Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Smoke City Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 29845" data-attributes="member: 79"><p>Kardesimiz yazmış bize de okumak düşer, girişte şirketin teması net şekilde yansıtılmış zaten. Harden & Travis ikilisine gidecek GM'de Shane babadan başkası olmazmış zaten şöyle de bir bakınca... Kemerler mevzusunu da beğendim ben, Rumble fikri gayet okey zaten de en çok adam eleyene TV şampiyonluğu bence maçın içine farklı bir tat katacaktır. Muhtemelen de dominant birisi kazanacak kemeri bu sayede, kemere verilen önemi gösteriyor diye düşünüyorum bu da. Valla kadın rosteri çok ilgimi çekmedi keşke DIVA rosteri olsaymış dedik kardesm bu roster. Authors of Pain biraderler ilk şovdan barı koymuş, TT rosterinin yükünü bu takım çekecek muhtemelen o yüzden yüksekten girişe şaşırmadık. Sebastian'in Arsenalli oluş mahvetti, biri alır bunun façayı aşağıya gibi duruyor. Doktor ağabey iki al ver çeker gibi lavuğa. Abi Jinny kim yaaa, Velvet seçimi on numara olmuş. Finale kadar önü açık gibi ablamın. Bu Japon biraderler (sanırım) kim çıkacak merakla bekliyoruz, uyuyan adamla kendimizi özleştirdik baya favorimiz haline gelmesi an meselesi. Crimson iyi bir galibiyet almış, şirkette tanıdığım az güreşçiden birisi zaten o yüzden onun da tarafındayız bir süre. Abi Hade Vansen'i nereden buldun da getirdin şirkete ya. Ağabey misyoner gibi promo kesmiş, şirkette iyi bir yeri olacağa benziyor. Dediğimiz gibi dosto kadınları pek tanımıyoruz ama sarışın ablalar kazandıkça sıkıntı yok. Decay tarafı kemerlerden ziyade kemersiz feudlarda çok ilgimi çekecek gibi duruyor, yazıldıkça daha çok ısınırım muhtemelen şu an çok tanımıyorum çünkü. Velveteen Dream'i kaçırdığımıza kafayı yedik yaa kendimize söve söve derman kalmadı. Pope babayla kapıştırırdık ama burada da şirketin main-event kısmında takılacak gibi Joe Doering baba cezasını kesmiş. İyi de bir promo kesmiş üstüne. Vallahi ilk şov için gayet iyi, sadece isimlere alışmak biraz sürecek onun dışında sıradaki şovu bekliyoruz sabırsızlıkla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 29845, member: 79"] Kardesimiz yazmış bize de okumak düşer, girişte şirketin teması net şekilde yansıtılmış zaten. Harden & Travis ikilisine gidecek GM'de Shane babadan başkası olmazmış zaten şöyle de bir bakınca... Kemerler mevzusunu da beğendim ben, Rumble fikri gayet okey zaten de en çok adam eleyene TV şampiyonluğu bence maçın içine farklı bir tat katacaktır. Muhtemelen de dominant birisi kazanacak kemeri bu sayede, kemere verilen önemi gösteriyor diye düşünüyorum bu da. Valla kadın rosteri çok ilgimi çekmedi keşke DIVA rosteri olsaymış dedik kardesm bu roster. Authors of Pain biraderler ilk şovdan barı koymuş, TT rosterinin yükünü bu takım çekecek muhtemelen o yüzden yüksekten girişe şaşırmadık. Sebastian'in Arsenalli oluş mahvetti, biri alır bunun façayı aşağıya gibi duruyor. Doktor ağabey iki al ver çeker gibi lavuğa. Abi Jinny kim yaaa, Velvet seçimi on numara olmuş. Finale kadar önü açık gibi ablamın. Bu Japon biraderler (sanırım) kim çıkacak merakla bekliyoruz, uyuyan adamla kendimizi özleştirdik baya favorimiz haline gelmesi an meselesi. Crimson iyi bir galibiyet almış, şirkette tanıdığım az güreşçiden birisi zaten o yüzden onun da tarafındayız bir süre. Abi Hade Vansen'i nereden buldun da getirdin şirkete ya. Ağabey misyoner gibi promo kesmiş, şirkette iyi bir yeri olacağa benziyor. Dediğimiz gibi dosto kadınları pek tanımıyoruz ama sarışın ablalar kazandıkça sıkıntı yok. Decay tarafı kemerlerden ziyade kemersiz feudlarda çok ilgimi çekecek gibi duruyor, yazıldıkça daha çok ısınırım muhtemelen şu an çok tanımıyorum çünkü. Velveteen Dream'i kaçırdığımıza kafayı yedik yaa kendimize söve söve derman kalmadı. Pope babayla kapıştırırdık ama burada da şirketin main-event kısmında takılacak gibi Joe Doering baba cezasını kesmiş. İyi de bir promo kesmiş üstüne. Vallahi ilk şov için gayet iyi, sadece isimlere alışmak biraz sürecek onun dışında sıradaki şovu bekliyoruz sabırsızlıkla. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Smoke City Wrestling
Menü