Çağın Ötesindeki Güreş Oyunu: Wrestling Revolution 2D

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Zamanının en iyi oyunu
Bu dediğimde hiçbir şaka unsuru yok, oynadığım en iyi güreş oyunu açık ara Wrestling Revolution’dır. Pandemiden beri akmıyorduk canımı çektirdin akşam indirip bi eskileri yad edelim bari.
Wrestling Empire al. Kesinlikle daha iyi. Mat Dickie kendini aştı bu oyunda. GTA gibi oldu.

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
85
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Ekli dosyayı görüntüle 8862

Baba oyundaki maça bakar mısınız hayran kaldım ya. Hem battle royal hem Furnıture smash yani WWE'de ki mealiyle Last Man Standing. Üst iplerden atılırsan eleniyorsun aynı zamanda kendin iplerden ringin dışına çıkarsan bir şey olmuyor. ringin dışında rakibini masaya falan atıp masayı kırarsan yine eliyorsun.

2K denen şirkette daha yeni elindeki nesneyi fırlatma şeyi getirdi. Şöyle kaliteli oyunlara bakıp feyz alın kardeşim. Her yıl aynı oyunu ısıtıp önümüze koymaya benzemez Bu işler.

@KALKTI!!!! @Nature Boy @Hacken @ReQuem @Gloom @The MANIAC @The Lunatic Fringe @Johnny Sack @Johnkorey @Kero @Deathmatch Classic @Beast Incarnate @Beautiful Madness @Punk City @marchafunebre @Deeppy @BerzerkBryan @KAT @SoulmanRocky @Uncle Junior @Baroš @muad'dib @Spear of Chaos @agaoglu23
Ağır efsane bir seri. Mdickie'nin tüm oyunlarını öneriyorum sizlere. Şuan hazırda Wrestling Empire oyununda 12 sezonluk kariyerim var, bundan daha üst düzey keyif aldığım bi güreş kariyeri oyunu olmadı. Kazık mı yemedim, tag partnerim mi ölmedi, kemer maçının ertesi gece big show trafik kazasında mı gitmedi.... neler neler

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
87
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Şu forumda genelde açtığın her konuya shitposting olarak baksam da, şu konu hem açtığın en doğru konu. Tek kelimen bile yanlış değil (maçın kurallarını yanlış anlaman hariç). Bunu diyeceğimi sanmazdım ama YÜRÜ BE BERO!!!

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: