Swaggybark'ın WWE ve Enzopaschi Hakkındaki Yorumları

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,973
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bizim kültürümüzde sanırım "banane" diye bir şey yok, sanırım. Esasında bu kelimeyi kullandığınızda o kadar hafifliyorsunuz ki anlatamam. Biri bir halt mı yiyor demeniz gereken tek kelime "banane". Bitti gitti. Enzo'yu seversiniz sevmezsiniz ben büyük oranda fikirlerine katıldığım için kendisini tanışmasak da severim. Ama örneğin o tayfadan Onat'ı da (olur da bu mesajım ulaşır gücendirirse özür dilerim) sevmem. Reaksiyon videosu çeker, kendince yorumlar, katılırım katılmam velhasıl günün sonunda "banane" der geçerim. Adamın zevki odur, buna karışmak yargılamak kimsenin haddine değil olmamalı da bana kalırsa.

Lafı çok uzattım. Enzo ve çevresi kendi halinde bir hobi edinmiş onu yorumlayan bundan keyif alan ve bu konuda bana uzaktan yakından zararı olmayan kişi ve topluluk der geçerim. Adam eğleniyor. Adamın eğlendiği şey senin ilgini çekmiyor hatta saçma buluyor da olabilirsin. Dersin ki ya güreş bence saçma oldu bitti. Bre oturduğu yere hacet gideren yayıncı bozuntusu sen ne haltımı yiyorsun da insanların üç kuruşluk zevklerine burun uzatıyorsun? Bugün yayın yaptığınız o platformlar discord gibi yasaklansa ne yapacaksınız? Sırf iyi oyun oynayabiliyor diye zorttirik nicklerle yayın açan özgüven yoksunlarını Zort kuşağı dediğimiz kuşak başımıza bela ettiği için bu heriflere maruz kalıyoruz maalesef.

Evet bu konu aşırı snirimi bozdu mevzu güreşe laf atılması değil. Profesyonel güreşi testislerime süreyim hatta. Mevzu kendi halinde hobisi olan bir adamın binlerce kişinin izlediği bir yayında zorbalatılması, hedef gösterilmesi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: