Wrestle Dynasty Şovuna International Women's Cup Duyuruldu

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
0
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Eleştiren biri olarak ben şirketlerin bu turnuvaya önem vermeyip kendi bookinglerine bakacaklarını düşünüyorum. Ne katılımcılardan ne turnuvanın kendisinden ümitli değilim ki diğerleri de değildir bu yüzden eleştirmişlerdir. Burdaki insanlar körlemesine birşeyi kötülemezler genelde (bende o kadar eski değilim burda ama gördüğüm kadarıyla böyle). Bu konudan dolayı farklı bir ilk izlenimin olmuş olabilir, için rahat olsun kankam. Hoşgeldin bu arada.
Üzerine alınma diye diyorum en normal yorumu yapan sendin ama senin de yanlışın var, AEW ve ROH bir gözükse de öyle değiller, Athena, Billie gibi kadın güreşçiler ROH rosterındalar, o sebeple ve her şirketten sadece 1 katılımcı olacak, fatal four way maç olacak Wrestle Dynasty şovunda.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
3
Beğeni sayısı
15
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Üzerine alınma diye diyorum en normal yorumu yapan sendin ama senin de yanlışın var, AEW ve ROH bir gözükse de öyle değiller, Athena, Billie gibi kadın güreşçiler ROH rosterındalar, o sebeple ve her şirketten sadece 1 katılımcı olacak, fatal four way maç olacak Wrestle Dynasty şovunda.
Ben işe daha resmi kısmından bakıyorum, bugün ROH resmi sitesinde Roster bölümünde adı geçen; Kyle Fletcher, Daniel Garcia, Wheeler Yuta, Claudio, Brian Cage, Chris Jericho gibi isimler hem ROH rosterında hem AEW rosterında gözüküyor ve bu adamların hepsi AEW kontratlı. Günümüzde bu iki şirket birbirinden bağımsız düşünülemez çünkü ROH AEW'nun bir brand gibi kullanılıyor. Ve brand gibi kullandıkları biryeri karma şovda bi şirketmiş gibi göstermeleri bana komik geliyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: