RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟑 "𝘉𝘪𝘳 𝘴𝘱𝘪𝘬𝘦𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘧𝘢𝘻𝘭𝘢 𝘰𝘭𝘢𝘯"


PGW: Son Eklenen Parta Git

GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
31
Mesajlar
4,765
Beğeni sayısı
1,281
PG Nakit
290
Favori Güreşçi
Daniel Bryan
elinize sağlık nigel'ın debut cidden baya iyiydi.

orton, gunns, yota ve dream bu brandde gözüme çarpan isimler bakalım ne yapacaklar ilerleyen şovlar.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,421
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Kendi kısmımızı okudum da yine, fenasal gazlara gelmişiz ya. Öyle ucuz ucuz laf atmalarla olmuyormuş demek ki.
 

EnyapxaM

GOD
Katılım
3 Tem 2023
Konular
8
Mesajlar
285
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
Konum
Manisa
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ya ben şovu unuttum şovu! Ekip valla kusuruma bakmayın ya zamanında o kadar şov hazırlamış biri olarak verdiğiniz emeğin farkındayım. Bugün tamamen aklımdan çıkmış. Payback#1 ile bunu kaçırmam hiç iyi olmadı ama sonraki şovlarda takip edeceğim. Şimdi okumaya başlıyorum ya uçtu aklım iyice.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
364
Mesajlar
5,607
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Öncelikle elinize sağlık. Trump'ın işleniş tarzı çok hoşuma gidiyor ve belli ki ekipte şehirleri onun yüksek oy aldığı yerlere gitmek gibi küçük ayrıntılarla bunu daha da hoşlaştırıyor. Regal hamlesi zaten beklenen bir şeydi bence. Yönetici olacağı az çok belliydi ve Mayhem'in konsepti ile Regal fena bir ikili olmamışlar. Duyurulan kemerler ise zaten klasik ama bizim şovun mid card kemeri TV şampiyonluğu olması ile IC & USC kalıbını yıkmak güzel. Orton segmentinde, iki tarafta güzel promo kesmiş ama Randy biraz yenilen pehlivan güreşe doymaz sözünü gerçekleştiriyor dfmklkmdfkmldfmlkfn gene de başlaması muhtemel bu feudu Randy kazanır ve momentum toplar diye düşünüyorum. Tsujı kısmında göz ucuyla bakma fırsatım oldu ve Tsuji'nin yükselişini görmek sevindiriyor ama hali hazırda güçlüyken sadece maç yapıp kazanmak yerine biraz olaylara girse daha da göz önüne çıkar bu durumuyla bayağı enteresan duruyor çünkü. Bunu dedikten sonra parti segmentinde bir olaya girecek sanmıştım ama o da olmamış. Venis ve Seks güzel bir tt, kemer alırlarsa keyifli bir reign izletirler ama Venis karakter sanırım boşta o yüzden bu zor gözüküyor ama gene de ikiliyi izlemek gayet zevkli halen. Morrison ve Ali feudu başlarsa partici vs islamcı gerçekten izlemesi keyifli olur. Dean'in bu psikopat halleri hoşuma gidiyor şu haline bir extreme maç patlar aslında. Bliss oynayan kişinin debutuna sevindim. Ekip halen daha ilk F4W maçının ekmeğini yiyor rekjvkşljdflkjdfkljd, Ace çıtırdan bir underdog havası veriyor. İlgi çekici bir karakter oluyor. Rollins oynayan kişi afk sanırım o yüzden feud maksimum seviyesine çıkamayacak ama Dream gimmicki cidden iyi düzeyde işleniyor. Kemer değilde ileride böyle ilgi çekici feudlara katılır diye düşünüyorum. Nigel'in debut temeli ve gösterdiği direnç gayet hoş, iki tarafta momentum kaybetmemiş. Ospreay'ın bu anarşişt hali ileride Mayhem'in başını çok ağrıtacak gibi ve Regal - Ospreay işinin sonunu nereye gideceği düşündürüyor. Muhtemelen Mayhem'in en ilgi çeken feudu budur ççoğu kişiye göre. Exclusive'deki ikili arasındakı mevzular bayağı entertain temalı duruyor ama maç güzel işlenirse ring içi de güüçlü olacaktır. Tekrardan elinize sağlık.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
24
Mesajlar
5,151
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Dün akşam dışarıdaydım o yüzden canlı değildik, draft sonrası açılış şovu için Payback kadar güzel ilerlemiş Mayhem'da. Açılış segmentinde Payback'te olduğu kadar konsept hakkında tüyolar duymayı isterdim sanırım, bir taraf vahşeti uyandıracağını belirtirken diğer taraf gizemini koruyor şimdilik. Öncelikle Orton varken Cody'i seçende sorun vardır. İkinci olarak RPG'de takip etmekten en çok keyif aldığım isim Bobby Gunns olabilir. Karakter aşırı kayfabe dışı izlenimi uyandırıyor ama söylediği her şey ona çok uygun, biraz CM Punkvari bu durum çok hoşuma gidiyor. Bu noktada minik bir eleştiri olarak şunu diyebilirim, güreşçilerin konuşmalarında finisher demeleri bence biraz eğreti. Emin olmamakla birlikte kayfabe dışı da olabilir. Türkçe duyarı kasmıyorum ama bitirici hareket diye bir kullanımın okurken göze daha hoş geleceğine inanıyorum. Gunns vs. Orton'da bir taraf çocukluğumun süper yıldızı ama ben yine de Gunns'ı destekleyeceğim gibi duruyor. Tebrikler Tsuji. Mustafa Ali'nin Erdem Özveren tadındaki karakteri onu buraların en nefret edilen adamına dönüştürebilir, en sevilene de (pek inanmasam da/. Göreceğiz. Enteresan işler ortaya çıkacaktır. Lütfen Byron her şov gelmesin, lütfen ama lütfen. Ambrose'un storylineı merak konusu, arkasından neler çıkacak göreceğiz. Depresif ve umursamaz Bobby Gunns gibi biraz, onu da takip etmek güzel o yüzden. Bliss konuşmasında ben yancı mı olacağım dedi ben mi yanlış anladım? Tebrikler Hardy ve tebrikler Dream, bu galiba Dream - Rollins düşmanlığının sonuydu, açık bir bitiş elbette ama daha da uzamasını isterdim sanırım. Çok daha potansiyelli bir hikaye olabilirdi. Main Eventse keyifli geçmiş, Nigel'ın evrene girişi için güzel bir yol olduğunu da söyleyebilirim. Bu hikaye burada bitmeyecektir hatta Joe ve Nigel bir noktada iş birliğine dahi dönebilir diğer tayfaya karşı. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Devamındaki Funky Town Gore tadındaki kısmın bazı yerleri okurken canımı acıttı. Ospreay dik başlılığın ya çok fena ödülünü alıp vezir olacak, ya da dibi boylayıp rezil. Bunu da takip edeceğiz. Exclusive tam bir McAfee Show Creepypasta içeriği gibiydi gerçekten. Arada birde görüntüler kaysa tam olurmuş yani, Truth bunun intikamını alır. Emeğinize sağlık okuması keyifli bir şovdu.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: