Açılış inanılmaz olmuş. Ospreay'in açması kesinlikle doğru karar. Şirketin ilk ana adamı oydu ve ne kadar zaman geçerse geçsin PGW için önemli kalmaya devam ediyor. Nigel ile laf dalaşı da güzel geçmiş, bu ikilinin feud'u Top 10 içine koyarım. GOLDBERG hamlesini hiç beklemiyordum. Dedeyi NOW'da öldürmüştüm Punk ile ama dirilmiş. Genel olarak NOW'da yaşananların promolara meze olmaması çok hoşuma gitti bu arada, harbiden ikinci bir şirket olarak açılmıştı ve kapanmış olmasına rağmen halen o muameleyi görüyor. JD dayağı lazımdı Goldberg'a ama Danielson kurtarmış onun kıçı.
Danielson vs Balor maçının sonuç harbi şaşırttı. Danielson'ın bu yenilgiler canımı sıkıyor az ama büyük bir plana doğru gidiyordur diye umuyorum. Balor abimiz kazandığı için mutluyuz. Sondaki McDonagh konuşması delirtti amaDJKSADJKSAADKSLŞAŞ
ŞU SEGMENT... Harbiden çok hoşuma gitti. Ekipte olduğum zaman da hep bırakmadan önce Jey'i Main Event potasına atma isteğim vardı. Bunu kendi karakterimle yapmak çok ayrı bir keyifti. Punk'ın dediklerini okurken de ondan duygulandım yalan yok...
Wyatt ve Malakai maçı fazlasıyla keyifliydi. Malakai Black de hakiki bir NOW adamıdır, sonunda hak ettiğini kazanmasına çok sevindim. Özgür'e de bundan sonra ana kemer yakındır.
SPİKER MASASINA DA GEÇMİŞİZ HARBİ PunkGW 50 olmus sov. Orton'ı tebrik ediyorum, Doğuş'un en akılda kalıcı karakteri oldu şimdiden. AMA ŞU JACK PERRY HAMLESİ ŞAKASIZ DELİRTTİ. Alpibaytan RPG'ye geri döndüyse hele Scapegoat aldıysa herkese geçmiş olsun demek lazım.
Kalan kısmı canlı takip ettim ama özellikle Nigel-Ospreay maçına bir parantez açmak istiyorum. Ekipteki herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum bence bu Another Life-Nigel üçgeni ana kemer feud'u olmasa da ana kemer feudlarını gölgede bırakan seviyede bir ilgi çekiciliğe sahipti. Bunu başarmak çok zor ve başarıldığı zaman da okuması çok ama çok keyifli bence. Hardy'nin gidişi bile çok iyi bağlanmış yani daha buruk bir veda olamazdı.
@Mamy D Way bol bol respect abi, elbet bir gün...
Çok özel bir şov olmuş. Hep diyorum PGW yeri gelip yazdığım, yeri gelip oynadığım ve her şeye rağmen en keyif aldığım tek şirket/evren. 50. şovun bu kadar güzel yazılmış olması da bu açıdan mutlu etti. Yalan yok, eski karakterimi görünce güncele çok yükselemedim ama DomDom ile de büyük işler yapacağız. Fakat doğru zaman geldiğinde Punk'ı tekrar alıp yapacağım son dans şimdiden kesin gibi. Artık Jey'e kesilen promoda geçtiği gibi Roman'ın mı peşine mi düşeriz yoksa Jack Perry'nin mi orasını bilemiyorum...
5,10,100 puan.