PPV Survivor Series Spoilar: WWE IC Şampiyonluğu Maçı

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Cena’nın sondan bir önceki maçı Dominik Mysterio’ya karşı olacak. Cena, Rey Mysterio ile ilk kez 23 yıl önce 2002’de SmackDown’da karşılaşmıştı; o sırada Dom beş yaşındaydı.

Kıtalararası Şampiyonluk Maçı:

John Cena (c) vs. Dominik Mysterio (Raquel Rodriguez & Roxanne Perez ile)

Maçın başında Dom, Patton’ı oyalarken Perez, iplere koşan Cena’nın ayağını taktı. Dom, köşede Cena’ya tekme attı, sonra Patton’ı tekrar kenara çekip Rodriguez’in Cena’ya gizlice vurmasını sağladı. Dom, three amigos yaptı ve iki sayıya ulaştı.

Cena toparlanınca Dom hızla ringin dışına kaçtı. Cena peşinden gitti ama Dom, Rodriguez ve Perez’in arkasına saklandı. Onların yarattığı dikkat dağınıklığıyla Dom tekrar üstünlüğü ele aldı. Cena’nın yüzünü yorum masasına ve ring kenarına çarptı.

Dom barikatın üzerinden hurricanrana denedi ama Raw’daki Penta gibi omzunun üzerine kötü düştü. (Penta’nın aksine hareketi tamamlayamadığı için botch gibi göründü.)

Bu aslında planın bir parçasıydı ve harika bir sahneye yol açtı. Dom omzunu tutarak sakatlanmış gibi yaptı, sağlık görevlileri onu kontrol etti. Hakem meşgulken Rodriguez ringde Cena’ya Tejana Bomb vurdu, Perez ise Pop Rox. (İkisi için harika bir spot.)

Dom aniden iyileşmiş gibi zıplayarak ringe döndü. Cena’ya 619 ve frog splash vurdu ama Patton yaşananları çözdüğü için tuşu saymayı reddetti. Rodriguez ve Perez’i kenardan kovdu.

Cena, Dom’a shoulder tackle’lar, side slam ve five knuckle shuffle vurdu. Dom AA’i engelledi ama Cena STFU bağladı; Dom ipten kurtuldu.

Dom ayakkabısının fermuarını açtı. Cena onu ayakkabıdan yakaladı ama ayakkabı ayağından çıktı ve Dom Cena’yı orta ipe düşürerek 619 + frog splash kombinasyonuyla iki sayıya ulaştı.

Dom devam etmekte çok gecikince Cena onu AA ile yere yapıştırdı ama yine de iki sayıda kaldı. Tribün “This is awesome” diye tempo tuttu.

Cena tekrar shoulder tackle’a koştu ama Dom eğildi ve Cena hakem Patton’ı devirdi. Cena ikinci kez STFU bağladı ancak bu sırada Finn Bálor ve JD McDonagh gelip Cena’ya saldırdı.

McDonagh moonsault denedi ama Cena dizlerini kaldırdı ve Bálor’un Coup de Grace’inden de kaçtı. Cena ardından ikisini birden omuzlarına alıp etkileyici bir double AA vurdu.

Dom IC kemerini aldı ve silah olarak kullanmaya çalıştı ama Cena eğildi ve bir AA daha vurdu.

G692oy9WYAArb-q

Cena yeni bir hakem çağırdı ama bunun yerine geri dönen Liv Morgan koşarak geldi. Morgan, Dom’u görmüş gibi mutlu davrandı ama sonra Dom’un kafasına bir tokat attı.

Bu da başka bir oyunmuş. Morgan Cena’ya sarıldıktan sonra onu kasıklarına tekmeleyip yere serdi. Morgan, Cena’ya kemerle vurdu ve Dom bir 619 + frog splash daha yaparak tuşla maçı aldı.

Dom ve Morgan birlikte kutlama yaptı.

— Cena, ayrılmadan önce taraftarların tepkisini üzerine çekti. Kameraya selam vererek “Çok teşekkür ederim. Hepsi bu.” dedi.

Maç sonucu:
Dominik Mysterio, John Cena’yı yenerek Kıtalararası Şampiyonluk’u kazandı (16:49)

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Küçükken sevmezdik ama bu adam gerçek bir güreş efsanesi. Liv'in de neden yardım ettiğini anlamadım. Tam ters tarafta döner diye bekliyordum. Sıkışıp kaldı şu hikayede.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Sondaki olayı çok beğendim. Onun haricinde haftalık şovlarla eşdeğer gidiyordu. Bu arada Cena'nın tankında hala yakıt var. En azından SNME'de win alacak. O yüzden win win.

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Çıkabilecek en iyi maç çıktı ortaya bence. Omuz sakatlığı mesela baya gerçekçiydi ben harbi Dom sakatlandı ve maça devam edemeyecek zannettim bir anlık. JD üyelerinin dahil olması ve Liv Morgan dönüşü ve kazandırma şekli de gayet iyiydi. Dominik için çok büyük galibiyet ve kariyerinde büyük bir basamak sıçrayışı oldu. Cena için üzücü olsa da sırf 1 yıllık veda turu bok gibi işlendi diye bu maçın yanlış bir karar olduğu düşünmek bana mantıksız geliyor bence olması gereken oldu. WWE’nin Dominik’e verdiği önem ortada çünkü. Ayrıca Cena’nın son maçında -Gunther olacağı da nerdeyse %373638368373 belliyken- ortada IC olmaması daha iyi oldu. Gunther vs. Cena zaten gram anlam içermeyen bir maçken bide IC’yi orada kilitlemek rezillik olurdu. Artık tek temennimiz Cena’nın son maçında Gunther’ı gömmesi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi