Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟑 "𝘉𝘪𝘳 𝘴𝘱𝘪𝘬𝘦𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘧𝘢𝘻𝘭𝘢 𝘰𝘭𝘢𝘯"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 32630" data-attributes="member: 91"><p>Dün akşam dışarıdaydım o yüzden canlı değildik, draft sonrası açılış şovu için Payback kadar güzel ilerlemiş Mayhem'da. Açılış segmentinde Payback'te olduğu kadar konsept hakkında tüyolar duymayı isterdim sanırım, bir taraf vahşeti uyandıracağını belirtirken diğer taraf gizemini koruyor şimdilik. Öncelikle Orton varken Cody'i seçende sorun vardır. İkinci olarak RPG'de takip etmekten en çok keyif aldığım isim Bobby Gunns olabilir. Karakter aşırı kayfabe dışı izlenimi uyandırıyor ama söylediği her şey ona çok uygun, biraz CM Punkvari bu durum çok hoşuma gidiyor. Bu noktada minik bir eleştiri olarak şunu diyebilirim, güreşçilerin konuşmalarında finisher demeleri bence biraz eğreti. Emin olmamakla birlikte kayfabe dışı da olabilir. Türkçe duyarı kasmıyorum ama bitirici hareket diye bir kullanımın okurken göze daha hoş geleceğine inanıyorum. Gunns vs. Orton'da bir taraf çocukluğumun süper yıldızı ama ben yine de Gunns'ı destekleyeceğim gibi duruyor. Tebrikler Tsuji. Mustafa Ali'nin Erdem Özveren tadındaki karakteri onu buraların en nefret edilen adamına dönüştürebilir, en sevilene de (pek inanmasam da/. Göreceğiz. Enteresan işler ortaya çıkacaktır. Lütfen Byron her şov gelmesin, lütfen ama lütfen. Ambrose'un storylineı merak konusu, arkasından neler çıkacak göreceğiz. Depresif ve umursamaz Bobby Gunns gibi biraz, onu da takip etmek güzel o yüzden. Bliss konuşmasında ben yancı mı olacağım dedi ben mi yanlış anladım? Tebrikler Hardy ve tebrikler Dream, bu galiba Dream - Rollins düşmanlığının sonuydu, açık bir bitiş elbette ama daha da uzamasını isterdim sanırım. Çok daha potansiyelli bir hikaye olabilirdi. Main Eventse keyifli geçmiş, Nigel'ın evrene girişi için güzel bir yol olduğunu da söyleyebilirim. Bu hikaye burada bitmeyecektir hatta Joe ve Nigel bir noktada iş birliğine dahi dönebilir diğer tayfaya karşı. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Devamındaki Funky Town Gore tadındaki kısmın bazı yerleri okurken canımı acıttı. Ospreay dik başlılığın ya çok fena ödülünü alıp vezir olacak, ya da dibi boylayıp rezil. Bunu da takip edeceğiz. Exclusive tam bir McAfee Show Creepypasta içeriği gibiydi gerçekten. Arada birde görüntüler kaysa tam olurmuş yani, Truth bunun intikamını alır. Emeğinize sağlık okuması keyifli bir şovdu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 32630, member: 91"] Dün akşam dışarıdaydım o yüzden canlı değildik, draft sonrası açılış şovu için Payback kadar güzel ilerlemiş Mayhem'da. Açılış segmentinde Payback'te olduğu kadar konsept hakkında tüyolar duymayı isterdim sanırım, bir taraf vahşeti uyandıracağını belirtirken diğer taraf gizemini koruyor şimdilik. Öncelikle Orton varken Cody'i seçende sorun vardır. İkinci olarak RPG'de takip etmekten en çok keyif aldığım isim Bobby Gunns olabilir. Karakter aşırı kayfabe dışı izlenimi uyandırıyor ama söylediği her şey ona çok uygun, biraz CM Punkvari bu durum çok hoşuma gidiyor. Bu noktada minik bir eleştiri olarak şunu diyebilirim, güreşçilerin konuşmalarında finisher demeleri bence biraz eğreti. Emin olmamakla birlikte kayfabe dışı da olabilir. Türkçe duyarı kasmıyorum ama bitirici hareket diye bir kullanımın okurken göze daha hoş geleceğine inanıyorum. Gunns vs. Orton'da bir taraf çocukluğumun süper yıldızı ama ben yine de Gunns'ı destekleyeceğim gibi duruyor. Tebrikler Tsuji. Mustafa Ali'nin Erdem Özveren tadındaki karakteri onu buraların en nefret edilen adamına dönüştürebilir, en sevilene de (pek inanmasam da/. Göreceğiz. Enteresan işler ortaya çıkacaktır. Lütfen Byron her şov gelmesin, lütfen ama lütfen. Ambrose'un storylineı merak konusu, arkasından neler çıkacak göreceğiz. Depresif ve umursamaz Bobby Gunns gibi biraz, onu da takip etmek güzel o yüzden. Bliss konuşmasında ben yancı mı olacağım dedi ben mi yanlış anladım? Tebrikler Hardy ve tebrikler Dream, bu galiba Dream - Rollins düşmanlığının sonuydu, açık bir bitiş elbette ama daha da uzamasını isterdim sanırım. Çok daha potansiyelli bir hikaye olabilirdi. Main Eventse keyifli geçmiş, Nigel'ın evrene girişi için güzel bir yol olduğunu da söyleyebilirim. Bu hikaye burada bitmeyecektir hatta Joe ve Nigel bir noktada iş birliğine dahi dönebilir diğer tayfaya karşı. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Devamındaki Funky Town Gore tadındaki kısmın bazı yerleri okurken canımı acıttı. Ospreay dik başlılığın ya çok fena ödülünü alıp vezir olacak, ya da dibi boylayıp rezil. Bunu da takip edeceğiz. Exclusive tam bir McAfee Show Creepypasta içeriği gibiydi gerçekten. Arada birde görüntüler kaysa tam olurmuş yani, Truth bunun intikamını alır. Emeğinize sağlık okuması keyifli bir şovdu. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟑 "𝘉𝘪𝘳 𝘴𝘱𝘪𝘬𝘦𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘧𝘢𝘻𝘭𝘢 𝘰𝘭𝘢𝘯"
Menü