Gittikçe vitesi artırıyormuşuz gibi geliyor, belki de geçen ay çok yoğun olduğum için bu hissiyatı yakalayamadım bilmiyorum. Miz'in yavaş yavaş daha anlaşılır hale gelmesi, işin içine girmesi daha sonrasında devam eden Another Life x Nigel McGuinness hikayeleri çok keyifli yan hikayeler olarak geçiyor bana şu anlık. Bu şovda özellikle birbirini bağlayan çok fazla segment vardı, o da hoşuma gitti ekstra olarak. Şu an sadece PURE Championship'in arka planda kalması, aslında Omega'nın arka planda kalması tek sıkıntı gibi hissettiriyor bana. Yakın zamanda orada bir kemer değişimi bekliyorum fakat kemer değişiminde de istenilen etkinin olamayacağından korkuyorum, oraya bir şeyler lazım, muhtemelen olacaktır da bir şeyler, bekliyoruz. TV Championship'in etrafında dönenlere kafa basmıyor şimdilik, ilerleyen şovlarda çok büyük şeyler göreceğiz gibi, oranın sonunun da nasıl geleceğini bekliyorum merakla. Herkesin yolu üç aşağı beş yukarı belli gibi duruyor ama Jey'in neler yapacağını hiç kestiremiyorum, geçen sene bu zamanlar gibi aktif olsa çok büyük işler çıkabilirdi şu karakterinden bence, hala ümidim var ama bakalım bekliyorum onun da neler yapacağını. Elinize sağlık, 5 veriyorum.