Kameralarımızın karşısında PGW'nun taze kanı Shelton Benjamin var. Kendisi PGW World Television Şampiyonluğu için turnuvada yer alacak, kendisinin ringe girdiğini ve eline mikrofon alıp konuşmaya başladığını görüyoruz.

Shelton Benjamin: "Sirk bitti mi? Umarım bitmiştir. Çünkü az önce izlediğiniz o saçmalık, bu sektörün neden benim gibi adamlara ihtiyacı olduğunun en büyük kanıtı. Az önce aynı havayı soluduğum adamlara bir bakın. Bir yanda 'kırıldığını' söyleyen, eski günlerin hayaletleriyle kavga eden ve kardeşinin adını sayıklayarak bir aynayla dertleşen Matt Hardy var. Matt, senin o 'kırık' zihninle ilgilenmiyorum. Senin o keskin olduğunu iddia ettiğin ruh halin, ringe çıkıp gerçek bir atletle karşılaştığında un ufak olacak. Kardeşinin ihaneti canını yakmış olabilir ama emin ol, benim sana ringde yapacaklarım o ihanetten çok daha fazla acı verecek.
Ve diğer yanda... Danhausen. Yüzünü boyamış, elinde saçma sapan bir talep listesiyle ortalıkta dolanan bir komedyen. 'Demandhausen'... 'Curse'... Bunlar belki internette birkaç çocuğu güldürebilir. Ama ben buraya kimseyi güldürmeye gelmedim. Zili çaldıklarında, karşımdaki adamı alıp o ringin zeminine çarptığımda, o komik büyülerin ya da lanetlerin seni kurtaramayacak. Nefesini lanet okumak için değil, acıdan bağırmamak için kullanacaksın.

Shelton'un maruz kaldığı ortamdan dolayı irite olmuş olduğunu görüyoruz, konuşmaya devam ediyor...
Shelton Benjamin: PGW yönetimi bu turnuvayı duyurduğunda, televizyon unvanına prestij kazandıracak birini aradıklarını sanıyordum. Görünüşe göre beni bir rehabilitasyon merkezi ve bir sirkin tam ortasına atmışlar. Ama sorun değil. Çünkü ringin içine girdiğimizde, o iplerin arası benim dünyamdır. Orada aynalar yok. Orada pelerinler ve sihir numaraları yok. Orada sadece hız, güç, teknik ve tartışılmaz bir gerçek var.
Bu turnuvada kimin karşıma çıkacağı umurumda bile değil. O kemeri alacağım. Çünkü benim adım Shelton Benjamin ve ben bu şirketin Altın Standardıyım. O ringe adım attığınızda, komedi biter."

Shelton ringden ayrılacakken seyircilerin kendisinin sivri dilinden rahatsız olduklarını ve tepki gösterdiklerini anlayıp ringe dönüyor ve konuşmaya devam ediyor...
Shelton Benjamin: "Aslına bakarsanız... Aslına bakarsanız bu turnuvanın tam olarak böyle başlaması hoşuma gitti. Neden biliyor musunuz? Çünkü ikisinin de odak noktası tamamen yanlış yerde.
Biri kendi zihnindeki şeytanlarla savaşıyor, diğeri ise bu işi bir Cadılar Bayramı partisi sanıyor. Ama benim zihnim berrak. Ben buraya gelirken yanımda ne dertleşeceğim bir ayna getirdim ne de komik bir pelerin. Sadece yılların getirdiği tecrübeyi ve bu sektördeki en saf, en tehlikeli yeteneği getirdim. Amatör minderlerden dünya şampiyonluklarına kadar uzanan bir geçmişim var. Ben bu işin temeliyim.
Beni iyi dinle, Matt. O 'kırık' zihnin sana her şeye dayanabileceğini, acı hissetmeyeceğini fısıldıyor olabilir. Ama T-Bone Suplex ile boynunu mindere gömdüğümde, zihninin sana ne söylediğinin hiçbir önemi kalmayacak. Vücudun pes edecek.
Ve sen, Danhausen... O elindeki uzun listeye yeni bir madde daha eklesen iyi olur: 'Shelton Benjamin ile aynı ringe girme.' Çünkü aksi takdirde o listeyi sana harfi harfine yediririm.
PGW evreni, bu arka alanda izlediğiniz şey sadece dikkat dağıtıcı bir illüzyondu. Ama turnuva başladığında... zil çaldığında... maskeler düşecek ve gerçekler yüzünüze çarpacak. Ve o gün, bu şirketteki tek gerçeğin Altın Standart olduğunu herkes öğrenecek."
Shelton bu kez sözlerini tamamen bitirmiş bir şekilde, hiçbir tereddüt göstermeden arkasını döner ve alanı terk eder. Kamera bu görüntülerin ardından kapanır.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Shelton Benjamin