Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #50 Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="SemiiZiggy" data-source="post: 283547" data-attributes="member: 454"><p>Açılış öncelikle sürprizlerle dolu olmuş, hem şirketin geçmişine göndermeler hem de şuan ki mevzulara değinmeler gayet tatlı olmuş. Goldberg'i hiç beklemiyorduk. Bu PGW vs JD'ye doğru giden muhabbet açıkçası çok hoşuma gidiyor umarım devamı gelir.</p><p></p><p>JD beraber olarak PGW tarafına ilk darbeyi vurmuş. JD'nin aradığı büyük bir galibiyet oldu bu. İhtiyaçları vardı bundan sonrasını izlemek daha tatlı olacak.</p><p></p><p>Punk geri dönüp Jey'i övüyorsa vardır bir sıkıntı. Biz de segmenti Punk'ın ardından bakan Jey gibi izledik.</p><p></p><p>Malakai kemer hak ediyordu, oyuncunun aktifliği gerçekten üst düzeyde. Tebrik ederiz. Bray Wyatt'ın Velveteen ile akıl oyunlarında da kemerin aradan çıkması güzel oldu. Bu feudun kemersiz olması booker ekibinin elini güçlendirecektir.</p><p></p><p>Adam Cole'un girişi patlattı bizi. Bakalım neler yapacak.</p><p></p><p>Doğuş'ta bu ara kesinlikle bir kemer hak ediyordu. Pure kemeriyle de gayet iyi bir performans gösterir. Ancak Payback 50 diye tüm returnleri bu geceye saklamışsınız. CM Punk'ın olduğu yere özellikle Jack Perry'nin gelmesi manidar olmuş.</p><p></p><p>Velveteen, Wyatt arasında ki bu muhabbet şu an belki de senaryolar arasında en merak ettiğim. Bir an önce sonuçlanmasını bekliyorum bakalım.</p><p></p><p>Nigel ile Will'in arasında ne maç dönmüş be. Will Ospreay'ın heel turn'ü single kariyeri için aşırı hypelatır. Kyle Fletcher'ı da görmek isterim RPG'de bakalım. Nigel ile Will'in arasındakiler burada bitmeyecek gibi. Jeff'in ihracında ki gif'te bizi ufak bir çocukluğumuza götürdü.</p><p></p><p>Makara bir segment olmuş, çok bir yorum yapamadım. Bu ara hayat yoğunluğu sebebiyle eskisi kadar aktif olamadığımı biliyorum. Bundan dolayı da karakter baya istediğim ciddiyetten eksi bir noktaya gidiyor. Her ne kadar aktiflik sağlayamasam da bu hafta hariç her hafta karaktere bir Promo ya da Backstage kesiyordum. Bakalım buradan toparlayabilecek miyiz?</p><p></p><p>Main event tam beklediğim gibi olmuş, tüm herkesin gelip curcuna yarattığı ve kemer sahibinin değişmediği bir olay olmuş. Wyatt'ın TV kemerini kaybedince bir şekilde ana kemerlerden birine oynayacağı belliydi zaten. Yeni Wyatt Family'de çok sağlam olmuş harbi. JD'yle kapışacaklar gibi geliyor. Omega'nın hala açıklanmayan çözülmeyen bir muhabbeti vardı. Açıkçası bu şovu okumasam ben unutmuşum. Umarım bu yeni Wyatt Family'de bunun da cevabını alırız.</p><p></p><p>Çok fazla dönüşün olduğu ve bir anda her şeyi değiştiren bir şov olmuş. Bu konuda kafalar biraz yandı ancak yüksek ihtimal canlı takip etsem baya hypelanırdım her dönüşe. Bundan dolayı 5 verdik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SemiiZiggy, post: 283547, member: 454"] Açılış öncelikle sürprizlerle dolu olmuş, hem şirketin geçmişine göndermeler hem de şuan ki mevzulara değinmeler gayet tatlı olmuş. Goldberg'i hiç beklemiyorduk. Bu PGW vs JD'ye doğru giden muhabbet açıkçası çok hoşuma gidiyor umarım devamı gelir. JD beraber olarak PGW tarafına ilk darbeyi vurmuş. JD'nin aradığı büyük bir galibiyet oldu bu. İhtiyaçları vardı bundan sonrasını izlemek daha tatlı olacak. Punk geri dönüp Jey'i övüyorsa vardır bir sıkıntı. Biz de segmenti Punk'ın ardından bakan Jey gibi izledik. Malakai kemer hak ediyordu, oyuncunun aktifliği gerçekten üst düzeyde. Tebrik ederiz. Bray Wyatt'ın Velveteen ile akıl oyunlarında da kemerin aradan çıkması güzel oldu. Bu feudun kemersiz olması booker ekibinin elini güçlendirecektir. Adam Cole'un girişi patlattı bizi. Bakalım neler yapacak. Doğuş'ta bu ara kesinlikle bir kemer hak ediyordu. Pure kemeriyle de gayet iyi bir performans gösterir. Ancak Payback 50 diye tüm returnleri bu geceye saklamışsınız. CM Punk'ın olduğu yere özellikle Jack Perry'nin gelmesi manidar olmuş. Velveteen, Wyatt arasında ki bu muhabbet şu an belki de senaryolar arasında en merak ettiğim. Bir an önce sonuçlanmasını bekliyorum bakalım. Nigel ile Will'in arasında ne maç dönmüş be. Will Ospreay'ın heel turn'ü single kariyeri için aşırı hypelatır. Kyle Fletcher'ı da görmek isterim RPG'de bakalım. Nigel ile Will'in arasındakiler burada bitmeyecek gibi. Jeff'in ihracında ki gif'te bizi ufak bir çocukluğumuza götürdü. Makara bir segment olmuş, çok bir yorum yapamadım. Bu ara hayat yoğunluğu sebebiyle eskisi kadar aktif olamadığımı biliyorum. Bundan dolayı da karakter baya istediğim ciddiyetten eksi bir noktaya gidiyor. Her ne kadar aktiflik sağlayamasam da bu hafta hariç her hafta karaktere bir Promo ya da Backstage kesiyordum. Bakalım buradan toparlayabilecek miyiz? Main event tam beklediğim gibi olmuş, tüm herkesin gelip curcuna yarattığı ve kemer sahibinin değişmediği bir olay olmuş. Wyatt'ın TV kemerini kaybedince bir şekilde ana kemerlerden birine oynayacağı belliydi zaten. Yeni Wyatt Family'de çok sağlam olmuş harbi. JD'yle kapışacaklar gibi geliyor. Omega'nın hala açıklanmayan çözülmeyen bir muhabbeti vardı. Açıkçası bu şovu okumasam ben unutmuşum. Umarım bu yeni Wyatt Family'de bunun da cevabını alırız. Çok fazla dönüşün olduğu ve bir anda her şeyi değiştiren bir şov olmuş. Bu konuda kafalar biraz yandı ancak yüksek ihtimal canlı takip etsem baya hypelanırdım her dönüşe. Bundan dolayı 5 verdik. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #50 Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap