RPG PAYBACK #50 Puanınız ve Değerlendirmeniz


Puanınız

  • 5

    Oy: 13 100.0%
  • 4

    Oy: 0 0.0%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    13

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
268
Mesajlar
879
Beğeni sayısı
2,288
PG Nakit
0


maxresdefault.jpg
f425a-16257623743825-800.jpg
ohotlbb.png

20210430_SD_Roman_ent--843393b6009d141984cff24c3f400132.jpg
images
tabletRESEM125631jeff-hardy.jpg


IosDEQftxe.jpg
KzcYMie.jpg
sZb8v.jpg
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,580
Beğeni sayısı
1,554
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
İyidi ya her şey. ME çok uzun uzadıya geldiği için bazı zamanlar yordu ya da benim vardiya bittiğinde ME'ye denk geldiğim için ben yoruldum. Ben bu aileye girmeden 5 dk önce bu adamı çıldırtıp kemeri aldıysam buraya truva olarak gelme ihtimalim yüksek. Şov çok uzun olduğu için canlı takip etmek zor olmuştur. Ben çalıştığım için ara ara gelip katılabildim. Keşke şunu da görseydik dediğim Tyler Bate ilk aklıma gelen kişi oldu. Şovda her ne kadar Volkan Şen esprisi yapsam da kemerleri ayrı tutmak için böyle yapılmış olması çok makul geldi.

Genel olarak eleştirmek istediğim şey de belki de ben fark edemedim ama Rock nerde? Final Boss'un bu kadar etkisiz olmaması gerekiyor benim şahsi düşüncem. Tabi bu şov için değil genel bir eleştiri. Bu şov için herhalde Danielson'ın kaybedeceğini beklemiyordum hiç ama sanırım bunun altından Danielson'un gelecek karakter değişimi yatıyor gibi. Aksi takdirde çok mantıklı gelmez ya da JD'ye şov sonu olacaklardan ötürü böyle karar verilmiş olabilir ama yine de Danielson kazanmalı diye düşündüm. Zaten şov konusunda beraberdik yine de tam puan çalışır çünkü emek de çoktu, güzel şeyler de gördük fazlasıyla.

Her şey için teşekkürler çok iyidin. @Mamy D Way
 
Son düzenleme:

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
14
Mesajlar
5,103
Beğeni sayısı
1,332
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Komedi segmenti ile başlayayım orada bıraktım çünkü. Gayet eğlenceli segment fakat Bryan'ın bu yeleme bir ortamda ciddi yapıda olması bir tık absürt geldi bana. Böyle bir denkleme girdiğinde mesajı burada vermesi olası tabii. JD vs Bryan Danielson etrafında olacak bir feud banko gibi artık. Yeri gelmişken Kafadar'ın Bryan için yazdığı kısma katılmakla beraber ben de hikaye içinde bunun bir etkisinin olacağını düşünüyorum. Ancak maç esnasındaki seyircilerin reaksiyonunu hiç anlamadım. Teker teker JD'de oralı olan biri var mı diye baktım ama kaçırdığım bir şey yoksa göremedim. Biraz sırıttı açıkçası; ciddi bir eleştiri getireceksem bu noktaya getirebilirim. O kadar da önemli değil denebilir ancak bence önemli.

Bana hitap etmemesine rağmen DARK STG hakkındaki kısmı beğendim. Özgür, böyle karakterleri iyi oynar, güzel yazılacağının da sinyali verildi bence.

Main Event'taki maçta, düşman güreşçilerin birbirleriyle atışması hoş olmuş Perry başta olmak üzere. Sonradan okuduğumuzda da anlıyoruz ki Wyatt Family'i geliştiren hamle de ilmek ilmek işlenmiş. Maç içindeki gidişat da muazzam olmuş, ciddi emek var. Omega olayı bağlandığı için mutlu oldum. Tahmin ettiğimiz gibiymiş.

Kemerlerin birleşmesi hiç hoş olmazdı, olmaması sevindirici oldu. Main Event'da kalacakları kesin Wyatt'ların. Ancak hangi tarafı seçecekler tam emin değilim. Belki de ikisine de gidecekler, bekleyip görmek lazım. Ekibin eline sağlık. Tam puan kaçsa onu verdik.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
28
Mesajlar
1,050
Beğeni sayısı
277
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Açılış öncelikle sürprizlerle dolu olmuş, hem şirketin geçmişine göndermeler hem de şuan ki mevzulara değinmeler gayet tatlı olmuş. Goldberg'i hiç beklemiyorduk. Bu PGW vs JD'ye doğru giden muhabbet açıkçası çok hoşuma gidiyor umarım devamı gelir.

JD beraber olarak PGW tarafına ilk darbeyi vurmuş. JD'nin aradığı büyük bir galibiyet oldu bu. İhtiyaçları vardı bundan sonrasını izlemek daha tatlı olacak.

Punk geri dönüp Jey'i övüyorsa vardır bir sıkıntı. Biz de segmenti Punk'ın ardından bakan Jey gibi izledik.

Malakai kemer hak ediyordu, oyuncunun aktifliği gerçekten üst düzeyde. Tebrik ederiz. Bray Wyatt'ın Velveteen ile akıl oyunlarında da kemerin aradan çıkması güzel oldu. Bu feudun kemersiz olması booker ekibinin elini güçlendirecektir.

Adam Cole'un girişi patlattı bizi. Bakalım neler yapacak.

Doğuş'ta bu ara kesinlikle bir kemer hak ediyordu. Pure kemeriyle de gayet iyi bir performans gösterir. Ancak Payback 50 diye tüm returnleri bu geceye saklamışsınız. CM Punk'ın olduğu yere özellikle Jack Perry'nin gelmesi manidar olmuş.

Velveteen, Wyatt arasında ki bu muhabbet şu an belki de senaryolar arasında en merak ettiğim. Bir an önce sonuçlanmasını bekliyorum bakalım.

Nigel ile Will'in arasında ne maç dönmüş be. Will Ospreay'ın heel turn'ü single kariyeri için aşırı hypelatır. Kyle Fletcher'ı da görmek isterim RPG'de bakalım. Nigel ile Will'in arasındakiler burada bitmeyecek gibi. Jeff'in ihracında ki gif'te bizi ufak bir çocukluğumuza götürdü.

Makara bir segment olmuş, çok bir yorum yapamadım. Bu ara hayat yoğunluğu sebebiyle eskisi kadar aktif olamadığımı biliyorum. Bundan dolayı da karakter baya istediğim ciddiyetten eksi bir noktaya gidiyor. Her ne kadar aktiflik sağlayamasam da bu hafta hariç her hafta karaktere bir Promo ya da Backstage kesiyordum. Bakalım buradan toparlayabilecek miyiz?

Main event tam beklediğim gibi olmuş, tüm herkesin gelip curcuna yarattığı ve kemer sahibinin değişmediği bir olay olmuş. Wyatt'ın TV kemerini kaybedince bir şekilde ana kemerlerden birine oynayacağı belliydi zaten. Yeni Wyatt Family'de çok sağlam olmuş harbi. JD'yle kapışacaklar gibi geliyor. Omega'nın hala açıklanmayan çözülmeyen bir muhabbeti vardı. Açıkçası bu şovu okumasam ben unutmuşum. Umarım bu yeni Wyatt Family'de bunun da cevabını alırız.

Çok fazla dönüşün olduğu ve bir anda her şeyi değiştiren bir şov olmuş. Bu konuda kafalar biraz yandı ancak yüksek ihtimal canlı takip etsem baya hypelanırdım her dönüşe. Bundan dolayı 5 verdik.
 

jaques

clk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
40
Mesajlar
3,745
Beğeni sayısı
1,183
PG Nakit
220
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Açılış inanılmaz olmuş. Ospreay'in açması kesinlikle doğru karar. Şirketin ilk ana adamı oydu ve ne kadar zaman geçerse geçsin PGW için önemli kalmaya devam ediyor. Nigel ile laf dalaşı da güzel geçmiş, bu ikilinin feud'u Top 10 içine koyarım. GOLDBERG hamlesini hiç beklemiyordum. Dedeyi NOW'da öldürmüştüm Punk ile ama dirilmiş. Genel olarak NOW'da yaşananların promolara meze olmaması çok hoşuma gitti bu arada, harbiden ikinci bir şirket olarak açılmıştı ve kapanmış olmasına rağmen halen o muameleyi görüyor. JD dayağı lazımdı Goldberg'a ama Danielson kurtarmış onun kıçı.

Danielson vs Balor maçının sonuç harbi şaşırttı. Danielson'ın bu yenilgiler canımı sıkıyor az ama büyük bir plana doğru gidiyordur diye umuyorum. Balor abimiz kazandığı için mutluyuz. Sondaki McDonagh konuşması delirtti amaDJKSADJKSAADKSLŞAŞ

5fb1mbg.png


ŞU SEGMENT... Harbiden çok hoşuma gitti. Ekipte olduğum zaman da hep bırakmadan önce Jey'i Main Event potasına atma isteğim vardı. Bunu kendi karakterimle yapmak çok ayrı bir keyifti. Punk'ın dediklerini okurken de ondan duygulandım yalan yok...

Wyatt ve Malakai maçı fazlasıyla keyifliydi. Malakai Black de hakiki bir NOW adamıdır, sonunda hak ettiğini kazanmasına çok sevindim. Özgür'e de bundan sonra ana kemer yakındır.

SPİKER MASASINA DA GEÇMİŞİZ HARBİ PunkGW 50 olmus sov. Orton'ı tebrik ediyorum, Doğuş'un en akılda kalıcı karakteri oldu şimdiden. AMA ŞU JACK PERRY HAMLESİ ŞAKASIZ DELİRTTİ. Alpibaytan RPG'ye geri döndüyse hele Scapegoat aldıysa herkese geçmiş olsun demek lazım.

Kalan kısmı canlı takip ettim ama özellikle Nigel-Ospreay maçına bir parantez açmak istiyorum. Ekipteki herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum bence bu Another Life-Nigel üçgeni ana kemer feud'u olmasa da ana kemer feudlarını gölgede bırakan seviyede bir ilgi çekiciliğe sahipti. Bunu başarmak çok zor ve başarıldığı zaman da okuması çok ama çok keyifli bence. Hardy'nin gidişi bile çok iyi bağlanmış yani daha buruk bir veda olamazdı. @Mamy D Way bol bol respect abi, elbet bir gün...

Çok özel bir şov olmuş. Hep diyorum PGW yeri gelip yazdığım, yeri gelip oynadığım ve her şeye rağmen en keyif aldığım tek şirket/evren. 50. şovun bu kadar güzel yazılmış olması da bu açıdan mutlu etti. Yalan yok, eski karakterimi görünce güncele çok yükselemedim ama DomDom ile de büyük işler yapacağız. Fakat doğru zaman geldiğinde Punk'ı tekrar alıp yapacağım son dans şimdiden kesin gibi. Artık Jey'e kesilen promoda geçtiği gibi Roman'ın mı peşine mi düşeriz yoksa Jack Perry'nin mi orasını bilemiyorum...

5,10,100 puan.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: