BAB Game of Champions


Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
94
Mesajlar
4,617
Beğeni sayısı
1,824
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Esin kaynağı olan konu

OIG1.jpg

YOU WIN OR YOU DIE!

Hikaye

Farklı bir evrende WWE Şampiyonu Cody Rhodes ring içi kariyerini bitirecek büyük bir sakatlık yaşar. Bunun neticesinde kemerini bırakır ve emekli olmak zorunda kalır. Oldukça duygusal geçen emeklilik konuşmasının ardından WWE'de yönetim kısmına geçer ancak orada da bir türlü Triple H, The Rock ve Shawn Michaels gibi isimlerle anlaşamaz. Nihayetinde WWE'deki görevinden ayrılır ve güreş şirketi kurmaya karar verir. Ancak kuracağı bu şirketin piyasada bulunan diğer şirketlerden biraz farklı olmasını istemektedir. Uzun düşüncelerinin sonunda Game of Thrones dizisini izlerken aslında orada taht için yapılan mücadelelerin dünya şampiyonluğu adına güreş dünyasında yapıldığını ve benzer entrikaların hatta daha fazlasının güreş dünyasında döndüğünü fark eder ve bir aydınlanma yaşar. Direkt olarak bu temayı alır ve Game of Champions ismindeki güreş şirketini kurar.

Tabii bu şirket tamamen GOT gibi olmayacaktır. Arenada uçuşan ejderhalar, yeminli şövalyeler, hanedanlıklar yerine ringde amansız şekilde güreşen güreşçiler, onların menajerleri, onların kurmuş oldukları takımlar bunun yerini alacaktır. Demir Taht'ın yerini Dünya Şampiyonluğu almaktadır.

Haftalık Şov
Crownlands

Roster
Male Roster
AJ Francis
Alex Shelley
Andrade Cien Almas
Andre Chase
Angel Garza
Apollo Crews
Bron Breakker
Brutus Creed
Chad Gable
Channing "Stacks" Lorenzo
Chris Sabin
Duke Hudson
Giovanni Vinci
Humberto Carillo
Joe Hendry
Julius Creed
Killer Kross
KUSHIDA
Luca Crusifino
Mansoor
Mason Madden
Moose
Nick Aldis
Pentagon Jr.
Pete Dunne
Rey Fenix
Riley Osborne
Santos Escobar
Swerve Strickland
Tony D'Angelo
Trent Seven
Tyler Bate

Female Roster
Adriana Rizzo
Cora Jade
Elektra Lopez
Fallon Henley
Ivy Nile
Jacy Jane
Jamie Hayter
Jazmyn NYX
Lyra Valkyrie
Mariah May
Roxanne Perez
Tatum Paxley
Thea Hail
Zelina Vega

Ring Dışı

CEO

Cody Rhodes
General Manager
Şovda açıklanacak
Commentators
Matthew Rehwoldt
Tom Hannifan
Ring Announcer
Bobby Cruise
Interviewer
McKenzie Mitchell
Managers
Prince Nana
Scarlett

Tag Teams & Stables
American Made: Chad Gable & Brutus Creed & Julius Creed & Ivy Nile
Andrade "Cien" Almas & Zelina Vega
British Strong Style: Pete Dunne & Tyler Bate & Trent Seven
Chase University: Andre Chase & Duke Hudson & Riley Osborne & Thea Hail
Killer Kross & Scarlett
La Famiglia: Channing Lorenzo & Luca Crusifino & Tony D'Angelo & Adrina Rizzo
Legado Del Fantasma: Santos Escobar & Angel Garza & Humberto Carillo & Elektra Lopez
Maximum Male Models: Mansoor & Mason Madden
Motor City Time Splitters: Alex Shelley & Chris Sabin & KUSHIDA
The Embassy: Swerve Strickland & AJ Francis & Moose & Prince Nana
The Fatal Influence: Fallon Henley & Jacy Jane & Jazmyn NYX
The Lucha Brothers: Pentagon Jr & Rey Fenix

Championship
GOC World Championship:
GOC Realm Championship:
The Light of Seven Championship:
GOC World Tag Team Championship:
GOC World Women's Championship:

Not: The Light of Seven Şampiyonluğunun konsepti Lucha Underground'daki The Gift of The Gods Şampiyonluğu konseptine benzer. Çeşitli ön eleme maçlarını kazanan toplamda 7 katılımcı bu unvan için 7 köşeli yıldız toplarlar ve The Light of Seven Şampiyonluğu oluşur. 7 katılımcı kıran kırana geçecek olan merdiven maçına çıkarak unvanı kazanmaya çalışır. Özellikle merdiven seçilmiştir çünkü kaos bir merdivendir. Unvanı kazanan kişi unvanı tuttuğu süre boyunca dilediği zaman önceden resmi bir şekilde ayarlanan bir maçta Dünya Şampiyonluğu maçına çıkmaya hak kazanır. Bu unvanının WWE'deki MITB gibi bir işlevi yoktur. LU'daki TGOTG ve TNA'deki X-Division kemeri gibi düşünebiliriz. Unvanı elinde tutan kişi dilediği kadar unvanı elinde tutabilir. Dilerse 1 sene dilerse 10 sene dilerse de sadece 1 gün. Ancak unvanı elinde tuttuğu süre boyunca kemerini en az 30 günde bir resmi bir maçta savunmak zorundadır. Unvan savunma maçları çeşitli maçlardan oluşabilir. Unvan el değiştirdiğinde unvanın hakkı kazanan kişiye geçmiş olur. Şampiyon unvanını kullanıp Dünya Şampiyonluğuna çıktığı an unvan boşa çıkar ve tekrardan 7 kişilik merdiven maçı olur. Şampiyonluk bozdurulduğunda şampiyon Dünya Şampiyonu olsa da olamasa da artık The Light of Seven Şampiyonu olma özelliğini yitirir.

PPV Listesi
CHAOS - Ekim veya Kasım
The Long Night - Muhakkak 21 Aralık günü olmalı - Yılın en büyük şovu
The Wind of Winter - Ocak veya Şubat
Blood & Steel - Mart veya Nisan - Ekstreme temalı şov olmaktadır.
Trial by Combat - Mayıs veya Haziran
Starfall - Temmuz sonu veya Ağustos başı
The Lord of Light - Eylül ayında - WWE'deki KOTR benzeri turnuva olur. Turnuvayı kazanan kişiye Light Bringer isimli özel yüzük takdim edilir.

Not: Kılıç çok abes duracağı için yüzük tercih edilmiştir. Böylece LOTR evrenine de selam gönderilmiştir.
 

Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
94
Mesajlar
4,617
Beğeni sayısı
1,824
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
5d0ef69c-7809-47ee-80cf-d98c60e1fd0c.png

Crownland #1
30 Eylül 2024


47ac3e9c-71f5-417c-99f2-31f95eb626f1.png

Şovumuz büyük bir pyro şovu ile başlıyor. Girişte Demir Taht görünüyor ardından The Kingdom duyuluyor ve CEO Cody Rhodes ringe doğru geliyor. Cody ringe girip açılış konuşmasını yapıyor. Hemen ardından da Crownland’in Genel Müdür’ünü bizlere takdim ediyor. Gelen isim Dustin Rhodes oluyor. Dustin Rhodes giriyor ve abi kardeş birbirlerine sarılıyor. Dustin de seyirciyi gazlayacak bir konuşma yaptıktan sonra GOC Dünya Şampiyonluğunu ve GOC Dünya Kadınlar Şampiyonluğu kemerlerini duyuruyor. GOC Dünya Şampiyonluğu için 8, Dünya Kadınlar Şampiyonluğu için ise 7 kişilik merdiven maçı olacakmış. Ancak bu maçlara katılım için her bir güreşçinin ön eleme maçlarından geçmesi gerektiğini paylaşıyor. İkili açılışı yaptıktan sonra reklamlara gidiyoruz…

Crownland için yapılan basın toplantısından kesitler yer alıyor. Şovun ilk main eventinde maça çıkacak olan Swerve Strickland ve Bron Breakker UFC usulü yüzleşme gerçekleştiriyorlar. Swerve, Bron’u ittirince ikili arasında gerilim yaşanıyor ve güvenlik kavga çıkmadan ikiliyi ayırıyor. Bron oldukça sinirleniyor. Swerve ve Prince Nana ise Bron ile alay ediyorlar. Bron’un küfürleri eşliğinde video sona eriyor.

Tag Team Match
Lucha Brothers (Pentagon Jr & Rey Fenix) def. Creed Brothers (Brutus Creed & Julius Creed) (w/Ivy Nile)

Maçı arka alanda Chad Gable da izliyor. Maç oldukça hareketli ve seyircilerin ilgisini çeken cinsten oluyor. Nihayetinde Lucha kardeşler iyi bir takım oyunu ile kazanıp işi bitiriyorlar.

Muhabirimiz McKenzei Mitchell The Embassy ekibini tam soyun odasına girecekken yakalıyor. Swerve röportaj vermek istemiyor ve sıkılgan görünüyor ve Prince Nana’ya röportajı vermesi için işarette bulunuyor. Nana ise Bron Breakker’ın öfkeli bir adam olduğunu söylüyor. Ancak öfke yeri geldiğinde en büyük felaketimiz olabilirmiş. Fakat Bron Breakker’ın felaketi ne onun öfkesi ne de bir başka bir şey olacakmış. Onun felaketi yalnızca Swerve Strickland olacakmış. Prince Nana soyunma odasına giriyor ve kapının önünde ise Moose ile AJ Francis adeta bodyguard gibi dikiliyor. McKenzie bu durum karşısında olay yerinden ayrılmak durumunda kalıyor.

Singles Match
Roxanne Perez def. Lyra Valkyrie

Güzel bir kadın maçı oluyor. Maçı Roxanne kazanıyor ve maçtan sonra Lyra ve Roxanne yüz yüze geliyor. Roxanne ona elini uzatıyor. Lyra da uzatılan eli geri çevirmeyip geri sıkıyor ardından ringi Roxanne’ye bırakıyor. Roxanne ringde kutlama yaparken bir anda saldırıya uğruyor. Saldıran kişi CORA JADE! Cora Jade direkt Roxanne’yi indiriyor ve onu etkisiz hale getirip onun tepesinde poz veriyor.

Swerve Strickland ve Prince Nana soyunma odasında. Prince Nana bu geceki maçı için Swerve’e bazı tüyolar veriyor ama Swerve umursamaz tavırlar içinde derken dışarıdan büyük bir gürültü kopuyor. Swerve ve Nana ses üzerine yerlerinden fırlıyorlar ve dışarıya baktıklarında Moose ve AJ Francis’in yerle bir halde yerde yattığını görüyorlar. Swerve duruma sinirleniyor ve bunun için bu gece Bron’un işini bitireceğini söylüyor. Prince Nana ise bunun altında farklı bir iş olduğunu temkinli olmaları gerektiğini söylüyor…

Gelecek haftanın main evetinde Nick Aldis vs Andrade Almas vs Santos Escobar vs Kushida maçının olacağını öğreniyoruz. Bu maçı kazanan isim Chaos şovunda Dünya Şampiyonluğu Merdiven maçına çıkacak. Nick Aldis geliyor. Aldis kısa ve net bir şekilde dünya şampiyonu olacağından bahsediyor. Onun sözlerini ise Andrade Almas ve Zelina Vega bölüyor. Vega, Almas karşısında Aldis’in hiçbir şansının olmadığını falan söylüyor. İkisi arasında söz düellosu oluyor. Nihayetinde ise Aldis ve Almas burun buruna geliyor. Aldis bunun yerinin şimdi olmadığını söyleyip ringden ayrılıyor. Almas ise Aldis’e bakıyor. Bu arada sahne arkasına gittiğimizde Santos Escobar’ın ekibiyle birlikte ringde olan biteni izlediğini görüyoruz. İştahı kabarmış görünüyor…

Singles Match
Pete Dunne def. Giovanni Vinci

Dunne Bitter End ile maçı bitiriyor.

SAY HIS NAME AND HE APPEARS! Joe Hendry hakkında bir vintage izliyoruz. Hendry gelecek hafta aksiyonda olacak!

Singles Match
Bron Breakker def. Swerve Strickland (w/Prince Nana) via DQ

HAV HAV HAV! Bron Breakker’ın müziği çalıyor ve stage’de göründükten sonra pyrolar onun için patlıyor. Bron Breakker özgüvenli bir şekilde ringin yolunu tutup ringe giriyor ve birkaç pyro daha patlıyor. Ardından rakibini bekliyor. WHOSE HOUSE? Seyirciler boolamaya başlıyor. Dansçılar girişte görünüp yerlerini alıyor. Ardından Prince Nana geliyor ve Nana ile dansçı kızlar dans etmeye başlıyor. Swerve Strickland girişte görünüyor ve yavaş adımlarla ilerliyor. En sonunda ringe giriyor. Maç için her şey hazır en sonunda maç başlıyor ve iki isim çok sert bir şekilde başlıyor. Çok ortada geçen bir maç oluyor. Nana maça müdahale etmek istiyor ama Swerve yanlışlıkla ona vurunca etkisiz hale geliyor. Maçın sonlarına doğru Bron vitesi arttırmış bir durumdayken ışıklar sönüyor. Işıklar geri açıldığında ise RİNG KENARINDA SCARLETT! Scarlett ring kenarında ve elinde kum saati var. Scarlett kum saatini çeviriyor. Bron tüm dikkatini ona vermişken KILLER KROSS! Killer Kross, Bron’a sandalye ile vuruyor. Bron yerde. Zil çalıyor. Swerve kalkacak gibi oluyor ama Kross ona da saldırıyor ve üzerine Kross Jacket yapıyor! Swerve ve Bron yerde! Scarlett ringe giriyor ve Kross’un tepesinde poz veriyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor…​
 

Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
161
Mesajlar
7,037
Beğeni sayısı
2,221
PG Nakit
990
1
Oğlum isim GOC falan ama baya baya Turnbuckle Championship Wrestling olmuş burası. Fazla Rhodes var kardeşim! Şikayetçi değiliz btw.

Breakker ve Strickland maçı işini sevdim. Şov boyu iyi işlemişsin. Bana sorarsan burada esas adam Nana oldu. Nana’nın eski halini yansıtabilirsen Bobby Heenan/Jimmy Hart tarzı bir heel menajerin olur. Feci akar, haberin olsun.

Hendry ve Aldis için önümüzdeki şovu takipteyiz. Eline sağlık valla Bana reis.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: