RPG 🅱🅾🅽🅽🅸🅴 & 🅲🅻🆈🅳🅴

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Telefon kamerası açıldığında önce Liv Morgan'ı sonrasında ise şoför koltuğunda oturan Dominik Mysterio'yu görüyoruz. PAYBACK #52'de yaşadıkları olaylardan sonra şaşırtıcı bir şekilde ikisinin de -özellikle Liv Morgan'ın- neşesi fazlasıyla yerinde gibi duruyor. Dominik arabayı durdurduktan sonra telefon kamerasına bakıyor.

6m3cCHs.jpeg

Dirty Dom: Zavallı Alberto... Sanırım hiç akıllanmayacaksın. Halbuki haftalar önce seni uyarmıştım. Yanına kadar geldim ve gözlerinin içine bakarak sana tüm gerçekleri söyledim. Ama sen beni hiç dinleme- hayır hayır... Buna dinlememek bile denmez. Sen beni küçümsedin amigo. Beni CM Punk ile karıştırdın, beni Angel Garza ile karıştırdın. (gülüyor) Fakat onların bile yapmaktan korkacağı şeyleri yapacağımı tahmin edemedin. Kabul edelim, kimse senin inine girmeye cesaret edemezdi. Karşında gördüğün adam hariç kimse... Bu lüks bir arabayla ucuz bir scooter'a çarpmaya benzemez. (kendi yaptığı göndermeye sırıtıyor) Şimdi anlıyorsun işte. Sen hiçbir zaman özel olmadın ve ben... En başından beri farklıydım. Önce o "güzel" yüzünü düzeltmeni engelledim ve şimdi de en değer verdiğin şeyi senden aldım. Liv... Biraz da arkadaki güzelliği çekebilir misin?

Liv arabanın arkasında duran PGW kemerini çekiyor şimdi! Dom alaycı bir gülümsemeyle devam ediyor.

kGiXxWX.jpeg

Dirty Dom: Değer verdiğin tek şeyin bu olduğunu biliyordum. Ne Ricardo, ne de hayatına giren herhangi bir kadın.. Sadece bu altın kemer. Ve biz onu senden aldık. Geride ise sana son cezanı vermek kaldı. Ona yaptığın şeyden dolayı...

Dom, Liv'i kast ettiğini bakışlarıyla belli ediyor. Liv gülümsemeyi bırakıp duygulu bir şekilde Dom'a bakıyor. Dom'un ise haftalardır aralarında geçen garip etkileşimin sonunda ilk defa ona şefkatle baktığını görüyoruz. Sonrasında tekrardan kameraya bakıyor.

Dirty Dom: Şimdi arkada ve önde oturan bu iki bebekle güzel bir tur atacağım. Arabayı park edeceğim yeri ise sen zaten biliyorsun.

Dom ve Liv ekrana bakarak kahkaha atarlarken görüntü sonlanıyor ve arenaya döndüğümüzde ışıkların kapandığını görüyoruz.

hq720.jpg

Liv-Morgan-Dominik-Mysterio-September-3.jpg

The Other Side duyuluyor ve duyulur duyulmaz arenayı yoğun bir uğultu kaplıyor. Bir süre gelen giden olmuyor ancak sonunda girişte Liv Morgan gözüküyor. Hemen arkasında ise Dominik Mysterio var. Dominik ve Liv bir süre bakışıyorlar ve en sonunda Dom kolunun onun omuzuna atıyor ve gülerek ilerlemeye başlıyorlar. Seyircilerin büyük bir çoğunluğu ikiliyi yuhalasalar da Alberto'nun yaptıklarından sonra Dom ve Liv'in tarafında olan azımsanamayacak bir kesim de var. İkili ringe girdikten sonra Dominik bir tane mikrofon kapıyor. Fakat bu mikrofonu kendisi için almıyor olsa gerek çünkü direkt Liv Morgan'a uzatıyor. Liv mikrofonu alıyor ve şimdi Dominik'in ceketinin fermuarını açıyor... DOMINIK'IN BELİNDE PGW ŞAMPİYONLUĞU VAR! İkili gülerken Liv, Dominik'in belindeki PGW kemerini çıkarıyor ve konuşmasına başlıyor.

Dominik-Mysterio2.jpg

@Akashi

Akashi

the front man
Konular
647
Beğeni sayısı
2,001
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Liv Morgan : Auwww şuna bakın, doğru kişinin elinde nasıl da bir mücevhere dönüşüyor. Yani benim ellerimde öyle değil mi Dom?

1730386284558.png

Liv kemeri kaldırarak Dom'a bakıyor Dom gülümseyip onayladıktan sonra Liv konuşmasına devam ediyor;

Liv Morgan : Bazı şeyler sizin koynunuza gelmez sizin onun peşinden gitmeniz lazım. Burası hakkında kısa süreli gözlemim şunu gösterdi ki eğer Dom bu bok çukurunda adaletli olup sırasını bekleseydi şu manzaranın gerçekleşmesi bir ömür sürecekti. Her zaman aynı isimler aynı suratlar dönüp dönüp duruyor. Ve ben de başarılı erkeğin yanındaki güzel kadın olarak bu işe bir el atmak istedim ve bu güzelliği hanemize kazandırdık. BTW Dom biz biraz komünist gibi gözükmüş olabilir miyiz? Sonuçta resmi olarak bizim olmayan bir şeyi bizimmiş gibi kullanıyoruz şu an. Eğer öyleyse ömrümün sonuna kadar patates yemek istemiyorum. Bu güzel vücudu şişirmek istemem. Anyway bu bizim hakkımızdı zaten ve bizim olanı aldık.

1730385393412.png

Liv Morgan : Alberto... O çirkin suratınla hangi kadının senin yanına gelip hatrını soracağını düşündün ki? Yanımdaki adam senin bedenini bir Rio karnavalına çevirdi. Literally o evindeki korkuluklarla sen birer zayıflık abidesisiniz ve epeziksiniz. Epezikler. Bana yapmaya çalıştığınız şeylerle ne kadar erkek olduğunuzu gösterecektiniz fakat neyse ki o an o evde bulunan tek erkek şu an benim yanımda ve doğru tarafta. (kemeri göstererek) Ve bu bebek de bizle daha mutlu. Eğer oyuncağını geri almak istiyorsan gel de dene ki bu sefer suratına kezzap döküp seni Two Face'e çevirelim. Perro.

Liv sözünü bitirdikten sonra ekrana bir öpücük atıyor ve ikili arka alana ilerliyor.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: