Shane yırtık mizacıyla şirkete bayağı renk katacak belli, konuşmasını okurken aşırı eğlendik. AoP benim pickler bittikten sonra çekmeyi nasıl akıl edemedim diye dizlerimi dövdüğüm takımdı, en azından yabancıya gitmemiş diyoruz... Sağlam da galibiyet almışlar zaten, maçtan sonra da sopa çekme işine devam etmişler. Puhahahahaahah Snitsky'nin şovdan muaf oluşa bak, sporcu adamsın harbi ya... Bu Sebo senin eski aşklarından birisiydi, dolayısıyla keyifli kullanılacağına eminim. %100 Arsenal biriyle uğraşmak çok yorucu olacak ama okuyan benim adıma. Jinny fena terse yatmış ya, eee gözün açık olacaksın abi. Tokyo'da neler dönüyor öyle? Reckol şarkıları gibi Japonca isimler havada uçuştu bir an, başımız döndü. Şirkette Yahudi bile var aga, herifin bu kıtlıkta kurduğu rosterın rengarenkliğine bak kafayı yedim. Pollyanna'nın ilk turdan uçma işine
@The Mandalorian feci sinir olacak demedi deme. Ooo main evente bak. Dream'i tabii ki realitede yaşadıklarıyla paralel bir konuma sokmak gerekiyordu, güzel booking olmuş. Doering de bayağı sağlam veto vermiş, omurgalardan birisi bu feud olacaksa çok güzel seçim. Merakla bekliyorum diğer şovları hacım, eline sağlık.