Adam Cole ve Britt Baker Çifti Ayrıldı

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
47
Beğeni sayısı
681
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Adam Cole için sevindim de, üzüldüm de.. Adam kadın için kariyer değişikliğine gitti falan.. Ama Adam bu kadından bu vesilesiyle kurtulduğu için de memnunum.

Huma

huma
Konular
36
Beğeni sayısı
131
PG Nakit
150
Adam Cole için sevindim de, üzüldüm de.. Adam kadın için kariyer değişikliğine gitti falan.. Ama Adam bu kadından bu vesilesiyle kurtulduğu için de memnunum.
Adam Britt’i de üdşünerek AEW’ya geçmişti…
Britt Baker büyük bir faktördü evet ama o olmasaydı yine %100 AEW'ya giderdi bence. WWE'ye karşı daha doğrusu McMahon yönetimine karşı olan nefret ve Punk'ın 7 yıl sonra dönüşü ile son 20 yılın en büyük WWE alternatifi hypeını yakalamış AEW, Cole pozisyonundaki birisinin kesinlikle gitmesi gereken bir yerdi o dönem. Ve bunlara ekstra olarak adamın arkadaşlarının büyük bir kısmı da oradaydı.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
421
Beğeni sayısı
465
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Britt Baker büyük bir faktördü evet ama o olmasaydı yine %100 AEW'ya giderdi bence. WWE'ye karşı daha doğrusu McMahon yönetimine karşı olan nefret ve Punk'ın 7 yıl sonra dönüşü ile son 20 yılın en büyük WWE alternatifi hypeını yakalamış AEW, Cole pozisyonundaki birisinin kesinlikle gitmesi gereken bir yerdi o dönem. Ve bunlara ekstra olarak adamın arkadaşlarının büyük bir kısmı da oradaydı.
Britt olmasaydı Cole yine %100 AEW'a gidecekti.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
47
Beğeni sayısı
681
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Vince yüzünden Kross ve Andrade gidip geldi zaten. Keşke Malakai de dönse ama..

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: