Güncel Güreşçiler Arasından En İyi 5 Veteran?

RDT

B-K-B WHO?
Konular
4
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
60
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Yeni yeni döndüm WWE izlemeye ondan dolayı AEW'dan sayayım.

Christian Cage
CM Punk
Bryan Danielson (Sayılırsa)

Jeff Jarrett'ın AEW'daki olayarını hep geçiyordum. Böylesine genel bir listeye sırf indielerdeki başarısından dolayı bir adamı koyman beni şaşırttı hocam.
Jarrett'ın AEW'da Lethal ile yaptığı işler bana şirketi zamanında izleten az sayıda şeylerden birisiydi ki TTC falan da almış olmaları lazım. Geldiği dönem ses getirdi bence.

Kendi listeme geçecek olursam sıralamam;

1- Randy Orton
2- Christian Cage
3- CM Punk
4- Adam Copeland (Edge)
5- Jeff Jarrett

RDT

B-K-B WHO?
Konular
4
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
60
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Beni işin içine hiç çekmedi ya. AEW'da yaptıklarının hayranı olanı da ilk defa bu konuda gördüm.
Tam olarak hayranıyım diyemem keza AEW'yu çok sevemiyorum (şirketin kuruluş amacı ile günümüz durumu arasındaki zıtlıklar nedeniyle) ancak AEW'da stabil ve iyi olarak giden nadir şeylerden birisi Jeff Jarrett'tı. En azından yaşının getirdiği dezavantajları yansıtmayıp iyi iş çıkarıyor. Her anlamda.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,349
PG Nakit
1,195
Favori Güreşçi
MJF
1
Jeff Jarrett'ın AEW'daki olayarını hep geçiyordum. Böylesine genel bir listeye sırf indielerdeki başarısından dolayı bir adamı koyman beni şaşırttı hocam.
Yeteneğe, liderliğe göre değerlendiriyorsun. AEW’da bu şansı bulmadı ancak GCW’ya Manhattan Center’da kapalı gişe yapmayı bir ucube ile karşı karşıya olmasına rağmen sağladı. Bu imkanı olduğunda hala çok iyi işler yapabildiğini gösteriyor.

Ha keza, aklıma yazarken gelmemişti, Ric Flair’s Last Match ppvsindeki hikaye de bir Double J başarısıdır. Bunları gördükten sonra hakkını yiyemezsin kimsenin.

Huma

huma
Konular
36
Beğeni sayısı
146
PG Nakit
150
Yeteneğe, liderliğe göre değerlendiriyorsun. AEW’da bu şansı bulmadı ancak GCW’ya Manhattan Center’da kapalı gişe yapmayı bir ucube ile karşı karşıya olmasına rağmen sağladı. Bu imkanı olduğunda hala çok iyi işler yapabildiğini gösteriyor.

Ha keza, aklıma yazarken gelmemişti, Ric Flair’s Last Match ppvsindeki hikaye de bir Double J başarısıdır. Bunları gördükten sonra hakkını yiyemezsin kimsenin.
GCW'da başardığı şeyi ilk defa senden duydum hocam. Unutmazsam araştıracağım. Ric Flair ppvsini de izlememiştim. Şaşırdım açıkçası bu konu altında Jeff Jarrett'i görünce.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: