BAB EVRENİ Smoke City Wrestling

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
1
1689977114623.png

VIBEZ #1



We see the hype outside, straight from the house! Travis Scott bağıra çağıra parçayı söyleyerek giriş yapıyor arenaya ve seyirciler deliye dönüyor. Travis ufak bir konser verdikten sonra James Harden'da alıştığımız cooking hareketini yaparak giriş yapıyor ve ikili kendilerinin sadece canlılara bakacağını şirketin GM'i ve yetkisi bir adama ait olduğunu söylüyorlar ve girişi gösteriyorlar;


75b418492a25c1b527a0b18b733ec7f4_crop_exact.jpg


Here Comes The Money! Shane McMahon ringe geliyor ve büyük desteğin ardından konuşmaya başlıyor;

"İnsanların paraya olan aşkı beni her geçen gün daha da şok ediyor. Birisi gelmiş geçmiş en iyi ve başarılı rap sanatçısı, diğeri ise NBA'deki en yüksek kontratlardan birine sahip bir star. Aklınızın alamayacağı kadar paralara sahipken yine bir yatırım peşinde olmaları göğsümü kabarttı. Doyumsuz herifler. (gülerek) Bu adamların bu kadar paraya sahip olması da benim gibi canlı aşığı bir adamın da onlarla birlikte olmasına neden oldu. Evet işte para geldi. Üstüne bana bu kadar güven duymaları da şahane bir şey. Dolayısıyla konfor alanımdan ayrılıp böyle bir işe kalkışmamı sağlayan unsur, bu adamların güzel teklifi ve işe olan aşkları. Her neyse bu adamlarla yeterince arka tarafta iş konuştuk zaten dolayısıyla kafa şişirmeye gerek duymuyorum. (ringi göstererek) Biraz da bu işi konuşalım.

Bildiğiniz gibi bir güreş şirketini şirket yapan şey kemerler ve onun etrafında verilen mücadelelerdir. Sahipsiz kemerin de değeri bir bok çuvalından farksızdır. Bu yüzden kemerlerimizin olabildiğince hızlı bir sürede sahiplerini bulması taraftarıyım ve bunun için kafamda oldukça değişik planlarım var. İlk olarak Tag Team kemeri ile başlayalım. Elimizde resmi dört tane takım var ve bu takımları birbiri ile çarpıştırmak hiç fena bir fikir değil. Fakat bu lig usulü olacak ve en çok galibiyeti alan iki takım ilk özel şovumuz Thunder Rocket'ta kemerler için karşı karşıya gelecek. Ve bu lig bugün start veriyor! Sıra değerli kadınlarımıza geldiğinde ise benimle en iyi öpüş- dalga geçiyorum... Kendileri arasında mini bir turnuva düzenleyeceğiz ve final yine Thunder Rocket'ta olacak. Turnuvanın sahibi de tahmin edebildiğiniz üzere kemerin de ilk sahibi olacak. Bu turnuvayı ilginç kılan şey ise sizlerin oylarıyla finalist olamayan fakat performansı göze çarpan kişi final maçının türünü belirleyecek. İşte o turnuvanın programı;

Tiffany Stratton vs Pollyanna
Jinny vs Velvet Sky
Jade Cargill vs Angelina Love
Maddison Rayne vs Lana Austin

Evet sıra geldi Heavyweight ve TV kemerlerine. Bu kemerler için de adaletli bir sistemde mücadele edilmesini ve herkesin bu şansa sahip olmasını istiyorum. Bu yüzden Thunder Rocket'ta bir Rumble olacak ve bunun galibi ilk Heavyweight şampiyonu olacak! İlginç tarafı ise bu maçta en çok adam eleyenin TV Şampiyonu olması! Evet gerekli açıklamaları yaptığımıza göre mini ligimizle şov başlasın!

***

Authors of Pain def. The Sunshine Machine - 17.09 - Ağırlıklı olarak Authors of Pain üstünlüğü alıyor maçta ve Sunshine Machine yer yer varlık göstermeye çalışıyor. Maç sonunda bu durum yaşanırken TK Cooper, Rezar'a Scissor Kick denemek için zıplarken Rezar onu havada yakalıyor. O sırada Chuck Mambo ringe girip yardım etmeye çalışırken Akam'da onu yakalıyor ve Powerbomb pozisyonunda birbirlerine çarptırıp Powerbomb ile yere seriyorlar ikiliyi. Super Collider! Ardından hız kesmeden Chuck Mambo'ya The Last Chapter'ı yapıp maçı bitiriyorlar.

https%3A%2F%2Fhiddenremote.com%2Ffiles%2F2018%2F01%2FAuthors-of-Pain-Win-2.jpg


***

Arka alanda birisi amaçsızca dolaşırken revir odasına giriyor ve masanın üstündeki bir rapor gözüne çarpıyor. Raporda güreşçi Snitsky'nin ishal dolayısı ile şovda bulunamayacağı yazıyor ve raporu inceleyen adam kahkaha atmaya başlıyor. Kamera yüzüne döndüğünde de bu ismin Sebastian olduğunu görüyoruz. Sebastian doktor ile konuşmaya başlıyor;

Sebastian : Bir sporcunun yediğine ve içtiğine dikkat etmemesi gerçekten acınası bir durum fakat koca adamın klozette verdiği savaşı düşündükçe gülmekten kendimi durduramıyorum. Lavuk iki teneke sıçmıştır muhtemelen ve ev karantinadadır.

Doktor : Bu sevincin tuttuğun takım Arsenal'in Declan Rice transferine bağlanması gerekmiyor mu?

Sebastian : Evet dostum bu sene büyük oynuyoruz. Geçen sene ucundan döndük fakat bu sene o siktiğimin ligi bizde. Kai Havertz'i de unutma seni Chelsea'li piç onu öğütme makinenizden söküp aldık ve Arteta önderliğinde bir canavara dönüşecek.

Doktor : Mental durumu buna müsaade ederse tabi.

Sebastian : Bir daha futbolcularımıza laf edersen senin zihnini s- şaka şaka. Göreceğiz ahbap.

Sebastian keyifler keka dolanmaya devam ederken biz de ringe dönüyoruz...

***

Women's Championship Tournament Quarter Final Match - Velvet Sky def. Jinny - 15.24 - Jinny maçı genel olarak üstün götürse de ani bir Roll Up ile kaybediyor ve sinirden küplere biniyor.

maxresdefault.jpg


***

Tokyo'da bir arka sokakta restorandayız. İki adam ramen yiyerek konuşuyorlar;

"Kendimizi ve klanımızı göstermek için uygun bir yer olduğunu düşünüyor musun? Onca hazırlığa değecek mi?"

"Merak etme adamım çark dönüyor. Buraların en güçlü ekibini dünyaya tanıtmaya hazırız. Kayıp patronunu arayıp Ichi The Killer ile karşılaşan Kakihara gibi bize rastlayacaklar göreceksin. Onlara aradıkları heyecanı getireceğiz."

"Siktiğimin adamı yine uyuyakaldı. Sabah ona konuştuklarımızı sen mi anlatırsın ben mi?"

"Lanet olsun sanırım sıra bende. Bu adamdan nefret ediyorum."

***

Crimson def. Caleb Konley - 07.46 - Crimson rakibini domine ederek ilk şovdan kendini çok iyi bir şekilde gösteriyor ve maçı semsert bir Spinebuster ile çözüyor.

Crimson.jpg


***

Loş bir ortamdayız suratı pek gözükmeyen bir adam konuşmaya başlıyor;

"Sayın Dostlarım,

Bugün burada sizlerle Yahudilik hakkında konuşmak istiyorum. Yahudilik, tarihi derinlikleri ve kültürel zenginlikleriyle dünya medeniyetlerinin en köklü ve etkileyici dinlerinden biridir.
Yahudilik, insanlık tarihinde belki de en eski monoteist din olarak önemli bir rol oynamıştır. İnançlarının temelinde, Yaratıcı'ya olan bağlılık ve adaletin peşindeki öğretileri yatmaktadır. Bu düşünce sistemi, insanların kendi aralarında sevgi, anlayış ve merhametle birbirlerine yaklaşmasını teşvik eder.
Ayrıca, Yahudilik, eğitim ve bilgiye verdiği önemle de öne çıkar. Tora, önemli bir kutsal kitap olarak kabul edilir ve hayatlarına rehberlik eder. Öğrenme, Yahudi toplumunda her zaman önemli bir değer olmuş ve bunun sonucunda Yahudiler, bilim, sanat ve felsefe alanlarında önemli katkılarda bulunmuşlardır.
Tarih boyunca Yahudiler, zorluklarla dolu bir geçmiş yaşamışlardır. Farklı coğrafyalarda sürgünlere maruz kalmışlar, zulme uğramışlar ve katlanılmaz acılar yaşamışlardır. Ancak, bu süreçte bile, Yahudilikten öğrendiğimiz birçok değerli ders vardır: Direnç, dayanıklılık ve umut. Yahudi halkı, tarih boyunca bu değerler sayesinde ayakta kalmış ve güçlenmiştir.
Yahudilik aynı zamanda, toplumsal adaletin ve insan haklarının savunucusu olmuştur. İnsan onuruna ve eşitliğine verdiği önem, toplumlarda hoşgörü ve kabulün temellerini atmıştır.
Sonuç olarak, Yahudilik büyük bir mirasa ve öğretiye sahip olan değerli bir dindir. İnançları, dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanı bir araya getirir ve insanlık tarihine derin izler bırakmıştır.
Bugün, hep birlikte Yahudilik mirasını anlamak ve takdir etmek için buradayız. Umarım bu kısa konuşma, sizleri bu büyük dini daha derinlemesine keşfetmeye teşvik etmiştir.

Teşekkür ederim. - Hade Vansen"

maxresdefault.jpg


***

Women's Championship Tournament Quarter Final - Tiffany Stratton def. Pollyanna - 16.23 - Pollyanna maçı seyirci desteğiyle üstün götürüyor ve Tiffany ara sıra ucuz numaralar ile kontrolü ele alıyor. Sonlara doğru Pollyanna maçı bitirmek için rakibinin ayaklanmasını beklerken ekrana birinin görüntüsü geliyor bu Jinny! Jinny, Pollyanna'nın İngiltere ardından burada da onunla aynı çatı altında olmasından rahatsızmış ve onun işini fırsat varken orada bitirmeliymiş. Eğer kendisi maçı kaybedip cehenneme gidecekse o da onun yanında gelecekmiş. Pollyanna bu sözleri dinlerken Tiffany ayaklanıp ensesine sert bir dirsek darbesi geçiriyor ve Prettiest Moonsault Ever ile maçı kazanıyor.

Tiffany-Stratton-March-16-b.jpg


***

Human Tornado arka alanda görevlilerle laflıyor;

"Hey dostum Grizzlies'in Marcus Smart hamlesi çok yerinde. Ja çocuğunu adam edecek bir lider mentalitesine sahip ve muhteşem bir defansif katkı. Son iki senenin DPOY'larının aynı takımda olduğuna inanamıyorum. Üstelik Derrick Rose gibi de bir mento-"

O sırada yanlarından Kip Sabian ile Penelope Ford geçiyor ve Tornado burada böyle melekler mi var diye görevliyi dürtüyor. Penelope ise lafı duymuş olsa gerek ki arkasını dönüp gülümsüyor çaktırmadan ve Human Tornado'da ben buna tıklarım kanzi tarzı görevliye piç bakışı atıyor ve kameralar ringe dönüyor.

***

Decay def. Anti Fun Police - 24.55 - Şovun maçı oluyor adeta ve Anti Fun Police beklenenin aksine aşırı iyi performans ortaya koyuyor. Sonlarda maçı bitirmek için hazırlanırken Rosemary aprona çıkıyor ve Chief Deputy Dunne'ı kendine çevirip suratına mist ile tükürüyor. Los Federales ona bakarken Abyss onu iplere doğru ittiriyor ve dönüşte Black Hole Slam! Decay zorlu maçı Rosemary'nin yardımıyla alıyor ve hanesine galibiyeti yazıyor.


x1080


***

velveteen-dream-1200x675.jpg


Reklamlardan döndüğümüzde Velveteen Dream'in müziği ile seyircilerin boolamak için kıçlarını yırttığı fark ediliyor. Seyirci "seni hasta pedofili" chantleri atıyor fakat Velveteen buna gülerek karşılık veriyor. Dream ringe girmeden gözünü 16'lı yaşlarda kız bir hayrana çevirince yuhalamalar arenadan taşıyor neredeyse ve Dream ringe girip konuşmaya başlıyor;

" Beni aklanmama rağmen böylesine iğrenç bir şeyle suçlamanız sizin ne kadar kötü zihniyette olduğunuzun bire bir göstergesi. Sizler medyanın uyuşturduğu böceklersiniz. Kendi zihninizde dönen ahlaksızlıkları başkasının üstüne yıkıp insanların psikolojisini alt üst ediyorsunuz. Neyse ki ben sizin ne mal olduğunuzu biliyorum ve mental sağlığım bir hayli yerinde. Görüşmeyeli de uzun süre oldu ve tahmin edemeyeceğiniz kadar ringde de kendimi dinç hissettiğime eminim. Profesyonel güreşin bir numaralı yeteneği sizleri rüyalarınızdan uyandıracak ve kabus dolu yarınlara hazırlayacak. Bu şirketin iki kemerine de aynı anda sahip olacağım ve bu dominasyon engellenemeyecek. Tribündeki hanım gözüme çok güzel gözüktü ve bu galibiyetimi kutlamak için isterse kendisini davet edebilirim. Ne derler bilirsiniz yaş sadece bir numar- şaka tabii ki bu sapkınlığın övgüsünü burada yapıp dikkatinizi çekmeye çalışmayacağım çünkü hepinizi birer NPC'den farksız görüyorum. Thunder Rocket'ta rüyalarım ve kabuslarınız gerçeğe dönüşsün. Sağlıcakl-

O sırada Dream'i arkadan kovboy şapkalı birisi indiriyor ve bu isim Joe Doering! Doering, Dream'i sırtlıyor ve Death Valley Driver + yerden kaldırıp bir de Lariat! Doering mikrofonu alıp yerdeki Dream'e sesleniyor;

"Günahların moda olduğu bu kokuşmuş dünyada senin gibi ahlaksız gençlerin insanlara kötü örnek olmasına izin vermeyeceğim. Beni bir vaftiz baban olarak kabul edebilirsin fakat seni çok acı bir şekilde eğiteceğim. İşte bu surat senin kabusun olacak!

Doering mikrofonu Dream'in suratına fırlatırken biz de ilk şovumuzun sonuna geliyoruz.

IMPACT-Joe-Doering.webp


***


Heavyweight & TV Championship Rumble Match
TBD

SCW Tag Team Championship - ??? vs ???

SCW Women's Championship Tournament Final - ??? vs ???
 

Itsuzai

παλικάρι
Katılım
3 Tem 2023
Konular
3
Mesajlar
200
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Konum
Doğu Almanya
-Açılış güzel olmuş epey. Bu "canlı" muhabbeti nedir dosto, boşluğumuza geldi çakamadık onu tam. Kemerlerin alışılmadık yollarla belirlenmesi de konsepte uygun bence
-Authors of Pain'e bahis bağımlıları gimmicki ne zaman gelecek?
-Maç süreleri PPV'den hallice ama vardır hocanın bir bildiği herhalde
-Bu Yahudi dostumuzu tanımamakla birlikte zaten ilgi duymamla birlikte cezbetti beni
-Jinny abla elenince dellenmiştik ama Pollyanna bebesine dadanması çok iyi oldu, Tiffany de tam senlik çar ha...
-Human Tornado kısmı da güldürdü, Penelope hayatını karartacak gibi kendisinin
-ME'de de duruma uygun bir senaryo gelmiş ama ben hala rahatsız hissediyorum kendimi bu lavukla ilgili bir şey okurken :(

Ellerine sağlık, iyi geldi bölüm vallahi. Bu konsepti kim bulduysa Allah razı olsun ya. Metrobüs gibi bölüm geliyor peş peşe a.
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
394
Mesajlar
3,849
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
625
1
-Açılış güzel olmuş epey. Bu "canlı" muhabbeti nedir dosto, boşluğumuza geldi çakamadık onu tam. Kemerlerin alışılmadık yollarla belirlenmesi de konsepte uygun bence
-Authors of Pain'e bahis bağımlıları gimmicki ne zaman gelecek?
-Maç süreleri PPV'den hallice ama vardır hocanın bir bildiği herhalde
-Bu Yahudi dostumuzu tanımamakla birlikte zaten ilgi duymamla birlikte cezbetti beni
-Jinny abla elenince dellenmiştik ama Pollyanna bebesine dadanması çok iyi oldu, Tiffany de tam senlik çar ha...
-Human Tornado kısmı da güldürdü, Penelope hayatını karartacak gibi kendisinin
-ME'de de duruma uygun bir senaryo gelmiş ama ben hala rahatsız hissediyorum kendimi bu lavukla ilgili bir şey okurken :(

Ellerine sağlık, iyi geldi bölüm vallahi. Bu konsepti kim bulduysa Allah razı olsun ya. Metrobüs gibi bölüm geliyor peş peşe a.
Canlı dediğimiz para dosto film çektik orada ufaktan. Tiffany güncel hatun favorimiz ya boşta görünce zebellah gibi çöktük hemen. Süreleri de rastgele salladık valla çok düşünmedik dikkat ederiz önümüzdeki şovlar. Teşekkür ettik değerli yorumlardan ötürü kardeş okusun biz her fırsatta yazarız ya…
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,195
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Shane yırtık mizacıyla şirkete bayağı renk katacak belli, konuşmasını okurken aşırı eğlendik. AoP benim pickler bittikten sonra çekmeyi nasıl akıl edemedim diye dizlerimi dövdüğüm takımdı, en azından yabancıya gitmemiş diyoruz... Sağlam da galibiyet almışlar zaten, maçtan sonra da sopa çekme işine devam etmişler. Puhahahahaahah Snitsky'nin şovdan muaf oluşa bak, sporcu adamsın harbi ya... Bu Sebo senin eski aşklarından birisiydi, dolayısıyla keyifli kullanılacağına eminim. %100 Arsenal biriyle uğraşmak çok yorucu olacak ama okuyan benim adıma. Jinny fena terse yatmış ya, eee gözün açık olacaksın abi. Tokyo'da neler dönüyor öyle? Reckol şarkıları gibi Japonca isimler havada uçuştu bir an, başımız döndü. Şirkette Yahudi bile var aga, herifin bu kıtlıkta kurduğu rosterın rengarenkliğine bak kafayı yedim. Pollyanna'nın ilk turdan uçma işine @The Mandalorian feci sinir olacak demedi deme. Ooo main evente bak. Dream'i tabii ki realitede yaşadıklarıyla paralel bir konuma sokmak gerekiyordu, güzel booking olmuş. Doering de bayağı sağlam veto vermiş, omurgalardan birisi bu feud olacaksa çok güzel seçim. Merakla bekliyorum diğer şovları hacım, eline sağlık.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
Şimdi başlayayım yorumlarıma. McMahon segmenti iyi, başlangıç ayarı tam. Bence kemerlerin bu kadar spontane dağıtılması mantıklı bir fikir değil sadece, daha çok storyline çıkarma şansı varken Television kemerinin verilme yöntemini çok beğenmediğimi söyleyebilirim. Sebastian seveceğim bir karaktere benziyor, daha önce RPG'de oynamıştın bir de galiba ismi yabancı gelmedi bana. Konuşanları bilmediğimi segmentte Ramen detayı falan uzak doğudan isim aradım kadronda da oradaki şirketleri ve haliyle kadrolarını pek bilmiyorum çıkaramadım kim olduklarını. Hade Vansen'i picklemen çok iyi yalnız, aklıma gelse bende pickleyebilirdim bu adamı bence aşırı iyi bir potansiyel. Verimli kullanacağına eminim. SABIAN DİKKAT ET SABIAN! Decay seviyorum, şirkette de destekleyeceğimiz isimlerden olurlar muhakkak. Ben nasıl Rosemary'i picklemeyi akıl etmedim ona da şaşırdım şu an. Joe Doering'i sevemedik ya, Dream tarafını destekleriz o ikilide. Bence Dream kaybetmez bir de bunu, harika bir villain çıkabilir ortaya ki ilk tohumları atılmış. Emeğine sağlık, takipteyiz.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Shane yırtık mizacıyla şirkete bayağı renk katacak belli, konuşmasını okurken aşırı eğlendik. AoP benim pickler bittikten sonra çekmeyi nasıl akıl edemedim diye dizlerimi dövdüğüm takımdı, en azından yabancıya gitmemiş diyoruz... Sağlam da galibiyet almışlar zaten, maçtan sonra da sopa çekme işine devam etmişler. Puhahahahaahah Snitsky'nin şovdan muaf oluşa bak, sporcu adamsın harbi ya... Bu Sebo senin eski aşklarından birisiydi, dolayısıyla keyifli kullanılacağına eminim. %100 Arsenal biriyle uğraşmak çok yorucu olacak ama okuyan benim adıma. Jinny fena terse yatmış ya, eee gözün açık olacaksın abi. Tokyo'da neler dönüyor öyle? Reckol şarkıları gibi Japonca isimler havada uçuştu bir an, başımız döndü. Şirkette Yahudi bile var aga, herifin bu kıtlıkta kurduğu rosterın rengarenkliğine bak kafayı yedim. Pollyanna'nın ilk turdan uçma işine @The Mandalorian feci sinir olacak demedi deme. Ooo main evente bak. Dream'i tabii ki realitede yaşadıklarıyla paralel bir konuma sokmak gerekiyordu, güzel booking olmuş. Doering de bayağı sağlam veto vermiş, omurgalardan birisi bu feud olacaksa çok güzel seçim. Merakla bekliyorum diğer şovları hacım, eline sağlık.

Yok kanki Polly emin ellerde şovu da sakin kafayla yorumlayacağım.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
Kardesimiz yazmış bize de okumak düşer, girişte şirketin teması net şekilde yansıtılmış zaten. Harden & Travis ikilisine gidecek GM'de Shane babadan başkası olmazmış zaten şöyle de bir bakınca... Kemerler mevzusunu da beğendim ben, Rumble fikri gayet okey zaten de en çok adam eleyene TV şampiyonluğu bence maçın içine farklı bir tat katacaktır. Muhtemelen de dominant birisi kazanacak kemeri bu sayede, kemere verilen önemi gösteriyor diye düşünüyorum bu da. Valla kadın rosteri çok ilgimi çekmedi keşke DIVA rosteri olsaymış dedik kardesm bu roster. Authors of Pain biraderler ilk şovdan barı koymuş, TT rosterinin yükünü bu takım çekecek muhtemelen o yüzden yüksekten girişe şaşırmadık. Sebastian'in Arsenalli oluş mahvetti, biri alır bunun façayı aşağıya gibi duruyor. Doktor ağabey iki al ver çeker gibi lavuğa. Abi Jinny kim yaaa, Velvet seçimi on numara olmuş. Finale kadar önü açık gibi ablamın. Bu Japon biraderler (sanırım) kim çıkacak merakla bekliyoruz, uyuyan adamla kendimizi özleştirdik baya favorimiz haline gelmesi an meselesi. Crimson iyi bir galibiyet almış, şirkette tanıdığım az güreşçiden birisi zaten o yüzden onun da tarafındayız bir süre. Abi Hade Vansen'i nereden buldun da getirdin şirkete ya. Ağabey misyoner gibi promo kesmiş, şirkette iyi bir yeri olacağa benziyor. Dediğimiz gibi dosto kadınları pek tanımıyoruz ama sarışın ablalar kazandıkça sıkıntı yok. Decay tarafı kemerlerden ziyade kemersiz feudlarda çok ilgimi çekecek gibi duruyor, yazıldıkça daha çok ısınırım muhtemelen şu an çok tanımıyorum çünkü. Velveteen Dream'i kaçırdığımıza kafayı yedik yaa kendimize söve söve derman kalmadı. Pope babayla kapıştırırdık ama burada da şirketin main-event kısmında takılacak gibi Joe Doering baba cezasını kesmiş. İyi de bir promo kesmiş üstüne. Vallahi ilk şov için gayet iyi, sadece isimlere alışmak biraz sürecek onun dışında sıradaki şovu bekliyoruz sabırsızlıkla.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Bismillahirahmanirahim.

Konserle eğlenceli bir başlangıç olmuş. Shane ise taraftarı coşturmuş. Kadın divizyonu gerçekten çok iyi.
AoP fazla efor sarf etmiş. Onlar adına maks 10 dk sürmeliydi ama almışlar bakalım.
Snitsky mevzusunun altından Sebastian çıkacak gibi fngnlkgknlg Seba'da ise tam Arsenallı tip vardı şaşırtmadı.
Velvet Sky <3
Japon mevzusundan ne çıkacak bakalım.
Crimson'ı tebrikler.
Yahudilik segmentinden anladığım kadarıyla Diamond Tema şirkete debut yapacak.
Tifanny galibiyeti beklediğimiz bir galibiyetti. Şirketi sarışınlar yönetiyor.
The Decay maçı ise epey uzun olmuş ya. Süreler biraz haftalık şov için fazla ama bakalım.
Dream gibi ahlaksızın hakkından ise Joe Doering gibi bir erkek gelirdi.
 
Üst
Click here to login using your socials account