Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Global Power Wrestling Federation | GPWF
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 286009" data-attributes="member: 102"><p><strong>Nightmare 1. Bölüm</strong></p><p></p><p>Açılış güzel ve gaza getirici olmuş. Neville'ın Allin'e yenilmesi olmamış ama tabii bu benim subjektif görüşüm. Sami Zayn ise Samuel Shaw gibi tehdidi yenmişona olan hayranlığını da düşünürsek ileride zirveye oynayacak isimlerin başını çekiyor. HoB vs TYB nefes kesen bir maç olmuştur diye tahmin ediyorum. HoB'un kazanması da yine onların zirveye oynayacaklarının işareti. Malakai de Gargano'yu gargara yapıp atmış. ME ise tam anlamıyla bomba.</p><p></p><p><strong>Nightmare 2. Bölüm / Road to the Crown</strong></p><p></p><p>Kemerlerin duyurulması şovalara ayrı soluk getirecektir. AJ vs Cole tam premium maç. Cody vs Mox maçının mid-card olması olmamış Main eventteki maçı mid carda çekip bu maçı main evente döşemeliydin bence. Çünkü Mox vs Cody gibi ağır bir maçı izledikten sonra diğer maçlar hafif kalıyor ve şova olan sürprizi bozuyor diye düşünüyorum. Cody vs Mox'tan sonra Gargano vs Allin sarmaz ancak Gargano vs Allin'den sonra Mox vs Cody ciddi manada heyecan yaratan seyirciyi şov boyunca canlı tutan bir maç olur. Bir de şovlarda brawl, segmentlerin daha fazla olmasını tavsiye ederim. Örneğin Styles mağlubiyeti sonrası Cole'dan bir backstage röportajı almak onunla bağ kurabilmemiz açısından önemli. </p><p></p><p>Ellerine sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 286009, member: 102"] [B]Nightmare 1. Bölüm[/B] Açılış güzel ve gaza getirici olmuş. Neville'ın Allin'e yenilmesi olmamış ama tabii bu benim subjektif görüşüm. Sami Zayn ise Samuel Shaw gibi tehdidi yenmişona olan hayranlığını da düşünürsek ileride zirveye oynayacak isimlerin başını çekiyor. HoB vs TYB nefes kesen bir maç olmuştur diye tahmin ediyorum. HoB'un kazanması da yine onların zirveye oynayacaklarının işareti. Malakai de Gargano'yu gargara yapıp atmış. ME ise tam anlamıyla bomba. [B]Nightmare 2. Bölüm / Road to the Crown[/B] Kemerlerin duyurulması şovalara ayrı soluk getirecektir. AJ vs Cole tam premium maç. Cody vs Mox maçının mid-card olması olmamış Main eventteki maçı mid carda çekip bu maçı main evente döşemeliydin bence. Çünkü Mox vs Cody gibi ağır bir maçı izledikten sonra diğer maçlar hafif kalıyor ve şova olan sürprizi bozuyor diye düşünüyorum. Cody vs Mox'tan sonra Gargano vs Allin sarmaz ancak Gargano vs Allin'den sonra Mox vs Cody ciddi manada heyecan yaratan seyirciyi şov boyunca canlı tutan bir maç olur. Bir de şovlarda brawl, segmentlerin daha fazla olmasını tavsiye ederim. Örneğin Styles mağlubiyeti sonrası Cole'dan bir backstage röportajı almak onunla bağ kurabilmemiz açısından önemli. Ellerine sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Global Power Wrestling Federation | GPWF
Menü
Giriş yap
Kayıt ol