Adam Copeland Ne Zaman Dönecek?

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
5
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Edge ve Christian'ın tekrar feuda giriyor olması.. WWE'de yapılmış bir iş zaten bunu tekrar etmeye gerek var mıydı?
Yapılan iş üst düzey olduğundan sorun edilecek kısmını göremiyorum, WWE'de çok kapsamlı bir feudları zaten olmadı, geçmişleri çok büyüktü, en iyi 2 arkadaş 15 yıl sonra bir daha dönemeyecekleri cinsten sakatlık yaşadıktan sonra tekrar buluşuyor, bence feuda girmemeleri yanlış olan olurdu.

Huma

huma
Konular
36
Beğeni sayısı
147
PG Nakit
150
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence kusursuza yakın bir feuddu, maçları, promoları müthişti, bi Shayna Wayne'nin rp'si kötüydü feud içerisinde onun dışında 2 ismin de en iyi işlerinden biriydi. Edge'nin içinde ki Rated-R superstarı hissettiğimiz bir feuddu.
Güzel maçların, sağlam promoların olduğu bir feuddu ama "kusursuz feud" denebilmesi için harcanılan zamanı iyi kullanmaları lazımdı. 6 ay yerine dolu dolu maksimum 3 ay izleseydik anca o zaman kült bir feud oldu diyebilirdim. Şu an feudu tek oturuşta izleyen bir seyircinin aldığı tat ile 6 ay boyunca her hafta bir şeyler olmasını bekleyen bir seyircinin aldığı tadın farklı olduğunu düşünüyorum.

Edge ve Christian'ın tekrar feuda giriyor olması.. WWE'de yapılmış bir iş zaten bunu tekrar etmeye gerek var mıydı?
Çok yanlış bir bakış açısı hocam bence bu. WCW'da olmuş ve tutmuş bir feud WWE'de de kullanılabilir ki kullanıldı da zaten. İndilerde olup tutmuş bir feud NXT veya ana kadroda yeniden kullanılabilir ve kullandı da zaten. Bundan 6-7 yıl sonra AEW'da tutmuş bazı feudları yeniden WWE'de de izleyeceğimizi düşünüyorum. Eğer sunulan iş de kaliteliyse ve ikilinin mazisine zarar vermiyorsa bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Gloom

blackbird fly away
Konular
2,139
Beğeni sayısı
1,705
PG Nakit
400
1
Güzel maçların, sağlam promoların olduğu bir feuddu ama "kusursuz feud" denebilmesi için harcanılan zamanı iyi kullanmaları lazımdı. 6 ay yerine dolu dolu maksimum 3 ay izleseydik anca o zaman kült bir feud oldu diyebilirdim. Şu an feudu tek oturuşta izleyen bir seyircinin aldığı tat ile 6 ay boyunca her hafta bir şeyler olmasını bekleyen bir seyircinin aldığı tadın farklı olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle. Benim de demek istediğim bu. Şimdi YouTube’dan AEW feudlarını izlerken MJF vs. Adam Cole da pek fena durmayan, elle tutulur, akıcı duran bir feud gibi duruyor. Aynı şekilde Copeland vs. Christian’ı da playlist olarak izlemek ile 6 ay bekleye bekleye izlemek farklı şeyler. Ayrıca dwdiğim gibi feudun en üst noktası giriş/debut kısmıydı. Gerisinde bir düşüş var.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
53
Beğeni sayısı
743
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Çok yanlış bir bakış açısı hocam bence bu. WCW'da olmuş ve tutmuş bir feud WWE'de de kullanılabilir ki kullanıldı da zaten. İndilerde olup tutmuş bir feud NXT veya ana kadroda yeniden kullanılabilir ve kullandı da zaten. Bundan 6-7 yıl sonra AEW'da tutmuş bazı feudları yeniden WWE'de de izleyeceğimizi düşünüyorum. Eğer sunulan iş de kaliteliyse ve ikilinin mazisine zarar vermiyorsa bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Ben aynı senaryoyu sürekli izlemeyi sevmeyen biriyim. Çünkü elde bir şey olmayınca kolaya ve hazıra kaçmak benim için. İşin kaliteli olması adamların klaslığı ile alakalı zaten orası doğru ama daha yaratıcı olmak yerine ki AEW tarafı için diyorum bunu genellikle WWE'den gelen çoğu güreşçiyi aynı isimlerle feudlara soktular.. Misal Andrade ve Malakai Black'de öyleydi. Daha farklı şeylere gitmek yerine hazıra gitmek bir çözüm değil.. Bunu WWE'de bir çok kez yaptı mesela; Shield'ın iç savaşı, Owens ve Sami Zayn feudları en büyük örnekler.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
5
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ben aynı senaryoyu sürekli izlemeyi sevmeyen biriyim. Çünkü elde bir şey olmayınca kolaya ve hazıra kaçmak benim için. İşin kaliteli olması adamların klaslığı ile alakalı zaten orası doğru ama daha yaratıcı olmak yerine ki AEW tarafı için diyorum bunu genellikle WWE'den gelen çoğu güreşçiyi aynı isimlerle feudlara soktular.. Misal Andrade ve Malakai Black'de öyleydi. Daha farklı şeylere gitmek yerine hazıra gitmek bir çözüm değil.. Bunu WWE'de bir çok kez yaptı mesela; Shield'ın iç savaşı, Owens ve Sami Zayn feudları en büyük örnekler.
Buna katılırım ama Edge sakatlandığı için bir şey yapamadılar ki, döndüğünde taze feuda girebileceği Hangman Page, MJF başta olmak üzere isimler var, bence nasıl kullanıldığını daha net görebileceğimiz bir return olacaktır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: