz. JD McDonagh ise hiç olmadığı kadar enerjik!

emp8y2p.gif

McDonagh, Wes Lee'nin şu an yanlarında olmamasından mıdır nedir tam anlayamasak da feci keyifli bir şekilde ilerliyor ekibiyle. Carlito ile bakışıyor bir süre ancak Carlito pek oralı değil. Ekip ringe girdikten sonra JD seri adımlarla yürüyerek eline mikrofon alıyor. Priest'e mikrofonu uzatacakken Priest şaşkın bir şekilde onu durduruyor ve gülüyor. Bu tavrı hoşuna gitmiş olsa gerek ki JD'in konuşmasını istiyor. McDonagh gururlu bir şekilde Priest'in de onayıyla ilk konuşan isim oluyor.

JD McDonagh: Öncelikl-

AMA ANİDEN BİRİSİ MİKROFONU ONUN ELİNDEN ÇEKİP ALIYOR!​

GBB

👑
Konular
44
Beğeni sayısı
1,851
PG Nakit
420
Bu Finn Balor! JD şok olmuş ve bir o kadar da bozulmuş bir ifadeyle Balor'a bakıyor sadece. Judgment Day ekibindeki en uzun mazi bu ikilide olmasına rağmen Balor sinirli bir çıkış yapıyor. JD ona bakmaya devam ediyor fakat Balor ringde bulunan bir kişi hariç kimseye bakmıyor. Bu isim Damian Priest.

q21gc2m.png

Finn Balor: Seni yaklaşık 20 yıldır tanıyorum Jordan. Bu ringe ilk adım attığın ve bıyığı terli bir ergenden fazlası olmadığın zamanlardan biri. Köyünden seni alıp buralara getiren adama birazcık bile olsa tahammülün vardır diye düşünüyorum. Şu an çünkü sırası değil.

Balor bu cümleleri JD McDonagh için kurarken gözlerini Priest'ten bir anlık bile ayırmıyor. JD kendisine bakmayan Balor'a bakıyor ve sinirli gibi gözükse de anlayışla karşılıyor en sonunda.

Finn Balor: Şu an çünkü çok daha büyük bir problemimiz var. Hayır, siktiğimin Yugoslav sinemasından fırlamış ucubeleri anımsatan ırz düşmanı orospu çocuklarını kast etmiyorum. O da problemlerden birisi fakat en büyük problem bu değil.

Balor ringdeki tüm Judgment Day üyelerine doğru bakıyor. En son köşedeki keyifsiz Carlito'ya bakıyor bir süre boyunca. Ardından seyircilere doğru dönüyor ve konuşmaya başlıyor.

Finn Balor: Judgment Day neden burada? Tüm bu ittifakın amacı ne? Dört kişi olarak çıktığımız bu yolda şu an yedi kişiyiz. Sayı günden güne artıyor fakat ortada hala hedeflenen başarı yok. Neden her hafta bu ringin içinde birlikte duruyoruz? Eğer birbirimizi kollamayacaksak, eğer her birimizi bir basamak daha yükseltmeyeceksek neden bir aradayız? Amaç ne? Dostluk mu? Arkadaşlık mı? Eğer bunlardan bahsediyorsak şu an sağımda Karl Anderson'ı ve solumda adamım koskocaman Luke Gallows'u görürdünüz. Beni yanlış anlamayın Judgment Day sadece bir menfaat ilişkisidir demeye çalışmıyorum. Çünkü değil. Şu an bu ringde bulunan herkesi çok seviyorum ve hepiniz benim dostumsunuz. Fakat eğer 2 gün önce tanıştığımız bir adamı da kolayca aramıza dahil edecek ve ekibin tüm kimyasını bozacaksak önce bazı şeyleri gözden geçirmem gerekir. Dostum olmayan birini savunacaksam önce bunun için düşünmem gerekir.

Balor seyircilere doğru konuşuyor fakat aslında Judgment Day ve özellikle de Priest'i sorguladığı açık. Balor arkasını dönüyor ve gözünün ucuyla Priest'e bakıyor. Ardından ona doğru yaklaşıyor.

cnu596f.png

Finn Balor: Sahi hombre, hiçbirimize danışmadan, tek kelime bile etmeden Wes Lee'yi aramıza dahil etme amacın neydi? Artık patron sen misin? Kararları sen mi alıyorsun? Önünde diz çökmemizi de ister misin? Ne dersin, patron? Sonuçta bir karar alırken fikrimizi almıyorsun. Kafana göre ekipte kimin kalıp kimin gideceğinin hesabını yapabiliyorsun. Bence bunu da istersin.

Balor sinirlenmiş bir ifadeyle sırıtıyor. Bir süreliğine anlık yeniden Carlito'ya bakıyor.

Finn Balor: 3 ay önce buraya dört kişi olarak geldiğimiz zaman egolara ve liderlere hayır demiştik. Çünkü her zaman dediğim gibi Judgment Day birbirini yükseltmeye çalışan, zamanında haksızlığa uğramış bir avuç adamın birbirini kolladığı bir oluşum, bir dostluk. Geçen ay bir dostun olarak sana ulaştım ve yardım istedim. Muhtaç olduğumuz için değil hepimizin dostu olduğun için yaptım bunu. İşler kötüye giderken bana ve en önemlisi tüm ekibe yardımcı olabileceğini düşündüm. Oldun da. Fakat seni bile aramıza dahil ederken ben buradaki herkese fikrini sordum. Çünkü bu ringdeki herkese saygı duyuyorum. Herkesin sorununu çözmeye çalışıyorum, anlamaya çalışıyorum.

4x09r0n.png

Balor, Carlito'ya doğru dönüyor ve yaklaşıyor.

Finn Balor: Şimdi de böyle yapacağım. Carlito... Bir süredir bazı sıkıntılar yaşamış olabiliriz ama sen bu grubun bir parçasısın hem de çok önemli bir parçası. Dün aramıza girmiş herhangi bir adam değilsin. İlk günden beri yan yanayız. Eğer cepheye ineceksek önce tüm sorunlarımızı arkamızda bırakmamız gerekir. Eğer cepheye ineceksek birbirimize güvenmemiz gerekir. (Balor, Priest'e sert bir bakış atıyor.) Eğer bunlar yoksa boş bir şarjörle cepheye inmem. Bana müsade.

Balor, Carlito'nun yanına geçiyor! Seyircilerden destek var ilginç bir şekilde. Balor, Carlito'nun sırtını sıvazlıyor ve "ben seni hiçbir kötülüğe yedirmem... yedirmem!" diyor.​

Son düzenleme:

Akashi

the front man
Konular
652
Beğeni sayısı
2,193
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
hq720.jpg

Ringdeki herkes garip bakışlarla birbirini süzerken Liv Morgan konuşmaya giriyor;

Liv Morgan : Guys,guys,guys öncelikle şu üstünüzdeki gerginliği bir alın. Şu an bu agresifliğin sebebi tamamen yaşadığınız son tramvadan geliyor. Durun biraz konuşalım. Her şey biraz üst üste gelmiş olabilir. I mean ortada belli başlı sorunlar var ve bunların adım adım üstesinden gelmemiz gerekiyor. Öncelikle Priest'in neden Wes Lee'yi ekibe getirdiği hakkında fikrimi sorarsanız, well o bir eski dünya şampiyonu. Bu bir klişe değil gerçek. Bu yüzden Priest'in yaptığının yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Fakat yine de bunu yapmadan önce diğer grup üyelerine söylemesi gerektiği de bir gerçek. Whatever, Priest'in de yeni bir üye sayıldığını varsayarsak böyle hataların olması normal. Bu saçma sapan şeyleri aşın artık.

Bakın evet zor zamanlar geçiriyoruz. Kulağımda hala o jilet sesleri yankılanıyor. Ama olaya şu şekil bakmalıyız. Biz bir kabusun içine çekilmedik bir deneyim yaşadık. Ben jiletlenmedim iyi bir BDSM deney- whatever ya. Eğer onlar bizi bir kabusun içine çektilerse biz de o kabustan arınmalı, onları da günahlarından arındırmalıyız. Ve ben bunu nasıl yapacağımızı buldum ve sizlere bir balı- hediye hazırladım.

Liv Morgan paltosunun iç cebinden bir şey çıkartıyor...

4b67914de12bc44baac6539ef492986c.jpg

Bu bir kitap. Liv Morgan kitabı kameralara gösterince görüyoruz ki bu Dark STG'nin kitabı! Hayır Liv Morgan çakmasını yapmış...

Liv Morgan : Beni Kur'an'ı yırtan kız gibi görmeyin çünkü bu bir inanış değil this is bullshit. Şuna bakın lisedeki emo crushımı anlattığım günlükler gibi. Veee let's get this party started tantuniler!

Liv Morgan cebinden bir çakmak çıkartıyor ve kitabı yakmaya başlıyor! Seyirciler ve ringdeki herkes şok içinde izlerken Dominik içten içe dudaklarını ısırıyor. Liv Morgan klasik kahkahasını atarken;

ateş biraz fazlalaşınca Morgan kitabı yere atıp ayağıyla tekmeleyerek söndürüyor ateşi. Daha sonra kitaba bir de tekme atıp ringin dışına gönderiyor ve kahkaha atmaya devam ediyor. O sırada söze biri giriyor.

jaques

clk
Konular
45
Beğeni sayısı
1,396
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
maxresdefault.jpg
image

Dom ve Liv ringin dışındaki kül olmuş kitaba bakıyor. Daha sonra Damian Priest'in de endişeyle ringin dışına baktığını görüyoruz. Bu sırada Finn Balor öfkeli bir şekilde Priest'e bakıyorken JD de fazlasıyla gergin bir şekilde duruyor. Carlito ise sessiz sessiz şeftalisini yemekte... Bu sessizliği tarif edilemez bir yüksek ses sonlandırıyor.

dllevue.gif

Dirty Dom: ¡DÉJAME PONÉRTELO EN EL COÑO DE TODOS USTEDES!

Dom ona kitlenip konuşuyor.

Dirty Dom: Hiçbiriniz neyle karşı karşıya olduğumuzun farkında değilsiniz. Liv haklı. Hesaplaşma mı istiyoruz, bugün de birbirimizle mi yüzleşeceğiz? Kaçıncı defa bunu yapacağız mierda? Sizi bilmiyorum ama ben çok sıkıldım. ÇOK SIKILDIM AMINA KOYAYIM.

fcktxpf.gif

Liv Morgan, Dominik'in bu patlayışını alkışlarla karşılarken Dominik iyice delirerek devam ediyor.

Dirty Dom: SİZ HALEN NEYİN PROBLEMİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ? BU SİKİK ŞİRKETE HEPİNİZDEN ÖNCE GELDİM. O ZAMAN FAZLA APTALDIM, KÜÇÜKTÜM, BIYIKLARIM BİLE TERLEMİYORDU ANASINI SİKEYİM VE ÇOK GEÇMEDEN SİLİNİP GİTTİM. İŞİMİN BİTTİĞİ TARİH NEYDİ BİLİYOR MUSUNUZ? SURVIVOR SERIES 2023! ŞU AN, TAM BİR SENE SONRA YİNE BURADAYIM AMA GEÇEN YILI TELAFİ EDEBİLECEK MİYİM ONU BİLE BİLMİYORUM. ÇÜNKÜ JUDGEMENT DAY, PGW DENİLEN YERE ADIM ATTIĞINDAN BERİ SADECE ACI ÇEKİYORUM. TEK ACI ÇEKEN BENİM. EL PATRON'UN KARŞISINA ÇIKAN BENDİM. WYATT'LARIN KURBAN OLARAK SEÇTİKLERİ ADAM BENDİM. GEÇEN HAFTA O KÖYLÜ UCUBELERİN NELER YAPABİLECEĞİNİ BEN GÖRDÜM SİZ DEĞİL. ONLARIN NE KADAR İLERİ GİDEBİLECEĞİNE BEN ŞAHİT OLDUM VE BU SİKTİĞİMİN KAFASI... BU SİKTİĞİMİN KAFASI SUSMADI! ¿Y VAS A VENIR AQUÍ Y SEGUIR HACIÉNDOLES EL JUEGO? ¡TÚ! SALVARÉ NUESTRO HONOR Y LO HARÉ CON GUSTO!

Dominik hızlı bir şekilde ringden iniyor ve Dark STG'nin yanan kitabının replikasının yanına gidiyor. Bir süre nefretle o kitaba bakıyor...

Domnik-Mysterio.jpg

VE PANTOLONUNUN FERMUARINI AÇIYOR. DOMINIK KİTABIN ÜSTÜNE İŞEYECEK! JUDGEMENT DAY ÜYELERİ ŞOK İÇİNDE ONA YAPMAMASINI SÖYLÜYORKEN BİR ŞARKI BU EYLEME ENGEL OLUYOR.​

Konular
144
Beğeni sayısı
1,548
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk

Look what you've done
I'm a motherfuckin' starboy

Dominik'in lafını bölen Starboy oluyor. Şarkının duyulmasıyla beraber Wes Lee girişte gözüküyor. Dominik müziğin duyulmasıyla beraber yapmak üzere olduğu eylemi bırakıyor ve girişe dönüyor. Wes Lee hızlı bir şekilde ringe geliyor ve mikrofonu kapıyor.

1733502521917.png

"Bu şaklabanlıklarınla mı Wyatt'ın ve ailesinin karşısına dikilmeyi planlıyorsun? Survivor Series'de 'hey, ben size bunları yaptım' diyerek onları çileden çıkartabileceğini mi sanıyorsun? Henüz yolun başındasın ve hiçbir şey bilmiyorsun Dom. Geçirdiğin onca zaman sana hiçbir şey kazandırmamış. Sen hala aptalsın, sen hala küçüksün ve sen bu şekilde çocukça davranmaya devam ettikçe bu dünyada var olamayacaksın. Bu dediklerimi anla. O erimiş beynini çalıştır ve kendini 14 Aralık gecesine hazırla. O ringden biz ayakta çıkacağız ve tek amacımız bu. Başka hiçbir şey değil, o ringde 10 kişinin içinde ayakta kalmak."

Wes Lee, Dom ve arkadaşlarına bakıyor. Hiçbiri pek umursamış gibi gözükmüyorlar.

"Sizinle nereye varacağımızı bilmiyorum, hepiniz çocuk gibisiniz ve üstelik kendinizi bu şirketin komutanları sanıyorsunuz. Laf çok, icraat yok. Survivor Series'te tek başıma savaşmak zorunda kalsam dahi savaşacağım, itibarıma her şeyden çok ihtiyacım var. Eski ihtişamlı günlerime dönmekten başka çarem yok. Dom, ben senin aksine gerçekten kendimi sıfırdan yarattım. Geçtiğini zannettiğin tüm yollardan ve fazlasından geçtim, bu şirketin bir numarasıydım. Günlerce, aylarca. Şimdi? Hak ettiğim yerde olmak için, o şansı almak için siz beyinsizlerle yan yana durmak zorundayım. Wes Lee o şansı.. sizle ya da sizsiz beyler.. söke söke alacak. İster şu anda gerçeklikle yüzleşip 14 Aralık gecesinde beyninizle o ringe gelirsiniz, ister tüm şımarıklıklarınıza devam eder ve teker teker akbabalara yem olursunuz. Ben o gece kanımın, terimin son damlasına kadar savaşacağım ve Velveteen'in karşısına dikileceğim. Sizin aksinize benim tek bildiğim şey bu."

Wes Lee'nin konuşmalarından sonra Judgement Day'de homurdanmalar oluyor. Sonrasında Damien Priest bir hışımla söze giriyor.

keka

🍓
Konular
36
Beğeni sayısı
1,015
PG Nakit
325
damian-priest.jpg

Damian Priest: Geçmişten günümüze, yaşayıp tattığım bu hayatta herkes gibi benim de inandığım değerler oldu. Ki, neden olmasın? İnsan arkadaşlar, inanmaya hep ihtiyaç duyar. Tıpkı hepimizin Judgment Day'e inandığı gibi. Hepimizin... Birbirine inandığı ve güvendiği gibi (Balor'a bakar). Birine güvenmek zordur zannedersin. Senin arkanda olan adamı en çaresiz zamanında yanında istersin. Senin canını yakarlar ama onca yumruk ve tekme darbeleri arasında vücudunun acı eşiğini aşan şey... Hep arkanda olmuş ve olacak olan o adamın o an arkanda olmamasıdır.

İşte bu yüzden, hep yükselmek gerekir. Arkanda olacak o adamdan bir tane daha... Bir tane daha... Ve bir tane daha (Wes'e bakar). Eğer inanmaya geri dönmek ve bu konuyu bir yere vardırmak gerekirse, benim inandığım ve uyguladığım tek şey vardır; inisiyatif... Oğlum. Bu hayatta inisiyatif almazsan günü gelir ve sana bunu ödetirler. "Ama bu ortak kararımızdı, ama bu hepimizin alması gereken bir karardı, ama sen lider değilsin, ama biz onunla anlaşamayız..." O gün geldiğinde ağzınızı açabildiğiniz zaman söyleyebileceğiniz şeyler çok başka olur. O aile oğlum, hafife alınacak bir topluluk değil.

Buraya ayak bastığımdan beri bir şeyleri evirip çevirmeye, toplamaya çalışıyor gibi görünüyorum ve sizler arkadaşlarım... Sizler onca zaman burada olmamayı tercih etmemiş olmama rağmen şimdi neden diye hiçbir zaman sormadınız. Sahi ya, şimdi neden JD?

Çünkü benim de ailem hafife alınacak bir topluluk değil. (tek tek tüm üyelere bakar, herkesin yüzünde güzel bir gülümseme belirir)

Hiç değil. Ve ben, büyük bir savaşa doğru koşan ailemi yalnız bırakmayı ne olursa olsun yapamazdım. Yaptığım her şey Finn, sizin için. Bugüne kadar sırt sırta verdiğim, burada da vereceğim arkadaşlarım için. Ve emin olun, hepinizin ne kadar canının yandığının; bu savaşı istediğinin de farkındayım (Dominik ile sert ve istekli şekilde bakışırlar, kafa sallayıp birbirlerini onaylarlar).

Mor, asilliğin temsilidir. Bu yüzden herkese yaraşır bir renk değildir. Hiç de olmamıştır. Arkadaşlarım, kabul edin veya etmeyin. Bu savaşta... Moru en az bizim kadar seven bir arkadaşımız da bizimle olacak (Wes'e bakar, diğer grup üyeleri de Wes'e odaklanır). Ve biz... Koca bir aileyi tarihin tozlu raflarına gömüp... Yükseleceğiz.

Damian-Priest-bereitet-sich-auf-sein-Match-vor.webp

Sadelik içinde asillik bizdedir.

♫If you believe yours is the only way
Then you're a fool who lives to die
Well you deserve the hell you're gonna pay

On the other side♫

sm6ml8ue2x3eowlkwoqc.jpg

Priest'in bu konuşmasından sonra tüm grup üyeleri kendini topluyor ve birbirlerine doğru bakıyorlar. En sonunda hepsi birlikte ortaya geliyor ve birbirlerine doğru bakıyorlar. "The Other Side" çalarken kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: