BAB Global Power Wrestling Federation | GPWF

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
284
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Gayet güzel ve kaliteli anlatım, aynı zamanda kadronun sağlamlığı zaten ayrı güzel. SCSA'da güzel bir tercih olmuş. Ellerine sağlık

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
53
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Gayet güzel ve kaliteli anlatım, aynı zamanda kadronun sağlamlığı zaten ayrı güzel. SCSA'da güzel bir tercih olmuş. Ellerine sağlık
Eyvallah sağolasın yorumun için.. Kısmetse yarın veya Cumartesi de CHAOS'un 2. bölümünü atıcam.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,973
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Nightmare 1. Bölüm

Açılış güzel ve gaza getirici olmuş. Neville'ın Allin'e yenilmesi olmamış ama tabii bu benim subjektif görüşüm. Sami Zayn ise Samuel Shaw gibi tehdidi yenmişona olan hayranlığını da düşünürsek ileride zirveye oynayacak isimlerin başını çekiyor. HoB vs TYB nefes kesen bir maç olmuştur diye tahmin ediyorum. HoB'un kazanması da yine onların zirveye oynayacaklarının işareti. Malakai de Gargano'yu gargara yapıp atmış. ME ise tam anlamıyla bomba.

Nightmare 2. Bölüm / Road to the Crown

Kemerlerin duyurulması şovalara ayrı soluk getirecektir. AJ vs Cole tam premium maç. Cody vs Mox maçının mid-card olması olmamış Main eventteki maçı mid carda çekip bu maçı main evente döşemeliydin bence. Çünkü Mox vs Cody gibi ağır bir maçı izledikten sonra diğer maçlar hafif kalıyor ve şova olan sürprizi bozuyor diye düşünüyorum. Cody vs Mox'tan sonra Gargano vs Allin sarmaz ancak Gargano vs Allin'den sonra Mox vs Cody ciddi manada heyecan yaratan seyirciyi şov boyunca canlı tutan bir maç olur. Bir de şovlarda brawl, segmentlerin daha fazla olmasını tavsiye ederim. Örneğin Styles mağlubiyeti sonrası Cole'dan bir backstage röportajı almak onunla bağ kurabilmemiz açısından önemli.

Ellerine sağlık.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
192
Beğeni sayısı
2,380
PG Nakit
1,210
Favori Güreşçi
MJF
1
Kral hayırlı olsun tekrardan.

Şovları sanki AI promptları ile yazdırıyormuşsun gibi bir hava aldım. Zamanında prompt engineering çalışma bahanesi ile BaB yazdırıyordum böyle kendime, aynı akışı gördüm.

Onun dışında takipteyim. Safımız Nightmare tab2.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
53
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Nightmare 1. Bölüm

Açılış güzel ve gaza getirici olmuş. Neville'ın Allin'e yenilmesi olmamış ama tabii bu benim subjektif görüşüm. Sami Zayn ise Samuel Shaw gibi tehdidi yenmişona olan hayranlığını da düşünürsek ileride zirveye oynayacak isimlerin başını çekiyor. HoB vs TYB nefes kesen bir maç olmuştur diye tahmin ediyorum. HoB'un kazanması da yine onların zirveye oynayacaklarının işareti. Malakai de Gargano'yu gargara yapıp atmış. ME ise tam anlamıyla bomba.

Nightmare 2. Bölüm / Road to the Crown

Kemerlerin duyurulması şovalara ayrı soluk getirecektir. AJ vs Cole tam premium maç. Cody vs Mox maçının mid-card olması olmamış Main eventteki maçı mid carda çekip bu maçı main evente döşemeliydin bence. Çünkü Mox vs Cody gibi ağır bir maçı izledikten sonra diğer maçlar hafif kalıyor ve şova olan sürprizi bozuyor diye düşünüyorum. Cody vs Mox'tan sonra Gargano vs Allin sarmaz ancak Gargano vs Allin'den sonra Mox vs Cody ciddi manada heyecan yaratan seyirciyi şov boyunca canlı tutan bir maç olur. Bir de şovlarda brawl, segmentlerin daha fazla olmasını tavsiye ederim. Örneğin Styles mağlubiyeti sonrası Cole'dan bir backstage röportajı almak onunla bağ kurabilmemiz açısından önemli.

Ellerine sağlık.

Sağolasın Mehmet'im. Yorumların için teşekkür ederim bazı noktalara dikkat edeceğim. Şuanlık kafam da belirli storyler planlar var, o yönde ilerlemeye çalışıyorum öncelik olarak. O yüzden Cody & Moxley Mid-Card maçı oldu ve Kadrolar neredeyse hep Main Eventer isimlerle dolu olduğu için bazıları alt potada olmak durumunda kalıyor.

Kral hayırlı olsun tekrardan.

Şovları sanki AI promptları ile yazdırıyormuşsun gibi bir hava aldım. Zamanında prompt engineering çalışma bahanesi ile BaB yazdırıyordum böyle kendime, aynı akışı gördüm.

Onun dışında takipteyim. Safımız Nightmare tab2.

Sağolasın kral, teşekkür ederim. 🔥

Evet şovlar AI prompları ile hazılıyor. Eskisi kadar müsaitliğimiz yok artık yaş gereği.. 🤣 Yine de kendi kafamda oluşturduğum olayı düzgün bir şekilde aktarınca zaten benim yazmak istediğim şeyin aynısını alıyorum. 🍻

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
192
Beğeni sayısı
2,380
PG Nakit
1,210
Favori Güreşçi
MJF
1
Sağolasın kral, teşekkür ederim. 🔥

Evet şovlar AI prompları ile hazılıyor. Eskisi kadar müsaitliğimiz yok artık yaş gereği.. 🤣 Yine de kendi kafamda oluşturduğum olayı düzgün bir şekilde aktarınca zaten benim yazmak istediğim şeyin aynısını alıyorum. 🍻
Maçlar konusunda bir şey diyemem, gerçekten iyi yazıyor ancak promo konusunda ve outline konusunda çok güvenme derim. Bir noktada şovların hikaye tarafı çok tekrara düşecektir. Onlar için ayrı prompt yazdırmanı öneririm. Azıcık düzgün prompt verince RPG kalitesinde işler çıkıyor.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
53
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Maçlar konusunda bir şey diyemem, gerçekten iyi yazıyor ancak promo konusunda ve outline konusunda çok güvenme derim. Bir noktada şovların hikaye tarafı çok tekrara düşecektir. Onlar için ayrı prompt yazdırmanı öneririm. Azıcık düzgün prompt verince RPG kalitesinde işler çıkıyor.

Yukarı da yazdığım gibi kafamda kurduğum işlerin promplarını düzgün verince seninde dediğin gibi güzel işler çıkıyor ortaya.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
53
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
102408745-1829430460527187-5737030873761447936-n.png

Global Power Wrestling Federation
Chaos 2. Bölüm / Battle Lines
20 Ekim 2024
TD Garden (Boston, ABD)

intro-1722532186.jpg

Açılış:

Arena ışıkları parlak bir şekilde yanar ve seyirciler büyük bir coşkuyla Shane McMahon’un müziğini duyar. Shane McMahon, her zamanki enerjisiyle ringe gelir ve mikrofonu eline alır.

Shane McMahon:
"Bu gece CHAOS’ta büyük bir gece olacak! GPWF CHAOS Championship, GPWF United States Championship ve CHAOS Tag Team Championship turnuvalarının çeyrek finallerine şahit olacaksınız. Bu maçlar sadece bir başlangıç! Burada herkesin savaşması gerekiyor, çünkü CHAOS'ta şampiyon olmak istiyorsanız bu ringde her şeyinizi ortaya koymak zorundasınız!"

Seyircilere büyük bir enerjiyle seslenirken, gece boyunca gerçekleşecek büyük maçları duyurur ve geceyi başlatır.

GPWF CHAOS Championship Tournament Quarterfinal

Daniel Bryan vs Marty Scurll - No Contest via DQ
Maç başladığında, Daniel Bryan teknik güreşiyle üstünlüğü kurmaya çalışır. Marty Scurll, Bryan'ın her hamlesine karşı zekice hamleler yapar. Maç ortalarında Scurll, "Chicken Wing" denemesi yapar, ancak Bryan bu submission’dan kurtulup LeBell Lock ile karşılık verir. Tam Scurll pes etmek üzereyken, bir anda Samoa Joe ringe gelir ve Daniel Bryan’a saldırır. Marty Scurll da Joe'nun bu hamlesini fırsat bilip Bryan'a saldırır. Drew McIntyre hızla ringe gelir ve Bryan’a yardım etmeye çalışır. Bir anda ringde dört güreşçi arasında büyük bir brawl başlar. Hakem maçın kontrolünü kaybeder ve Shane McMahon maçı durdurur, sonuç ilerleyen haftalarda açıklanacaktır.

Banner.png

20170819_nxt_almasexclusive--2edf1ce20b10ee187f0543a1690bb5ec.jpg

Kameralar backstage’e döner ve Andrade "Cien" Almas, lüks bir ortamda, şık bir takım elbise giyerek karşısına geçer. Gözleri kamerada ve yüzünde kendinden emin bir ifade vardır.

Andrade "Cien" Almas:
"Bu gece, herkesin gözleri üzerimde olacak. Çünkü burada, CHAOS'ta yalnızca bir gerçek var: En iyisi benim! Karl Anderson, senin şansın hiç olmadı. Şimdi herkes görecek ki Andrade sadece bir güreşçi değil, aynı zamanda bu ringde zirveye çıkan bir efsane. United States Championship, benim hakkım. Bunu almak için ne gerekiyorsa yapacağım!"

Andrade bir süre duraklar, kameraya daha yakınlaşır.

Andrade "Cien" Almas:
"Ben her zaman lüksü ve gücü temsil ettim. Rakiplerim her zaman daha düşük seviyede kaldı. Karl Anderson... Bu gece, seni küçük düşürmekle kalmayacağım, seni bitireceğim. CHAOS benim için bir basamak, bir sonraki şampiyonun kim olacağını herkes görecek."

Kameraya sert bir bakış attıktan sonra Andrade promosunu tamamlar, etrafında ona eşlik eden insanlar vardır ve lüks hayat tarzını sergileyerek sahneden çekilir.

Banner.png

GPWF United States Championship Tournament Quarterfinal

Andrade "Cien" Almas def. Karl Anderson
Maç hızla başlar. Karl Anderson, gücüyle Andrade'yi köşeye sıkıştırmaya çalışır. Andrade, zekasını ve hızını kullanarak birkaç kez Karl Anderson’ın hamlelerini savuşturur. Maç ortasında Anderson, bir "Spinebuster" ile üstünlüğü ele geçirir. Maçı kazanmak üzereyken, bir anda Tama Tonga ve Tanga Loa ringe gelir ve Anderson’a saldırır.

Bu kaosun ardından Andrade "Cien" Almas, Karl Anderson’ı hızlıca ringe çekip Hammerlock DDT ile maçı kazanır ve GPWF United States Championship turnuvasında yarı finale yükselir.

Banner.png

hq720.jpg

Kameralar Ilja Dragunov'u bulduğunda, Dragunov yoğun bir şekilde ringe çıkmaya hazırlanıyordur. Gözleri sert ve kararlı bir şekilde kameraya bakar.

Ilja Dragunov:
"Bu gece, herkesin anlamasını istiyorum: CHAOS'ta acıya dayanıklılık bir meziyet değil, zorunluluktur. Tanga Loa... Sen gücüne güveniyorsun, ama gücün bana yetmeyecek. Ben acıya katlanırım. Ben acıdan beslenirim. Torpedo Moscow ile ringde seni yere serdiğimde, herkes gerçek dayanıklılığın ne demek olduğunu görecek."

Dragunov bir an duraksar ve hafif bir gülümsemeyle devam eder.

Ilja Dragunov:
"İnsanlar her zaman beni küçümsedi. Ama her maçta, her dövüşte, rakiplerime kim olduğumu gösterdim. CHAOS’ta şampiyon olmak istiyorum, çünkü ben en zor yolu seçerim. United States Championship, acıyı en çok sevenin olacak. Ve bu kemeri kazanmak için önümde kim durursa dursun, onu yere sereceğim."

Kameraya son bir sert bakış atar ve ringe doğru yürümeye başlar. Onun kararlılığı ve gücüne olan inancı seyircide bir heyecan dalgası yaratır.

Banner.png

GPWF United States Championship Tournament Quarterfinal

Ilja Dragunov def. Tanga Loa

Maçın başında Tanga Loa, gücünü kullanarak Dragunov'a baskı kurmaya çalışır. Ancak Dragunov’un acıya dayanıklılığı ve sertliği öne çıkar. Ilja Dragunov, sert darbeler ve suplex'ler ile Loa’ya karşı üstünlük sağlamaya başlar. Tanga Loa, güçlü bir "Samoan Drop" ile karşılık verir, ancak Dragunov hızlıca toparlanır ve finalde Torpedo Moscow ile maçı kazanır.

Ilja Dragunov, GPWF United States Championship turnuvasında yarı finale yükselir.

Banner.png

640px-Guerrillas_of_Destiny_with_Bad_Luck_Fale.jpg

Kameralar, Guerrillas of Destiny'yi (Tama Tonga & Tanga Loa) arka planda bulur. İkisi de ciddi ve kararlı görünüyor, ama Tama Tonga’nın yüzünde her zamanki kurnaz gülümsemesi var.

Tama Tonga:
"Bu gece CHAOS’ta ne olacak biliyor musunuz? Savaş çıkacak. Biz, Guerrillas of Destiny, buraya bir şey için geldik: Altın. GPWF CHAOS Tag Team Championship bizim olacak. Bu ringde kimse bizim kadar güçlü, hızlı ve acımasız değil. Kings of Wrestling... Siz ikiniz? Sadece birer engel!"

Tanga Loa sert bir şekilde Tama’ya bakar ve ardından kameraya döner.

Tanga Loa:
"Kings of Wrestling, ringde sizinle karşılaşmak için sabırsızlanıyoruz. Cesaro, Hero... Siz güçlüsünüz, evet. Ama yeterince güçlü değilsiniz. Yeterince sert değilsiniz. Bu ringdeki kaosun ortasında biz hep hayatta kaldık, çünkü biz en sert olanlarız. Bu gece sizin karşınızda kim olduğunuzu göreceksiniz."

Tama Tonga kameraya biraz daha yaklaşır, sesi daha kurnaz ve tehditkar bir tona bürünür.

Tama Tonga:
"CHAOS'ta herkes için bir kural vardır: Sadece en acımasız olan hayatta kalır. Ve biz, CHAOS’un kralları olacağız. Kings of Wrestling? Sizin saltanatınız başlamadan sona erecek!"

Promoyu tamamladıktan sonra ikisi de kameradan uzaklaşır, ardında gerilim dolu bir atmosfer bırakırlar.

Banner.png

Maç 4: GPWF CHAOS Tag Team Championship Turnuvası Çeyrek Final

Kings of Wrestling (Chris Hero & Cesaro) def. Jay White & Ilja Dragunov

Maçta teknik ve güç bir araya gelir. Kings of Wrestling (Chris Hero & Cesaro), Jay White ve Dragunov’a karşı güçlü bir performans sergiler. Jay White, kurnaz taktiklerle Cesaro’yu zor durumda bıraksa da Cesaro, gücüyle White'a karşı üstünlük sağlar. Ilja Dragunov ise hızıyla Hero’yu köşeye sıkıştırmayı başarır.

Son anlarda Kings of Wrestling, Jay White’ı izole eder ve takım olarak KRS-One ile maçı kazanır. Kings of Wrestling, CHAOS Tag Team Championship turnuvasında yarı finale yükselir.

Kings of Wrestling (Chris Hero & Cesaro), Jay White & Ilja Dragunov karşısında zorlu bir mücadele verdikten sonra galibiyeti kutlamak için ringde kalırken, bir anda arenanın ışıkları kısılır ve Guerrillas of Destiny’nin müziği çalar. Tama Tonga ve Tanga Loa, hızlı adımlarla ringe doğru ilerlerken seyirciler coşkuyla bağırmaya başlar. Guerrillas of Destiny, ringe girer ve Kings of Wrestling ile göz göze gelir. İki takım arasındaki gerilim hızla yükselir. Cesaro ve Tama Tonga’nın arasında sözlü atışma başlar. Tama Tonga, Cesaro'ya yaklaşıp ona sert bir bakış fırlatır. Chris Hero da bu sırada Tanga Loa’ya karşı tavrını ortaya koyar. Birkaç saniyelik sessizlik ve gerilimden sonra Guerrillas of Destiny bir anda Kings of Wrestling’e saldırır! Brawl patlak verir! Tama Tonga, Cesaro’ya hızlı yumruklar indirirken, Tanga Loa Chris Hero’yu köşeye sıkıştırıp ona sert bir shoulder tackle yapar. Jay White ve Ilja Dragunov, bu kaosu izlerken yavaşça ringden çıkarlar, brawla doğrudan karışmamayı tercih ederler. Cesaro, Tama Tonga’ya karşılık vererek ona güçlü bir European Uppercut yapar ve Tama Tonga’yı sendeletir. Chris Hero ise Tanga Loa’ya karşı çıkmaya çalışır ancak Loa’nın gücüyle savrulmaya devam eder. Ring dışına çıkan Cesaro, Tama Tonga ile barikatlara doğru savaşı sürdürürken, Tanga Loa ve Chris Hero ringde dövüşmeye devam eder. Ring dışındaki savaşta, Cesaro, Tama Tonga’yı barikata fırlatır, ancak Tonga hızla toparlanır ve Cesaro’yu bariyerin üzerine sert bir şekilde çarpar. Bu sırada, Tanga Loa, Chris Hero’ya büyük bir Samoan Drop yapar ve Hero’nun üstüne çıkarak ona yumruklar savurmaya başlar. Brawl kontrol edilemez hale gelir. Güvenlik görevlileri koşarak ringe gelir ve iki takımı ayırmaya çalışırlar, ancak her iki takım da birbirine saldırmaya devam eder. Shane McMahon, bu kargaşayı arenanın arka tarafında izlerken memnun bir şekilde gülümser. Brawl sonunda güvenlik güçleri iki tarafı zorla ayırır, ancak gerilim hala yüksek kalır. Seyirciler bu kaotik anları heyecanla izlerken, iki takımın yüzleşmesi bir sonraki büyük çarpışmanın habercisi olur.

Shane McMahon, brawlu izlerken sahneye gelir ve mikrofonu alır.

Shane McMahon:
"İşte CHAOS bu! Şampiyon olmak istiyorsanız, bu kaosun ortasında hayatta kalmalısınız. Önümüzdeki hafta daha büyük maçlar, daha büyük savaşlar sizi bekliyor. Bu sadece bir başlangıç!"

Brawl devam ederken Shane McMahon’un bu sözleri arenada yankılanır. CHAOS, tam anlamıyla kaos dolu bir kapanışla sona erer.​

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
284
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
İlk maçta baya kaos dönmüş, yakalayamadık. Bakalım neler olacak bu 4'lü arasında.

Tama Tonga ile Tanga Loa'nın Karl Anderson'a girmesi, yine bir Bullet Club iç savaşını gösterecek bize. Aradanda Cien sıyrılmış.

Dragunov tercihini beğendik bakalım neler yapacak.

Tonga'lar şova damga vurmuş neredeyse her olayda varlar.

Ilja'nın bir maça daha çıkması şaşırttı. Ringde herkes birbirine girereken Shane'in bundan övünerek bahsetmesi patlattı biraz. Değişik bir GM anlayışı yürütülecek gibi CHAOS'ta.

Ellerine sağlık hocam

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
53
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Ringde herkes birbirine girereken Shane'in bundan övünerek bahsetmesi patlattı biraz. Değişik bir GM anlayışı yürütülecek gibi CHAOS'ta.

CHAOS adının hakkını vermek istiyor Shane biraz. 🤭

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: