WarGames maçlarının keyifli geçmesinden midir bilmiyorum, ben bunu bir problem olarak görmemiştim hiç bugüne kadar ama şimdi sen böyle söyleyince farklı bir bakış açısı kazanmış oldum. Ama bir de şöyle bakıyorum; son yıllarda WarGames’e gidilen her hikaye, yapısı gereği bu maçla anahtar-kilit uyumu sağladığı için yine bence bir problem yok. Halihazırdaki Bloodline Civil War hikayesindeki adamları geleneksel bir tag team maçında karşı karşıya getirseler hikayedeki dramanın hissiyatını yeterince alamayız bence, ama kanın gövdeyi götürdüğü bir WarGames maçı hikayeyi bambaşka bir noktaya taşır. Senin değindiğin noktada ise bence bir süredir brand savaşlarıyla götürülmesinden ötürü eski forsunu kaybeden Survivor Series’in son yıllardaki WarGames temelli hikayelerle eski forsuna kavuşmaya başladığını düşünüyorum ben işin açıkçası, o yüzden WarGames’in bu şovun temasını bir süredir oluşturuyor olması şova bence çok çok iyi geldi. Kaldı ki WarGames maçını da Survivor Series’e getirdikleri günden beri başka hiçbir şovda kullanmadıkları için insanların “WarGames geliyor” şeklinde zikretmesinin yine Survivor Series’in itibarına bir zarar getirmediği kanaatindeyim ben.