RPG PAYBACK #48'e Puanınız ve Değerlendirmeniz


Puanınız?

  • 5

  • 4

  • 3

  • 2

  • 1


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Hülya Avşmaz

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
9
Mesajlar
1,752
Beğeni sayısı
246
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Taylor Rotunda
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Programımdaki değişiklikten canlı kalamadım bari değerlendirmemi yapayım.

Açılış: Lockdown'da yaşananlardan sonra gayet ideal bir açılıştı. Keşke Danielson geldiği zaman Owens da gelseydi, ikilinin söyleyecek şeyleri olduğuna inanıyorum. Judgment Day gümbür gümbür geliyor.

GM Racon: Jericho'nun şımarık tavrına karşı gerekli cevabı vermiş. Kısa ve hoştu böyle karakter etkileşimlerini seviyorum.

Orton vs Wyatt: Maç falan güzel derken yaşanan tuhaf zaman kargaşası ve Dream'in gelmesi çok kafa karıştırdı. Dream'in sürekli Husky üstünden vurduğunu düşününce güzel olsa da maç sırasında çok tuhaf durmuş daha iyi şekilde yapılabilirdi bence.

Keşke Ölsen Omega: Orton zehrini saldı salmasına da ''sapık gibi bakmak'' nasıl bir tabir ENWIGNWEINGW. Omega erkekliğini kaybedecek sandım bir an. Sonda Wyatt'ın gözükmesi ve Omega'nın kaçmasıyla Young Bucks'un son sözleri olan ''ONA NE YAPTIN?!?!?'' sorusunu ileride cevaplandıracaklar gibi gözüküyor. Gayet hoş, dediğim gibi karakterler arasında böyle kısa ama anlamlı etkileşimleri severim ve bu en iyilerinden biriydi.

Malakai vs Lumis: Nigel'in şüpheli bir şekilde gitmesi yüzünden maç boyu ''acaba Ospreay ile ilgili bir şey mi olacak'' diye düşündüm ama neyseki sorunsuz temiz bir maç geçti ve hak ehli Malakai kazandı. Maç sonunda hedefini yani Wyatt'ı tekrar hatırlatması da hoştu iki darkside'ın savaşında kazanan kim olacak merakla bekliyorum.

Gey Uso: Afiyet olsun. Pek bir katkısı yoktu açıkçası şovda yer edinsinler diye konmuş biraz, olmasa da olurdu.
1727682705458.png

Brookes vs Venis'in yanındaki fazlalık: Çok akıcı bir maç görüyoruz ve maçı Chris Brookes kazanıyor. Breeze'in kazanmasını bekliyordum ama Brookes'un da bu zafere ihtiyacı vardı. Maç sonrasında: SEX adi bir saldırı yapıyor ama aynı benim gibi olan bir adam gelip yardıma koşuyor. Ne kadar sonda kaçmamız gerekse de güzel bir etkimiz dokunuyor. Gelecek şov yaşanacak takım maçı için güzel bir altyapı olmuş. Umarım bu kez canlı kalabilirim.

Bizim töremize göre Nigel'in ölüm vakti gelmiştir: Hardy ile Nigel'in bir süre imalı konuşmalarını görüyoruz. Başta Nigel'in bir uyanıklık yapıp Hardy'i kötü duruma düşüreceğini sansam da pusu atan Ospreay ile racon kesiliyor ve raconun bittiği yerde 50.şovun gözdesi olacak maç belirleniyor. Tek şikayet edebileceğim şey bu yüzleşmeye daha uzun süre tanınabilecek olmasıydı. Ospreay'in biraz daha konuyu irdelediğini görmek isterdim.

Liv ge- CARLITO NAPIYON A: Şeftali tüylüymüş denmedikten ve Liv imzasını attıktan sonra Judgment Day'in şımarık kızının da orduya katıldığını görüyoruz. Tuhaf şekilde Dom istekli olmasa da Liv oldukça hevesli görünüyor. Carlito'nun halısaha yüzünden soracağı soruya alttan geçirip üstten hoplattıktan sonra neyseki kafamızı toparlayacak bir segmente geçiyoruz.

Büyük bir kapanış: Alberto ve Jericho yüzleşmesi güzeldi ve Judgment Day tam olması gereken yerde girdi. Böylece hiç sıkmadan hiç tempo kaybetmeden kısa bir aksiyon izleyip üstüne güzel bir Lumberjack Match duyurusu aldık. Judgment Day'in ringin çevresinde olacağı bir maçta eminim ki arka alandan gelenler de olacaktır ve bu yüzden büyük bir hevesle bekleyeceğim. Çok iyi bir kapanış, gelecek şova da çok iyi bir hype.

Genel Değerlendirme: Ne kadar güzel geçse de Jey ve Liv kısımları boş hissettirdi. Bu ikisinin yerine kısa bir maç ya da daha uzun tek bir segment görmek daha iyi olabilirdi. Bunlar dışında pek değinebileceğim bir şey yok ama yine de güzel olan şeyler daha güzel olabilirmiş gibi geldi bu yüzden bu şova 4 yıldız vereceğim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: