Güncel Güreşçiler Arasından En İyi 5 Veteran?

Gloom

blackbird fly away
Konular
2,148
Beğeni sayısı
1,708
PG Nakit
400
1

r2fywesa0gpjbycuas5m.jpg
christian-1024x576.jpg

Güncel olarak ringe çıkan en iyi 5 veteranı sıralamanız gerekse listeye kimleri alırsınız? Değerlendirme kriterlerini de belirtirseniz iyi olur. Kriterler ring içindeki güncel kabiliyeti, arka alandaki duruşu vs. olabilir.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,165
Beğeni sayısı
4,494
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
1- Hiroshi Tanahashi
2- Christian Cage
3- Randy Orton
4- Chris Jericho
5- Tomohiro Ishii

Her kriterden total bir değerlendirme yaptım. Tanahashi’nin New Japan’e CEO olması ilk sırayı almasında etkili oldu gözümde. Orton sakatlık senaryosuyla şovlardan çekilmeseydi belki Christian ile yer değişebilirdi ama Orton’ın yakın tarihte şovlardan çekilmesi + Christian’ın Full Gear’daki muazzam aksiyonu sıralamanın değişmesine sebep oldu. Tomohiro Ishii ise kişisel fetiş kartımı kullandığım babacum marjinallik ya pickidir, çok sorgulamayın…

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
89
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
1- Hiroshi Tanahashi
2- Christian Cage
3- Randy Orton
4- Chris Jericho
5- Tomohiro Ishii

Her kriterden total bir değerlendirme yaptım. Tanahashi’nin New Japan’e CEO olması ilk sırayı almasında etkili oldu gözümde. Orton sakatlık senaryosuyla şovlardan çekilmeseydi belki Christian ile yer değişebilirdi ama Orton’ın yakın tarihte şovlardan çekilmesi + Christian’ın Full Gear’daki muazzam aksiyonu sıralamanın değişmesine sebep oldu. Tomohiro Ishii ise kişisel fetiş kartımı kullandığım babacum marjinallik ya pickidir, çok sorgulamayın…

Randy, Christian, Punk. Başka ikili bulamadım valla.

BRYAN DANIELSON UNUTULUR MU BE AHLAKSIZLAR!

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,165
Beğeni sayısı
4,494
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
192
Beğeni sayısı
2,374
PG Nakit
1,195
Favori Güreşçi
MJF
1
Sırasız: Christian, CM Punk, Jeff Jarrett, Randy Orton (5. çıkmadı).

Bu isimler, kendilerine gerekli imkanlar verildiğince yalnızca kendilerini değil, rakiplerini de çok iyi gösterebilen; sıfırdan yıldız yaratabilen güreşçiler. Christian’ın heel turn’ü ile başlayab serüveninde yaptıkları, Punk’ın gerek AEW gerekse WWE’de çıkarttığı işler, Double J’in “Last Outlaw” karakteri ile GCW’nun Hammerstein Ballroom’da kapalı gişe yaptırması ve Effy gibi bir garabeti ciddi göstermesi ve genek olarak Randy Orton’ın güncelde bulunduğu işler ve onlara kattığı değer; bu lisyede olmalarını kanıtlıyor.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
5
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
15
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Cm Punk
Randy Orton
Tetsuya Naito
Chris Jericho
Tanahashi
Listeye 1 kişi daha ekleyebilsem Rock derdim. Ne kadar aktif sayılmasa da geldiğinde yine rtwm dönemini sırtlayacağını biliyoruz.

Huma

huma
Konular
36
Beğeni sayısı
147
PG Nakit
150
Yeni yeni döndüm WWE izlemeye ondan dolayı AEW'dan sayayım.

Christian Cage
CM Punk
Bryan Danielson (Sayılırsa)

Sırasız: Christian, CM Punk, Jeff Jarrett, Randy Orton (5. çıkmadı).
Jeff Jarrett'ın AEW'daki olayarını hep geçiyordum. Böylesine genel bir listeye sırf indielerdeki başarısından dolayı bir adamı koyman beni şaşırttı hocam.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: