İskeletler Diyarında Bir Punk Parçası

PG.net

profesyonelgures.net
Konular
1
Beğeni sayısı
6
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
PG.net Yönetim Ekibi
Merhaba Pg.net ailesi, konuyu troll konu zannedip girdikten sonra Co-Admin tarafından açıldığını görünce “ne oluyor amına koyim?” demiş olabilirsiniz. O yüzden sizi daha fazla merakta bırakmamak için hemen açıklama yapmak istiyoruz. Sadece göz bebeğimiz olan bu forumdan da öte; güreşmaniadan, sevenloada, wwe turkeyden, güreştürkiyeye, önceki pg forumuna ve tezata varıncaya kadar 18 yıllık bir hikayemiz var. Bu forumda 18 yaşından küçük insanlar varken, 18 yıldır süregelen bir güreş forumu geleneğimizin olması; tüm forumlar birer birer kapanıp discord sunucularına dönüşürken hatta discord bile erişime kapanırken forumumuzun hala aktif bir şekilde yolculuğuna devam etmesi de sadece güreş tutkusu ile açıklanabilir bir durum değil. Bunun sebebi de forumlarda kurulan seviyeli tartışma ortamları, yazım ve imla kurallarına uyumluluktan tutun küfür yasağına kadar normalde internet ortamındaki anonim özgürlük anlayışıyla ters düşecek fakat disipliner yönetim anlayışı sayesinde forum üyelerini adeta bir aile meclisindeymiş gibi de sıcak hissettirecek ve bu ortama bağlı kılacak dinamiklerdi. Bu dinamikleri bu konu özelinde askıya alıyoruz. Zira bu aile meclisine halel getirecek bir takım olaylar silsilesi yaşandı. Bu kurallar üyelerin birbirleriyle saygılı bir şekilde muhabbet edebilmesi, hem forumla hem de birbirleriyle bağlar kurabilmesi, kendilerine sadece internette değil gerçek hayatta da beraber ölüme gidebilecekleri dostlar bulabilmeleri maksadıyla koyulmuşken aramızdaki kara koyunların bu güzel duyguların hepsinin anasını sikmesi bizi üzmekle kalmayıp derin bir hayal kırıklığına da uğrattı. Ve üyelerimize karşı olan sorumluluklarımız gereği bu hayal kırıklığını sizlerle paylaşmak durumundayız ki daha sonrasında şahsi hayal kırıklıkları yaşanmasın. Yazının buraya kadarı işbu konunun amacına yönelikti. Şimdi gelelim konunun bizzat kendisine.

Konu bizzat eski bir üye ile ilgili, bu kişi maalesef sadece forumun ve yakın zamana kadar forum yönetiminin değil bu forumun kurucu iradesi olan Uncensored adlı arkadaş grubunun da bir üyesiydi. Dolayısıyla bu konudaki sorumluluğumuz daha da fazla, zira sırf bizle olan muhabbetinden dolayı bu kişiye kanacak kişiler çıkabilir. Kendisi forum geçmişi Sevenload’a kadar uzanan, forumlara ilk girdiğinde henüz sikine kan pompalanmamış yaşta olan, kendisini naif duygusal narin bir kelebek gibi tanıtan fakat aslında içi foseptik çukuru gibi olan bir namussuz. Bu kişinin kimliğini merak edenler için kendisi sadece forumu ve grubumuzu lekelemekle kalmayıp PUNK adını bile lekelemiştir. Bu şahsın vukuatlerini duyanlar sanıyorum Renee Dupree’den bile tiksinecektir.

Peki ne yapmıştır bu gavat? Nereden başlasam bilemediğim için en çarpıcı yerinden gireceğim. Bu namussuz bu sapık şahıs “panel” adı verilen ve vatandaşlık verilerinin internet üzerindeki açık pazarlarda satıldığı sisteme girerek oradan edindiği kişisel verilerle 13-14 yaşında kızlara şantaj yapmış, tehditler etmiş ve bu şantajlar ile o reşit olmayan kızlardan çıplak fotoğraflar almıştır. Bu olayları da sağda solda övünerek anlatmıştır. Bu bokları yerken girdiği discord üzerindeki kerhane artıklarının oluşturduğu sunucularda tüm milli ve dini değerlere hakaret etmiştir.

Tabii sosyal hayatı olmayan, gerçekte var olamayan, kendini ifade edemeyen bu ucube kahpe bu zehri bir kere aldıktan sonra duramamıştır. Arkadaşının sevgilisine yazan bu namussuz kendi ifadesine göre rızaen, muhtemel tehdit veya para ile bu kızdan da çıplak fotoğraflar almıştır. Tehditin konusu de yine muhtemel bu kızın gerçek yaşamında eskort olarak para kazandığıyla ilgili bir takım veriler olabilir, zira bu namussuz puşt kendi ifadesine göre arkadaşının sevgilisinin gerçekte para karşılığı insanlarla ilişkiye girdiğini bilmektedir ve buna rağmen bunu arkadaşına söylememiş ve hatta arkadaşından gizli arkadaşının sevgilisine yürüyüp onunla sexting yapmıştır.

Buraya kadar yeterince mideniz bulandı mı? Bulanmadıysa şimdi hazır olun bulandıysa da siktir edin kusun, çünkü yazacaklarımız daha bitmedi. Bu sapık piç bir başka arkadaşının aşık olduğu, kendisine defalarca da dert yandığı bir kıza arkadaşı henüz açılmamışken “daha erken davranayım” mantığıyla yazmış ve kızla flörtleşmeye çalışmıştır. Daha sonra arkadaşı bu kıza açılınca, kız bu puşta “madem arkadaşının benden hoşlandığını biliyordun neden bana yürüdün?” diye sorunca da “onun hisleri gelip geçici siktir et” diye yanıt vermiş ve bu kızı defalarca telefon aramaları ve mesajlarla taciz etmiş ve kızı bu olaylardan arkadaşına bahsetmemesi konusunda tehdit etmiştir.

Bu şeytanın taşşağından düşen kılın tek vukuati bunlar da değil. Forumlar tarihinde şu ana kadar üye olmuş, yöneticilik yapmış ne kadar kadın üye varsa bu kompleksli ve zeka seviyesi karmaşık sayılarla ifade edilebilecek asosyal ucubenin mutlaka tacizine maruz kalmıştır. Hatta RPG ile haşır neşir olan bir kadın üye ile bir başka arkadaşının flörtleştiğini öğrendiği gibi bu kıza da yazmış ve kızı etkilemek için kendi arkadaşıyla taşşak geçmiştir(bu hoşlandığı kıza/sevgilisine yazdığı 3. arkadaşı karışıklık olmasın) akabinde de bu mevzuları öğrenen ve halihazırda o dönem RPG yazarlığından sorumlu olan kızın sevgilisi tarafından o forumdan da yönetimden de siktir edilmiştir. Kendisini o forumdan siktir eden o forumun kurucu admininin götünü yalamayı da çok sever bu ezik piç, semt edebiyatı yapmayı sevdiği gibi. Bakmayın gerçi semt edebiyatı yaptığına evden çıkmışlığı dahi yoktur bu bebenin gerçi o admini yaladığına da bakmayın o adamın arkadından da ne işler çevirmiştir bu hain. Son evden dışarı çıktığında da hangi sebeple olduğu bilinmez, dayak yemiştir bu sapık.

Bu şahıs sadece internette varolabilen birisi olmakla beraber muadillerine kıyasla (buna karakter olarak benzer bir başka obez siber zorba hem bizim hem de rakip forumumuzun kara listesinde) forum içinde naif, iyi huylu, duygusal, semt çocuğu, güreş tutkunu, emekli moderatör imajı çizen birisidir. Dolayısıyla herhangi bir üyeyi iyi niyetli olduğuna ikna edebilir (nitekim bizim grubumuzda bile yıllarca barınabildi) Aşırı salak birisi olduğu için kötülük yapamayacağını düşünebilirsiniz ama salaklık ile saflık kesinlikle aynı şey değildir. Dikkatli olun, bu kompleksli yaratık içinde bir iblis taşıyor. Biz bu şahsın bu forumdaki tüm varlığını yok ettik, sizden bu konuda dikkat rakip forumlarımızdan da hassasiyet bekliyoruz.

Konu altında küfür etmeniz serbesttir, imla ve yazım kuralları dahil tüm kurallar da askıdadır.​

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,761
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Kaç senelik dostluğa, kardeşliğe ihanet etmekle kalmayıp kardeşim dediği insanların bile karısına, sevgilisine yan gözle bakmış bir orrrrospu evladından bahsediyoruz durum o kadar vahim. Senin o anan sikilmekle kalmayacak merak etme it gibi hala buraları okuduğunu biliyoruz.

Netuno

The Last World Beater
Konular
213
Beğeni sayısı
1,849
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Olm bunlar ciddi mi aq. Gerçekten iyi biri sanıyordum amk. Olm nası böyle şeyler yaparsın lan. Neden lan. İnsan niye böyle kötü olur, nasıl aq aklım almıyo. Arkadaşım, kardeşim dediğin adamlara nasıl yaptın aq. Benim okuduklarım karşısında beynim durdu, elim ayağım buz kesti. Yönetim ekibinde kardeşim dedikleri adamların neler yaşadığını düşünemiyorum bile. İnsanları taciz etmek ne piç. Panelden bilgi almak, insanları şantajlamak. Senin ben amına koyayım. Nasıl bu kadar kansız oldun. Yazıp yazıp siliyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ulan sapık piç, sen adam mısın amına koyduğum. Adamı bırak, sen insan mısın piç. Ulan senden öyle iğreniyorum ki, sövecek küfür bulamıyorum, 13-14 yaşındaki kızları tehdit etmek, insanlara şantaj yapmak ne demek allahsız piç. Sübyancı piç. Dostum, kardeşim dediğin insanlara yaptıkların. İnsan değilsin sen amına koyduğum.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bir insanın içi bu kadar kötülük doluysa ne kadar küfür hakaret etsem de fayda etmeyecektir. Yani burada edeceğim küfür ve hakaretler ar damarı çatlamış içi fesatlık dolu bir lavuğun ağrına gitmez aksine millet bana ne kadar sövüyor diye hoşuna bile gider. Ona bu fırsatı vermeyeceğim.

Tek temennim bu yaptıklarının cezasız kalmaması.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: