BAB Game of Champions


Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
94
Mesajlar
4,642
Beğeni sayısı
1,842
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Pcde olmadığım için eskisi gibi her olayı yorumlayamayacağım ama yine de takipteyim. Şirkette en çok dikkatimi çeken kadroda çok belirgin bir yıldız olmaması. (bkz. CM Punk, Cody Rhodes, Jon Moxley) Böyle olması ise bence Game of Champions konseptini daha çok anlamlandırıyor. İlk şov daha tadımlık bir şey olmuş, tek sormak istediğim soru bu şov yapılan maçlardan hangileri eleme maçıydı, hiçbirini belirtmediğin için sanırım hiçbiri fakat belirtmeyi falan unuttuysan bilelim.

Eleme maçları bir sonraki bölümde olacak.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,464
Mesajlar
16,401
Beğeni sayısı
4,177
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Açılışta Cody Rhodes'un yine taht parçalamasını bi beklemedik değil. :D Chad Gable tayfasıyla beraber burada da basiretsizce ilerlemeye devam etmiş, ama bu ekip tam senlik ağabey bence bu oğlanlar GOC'de iyi yerlere gelecek zamanla. Buradaki The Embassy feci sardı bizi, KULE gibi adamlardan oluşuyor severiz böyle ekipleri. Offf Cora Jade yavrum buraları estirmezse arıza çıkar. Lan oha KULE gibi adamlar devrilmiş yoktan yere, Prince Nana gibi düşünüyorum ben de bu işin içinde başka bir iş var. Neyse çıkar kokusu. Oooo bu şirkette Nick Aldis de güreşiyor demek, güzel güzel. Giovanni Vinci'nin ne işi var bu şirkette yav patladık birden görünce LŞKFSDAŞKLFDASŞLKFDSAKŞLFASDŞKLDFASK. Ooo main eventte olaylar olaylar, bu işin altından Killer Kross çıktı. Zaten o iki ayı oğlu ayıyı Kross'tan başkası da yıkamazdı. İlginç bir main event potası var bu şirketin, üstelik alttan gelip zamanla yükselecek isimler de göz doldurabilir. Pilot şov olarak düşünürsek hiç de fena bir iş çıkmamış. Mehmet Bana BaB'larında bir şovda -genelde PPV- ani bir patlama yaşanır ondan sonra senaryoları okumanın keyfine değmeyiz. İlk PPV'yi merakla bekliyorum o yüzden, eline sağlık ağabey.
 

Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
94
Mesajlar
4,642
Beğeni sayısı
1,842
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
8817


Crownland #2
7 Ekim 2024


Şov açılmadan önce Legado Del Fantasma ekibinin promosu yayınlanıyor. Santos Escobar bu gece Legado Del Fantasma’nın tarih yazacağını ve Dünya Şampiyonluğu maçına tam kadro gideceklerini belirtiyor. Gecenin ana maçında ise Santos Escobar vs Nick Aldis vs Andrade “Cien” Almas vs KUSHIDA maçının olacağını öğreniyoruz. Kazanan Chaos’ta Dünya Şampiyonluğu Merdiven maçına çıkacak.



8818


GOC Dünya Şampiyonluğu Merdiven Maçı İçin Eleme Maçı
Joe Hendry def. Brutus Creed vs Tyler Bate vs Giovanni Vinci

Herkes girişini yaptıktan sonra Joe Hendry girişini yapıyor ve arenayı adeta esir alıyor. Maça geçiyoruz. Oldukça hareketli bir maç oluyor. Bate bir ara kazanmaya çok yaklaşsa da tuşu bulamıyor. En sonunda Joe Hendry Vinci’yi tuş ederek maçı bitiriyor ve ismini merdiven maçına yazdıran ilk isim oluyor.

Geçen haftaya gidiyoruz. Swerve ile Bron arasında yapılan maçta ışıklar sönüyor ve geri açıldığında Scarlett’i ring kenarında kum saati ile görüyoruz. Ardından Kross her iki adama da saldırıp maçı sabote ediyor. Arenaya döndüğümüzde ise Dead Silent duyuluyor. Scarlett ve Killer Kross geliyorlar. Scarlett konuşmaya başlıyor. Geçen hafta olanlar Killer Kross’un yapacaklarının adeta ön gösterimi gibi olmuş. Swerve Strickland ve Bron Breakker, Killer Kross’un spot ışıklarını çalan iki gaspçı olduklarını söylüyor. Killer Kross önce Swerve’ün korumalarını yerle bir etmiş. İki adamı tek başına yere sermiş. Ve aynı gece hakkı olan spot ışıklarını geri almış. Killer Kross GOC Dünya Şampiyonu olana kadar ise yıkım ve felaket kesilmeyecekmiş. Çünkü o bu iş için seçilmiş birisiymiş. Onun bu kudreti ilahi bir temele dayanıyormuş. Killer Kross mikrofonu alıyor. Swerve Strickland ve Bron Breakker birer iki gaspçıymış. Killer Kross’un olduğu yerde spot ışıklarını gereksiz yere meşgul eden asalaklarmış. Killer Kross asalaklardan ve böceklerden nefret edermiş. Onları gördüğü yerde ayaklarının altında ezmekten büyük bir haz duyuyormuş. Yıkım ve yok etmek onun ruhunun en derinliklerinde olan karanlık bir güçmüş. İçinde şeyler onu tetikliyormuş. Tik Tak! Scarlett tekrardan konuşma başlıyor. Bu çağrının sadece Swerve ve Bron ile sınırlı kalmadığını Killer Kross’un karşısına çıkacak her şeyi yok edeceğini söylüyor. Killer Kross kahkaha atmaya başlıyor. İkili daha sonrasında ringi terk ediyor.

GOC Dünya Şampiyonluğu Merdiven Maçı İçin Eleme Maçı
Angel Garza def. Julius Creed vs Moose vs Trent Seven

Maçı Moose domine etse de sonlara doğru Garza çakal modu açıp Creed’i tuş ederek maçı bitiriyor.

Sahne arkasında McKenzei Mitchell, Joe Hendry ile röportaj yapıyor. Joe Hendry hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu bunun çocukluk hayali olduğunu belirtiyor. Bu zamana kadar asla Dünya Şampiyonu olamamış ancak Chaos şovunda merdivenin en tepesine çıkıp kemeri söktüğünde hayallerinin gerçekleşeceğini söylüyor. Bunun önünde kimse duramazmış.

GOC Dünya Kadınlar Şampiyonluğu Merdiven Maçı İçin Eleme Maçı
Cora Jade def. Ivy Nile

Geçen hafta Cora Jade’in Roxanne Perez’e saldırışını görüyoruz. Maça geçiyoruz. Ivy Nile, Cora Jade’i zorlasa da Cora Jade kazanıyor. Maçın ardından ise Cora Jade nihayet aksiyonda olduğunu ve bazı sürtüklere Cora Jade’in kim olduğunu hatırlattığını belirtiyor. Ardından mikrofonu atıp ringi terk ediyor.

Nick Aldis promosu yayınlanıyor. Bu gece için oldukça iddialı. Ne Almas’ın ne Santos Escobar’ın ne de Kushida’nın kendisine denk olmadığını söylüyor. Bu gece Nick Aldis’in zafer gecesi olacakmış.

GOC Dünya Şampiyonluğu Merdiven Maçı İçin Eleme Maçı
Pete Dunne def. Duke Hudson vs Humberto Carillo vs AJ Francis

Herkes sırasıyla geliyor. Ardından maça geçiyoruz. Maçın sonlarına doğru Dunne ve Humberto yalnız kalıyor ve Dunne’dan Carillo’ya Bitter End geliyor ve maçı bitiriyor.

Mariah May hakkında bir vintage yayınlanıyor. Kendisi gelecek hafta aksiyonda olacak.

Maç öncesinde Andrade Almas ve Zelina Vega röportaj veriyor. Vega bu gece Almas’ın galip geleceğinden bahsediyor. Onu kimse durduramazmış. Almas da İspanyolca bir şeyler söyledikten sonra ringin yolunu tutuyor.

GOC Dünya Şampiyonluğu Merdiven Maçı İçin Eleme Maçı
Nick Aldis def. Andrade “Cien” Almas vs Santos Escobar vs KUSHIDA

Tüm herkes yerini aldıktan sonra maçımız başlıyor. Çok hareketli ve her ismin tuşa yaklaştığı bir maç oluyor. Maçın sonlarına doğru Santos Escobar, Kushida’yı tuşa götürüyor ama Almas engel oluyor. Bunun üzerine Almas ve Santos arasında kavga oluyor. İkili ringin dışında kavga ediyor. Aldis bu esnada ringe giriyor ve Kushida’ya diving elbow drop yapıp tuşa gidiyor ve maçı bitiriyor. Almas ve Santos ise maçın ardından kavga etmeye devam ediyorlar. Kavgaları seyircilerin arasına taşıyor. Seyirciler alevleniyor. En sonunda sahne arkasına gidiyorlar. Bayağı küfürlü sert bir kavga oluyor. Nihayetinde güvenlikler ve Dustin Rhodes gelip iki adamın ayrılmasını sağlıyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor…
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
1,032
Beğeni sayısı
260
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Nick Aldis, Joe Hendry ve Pete Dunne'ın galibiyetleri bizi mutlu etti. Gayet doğru seçimler olmuş. Güzel bir maç booklanıcak kesinlikle. Bunun yanında diğer değinmek istediğim şey Killer Kross ve Scarlett, Stannis ve Melisandre gibi gümbür gümbür geliyorlar, sonları aynı olmasın.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: