Discord Engellendi

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Twitter ve Instagram'ı eklememiş olma sebebin nedir tam olarak? Benzer suçlar, pislikler, teşhircilik bu platformlarda da dönüyor eminim ki.

Twitter da dönenlerin haddi hesabı yok.. Adamlar direkt video bile paylaşabiliyor.. 3-5 tane kendini bilmez yüzünden falan da bizim sadece oyun oynarken iletişim amaçlı kullandığımız program elimizden alınıyor.

Kamos

PG.net Kullanıcısı
Konular
31
Beğeni sayısı
158
PG Nakit
0
@Beast Incarnate hocanın da dediği gibi olay yasaklama zihniyetini topluma alıştırmaya çalışmaları. Dünyanın çeşitli üst düzey üniversitelerinden mezun yöneticiler elbette biliyorlar yasaklamayla suçu engelleyemeyeceklerini. En az 3 yıl içinde 1 günlüğüne de olsa bir olayı bahane edip interneti toptan kapatacaklarını bile düşünüyorum. Zaten müfredatı iyice batırarak çocukları pasifleştiriyorlar, bir de bu hamlelerle ülkeyi kutlu dava dedikleri olaya iyice yakınlaştırmaya çalışıyorlar. Çocuklarımıza nasıl bir ülke bırakacağız merak ediyorum.
Türkiye’de hangi yönetici üst düzey üniversiteden mezun olmuş?

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Discord’a erişemeyen adam yediği boku Zoom’dan da yapar, Skype’tan da yapar, TS3’ten de yapar, onları da beğenmezse Discord’a VPN’den girer yine yapar. Bir şeyleri yasaklayarak ve kısıtlayarak kötü şeylerin önüne geçebileceklerini düşünüyorlar, ya da öyle düşünmek istiyorlar bilemiyorum…
"Hukukun amacı özgürlüğü ortadan kaldırmak ya da kısıtlamak değil, korumak ve genişletmektir. Zira yaratılmış varlıklardan hukuk inşa etmeye muktedir olanlar arasında hukuk olmadıkça özgürlük de olmaz." Diye boşuna dememiş John Locke 3 asır önce

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,366
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Suçu işleyenleri tutuklamak yerine uygulamayı kapatmak güzel hareket. Bilmiyorsanız söyleyeyim WPden bile orada yapılan konuşmalar yapılabiliyor yani hiçbir şeyin önüne geçmediler. Doğru olan tek bir tarafı bile yok.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Kapanmamasını istemek de suç ortaklığıdır bana göre. İllegalin 1 numaralı yuvası bu boktan platformun bir daha açılmaması lazım. Sıra telegrama ve reddite gelir umarım.
Sevmiyorum ama bilgili adam

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Düzinelerce paragraf yazılacak konu aslında da ne ilk ne de son... Değer mi onun için verilecek efora bilemedim, halimize üzülüyorum sadece.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi