Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
🅱🅾🅽🅽🅸🅴 & 🅲🅻🆈🅳🅴
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 289178" data-attributes="member: 84"><p style="text-align: center"><strong>Liv Morgan :</strong> Auwww şuna bakın, doğru kişinin elinde nasıl da bir mücevhere dönüşüyor. Yani benim ellerimde öyle değil mi Dom? </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]9265[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv kemeri kaldırarak Dom'a bakıyor Dom gülümseyip onayladıktan sonra Liv konuşmasına devam ediyor;</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Liv Morgan :</strong> Bazı şeyler sizin koynunuza gelmez sizin onun peşinden gitmeniz lazım. Burası hakkında kısa süreli gözlemim şunu gösterdi ki eğer Dom bu bok çukurunda adaletli olup sırasını bekleseydi şu manzaranın gerçekleşmesi bir ömür sürecekti. Her zaman aynı isimler aynı suratlar dönüp dönüp duruyor. Ve ben de başarılı erkeğin yanındaki güzel kadın olarak bu işe bir el atmak istedim ve bu güzelliği hanemize kazandırdık. BTW Dom biz biraz komünist gibi gözükmüş olabilir miyiz? Sonuçta resmi olarak bizim olmayan bir şeyi bizimmiş gibi kullanıyoruz şu an. Eğer öyleyse ömrümün sonuna kadar patates yemek istemiyorum. Bu güzel vücudu şişirmek istemem. Anyway bu bizim hakkımızdı zaten ve bizim olanı aldık. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]9264[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Liv Morgan :</strong> Alberto... O çirkin suratınla hangi kadının senin yanına gelip hatrını soracağını düşündün ki? Yanımdaki adam senin bedenini bir Rio karnavalına çevirdi. Literally o evindeki korkuluklarla sen birer zayıflık abidesisiniz ve epeziksiniz. Epezikler. Bana yapmaya çalıştığınız şeylerle ne kadar erkek olduğunuzu gösterecektiniz fakat neyse ki o an o evde bulunan tek erkek şu an benim yanımda ve doğru tarafta. (kemeri göstererek) Ve bu bebek de bizle daha mutlu. Eğer oyuncağını geri almak istiyorsan gel de dene ki bu sefer suratına kezzap döküp seni Two Face'e çevirelim. Perro.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv sözünü bitirdikten sonra ekrana bir öpücük atıyor ve ikili arka alana ilerliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 289178, member: 84"] [CENTER][B]Liv Morgan :[/B] Auwww şuna bakın, doğru kişinin elinde nasıl da bir mücevhere dönüşüyor. Yani benim ellerimde öyle değil mi Dom? [ATTACH type="full" width="355px"]9265[/ATTACH] Liv kemeri kaldırarak Dom'a bakıyor Dom gülümseyip onayladıktan sonra Liv konuşmasına devam ediyor; [B]Liv Morgan :[/B] Bazı şeyler sizin koynunuza gelmez sizin onun peşinden gitmeniz lazım. Burası hakkında kısa süreli gözlemim şunu gösterdi ki eğer Dom bu bok çukurunda adaletli olup sırasını bekleseydi şu manzaranın gerçekleşmesi bir ömür sürecekti. Her zaman aynı isimler aynı suratlar dönüp dönüp duruyor. Ve ben de başarılı erkeğin yanındaki güzel kadın olarak bu işe bir el atmak istedim ve bu güzelliği hanemize kazandırdık. BTW Dom biz biraz komünist gibi gözükmüş olabilir miyiz? Sonuçta resmi olarak bizim olmayan bir şeyi bizimmiş gibi kullanıyoruz şu an. Eğer öyleyse ömrümün sonuna kadar patates yemek istemiyorum. Bu güzel vücudu şişirmek istemem. Anyway bu bizim hakkımızdı zaten ve bizim olanı aldık. [ATTACH type="full" width="298px"]9264[/ATTACH] [B]Liv Morgan :[/B] Alberto... O çirkin suratınla hangi kadının senin yanına gelip hatrını soracağını düşündün ki? Yanımdaki adam senin bedenini bir Rio karnavalına çevirdi. Literally o evindeki korkuluklarla sen birer zayıflık abidesisiniz ve epeziksiniz. Epezikler. Bana yapmaya çalıştığınız şeylerle ne kadar erkek olduğunuzu gösterecektiniz fakat neyse ki o an o evde bulunan tek erkek şu an benim yanımda ve doğru tarafta. (kemeri göstererek) Ve bu bebek de bizle daha mutlu. Eğer oyuncağını geri almak istiyorsan gel de dene ki bu sefer suratına kezzap döküp seni Two Face'e çevirelim. Perro. Liv sözünü bitirdikten sonra ekrana bir öpücük atıyor ve ikili arka alana ilerliyor.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
🅱🅾🅽🅽🅸🅴 & 🅲🅻🆈🅳🅴
Menü
Giriş yap