RPG Akbabalar ve Sırtlanlar

Lindir

PG.com Kullanıcısı
Konular
16
Beğeni sayısı
152
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre

jc9a805.gif

Judgement Day girişini gerçekleştirmek üzere girişte beliriyor. Sadece Wes Lee'yi aralarında göremiyoruz. Son şovda yaşananlar herkesi fazlasıyla etkilemiş gibi duruyor. Balor'un suratı hiç olmadığı kadar asıkken Dominik geçen şov sonunda yaşadığı korkuyu atlamamış bir şekilde ölü gibi yürüyor. Liv Morgan onu teselli ederek yürürken PURE kemerinin sahibi Damian Priest'in keyfinin oldukça yerinde olduğunu da görüyoruz. JD McDonagh ise hiç olmadığı kadar enerjik!

emp8y2p.gif

McDonagh, Wes Lee'nin şu an yanlarında olmamasından mıdır nedir tam anlayamasak da feci keyifli bir şekilde ilerliyor ekibiyle. Carlito ile bakışıyor bir süre ancak Carlito pek oralı değil. Ekip ringe girdikten sonra JD seri adımlarla yürüyerek eline mikrofon alıyor. Priest'e mikrofonu uzatacakken Priest şaşkın bir şekilde onu durduruyor ve gülüyor. Bu tavrı hoşuna gitmiş olsa gerek ki JD'in konuşmasını istiyor. McDonagh gururlu bir şekilde Priest'in de onayıyla ilk konuşan isim oluyor.

JD McDonagh: Öncelikl-

AMA ANİDEN BİRİSİ MİKROFONU ONUN ELİNDEN ÇEKİP ALIYOR!​

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,751
PG Nakit
370
Bu Finn Balor! JD şok olmuş ve bir o kadar da bozulmuş bir ifadeyle Balor'a bakıyor sadece. Judgment Day ekibindeki en uzun mazi bu ikilide olmasına rağmen Balor sinirli bir çıkış yapıyor. JD ona bakmaya devam ediyor fakat Balor ringde bulunan bir kişi hariç kimseye bakmıyor. Bu isim Damian Priest.

q21gc2m.png

Finn Balor: Seni yaklaşık 20 yıldır tanıyorum Jordan. Bu ringe ilk adım attığın ve bıyığı terli bir ergenden fazlası olmadığın zamanlardan biri. Köyünden seni alıp buralara getiren adama birazcık bile olsa tahammülün vardır diye düşünüyorum. Şu an çünkü sırası değil.

Balor bu cümleleri JD McDonagh için kurarken gözlerini Priest'ten bir anlık bile ayırmıyor. JD kendisine bakmayan Balor'a bakıyor ve sinirli gibi gözükse de anlayışla karşılıyor en sonunda.

Finn Balor: Şu an çünkü çok daha büyük bir problemimiz var. Hayır, siktiğimin Yugoslav sinemasından fırlamış ucubeleri anımsatan ırz düşmanı orospu çocuklarını kast etmiyorum. O da problemlerden birisi fakat en büyük problem bu değil.

Balor ringdeki tüm Judgment Day üyelerine doğru bakıyor. En son köşedeki keyifsiz Carlito'ya bakıyor bir süre boyunca. Ardından seyircilere doğru dönüyor ve konuşmaya başlıyor.

Finn Balor: Judgment Day neden burada? Tüm bu ittifakın amacı ne? Dört kişi olarak çıktığımız bu yolda şu an yedi kişiyiz. Sayı günden güne artıyor fakat ortada hala hedeflenen başarı yok. Neden her hafta bu ringin içinde birlikte duruyoruz? Eğer birbirimizi kollamayacaksak, eğer her birimizi bir basamak daha yükseltmeyeceksek neden bir aradayız? Amaç ne? Dostluk mu? Arkadaşlık mı? Eğer bunlardan bahsediyorsak şu an sağımda Karl Anderson'ı ve solumda adamım koskocaman Luke Gallows'u görürdünüz. Beni yanlış anlamayın Judgment Day sadece bir menfaat ilişkisidir demeye çalışmıyorum. Çünkü değil. Şu an bu ringde bulunan herkesi çok seviyorum ve hepiniz benim dostumsunuz. Fakat eğer 2 gün önce tanıştığımız bir adamı da kolayca aramıza dahil edecek ve ekibin tüm kimyasını bozacaksak önce bazı şeyleri gözden geçirmem gerekir. Dostum olmayan birini savunacaksam önce bunun için düşünmem gerekir.

Balor seyircilere doğru konuşuyor fakat aslında Judgment Day ve özellikle de Priest'i sorguladığı açık. Balor arkasını dönüyor ve gözünün ucuyla Priest'e bakıyor. Ardından ona doğru yaklaşıyor.

cnu596f.png

Finn Balor: Sahi hombre, hiçbirimize danışmadan, tek kelime bile etmeden Wes Lee'yi aramıza dahil etme amacın neydi? Artık patron sen misin? Kararları sen mi alıyorsun? Önünde diz çökmemizi de ister misin? Ne dersin, patron? Sonuçta bir karar alırken fikrimizi almıyorsun. Kafana göre ekipte kimin kalıp kimin gideceğinin hesabını yapabiliyorsun. Bence bunu da istersin.

Balor sinirlenmiş bir ifadeyle sırıtıyor. Bir süreliğine anlık yeniden Carlito'ya bakıyor.

Finn Balor: 3 ay önce buraya dört kişi olarak geldiğimiz zaman egolara ve liderlere hayır demiştik. Çünkü her zaman dediğim gibi Judgment Day birbirini yükseltmeye çalışan, zamanında haksızlığa uğramış bir avuç adamın birbirini kolladığı bir oluşum, bir dostluk. Geçen ay bir dostun olarak sana ulaştım ve yardım istedim. Muhtaç olduğumuz için değil hepimizin dostu olduğun için yaptım bunu. İşler kötüye giderken bana ve en önemlisi tüm ekibe yardımcı olabileceğini düşündüm. Oldun da. Fakat seni bile aramıza dahil ederken ben buradaki herkese fikrini sordum. Çünkü bu ringdeki herkese saygı duyuyorum. Herkesin sorununu çözmeye çalışıyorum, anlamaya çalışıyorum.

4x09r0n.png

Balor, Carlito'ya doğru dönüyor ve yaklaşıyor.

Finn Balor: Şimdi de böyle yapacağım. Carlito... Bir süredir bazı sıkıntılar yaşamış olabiliriz ama sen bu grubun bir parçasısın hem de çok önemli bir parçası. Dün aramıza girmiş herhangi bir adam değilsin. İlk günden beri yan yanayız. Eğer cepheye ineceksek önce tüm sorunlarımızı arkamızda bırakmamız gerekir. Eğer cepheye ineceksek birbirimize güvenmemiz gerekir. (Balor, Priest'e sert bir bakış atıyor.) Eğer bunlar yoksa boş bir şarjörle cepheye inmem. Bana müsade.

Balor, Carlito'nun yanına geçiyor! Seyircilerden destek var ilginç bir şekilde. Balor, Carlito'nun sırtını sıvazlıyor ve "ben seni hiçbir kötülüğe yedirmem... yedirmem!" diyor.​

Son düzenleme:

Akashi

the front man
Konular
647
Beğeni sayısı
2,049
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
hq720.jpg

Ringdeki herkes garip bakışlarla birbirini süzerken Liv Morgan konuşmaya giriyor;

Liv Morgan : Guys,guys,guys öncelikle şu üstünüzdeki gerginliği bir alın. Şu an bu agresifliğin sebebi tamamen yaşadığınız son tramvadan geliyor. Durun biraz konuşalım. Her şey biraz üst üste gelmiş olabilir. I mean ortada belli başlı sorunlar var ve bunların adım adım üstesinden gelmemiz gerekiyor. Öncelikle Priest'in neden Wes Lee'yi ekibe getirdiği hakkında fikrimi sorarsanız, well o bir eski dünya şampiyonu. Bu bir klişe değil gerçek. Bu yüzden Priest'in yaptığının yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Fakat yine de bunu yapmadan önce diğer grup üyelerine söylemesi gerektiği de bir gerçek. Whatever, Priest'in de yeni bir üye sayıldığını varsayarsak böyle hataların olması normal. Bu saçma sapan şeyleri aşın artık.

Bakın evet zor zamanlar geçiriyoruz. Kulağımda hala o jilet sesleri yankılanıyor. Ama olaya şu şekil bakmalıyız. Biz bir kabusun içine çekilmedik bir deneyim yaşadık. Ben jiletlenmedim iyi bir BDSM deney- whatever ya. Eğer onlar bizi bir kabusun içine çektilerse biz de o kabustan arınmalı, onları da günahlarından arındırmalıyız. Ve ben bunu nasıl yapacağımızı buldum ve sizlere bir balı- hediye hazırladım.

Liv Morgan paltosunun iç cebinden bir şey çıkartıyor...

4b67914de12bc44baac6539ef492986c.jpg

Bu bir kitap. Liv Morgan kitabı kameralara gösterince görüyoruz ki bu Dark STG'nin kitabı! Hayır Liv Morgan çakmasını yapmış...

Liv Morgan : Beni Kur'an'ı yırtan kız gibi görmeyin çünkü bu bir inanış değil this is bullshit. Şuna bakın lisedeki emo crushımı anlattığım günlükler gibi. Veee let's get this party started tantuniler!

Liv Morgan cebinden bir çakmak çıkartıyor ve kitabı yakmaya başlıyor! Seyirciler ve ringdeki herkes şok içinde izlerken Dominik içten içe dudaklarını ısırıyor. Liv Morgan klasik kahkahasını atarken;

ateş biraz fazlalaşınca Morgan kitabı yere atıp ayağıyla tekmeleyerek söndürüyor ateşi. Daha sonra kitaba bir de tekme atıp ringin dışına gönderiyor ve kahkaha atmaya devam ediyor. O sırada söze biri giriyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: