Discord Engellendi


Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
42
Mesajlar
2,690
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Twitter ve Instagram'ı eklememiş olma sebebin nedir tam olarak? Benzer suçlar, pislikler, teşhircilik bu platformlarda da dönüyor eminim ki.

Twitter da dönenlerin haddi hesabı yok.. Adamlar direkt video bile paylaşabiliyor.. 3-5 tane kendini bilmez yüzünden falan da bizim sadece oyun oynarken iletişim amaçlı kullandığımız program elimizden alınıyor.
 

Kamos

Yasaklı Üye
Katılım
2 Tem 2023
Konular
31
Mesajlar
227
Beğeni sayısı
147
PG Nakit
0
@Beast Incarnate hocanın da dediği gibi olay yasaklama zihniyetini topluma alıştırmaya çalışmaları. Dünyanın çeşitli üst düzey üniversitelerinden mezun yöneticiler elbette biliyorlar yasaklamayla suçu engelleyemeyeceklerini. En az 3 yıl içinde 1 günlüğüne de olsa bir olayı bahane edip interneti toptan kapatacaklarını bile düşünüyorum. Zaten müfredatı iyice batırarak çocukları pasifleştiriyorlar, bir de bu hamlelerle ülkeyi kutlu dava dedikleri olaya iyice yakınlaştırmaya çalışıyorlar. Çocuklarımıza nasıl bir ülke bırakacağız merak ediyorum.
Türkiye’de hangi yönetici üst düzey üniversiteden mezun olmuş?
 

Centria

almancıların allahı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
213
Mesajlar
3,206
Beğeni sayısı
986
PG Nakit
330
Discord’a erişemeyen adam yediği boku Zoom’dan da yapar, Skype’tan da yapar, TS3’ten de yapar, onları da beğenmezse Discord’a VPN’den girer yine yapar. Bir şeyleri yasaklayarak ve kısıtlayarak kötü şeylerin önüne geçebileceklerini düşünüyorlar, ya da öyle düşünmek istiyorlar bilemiyorum…
"Hukukun amacı özgürlüğü ortadan kaldırmak ya da kısıtlamak değil, korumak ve genişletmektir. Zira yaratılmış varlıklardan hukuk inşa etmeye muktedir olanlar arasında hukuk olmadıkça özgürlük de olmaz." Diye boşuna dememiş John Locke 3 asır önce
 

Hülya Avşmaz

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
9
Mesajlar
1,901
Beğeni sayısı
270
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
Suçu işleyenleri tutuklamak yerine uygulamayı kapatmak güzel hareket. Bilmiyorsanız söyleyeyim WPden bile orada yapılan konuşmalar yapılabiliyor yani hiçbir şeyin önüne geçmediler. Doğru olan tek bir tarafı bile yok.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: