RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟖: 𝔡𝔲𝔬 𝔠𝔥𝔞𝔪𝔭


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
263
Mesajlar
848
Beğeni sayısı
2,195
PG Nakit
0
87TZE.jpg


PAYBACK #48
27 Eylül Cuma, 21:00 - C
Greensboro Coliseum Complex
North Carolina, Greensboro

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER


1- Lockdown sonrası ilk şov!

2- Dexter Lumis vs. Malakai Black

3- La Cara

4- Television Champion Bray Wyatt vs. Randy Orton - Non Title Match

5- Aile Yemeği

9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #48 BAŞLIYOR!

Pyroların patlaması sona erdiğinde, kameralar hiç ringe dönmüyor çünkü direkt bir şarkının çalmaya başlaması ile aksiyon başlıyor!


88htd2b.jpg


Şarkının bir müddet ilerlemesiyle birlikte arka alandan gelen isimler Ricardo Rodriguez ile Alberto Del Rio oluyor! Yüzlerindeki arkasında özgüven bulunan kahkahaları dikkatimizden kaçmamakta. Bir süre Stage'de durarak seyirci kitlesini izlemeyi ihmal etmeyen bu ikili, şimdi ringin yolunu tutuyorlar. Ağır adımlarla ringe ilerliyorlar, ringe vardıklarında ise önce Alberto, sonra da Ricardo olacak şekilde çelik basamaktan Apron'a çıkıyorlar. İplerin arasından ringin içine girmelerinden sonra Ricardo bulunduğu noktada duruyor, Alberto ise köşelerden bir tanesine yönelerek Second-rope'ye çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor! Ricardo onu alkışlıyor. Bir süre orada vakit geçirmesinin ardından iniyor ve iplerin arasından kendisine uzatılan mikrofonu teslim alıyor. Mikrofonu ağzına doğru tutmasının ardından konuşmasına başlıyor.

g6epcjn.jpg


Alberto Del Rio: Güzel bir başlangıç oldu, öyle değil mi? (sırıtıyor) Aldığım farklı bir galibiyetin ardından kemerim eşliğinde burada olmanın inanılmaz rahatlığını yaşıyorum ama üzerinde durmak istediğim nokta elbette ki bu değil. Ne yani, Lockdown'dan sonra kendisini bu şirketin vitrininde; adeta ''gerçek'' bir yıldızmışçasına sunan ve bu şekilde parıldamaya çalışan o cabron hakkında bir şeyler söylemeyecek miyim? Onu sadece yenmekle kalmadım, bütün gösterisini yerle bir ettin. Sunduğu eğlendiri ve gösterinin ardındaki sahteliği gözler önüne serdim! Konuşma sırası bende çünkü onu orada mağlup eden benim! Söz hakkı bende çünkü başarılı olan benim! İşte bu yüzden şirketin gerçek yüzü olma sıfatını üstümde taşıyorum! Sırf kitleleri eğlendirmenin başarı olmadığını, asıl olanın benim gibi ringde ter dökmek, acıyı hissetmek ve düşmanlarına diz çöktürmek olduğunu sadece o zavallıya değil, karşıma geçen bütün herkese gösterdim! (iyice ateşleniyor) Ben Alberto Del Rio, bu şirkette başıma ne geldiyse ve ben ne yaptıysam... Ben her zaman kazandım! Her bir maçı, her bir şampiyonluğu hak ettim! İhanetler, arkadan vurmalar, hileler... Ben hep en iyi olmayı seçtim! Gerçek başarıyı seçtim! Her zaman gerçek başarıya imzamı attım! Şu iyi bir şekilde bilinse mükemmel olur, ben her zaman kazanırım!

Alberto'nun sinirini yatıştırmak üzere Ricardo'nun araya girdiğini ve ona bir müddet durması gerektiğini söylüyor. Alberto biraz beklemesinin ardından konuşmasını sürdürüyor.

r34y7c9.jpg


Alberto Del Rio: Ama bu bir duraklama noktası değil. Val'i acımasızca ekarte etmiş olmak yetmez. Şimdi... Şimdi ise önümde tepesine tırmanılacak, aşılacak son bir dağ kaldı. Belki de bilgeliğe ulaşmadan önceki son aşama... Doymadan önceki son meydan okuma... Evet, son bir başarı daha... Onu da elde etmem dahilinde, adımı tarihe kazımanın haricinde; sorgulanamaz bir mertebede olduğumu akıllara sokacağım. Bu, bu... Bu Prestige Grand Wrestling bünyesinde yalnızca bir kez yapılabildi, ben de bunu tekrarlama konusunda oldukça istekli, iştahlıyım. Bunu yapabilen ise sadece Will Ospreay'di...

Arena iyice yoğunlaşıyor, arena içindeki coşku ve gürültü bir hayli artmış durumda. Yoğun bir Cheer söz konusu diyebiliriz. Alberto bunları bir süre dinlemesinin ardından konuşmasını kaldığı yerden sürdürüyor.

ssoi685.jpg


Alberto Del Rio: Bunu ilan etmekten ve açık bir şekilde haykırmaktan çekinmiyorum ki, bunu ben de yapacağım! Neyden bahsettiğimi anlamış gibisiniz (sırıtıyor). Aynı esnada iki ana kemeri de omzumda taşımaktan, Double Champion olmanın ta kendisinden bahsediyorum! Will'in bunu başaran yegane kişi olmanın inanılmaz hissine kapıldığını gayet net bir şekilde biliyorum ama onun tadını kaçıracak kişi de ben olacağım. Ben de Double Champion olacağım! Benim için bu sadece bir son değil, bir başlangıç olacak. Ve, şunu da belirtmeliyim ki; bunun için son bir adım kaldı. O adım, Payback 50’de atılacak! Chris Jericho... (THIS IS AWESOME) (duraksıyor) Chris Jericho, seninle bir geçmişimiz var, öyle değil mi? Omzundaki kemer için sana gelirken, insanların söylemesinin aksine sana saygı duymamı bekleme. Çünkü sen dünyanın çeşitli noktalarında güreşen ve sektörün önemli bir gelişme katetmesini sağlayan o eski Jericho değilsin. O eski ''Y2J'' zamanı bitti, şimdi benim zamanım! İşte bu yüzden sana meydan okuyorum Chris! Ama bu sıradan bir meydan okuma değil. Geçmişini yok edecek, efsaneni gölgede bırakacak ve en önemlisi de... Kemerini omzundan söküp alacak bir meydan okuma!

Alberto ile Ricardo'nun da ringi terk etmek üzere hareketlendiğini görüyoruz. Ta ki, arenada kulaklarda yankılanan o şarkıyı duyana kadar!

hdhkzew.png


Şarkı epey bir ilerliyor, arka alandan gelen isim Bryan Danielson oluyor! Stage'den ilerlemek yerine, uzun bir süre bulunduğu noktada duruyor ve kendisini coşku ile karşılayan seyirci kitlesini izliyor. Bu fazla sürse de, Bryan'ın elindeki mikrofon eşliğinde ringin yolunu tuttuğunu izliyoruz. Ringe ilerlediği esnada ellerini havaya kaldırıyor, açıyor. Fazla sürmeden ringe varıyor, çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkmasının ardından iplerin arasından ringe giriyor. Alberto'nun tam karşısına geçiyor ve elindeki mikrofonu ağzına doğru tutarak, Alberto'nun gözlerinin içine bakarak konuşuyor.

Bryan Danielson: Bu söylediklerin fazlasıyla umut verici ama bir o kadar da hayalperest. Başarmak istediğini görebiliyorum ve peşinden koşulmasının mantık dışı olmadığına inanıyorum. Ama içerisinde yer aldığımız bu simülasyonda, her şey isteklerimiz doğrultusunda ilerlemiyor Alberto.

c7gmoz0.png


Alberto Del Rio: (küçümser bir tavırla) Öyle mi?

djywwb8.jpg


Bryan Danielson: Aynen öyle! Jericho'yu iyi tanımıyorsun adamım! Konu kazanmak olduğunda, bu adamın şansı her zaman yaver gidiyor. Onun karşısına geçtiğinde her şey onun lehine işliyor! Buna inanmak güç! Bu inanılır gibi değil! The Judgment Day'in orada olması bile bir avantaja dönüştü! Şu anda burada olmam gerçekten bir mucize diyebilirim Alberto. Orada olanlardan sonra kendime zor geldim. Lockdown sonrası her şeyin bittiğini düşündüm. Bir daha oraya dönmemeyi aklımdan geçirdim. Aldığım hasarlar umurumda bile değildi, aklımdan sadece aynanın diğer tarafına geçen Jericho'yu elimden kaçırmış olmam geçiyordu. O an sadece o ringde değil, hayatımda da kaybolmuş gibi hissettim. O kadar kötüydüm ki... Bu şirketten ayrılmayı düşündüm! Bu bunalımın neye eşit olduğu hakkında fikrin var mı Alberto?

Bryan yutkunmasının ardından konuşmasını sürdürüyor.

Bryan Danielson: İşler benim için o esnada o kadar çığırından çıkmıştı ki, gözümü karartım ve ivedi bir şekilde The Miz'in yanına giderek kontratımın feshini ve bu hikayenin burada sonlanmasını istedim! Beni kaybetmek istemedi, bunu göze alamadı! O adam, gözlerimin içerisine bakarak bana yalvardı! Gitmememi ve bu şirkete lazım olduğumu bana sürekli, sürekli ve sürekli aktardı! Ya ben... O an hiçbir şey ilgi alanımda değildi çünkü ben buralardan gitmeyi çoktan kafaya koymuştum!

Ricardo Rodriguez: Pekala... Bu bizi pek ilgilendirmiyor. Sahiden... Neden buradasın o halde? Gitsene!

ga1ca2d.jpg


Bryan Danielson: Bunu yapamadım, bunu asla yapamazdım. (parmağıyla işaret ediyor, kendi etrafında tam tur atarak) Etrafımdaki insanlar ve sizler... Lockdown sonrasında birçok teselli aldım. Sen Bryan'sın, pes edemezsin dediler. Lockdown'da kaybetmiş olabilirsin ama bir gün o kemeri kazanacaksın dediler. Bir kahraman olduğumu bana hatırlattılar! Bu popülariteyi anlık bir kıvılcım uğruna, bir bunalım uğrunda yok edemezdim. Bu kendime yapabileceğim en büyük haksızlık olurdu, Alberto. Bir kahraman bu şekilde pes etmemeli, değil mi? (sırıtıyor) Kaosun, gerilimin ve fazlasıyla aksiyonun hakim olduğu bu savaş alanı beni korkutamaz. Ben bu sürecin karışıklığını içimde yaşarken, bu ringe öylece çıkmanın ardından o kemer için bir maç elde etmene göz yumamam! Bunu bekleme benden, ese! Alberto, senin burada zaferini kutlamanı izlemek için buraya gelmedim. Bu işin ne şekilde ilerleyeceğine ve sonuçlanacağına senin karar veremeyeceğin gerçeğini yüzüne vurmak için geldim!

i69ydt6.png


Alberto Del Rio: Sen kendini ne zannediyorsun?

b53yxtm.jpg


Bryan Danielson: Ne sen, ne de başka biri! Bu bir savaş ve bu savaşın kararını biz değil, meclis verecek! Çünkü bu iş, sadece benim ya da senin kemer için mücadele etmen değil, bu şirketin geleceğini belirleyecek bir karar olacak. World Heavyweight Championship için kim karşılaşacak, buna meclis karar verecek! Yarıda kalan o maçın ardından bir rövanş için hakkım olduğuna mı karar verilecek yoksa senin keyfi bir şekilde o kemer için mücadele etmene yol mu açılacak? Bunu göre...

Bryan'ın sözü yarıda kesiliyor. Hay aksi!


f0j9v27.jpg


Bu partinin onlar olmadan sürmesini beklemek aptallık olurdu! Bütün The Judgment Day üyeleri burada! Hepsi hızlı adımlarla ringe doğru ilerliyorlar! Alberto... Alberto iplerin arasından Apron'a geçmesinin ardından direkt aşağıya atlıyor ve bariyerlerin üstünden atlayarak seyircilerin arasına karışıyor, uzuyor. Gözler Bryan'da, intikam mı alacak yoksa Alberto gibi o da kaçacak mı?

lum36ob.jpg


Ricardo iplerin arası... Bryan onu tutuyor ve sert bir şekilde ring matına fırlatıyor! Şimdi kendisi de iplerin altından kayarak ringin dışına çıkıyor, o da farklı bir taraftaki bariyerlerin üstünden atlıyor ve seyircilerin arasında ilerliyor. The Judgment üyeleri ringe varıyorlar! Her biri ringin farklı bir köşesinden ringe giriyor. Önce ipten destek alarak Apron'a çıkıyorlar, sonra da ringin içine giriyorlar. Bu esnada Bryan ile Alberto'nun arenanın farklı noktalarında seyircilerin arasında olduklarını ve olan bitenleri izlediklerini görüyoruz. Alberto elleriyle başını tutuyor, Bryan ise reaksiyon göstermiyor. Ring içine döndüğümüzde ise... İcraata başlıyorlar!

efoa89n.jpg
f093kwd.png
462jaex.jpg


Yumruklarla girişiyorlar! Üst üste attıkları yumruklar karşısında Ricardo'nun kendisini yerde bulması fazla gecikmiyor. Bununla onu rahat bırakmıyorlar, yerde de Stompluyorlar! Ricardo dirençsiz kalıyor! Şimdi duruyorlar, JD McDonagh; Ricardo'yu kaldırıyor ve ona Devil Inside yapıyor! Sonrasında onu saçından çekerek sürüklüyor ve biraz doğrultmasının ardından boğazı ortanca ipte olacak şekilde bırakıyor. Dominik iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve 619 yapıyor! Hızla Top-rope'ye çıkıyor ve Frog Splash yapıyor! Sıra Finn Balor'da, o da iplerin arasından Apron'a geçmesinin ardından Top-rope'ye çıkıyor. Bulunduğu noktada ayağa kalkmasının ardından... Coup de Grâce yapıyor! Ricardo berbat halde! Alberto çıldırıyor ama elinden gelen bir şey yok! Bryan ise izliyor öylece. Şimdi gözler Carlito'nun üzerinde... Dominik ona bir şeyler söylüyor, yakından çeken kameralar sayesinde ne söylediğini rahatlıkla anlayabiliyoruz.

Dominik: Sıra sende dostum, hamle sırası sende.

8404c0n.png


Gözler Carlito'nun üstünde, herkes ondan bitirici hareketlerinden bir tanesini yapmasını bekliyordu ama o elindeki şeftaliyi ısırarak, suları fışkırıyor, ve doğrudan yerdeki Ricardo'nun yüzüne tükürmekte alıyor soluğu! Bunun sonucu olarak bütün The Judgment Day üyelerinin sırıtmaya başladıklarını görüyoruz. Buradaki işleri bitmiş gibi görünüyor, bir başka şov ve bir başka gözdağı geldi. Carlito'nun, Finn'e doğru gittiği ve ona bir şeyler söylediğini görüyoruz. Finn'den onay istiyor konuşmak üzere, Finn başını sallamakla yetiniyor. Carlito ring dışındaki görevlilere yönelerek bir mikrofon istiyor, bu mikrofonun uzatılması gecikmiyor. Carlito elindeki mikrofonu ağzına doğru tutarak konuşmaya başlıyor. Herkes pür dikkat bir şekilde kulak veriyor onun söyleyeceklerine.

Carlito: Hey, Dom'! Bunu yapmak oldukça eğlenceliydi, öyle değil mi, huh? Biliyorsun, seninle gecelere akıyoruz. Yakın zamanda boşanmış bu adamın kafası dağıtılmalıydı ve bu da onu dışarı çıkararak yapılabilirdi. Seni iyi bilirim Amigo, o zor zamanların ardından seni kendine getirecek yegane şey; soluğu o çıtırlarla takılmaktı. (hep birlikte sırıtıyorlar) Bu vesileyle birçok amcık gördük, bunu saklayamayacağım! Bundan biraz daha bahsetmek isterim.

JD McDonagh: Ne kastediyorsun?

Finn Balor: Bırak, devam etsin.

t0lqauq.png


Carlito: Birçok çeşit amcık gördüm, her türünü ve her rengini... Farklı ebatlar ve farklı tatları vardı lakin... Bu deliklerden hiçbiri Alberto'daki kara delik kadar büyük değildi! (ekip arkadaşları kahkaha atıyorlar) Ben ciddiyim adamım. Evet, Alberto Del Rio! Sen kadınlardan bile daha korkaksın! Koca bir deliğe sahipsin, ama biz seni burada kemeri tutarken izliyoruz! Bunun adil olduğunu mu sanıyorsunuz? Sen hayvandan aşağıda bir varlıksın Alberto! Senin gibi bir yavşağın bu kemeri tutması benim ağrıma gidiyor! Bunu hazmedemiyorum! Finn gibi, Dominik gibi gerçek adamlar varken... Bu kemerin değerini bilen, burada hak edenler varken senin gibi bir aşağılık adamın o kemeri omuzlarında taşıması kabul edilemez! Ama merak etme... Bu durum çok yakında değişecek. Ava giderken avlanacaksın, bilmem anlayabiliyor musun... Hiç şüphesiz, Prestige Grand Wrestling'in dengesini değiştiren o cengaverler, bunu görecek ve orada olacaklardır.

Carlito biraz duraksadıktan sonra son sözlerini söylüyor.

pd6cibc.png


Carlito: Herkese neler yapabileceğimizi gösterdik! Şimdi de bu işe el atacağız. Senin bu tatlı kemerinin omzundan düşmesi an meselesi, Alberto! Biz buradayız, Judgment Day buradayken kimse rahat olamaz! Kimse!

Carlito elindeki mikrofonu yere atıyor. Carlito kafasını sallıyor, Dominik ve Jordan'ın ellerini onun omzuna koyduklarını görüyoruz. Her biri sırıtma halinde, kameralar The Judgment Day'in bu kaosunun ardından kapanıyor, reklamlar giriyor.

abw4hsg.gif


ee59c-15784536463129-800.jpg


Kameralarımız arka alana açılıyor. Arka alanda PGW Genel Menajeri The Miz bizi karşılıyor. Miz telefonda önemli bir şeyler konuşuyor gibi gözüküyor.

The Miz: Evet, bu gece daha fazla sıkıntı istemiyorum. Her şeyin %100 çalıştığından emin olun. Gerekirse üç kere kontrol edin.

???: Rahatsız ediyor olacağım ama bu önemli.

Bu gelen isim Chris Jericho! World Heavyweight Championship kemeri ile birlikte, Miz'in karşısına geçiyor. Miz onu görünce telefonu kapatıyor. Aslında ne olacağını herkes biliyor ama yine de soruyor.

The Miz: Ne istiyorsun Jericho?

01-chris-jericho-roh-champion.jpg


Chris Jericho: Adaleti Miz. Çünkü buraya geldiğinden beri, adaletli olduğunu göstermeye çalışıyorsun. Meclisler, fikir almalar vesaire, ancak bana geldiğinde, bunların hiçbirini göremedik. Sana milyon puan değerinde bir soru; neden PGW Şampiyonu, benim kemerime meydan okuyor? Dur dur, daha iyisi; neden maçta sadece benim kemerim ortada oluyor?

The Miz: Henüz net bir-

Chris Jericho: Ama ben daha bitirmedim Miz, bir daha sözümü kesme. Olay şu ki, Alberto kadar, ben de bu şirketin şampiyonuyum. Benim kemerim ile onun kemeri arasında bir fark yok. Ancak sadece benim kemerimin ortada olduğu bir maçtan bahsediyorsunuz. Böyle bir maç olmayacak. Eğer benim, Alberto ile maça çıkmamı istiyorsan, o maç unification maçı olacak.

01-wwe-24-the-miz-april-2021-1.jpg


The Miz: Kemerlerin birleştirilmesi gibi bir plan yok Chris. Buna en yakın olduğumuz dönemde bile, iki kemeri kazanan adamın kendisi bunu istemedi. Bunu ne zamanında GM olmuş Cornette, ne O'Neil, ne de şirketin şu anki sahibi Rock istiyor. Gel gelelim ortada Chris Jericho vs. Alberto Del Rio diye bir maç da yok. Herkes bir şey istiyor Chris. Sen kemer birleştirme maçı istiyorsun. Alberto, World Heavyweight Championship için bir maç istiyor. Danielson kendi hakkı olan rövanş maçını istiyor ve ben de hala adaletli bir yönetici olmayı istiyorum.

Chris Jericho: Madem bana istediğimi vermeyeceksin Miz, lafı uzatıp durma. Adaletli bir yönetici mi olmak istiyorsun, al sana adalet şansı. World Heavyweight Championship için, Bryan'ın rövanşını veriyorum. Bu maçı bir an önce resmi yap.

The Miz: Adaletli olmak istiyorum Chris. O yüzden kendi kafama göre bir karar almayacağım. Bu gece bütün herkes, senin rakibin için oy kullanacak. Danielson mu yoksa Alberto mu, buna meclis karar verecek.

Chris Jericho: Ne saçmalıyorsun sen Miz?! Satıldığını söylesen yeterdi. Alberto kaç para verdi he? Kaça sattın şere-

a1aeaddab176a47fb826b1acb27f197bfc7d2688fe60cac201c3c710b98fefcc.jpg


The Miz: Bir çocuk gibi ağlamaya devam mı edeceksin Jericho. Sen bu şirketin ana kemer şampiyonlarından birisin. Öyle davranmaya başla. Bir şeyleri mi değiştirmek istiyorsun? Oy atmakta serbestsin. Şimdi ağlaman bittiyse, başımdan aşkın işim var.

images


The Miz alanı terk ederken, Jericho ona sinirle bakıyor. Bununla birlikte reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif



Randy Orton stage'de beliriyor. Yavaşça ringe doğru yürüyor. Çevresini biraz süzdükten sonra çelik merdivenden çıkıyor. Ardından ringe giriyor. Top Rope'a çıkıyor ve taunt atıyor.

a58f9d447f86d324b749bc7277d08558.gif


Taunt atarken ışıklar sönüyor.


Entrance+4.gif


Bray Wyatt karanlıklar içinde stage'de beliriyor. Elinde gaz lambasıyla yavaşça ringe doğru ilerliyor. Sonrasında gaz lambasını söndürüyor ve bir süre Randy'e bakıyor. İkilinin mazisi olduğu için bir süre Hint dizileri gibi bakışıyorlar. Sonrasında Bray lambayı yere bırakıyor ve çelik merdivenlerden çıkıyor. Paralel iplerden geçiyor. Köşesine geçiyor. Hakem son kontrolleri yapıyor. Ardından işareti veriyor. Maç başladı!

Non Title Match
Bray Wyatt vs. Randy Orton


ta7e49p.jpg
81qttlv.jpg


Maç başladı. İkili Test Of Strength'e gitmek için birbirlerine elini uzatıyorlar. Fakat aniden Bray bir gut kick! Sonrasında Orton'ın ensesine üst üste yumruklar vuruyor. Orton yere düşüyor seri stomplarla devam ediyor. Fakat Orton hızla kaçıp ayağa kalkıyor. Bray bir Clothesline sallıyor Orton bundan eğiliyor ve RKO! Fakat hayır! Bray bundan hızla kurtuluyor ve Orton'ı Sleeper Hold'a alıyor! Bray Sleeper'la Orton'ı kıstırıyor fakat Orton bir süre sonra bundan kurtulmayı başarıp Back Suplex'le Bray'i yatırıyor! Ardından ayaklanırken Bray'i dizlerinin üstünde headlockla kavrıyor! Bir süre sıktıktan sonra Bray ayaklanmayı başarıyor ve Orton'ı iplere doğru fırlatıyor! Gelişine bir Shoulder Block koyuyor. Ardından iplerden sekiyor ve Running Senton! Fakat Orton bundan hızla kaçıyor! Ardından Bray'in kafasından tutuyor ve ringposta fırlatıyor! Ringposttan çok şiddetli bir ses çıkıyor! Bray ringposta toslayıp ring dışına düşüyor. Ardından ring dışında hızla ayağa kalkıyor fakat sallanıyor. Bray'in kaşında bir açılma var. Kaşından kanlar geliyor.

oj9a79l.jpg
yQX5p4.gif


Orton hızla ring dışına çıkıp seri adımlarla Bray'in üstüne yürüyor fakat Bray'den aniden bir clothesline! Başını biraz daha salladıktan sonra kendine geliyor. Ardından Orton'ı tutuyor ve Uranage ile aprona çakıyor fakat hayır! Orton bundan kurtuluyor ve Back Suplex pozisyonuna alıyor. Back Suplex'le Bray'i spiker masasına vuruyor! Sonrasında kaldırıyor ve bunu tekrar yapmak istiyor fakat Bray bu seferkine izin vermiyor ve Uranage ile Orton'ı kavrayıp spiker masasına çakıyor! Sonrasında tutuyor ve Uranage'yle birde aprona vuruyor! Orton sırtını tutarak acıyla yerde kıvranıyor! Sonrasında Bray ringe girip çıkarak count outı sıfırlıyor. Ardından Orton'ın üstüne koşuyor ve Running Senton! Peşinden Orton'ı tutup kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında hızla ringe dalıyor. Orton'ı kaldırıyor. Orton aniden seri yumruklar sallıyor fakat Bray, Orton'ın karnına diziyle vuruyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Running Crossbody! Hayır! Orton bunu dropkickle karşılıyor! Sonrasında seri bir şekilde Tuşa gidiyor. 1.........2.... KICKOUT! Orton, Bray'i chinlocka alıyor. Bir süre sonra Bray bundan ayaklanmayı başarıyor ve Swinging Gutbuster'la Orton'ı yatırıp Tuşa gidiyor! 1........2...... KICKOUT!

7a9d4be2b08f08765c50eda8f203907f7f53c7d1_00.gif


Bray, Orton'ı kaldırıyor. Kolundan tutuyor ve köşeye doğru sertçe fırlatıyor! Orton sırtını köşeye çarpıyor! Orton acıyla yerde kıvranıyor! Bray, Orton'ı tekrar kaldırıyor ve bu seferde karşı köşeye fırlatıyor! Ardından üstüne koşuyor ve Body Avalanche! Fakat Orton bundan kaçıyor! Sırtını tutarak hafif soluklandıktan sonra seri yumruklarla Bray'i köşede kıstırıyor! Bray'in suratına suratına yumruklar! Sonrasında Bray'i Top Rope'a çıkartıyor! Ardından kendisi de çıkıyor! Superplex! İkisi de yerde! Orton sırtını tutarak acıyla kıvranıyor! Sonrasında Bray'in üstüne sürünüp Tuş deniyor! 1.........2........ KICKOUT! Bray tekrardan atıyor. Orton ipleri tutarak kalktığı sırada! Bray aniden SPIDER WALK! Sonrasında tersine dönüyor! Orton'ın arkasını dönmesi için hazırda bekliyor! SISTER ABIGAIL!

o26xsei.jpg


Fakat hayır! Orton bundan kurtuluyor! Bray bir yumruk sallıyor fakat Orton bundan kaçıyor! Bir Clothesline! Sonrasında bir tane daha! Ardından Bray sersemleyerek bir yumruk daha sallıyor fakat Orton bundan eğiliyor. SNAP POWERSLAM! Sonrasında tutuyor ve aprona atıyor. Oradan çekiyor. SPIKE DDT! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Bray tekrardan atıyor! Orton tekrardan RKO hazırlığı yapıyor. Bray ayaklanıyor ve RKO!

27ea8-16952850675189-1920.jpg


Fakat hayır! Bray bundan kurtuluyor ve Orton'ı köşeye doğru şiddetli bir şekilde itiyor! Orton yüzüstü köşeye çarpıyor! Sonrasında Bray kafasından tutuyor ve Orton'ın kafasını köşeye vurmaya başlıyor. Fakat Orton bir süre sonra sağlam bir dirsek geçiriyor. Ardından hızla iplere doğru yumruklayarak götürüyor. Bray aniden bir Headbutt! Orton yere yapışıyor! Bray'de sersemleyip geri geri ring dışına düşüyor! Bray kafasını tutarak ayağa kalkıyor ve bir süre sendeliyor. Sonrasında ringin altından bir tane falçata çıkartıyor! Falçatayla mattaki minderi kesmeye başlıyor! Sonrasında falçatayı yere atıyor ve ringe dalıyor! Ringe giriyor ve Orton'a koşarak bir Running Body Block! Ardından kafasını sallayarak ayağa kalkıyor! Ringin minderini açmaya başlıyor! Minderini açtıktan sonra altındaki süngeri de çıkartıyor! Tahta olan kısım kalıyor! Orton'ı çenesinden tutarak kaldırıyor ve boğazlayarak kestiği kısma doğru çekiyor! Orada tutuyor ve URANAGE! Orton acıdan balık gibi çırpınıyor! Bray ardından SISTER ABIGAIL hazırlığı yapıyor! Köşeye geçiyor ve köşeden sallanıyor! Ardından tersine dönüyor! Orton'ı kaldırıyor ve SISTER ABIGAIL!

JZ1P.gif


Fakat Orton bundan kurtuluyor ve RKO! RKO sonrası bir anda ışıklar kararıyor!


lpgykrp.jpg


Kırık sesleri içinde ekrana bir MR görüntüsü yansıyor.

Sonrasında Led Ekranda Bray'in güreş dünyasında yaşadığı her şey geri sarmaya başlıyor! Bray'in PGW'de yaptıkları, öncesindeki güreş kariyeri her şey hızlı bir slayt gösterisi eşliğinde geri sarıyor!

En sonunda Bray üfleyerek lambayı yakıyor.

EREH ER'EW!
PRED!


Bray'in meşhur introsu tersten oynadıktan sonra


Led Ekranda kalp atış sesleri geliyor. Sanki birisi yeniden canlanmış gibi..

BRAY WYATT AĞIR ADIMLARLA AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞIYOR! ORTON ÜSTÜNE ACIYLA SÜRÜNÜYOR! FAKAT WYATT BİR ANDA AYAĞA KALKIYOR!

fzypmho.jpg


Orton sinirle Wyatt'ın kafasından ittiriyor! Ardından hızla köşeye geçiyor ve PUNT KICK hazırlığına geçiyor!

1qk07a3.jpg


PUNT KICK!

randy-orton-1.jpg


Orton koşarken Wyatt bir anda ayağa kalkıyor ve hakeme bir yumruk atıyor! Hakem yerde acıyla kıvranıyor ve maçı diskalifiye ediyor! Orton şaşkınlıkla ona bakıyor.

Diskalifiye ile Kazanan: Randy Orton

Wyatt ağır ağır ayağa kalkıyor. Bu sırada Orton ona bakmaya devam ediyor. Wyatt Orton'a şaşkınlıkla bakıyor.

mqdefault.jpg


Bray Wyatt: Neden zil çaldı!? Maçta mıydım? CM Punk nerede? Dostlarım nerede? Lanet olsun onlar nerede? Ben neredeyim? Burası Monday Night Raw değil mi!? Siktir.. Siktir.. Siktir...

Kafasını sallıyor. Etrafta yazan "PAYBACK" yazısına bakıyor.

Bray Wyatt: Payback de ne! Lanet olsun!

c6ghpwu.jpg


Bray Wyatt şaşkın bir şekilde stage'in yolunu tutuyor ve etrafına şaşırarak bakıyor. Seyirciler de onun bu dönüşü konusunda şaşkın. Wyatt stage'deyken arkasında hareketlenmeler oluyor!

Velveteen-Dream-3.jpg


OMG! Bu Velveteen Dream! Yüksek bir pop oluyor!

Velveteen Dream: Hey Huskyyyy.

k58rgil.jpg


Velveteen Dream bir anda koşuyor ve Wyatt'a sarılıyor!

Velveteen Dream: Hoş geldin kardeşim! SONUNDA! Hoş geldin!

Fakat Wyatt bir anda Velveteen Dream'in kollarını üstünden çekiyor ve onu itiyor.

images
o6hnqjh.jpg


Bray Wyatt: Rüyanda görürsün orospu çocuğu!

Velveteen Dream, Bray Wyatt'a ters ters bakarken Wyatt arka alanın yolunu tutuyor. Sonrasında kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif


Koridorlarda yürüyen Randy Orton'ı görüyoruz. Birkaç kişi onu görüp belki de tebrik etmek istiyorlar ancak korkudan yaklaşamıyorlar. Randy Orton ağır adımlarla soyunma odasına yönelirken karşısında birini görüp duruyor.

ja4dqky.png


PURE Şampiyonu Kenny Omega bir eliyle unvanını tutuyor, öbürü cebinde, rahat tavırlarla Orton'a doğru yaklaşıyor. Kitlenmiş gibi bakıyor ona. Dibinde duruyor ve bir süre sessizce bakışıyorlar. Orton'ın yılan gibi soğuk bakışlarına meydan okuyor Kenny.

Kenny Omega: Kendini tehlikeli sanıyorsun, öyle değil mi? Birçoğunu korkutabilirsin Randy. Ama- Sektörün en iyisini... Asla. (Unvanı kaldırarak Randy'e yaklaştırıyor.) Bunu mu istiyorsun? Denemekte özgürsün. Fakat şunu bil ki, PURE Şampiyonluğu benim kanatlarımın altında, PGW Şampiyonluğu veya Dünya Şampiyonluğu'nu kazanmaktan daha zor. Tuhaf, belki de zoru seviyorsundur. Belki de seni Randy Orton yapan şey budur. Daldan dala atlamana sebep olan şey... Fakat artık çok geç. Lockdown'da ilk kurşunu sıktın. Ben yine de... son sıkan olmayı seçerim.

ouslmux.png


Randy Orton: The Viper kurşun sıkmaz Kenny; zehirler... Görünüşe bakılırsa sende etkisini göstermeye başlamış. Gözlerine bir bak. Bakışlarınla bana üstün geleceğini mi zannediyorsun? Endişeyi, esareti, kabullenmişliği, korkuyu... Bakışların fire vermeden tüm duygularını seriyor ortaya. Burası düello alanı değil, kurşun sıkasın. Burası vahşi doğa. Sen ise iştah açıcı bir avsın.

Kenny Omega: PGW'yi kendi yaşam alanın olarak mı tanımlıyorsun? O halde neden kimse sana meydan okumuyor? Niye işgal ettiğin alanı elinden almaya çalışmıyorlar?... Böyle bir yer hiç olmadığı için olabilir mi? Sen... yaşlı, hantal bir yılansın. Ve bu saatten sonra ancak, böcekleri avlarsın.

Randy Orton sapık gibi bakıyor Omega'ya. Bakışları tüyler ürpertiyor. O sessiz yüzleşme tekrar yaşanıyor ve Randy Orton gidiyor. Bir şey demeden, fakat rahatsız edici bakışlarını Kenny'nin üzerinden uzunca bir müddet de ayırmadan orayı terk ediyor. Kenny Omega arkasından bakıyor. Randy, gözden kaybolduğunda Kenny Omega her nereye gidiyorduysa oraya doğru yöneliyor ancak-

uhx3zs8.png


Bray Wyatt'ın, koridorun öte tarafından kendisine baktığını görünce duruyor. Wyatt yorgun, afallamış bir surat ifadesiyle Kenny'e bakıyor. Biraz önce tam da oraya hareketlenen Kenny durup yolunu değiştiriyor. Yüz ifadesinden bir şey anlayamıyoruz. Kenny koridoru dönüp gözden kaybolduğunda Bray Wyatt'ın gülümseyişiyle reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


Epey süren reklamlar nihayet son buluyor, şovumuz kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Kameraların açıldığı yer ringimiz, seyirciler şovun geri kalanını heyecan içerisinde bekleme halindeler. Spiker masasına uzaktan baktığımızda, onların da sıradaki maç için hazırlık yaptığını görüyoruz. Kameramanlar spiker masasının önünde yoğunlaşmış durumdalar, işaretin verilmesi ile Michael Cole kameraya bakarak coşkulu bir şekilde konuşmaya başlıyor.

Michael Cole: Reklamlar sona erdi, bu şovun kaldığı yerden devam edeceğine işaret!

John Bradshaw Layfield: Ah! Reklamları kim sever ki? Neden varlar anlamıyorum!

r4g3xki.jpg


Nigel McGuinness: Gerçek bir ekonomistsin John, finansmandan oldukça iyi bir şekilde anladığını gösterdin.

John ile Nigel göz göze geliyorlar, Michael ise konuşmasını sürdürüyor.

Michael Cole: Pekala arkadaşlar... (ekşi bir ifade ile sırıtıyor) Her neyse... Bayanlar ve baylar, bu gece tarihi bir an yaşamaktayız!

thgcpro.jpeg


John Bradshaw Layfield: Bu sıradaki maç olan Dexter Lumis vs. Malakai Black ile mi alakalı?

Michael Cole: Elbette ki hayır, John. Sıkı durun çünkü büyük bir duyuru bu! Şampiyonların düellosu bizleri beklemekte! Prestige Grand Wrestling Champion Alberto Del Rio ile World Heavyweight Champion Chris Jericho karşı karşıya gelecekler! Üstelik bu kadar da değil, Chris'in kemeri bu maçta ortada olacak! World Heavyweight Championship için gerçekleştirilecek bu maç! Bu karşılaşmanın nefes kesici olacağına dair hiçbir şüphem yok! PAYBACK #50 için şimdiden sabırsızlanıyorum! Sen bu büyük karşılaşma için ne diyeceksin, Nigel?

Michael'ın duyurusu ile ekranları başında izleyen izleyicilerin karşısına bu maça ait bir kart görüyoruz. Arenada yaşanan değişiklik ise Titantron'a bu kartın yansıtılması oluyor. Bunu gören seyirciler ayağa kalkıyorlar, coşuyorlar! Herkes pozitif reaksiyonların içerisinde, spiker masasına döndüğümüzde ise John ile Nigel oldukça şaşırmış göründüklerini görüyoruz. Nigel fazla bekletmeden yanıtlıyor.

tqxyd0e.png


Nigel McGuinness: Bunu duymak oldukça ilginç. Bunun için meclise gidilmeyecek miydi? PAYBACK #50'de gerçekleşmesi kararlaştırılan bu devasa maçın, meclise ihtiyaç duymadan kararlaştırılmış ve şu anda da duyuruluyor olması oldukça tuhaf geldi.

John Bradshaw Layfield: Buna şaşırmanı anlayabiliyorum ama bırak şu meclis işini, Nigel! Bilirsin, şampiyonlar işini yapar, dövüşür. Kimseye bürokratik bir prosedür lazım değil. Formaliteye ne gerek var? Chris ile Alberto'nun orada arenayı yıkmasına odaklanalım!

Nigel McGuinness: Sana katılmıyorum John, bahsettiğimiz platform güreşçilerin de otoritesini yansıtıyor. Meclis, böyle büyük şampiyonluk maçlarının duyurulması için her zaman kilit bir role sahip olur... Arka planda neler olup bittiğini düşünmeden edemi... Aov! Erm... (ayağa kalkıyor)

Nigel'ın konuşması sırasında telefonundan bir bildirim sesi ortaya çıktı, kendisi de konuşmayı sürdürdüğü esnada telefonunu ceketinin cebinden çıkardı ve gelen mesajın bildirimini okudu. Ekranına bakarken yüzündeki merak ifadesi ani bir neşeye dönüştü! Mesajı okur okumaz, aniden yerinden kalktı. Kendisinin gülümsemesi belirginleşirken, Michael'ın merakla soru yönelttiğini görüyoruz.

hbgfp02.png


Michael Cole: Bir saniye, sorun nedir Nigel? Nereye gidiyorsun?

Nigel McGuinness: Ah... Üzgünüm arkadaşlar... Erm... Bunun için kendimi affettireceğim, telafi edeceğim.

John Bradshaw Layfield: Evet, adamım, sıradaki maçı kaçıracaksın! Nereye böyle aceleyle gidiyorsun?

Nigel kafasındaki kulaklığı çıkartıyor ve masanın üzerine bırakıyor, bununla aynı esnada bir şeyler söylüyor.

Nigel McGuinness: Bugün erkenden ayrılmak zorundayım baylar. Ne yazık ki, gitmem lazım. Tadını çıkarın!

Michael bozuntuya vermemeye çalışıyor fakat bozulmuş gibi. Gözünü kameralardan ayırmadan konuşmayı sürdürüyor.

6texlz7.png


Michael Cole: Pekala, Nigel'ın gitmiş olması şovu durduracağımızı ifade etmiyor. Görünüşe göre acil bir işi çıktı. Neyin nesi bu acaba?

964wp3f.png


John Bradshaw Layfield: Acil bir iş derken? Acil işler mi? PAYBACK 48'den daha acil ne olabilir ki? Bu şovdan daha büyük ne var?

s3k5nqx.png


Nigel'ın rampada ilerleyerek arka alanın yolunu tuttuğunu, John ile Michael'in şaşkın bir şekilde göz göze geldiklerini görüyoruz. Bu sırada arenadaki coşkunun iyice tepeye tırmandığını görüyoruz. Nigel'ın gözden kaybolmasının üstüne, sıradaki maçın ilk katılımcısının ringe gelmek üzere şarkısının çalmaya başladığını işitiyoruz.


Samatha Irvin: Sıradaki tekli mücadelede süre limiti 30 dakika olup, ilk tuşu bulan ya da rakibini pes ettiren maçı kazanacaktır. İlk olarak Jacksonville, Florida'dan, 6.2 fit uzunluğunda ve 239 pound ağırlığında "The Hunter" Dexter Lumis!

Samantha'nın anonsundan sonra etraf kararıyor ve müzik çalarken bir görüntü ekranlarımıza geliyor.

wwe-dexter-lumis.gif


Görüntüden sonra ışıklar geliyor ve Dexter Lumis'i ringde buluyoruz.

images


Lumis hiçbir mimik oynatmadan ringin ortasında duruyor. Bir süre müziği çaldıktan sonra duruyor ve rakibini beklemeye başlıyoruz.


Samantha Irvin: Rakibi; Orlando, Florida'dan, 6 fit uzunluğunda ve 205 pound ağırlığında, House of Black'in lideri, "The Anti-Hero" Malakai Black!

malakai-black-entrance.gif


Malakai Black girişte gözüken isim oluyor. Black girişte maskesini çıkartıyor ve rampaya koyuyor. Kendisi ağır adımlarla ringe geliyor. Ringe girdiği gibi, Lumis'in karşısına dikiliyor. Arenada soğuk rüzgarlar esiyor diyebiliriz. İkili birbirinden uzaklaşıyor sonrasında ve köşelerine geçiyor. Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra zili çalıyor.

Malakai Black vs. Dexter Lumis

mqdefault.jpg


Maç başlar başlamaz iki isim birbirlerine yaklaşıyor. Birbirlerini Lock-up'a alacakken, Malakai hızlıca sıyrılıp, Lumis'i arkadan yakalıyor. Lumis hızlıca bir Back Elbow savuruyor ancak Malakai son anda eğiliyor. Lumis'in hareketi hızlı yapmasından ötürü biraz boşa savruluyor. Malakai ise bunu hemen kullanıp, Snapmare yapıyor. Lumis oturur pozisyonda kalıyor. Malakai hızlıca iplerden sekiyor ve Lumis'in ensesine Dropkick! Lumis acıyla dururken, Malakai hemen onu yere yatırıp tuşa gidiyor. 1... Kickout! Malakai hızlıca ayaklanıyor ve rakibini bekliyor. Lumis kendine geliyor ve hemen yerinden kalkıyor. Malakai ise ofansif devam etmek için üstüne koşuyor Malakai'nin ancak Arm Drag! Malakai kalçasının üstüne düşüyor. Fakat Lumis bırakmıyor kolunu. Camel Clutch yapıyor. Malakai zor durumda. İplere gitmeye çalışıyor...

Bridging+German+Suplex.gif


Ropebreak. Malakai kurtuluyor. İki isim de ayağa kalkıyor. Malakai memnuniyetsiz bir şekilde kolunu silkerken, Lumis ise donuk bakışları ile onu izliyor. İki isim birbirine tekrar yaklaşıyor. Lock-up denemesi yine Malakai'nin hızlıca Lumis'in arkasına geçmesine doğru yol alıyor ancak Lumis uzanarak Malakai'nin kafasını yakalıyor. Headlock Takedown! Yerde Side Headlock bağlamaya devam ediyor Lumis. Ancak Malakai hızlıca ayağa kalkmaya başlıyor. Lumis bastırmaya çalışıyor ancak karnına seri seri yumruklar yiyor. Lumis bıraktığında, Malakai onun kolunu yakalayıp Irish Whip yaparak iplere göndermek istiyor ancak Lumis hareketi çeviriyor ve iplere giden isim Malakai oluyor. Malakai iplerden sekerek, kendisini Lumis'in Shoulder Tackle'ı ile karşı karşıya buluyor. Malakai yere düşüyor ancak hızlıca bir Kip-up! Yere düşmesi ile kalkması bir oluyor. Lumis onun üzerine giderek bir Clothesline denemesinde bulunuyor ancak Malakai eğiliyor ve hızlıca Lumis'i karnından yakalıyor. Lumis karşılık veremeden onu kaldırıyor. German Suplex Hold! Bridge kurarak tuşa gidiyor Malakai! 1... 2...

maxresdefault.jpg


Lumis atmayı başarıyor. Lumis başını tutuyor. Malakai ise hızlıca kalkıyor. Rakibi dizlerinin üstündeyken, Malakai'den Shinning Wizard! Ancak Lumis son anda rakibinin ayağını tutuyor. Lumis ayağa kalkıyor. Malakai seke seke dururken, hızlıca bir Step-Up Enziguri denemesi geliyor ama Lumis buna da hazırlıklı olarak eğiliyor. Malakai yerdeyken iki ayağını birden tutmaya çalışıyor fakat Malakai bacakları ile onu kaldırarak, Monkey Flip yapıyor. Malakai hemen rakibine doğru yönelerek, ona Sleeper Hold bağlıyor. Fakat bu da çok sürmüyor. Lumis ayağa kalkıyor ve tepesindeki Malakai'yi yakalayıp, yeniden Snapmare yapıyor. Malakai yerde oturur bir şekilde kalıyor. Lumis iplerden sekerek Sliding Lariat vurmayı deniyor ancak Malakai son saniyede hareketi Roll-up'a çeviriyor. 1... Lumis atıyor. İki isim de hızlıca ayağa kalkıyor. Malakai'den bir Knee Strike denemesi ancak dizi son anda yakalıyor Lumis. Bu sefer Lumis'ten bir Lariat denemesi ancak Malakai sıyrılıyor. Lumis arkasını döndüğü gibi BLACK MA- Son anda ayağı yakalıyor Lumis ve hızlıca iterek Malakai'nin arkasını dönmesini sağlıyor. Arkadan onu yakaladığı gibi SILEN- Malakai son anda dirseği ile engel oluyor. Malakai tekrar bir hareket denemek için Lumis'i yakalıyor ama Lumis'den Spinebuster! Malakai yerde. Lumis de resmen üstüne düşüyor. Hakem sayıyor. 1... 2...

Clothesline+2.gif


Malakai atmayı başarıyor. Az önceki hızlı sekansdan ötürü seyirciler tamamen coşmuş şekilde. İki isim yerden kalkmaya başlıyorlar. Dizlerinin üstündeyken, yüz yüze geliyorlar. Kafalarını tokuşturuyorlar. Malakai, Lumis'i itiyor ve bir Forearm Smash yapıyor. Düşecek gibi oluyor Lumis ama kendini bırakmıyor ve peşi sıra Lumis'den de bir Forearm Smash. Bu sefer Malakai bırakacak gibi oluyor ama sıkıyor kendini. Yeniden bir Forearm Smash vuruyor rakibine. Lumis darbeyi yiyor ancak kafasını olumsuz olarak sallayarak, rakibine aynı Forearm Smash'i iade ediyor. Malakai bir kere vuruyor. Sonrasında Lumis vuruyor. Malakai vuruyor. Lumis vuruyor. Malakai. Lumis. Malakai. Lumis. İki isim de hızlı hızlı birbirlerine vurmaya başlıyorlar. Anın gazı ile ayağa kalkıyorlar. Peşi sıra gelen Forearm'ların hızını, Lumis'in sertçe vurduğu bir Forearm bozuyor. Malakai geri geri sendeliyor ancak toparlayarak Chest Kick vuruyor rakibine. Şimdi ise Lumis geriliyor. Çok sert bir Lariat. Malakai yere seriliyor. 1... 2...

Taunt+Pre+Black+Mass+1.gif
Black+Mass+5.gif


MALAKAI HAKEM 1'İ VURMADAN KALKIYOR. HIZLICA BİR KIP-UP DAHA! LUMIS'İN BİLE ŞAŞIRDIĞINI GÖREBİLİYORUZ. HIZLICA BİR SHINNING WIZARD! DURMUYOR, LUMIS KALKMAYA ÇALIŞIRKEN İPLERDEN SEKİYOR VE RUNNING KNEE STRIKE! AYAĞI İLE LUMIS'IN KAFASINI KALDIRIYOR VE BLACK MASS! MALAKAI TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

3!

Kazanan: Malakai Black

Looking+Down+at+the+Opponent.gif


Maçın önemli anlarını izliyoruz. Sonrasında tekrar ringe döndüğümüzde, Malakai'nin yerdeki Lumis'e bakışını görüyoruz. Lumis kafasını tuta tuta kalkıor. Black onu izlerken, Lumis ise ifadesiz bir şekilde ringden dışarı çıkıyor. Malakai ringde tek başına kalıyor. Görevliden bir mikrofon istiyor ve ringin ortasında bağdaş kurarak konuşmaya başlıyor.

Screenshot-2024-05-16-at-12.44.53PM.jpg


Malakai Black: Karanlık öyle bir şey ki, içine girmeden bilemezsiniz. İçine girince de kaybolursunuz. Sizi boğar. Şu an sizlerle konuşuyorum çünkü bu benim görevim. Karanlık herkesi çağırıyor ve bu karanlıkta boğulmamanızı sağlayacak olan benim. Siz bu arenada olup, bu şovu izleyenler. Arka alanda olup, beni görenler, hatta daha önemlisi, televizyonlarının başlarında olup, bu şovu izleyenler. Ben size bir kurtarıcı olarak gönderildim. Ancak sizler, benim mesajımı algılamakta geciktiniz. Bunun nedenini biliyorum. Bunun nedeni, size akbabaları takip etmenizi söyleyen o adam. O adam, sözde karanlığı ile, sizi gerçek karanlıktan uzaklaştırmaya çalışıyor. Bunu da taşıdığı kemerin gücüyle yapıyor. Ancak bu taşıdığı güç, onu terk etmek üzere. PGW'nün 50. şovunda, Bray Wyatt, kemerini bana karşı savunmayı deneyecek ve kaybedecek.

Leaves+the+Ring.gif


Malakai sözlerini bitirdikten sonra mikrofonunu bırakıp arka alana doğru yöneliyor. Malakai yürürken, biz de reklamlara gidiyoruz...

abw4hsg.gif


9ubcfwq.png


Sadece rezervasyonla çalışan özel bir restorandayız. Bu büyük mekan o akşam için kapalı, yalnızca bir aileye hizmet etmekte.

Çatal kaşık sesleri fonda çalan ve dinginlik veren kaliteli bir müzikle ahenk içinde... Dert tasanın içeri giremediği bir aile yemeği... Eksikler de yok değil; Dwayne Johnson, Jimmy Uso, Solo Sikoa, Jacob Fatu gibi kişiler masada yer almıyor. Ve tabii Roman Reigns de... İlk buluşmada görünmeyen Rikishi, bu sefer orada. Eşi Talisua Fuavai'yle tatlı tatlı yemek yiyorlar. Ava da göze çarpıyor.

4qwg8aj.png


Yemeğin sonlarına geliniyor. Keyif ve eğlence ile geçen sohbetin ardından, Jey güreş arenasında beraber yer aldıkları ekibine işareti veriyor. Onlar oradan ayrılıp başka bir odaya geçerken Jey son sözlerini aktarıyor.

Jey: Sevgili dostlarım ve ailem... Bayram havasında geçen bu akşam yemeğine katıldığınız için hepinize minnettarım. Eksiklerimiz yok değil, ama her çekirdek aile temsilcilerini yollayarak katılım sağlamış durumda. Bu gibi aile toplantılarına böylesine özen gösteriliyor olması bana hep şanslı olduğumu düşündürtüyor. Bu soylu kalabalığın üyesi olmak benim için çok kıymetli. Dünya PGW gibi sert bir güreş arenası... Burada tek başına hayatta kalmak oldukça zor. Fakat dostların ve ailen yanındaysa, kimin hayatta kalacağına sen karar verebilirsin. İşte bu kocaman aile sayesinde bizler PGW'de olduğu gibi başta Amerika olmak üzere dünyada da söz sahibiyiz. Bu sebeple sıradaki kadehim, kardeşten öte dostlar ve aile için!

Jey bardağını havaya kaldırıyor. Ailenin diğer elemanları da ona eşlik ediyor. Yakında oturanlar bardaklarını birbirlerine tokuşturuyor ve içiyorlar. Bu içki ile beraber Jey ayağa kalkıyor ve arka tarafa doğru ilerliyor.

9kvlvpu.png


Biraz sonra küçük bir toplantı odasına giriyor Jey. 6 kişilik bir masa göze çarpıyor. Masanın sağında Tama Tonga, solunda Tanga Loa oturuyor. Diğer yerler boş. Masanın başı ise kasti olarak boş bırakılmış. Biraz sonra Jey geliyor ve masanın başına oturuyor. Tama ayağa kalkıp Anoa'i ailesinin sembolü olan kutsal abanoz kolyeyi Jey'in omuzlarına bırakıyor.

3fi5dnh.png


Jey: Adamlar burada olduğuna göre toplantıya başlayalım.

Jey: Lockdown'da ne kadar büyük bir şey başardığımızın farkında mısınız? O köpek herifin ve yardakçılarının gücünden bahsetmiyorum. Galibiyetin sonuçlarından bahsediyorum. Bunu hiç düşünmemiştim. Çünkü tamamen Roman Reigns odaklıydım. Onu ve itlerini aradan çıkarmaya dair fikirlerle doluydu kafam ve şu anın hayalini kurmaya vaktim yoktu. Fakat, Tanrı'ya şükürler olsun ki, bu lanet olası köpek terbiyecileri, Roman Reigns'in ahşap kulübesini ateşe verdi. Sizinle gurur duyuyorum baylar. İftihar ediyorum! Yaptığınız zekiceydi. Ne Jacob ne de Solo, bunu akıl edebilirdi. Bu yüzden- Hadi ama! Kalkın!

Tama ve Tanga ayağa kalkıyor. Jey sırayla ikisiyle bol sırta vurmalı sıkı dost selamı verip oturuyor yerine. Birden ciddileşiyor.

Jey: O, her zaman böyleydi. Her zaman! Bloodline, aile, Anoa'i, Samoalılar, kan... Hiçbiri ama hiçbiri aslolan değildi. Roman Bloodline'ı hiç dert etmedi. Bloodline'ı kendi derdi için kullandı. Kendi ismi, kendi başarıları ve suni otoritesi için. Ne yazık ki, bunu eskiden başarmıştı. Ona yüz verenlerden biri de bendim ve o günleri hatırladıkça kendimden soğuyorum. Yerin dibine girmek istiyorum adamım! Fakat zaman geçiyor Uce! Zaman geçiyor ve o zamanlardan bugüne gelindiğinde, Roman'ın bize de aitmiş gibi gösterdiği şahsi davalarına kendimi adamak zorunda olmadığımı gördüm. Ben zaten şampiyondum, o geldiğinde. Bana saygı duyabilirdi. Fakat o, Bloodline'ı temsil eden bir Dünya Şampiyonu'nu ayağına çağırmayı tercih etti. Uyandırmaya çalıştım. Roman'ı değil; diğerlerini... Roman kendine yakışanı yapıyordu. Kendi çıkarını düşünüyor, "biz" edebiyatı yapıyordu. Asıl ikna edebileceklerim kardeşlerimdi, diğer kuzenlerimdi. Çok çabaladım ama bazen ne kadar haklı olursanız olsun en yakın sandığınız kişiler bile size inanmaz. O noktadan sonra tek isteğiniz onları utandırmaktır: Yaptıkları tercihe! Ve bugün, bu harika akşam yemeğinde hiçbiri, değil bize, diğerlerinin bile suratına bakacak yüze sahip değil! Hoş, yemektekilerden bir kişi dahi onların adını ağzına almadı. Çünkü herkes haklıyı haksızı biliyor. En güzeli de biliyor musunuz? Onlar, Roman Reigns'in Bloodline için tek çare olduğunu zannediyorlardı. Yanıldılar! Bloodline'ın Roman Reigns'e ihtiyacı yok; gerçekten Bloodline'ı düşünen birine ihtiyacı var!

8lg40qi.png


Jey: İyi haber: Bloodline'ın yeni lideri onları bu hataları yüzünden yargılamayacak!

Tonga Loa: Şef?

Jey ona döner. Sessizlik oluşur.

Tonga Loa: Sadece- nasıl hissettireceğini merak etmiştim.

Bloodline kahkahalara boğulurken kameralar kapanıyor. Kameralar ringe geri dönüyor.

abw4hsg.gif


e56a2mr.jpg
d5a17zm.jpg


Tyler Breeze Stage'de beliriyor! Direkt önce maçın, sonra da Tyler'ın anonsu yapılıyor. Telefonunu havaya kaldırıyor. Kamera telefonunun ön kamerasına geçiyor. Oradan Val Venis Stage'de beliriyor! Kameralar tekrar Val'i işaret ediyor. Kenardaki sarışın kadına öpücük yolluyor. Ardından ikili ringe doğru yürüyorlar. Tyler ringin altından kayarak giriyor ve köşeye yan bir şekilde oturuyor. Val da karşı köşeye çıkıyor. Val, Tyler'ı gerdeğe sokar gibi sırtına sırtına vuruyor. Sonrasında ringden iniyor. Ardından Tyler rakibini beklemeye başlıyor.


gh0lmul.png


Chris Brookes Stage'de beliriyor! Direkt olarak kendisinin anonsunu dinliyoruz. Yavaş adımlarla artist artist bakışlarla çevresini süzüyor. Sonrasında ringe doğru yürümeye başlıyor. Ardından seyircilerle tokalaşa tokalaşa ilerledikten sonra çelik merdivenlerden çıkıp Apron'da atmosferi dinliyor. Sonrasında ringe giriyor, direkt olarak köşeye yöneliyor ve Second-rope'de Taunt atıp iniyor. Tyler üstüne yürüse de hakem ikiliyi ayırıyor.

Güreşçilerimiz ringdeki yerlerini aldılar, Val ise partnerinin bulunduğu köşeye yakın bir noktada; ring dışında. Hakem sırasıyla iki güreşçinin de yanına giderek maç öncesi kontrollerini gerçekleştiriyor. Kontrollerden bir sorun çıkmamış olmalı ki, hakemin ring ortasına geçtiğini ve maçı başlatmak üzere hazırlık yaptığını görüyoruz. Şimdi ise onun elini havaya kaldırmasının ardından işareti vermesini gözlemliyoruz. Bununla eş zamanlı olarak zil sesi çalıyor ve maç başlıyor!

Chris Brookes vs. Tyler Breeze

Snapmare+%252B+Senton.gif


Güreşçiler temkinli adımlarla ringin merkezine doğru yürüyorlar ve hızla Test of Strength'e giriyorlar. Üstün çıkan Chris, rakibini ittiriyor; Tyler'ın sırtı iplere değdiğinde ise hakem müdahale ediyor. Chris geriye doğru çekilmeden önce rakibinin göğsüne iki kere dokunuyor ve sırıtıyor. Tyler da bastırmaya çalıştığı öfkesi ile sırıtıyor. Birden ani bir şekilde rakibine doğru koşuyor ve ona Clothesline yapıyor! Chris eğilerek bundan kurtuluyor ama Tyler koşmayı sürdürüyor, iplere doğru koşuyor. İplerden döndüğünde ise Chris'ten Back Body Drop geliyor! Tyler yüzünü ekşiterek ve sırtını tutarak ayağa kalkıyor, Chris ona Snapmare yapıyor. Bunun sonucunda Tyler yerde uzanma halinde, Chris yaptığı Snapmare'nin hemen üstüne bir de Senton Bomb yapıyor! Şimdi de bir tuş denemesi görüyoruz, hakem sayıyor. 1... KICKOUT! Ayağa kalkıyor ve yerdeki rakibini de kaldırıyor. Ensesinden kavradığı Tyler'ı köşeye kadar götürüyor ve onun kafasını doğrudan Turnbuckle Pad'ine vuruyor! Tyler yüzünü tutarak sırtını köşeye yaslıyor, Chris seyircilere sessiz olmalarını işaret parmağını ağzına doğru götürerek ifade ediyor. Sonrasında Tyler'a korkunç bir şiddetle Knife Ed... Tyler'dan ani bir atak, üst üste yumruklar atıyor! Bunun neticesinde Chris geriye savruluyor ama hızlıca toparlanarak rakibinin üstüne koşuyor. Tyler rakibine Back Elbow yapıyor! Chris bu hareketin etkisiyle yüzünü tutarak tek dizinin üstüne geçiyor, aynı sırada kendisi Apron'a geçiyor ve hızla Top-rope'ye çıkıyor. Bunu yaparken vakit kaybetmiş olmalı ki, Chris'ten Enzuigiri geliyor! Bunu takip eden, Tyler'ın önce Apron'a; sonra da zemine düşmesi oluyor! Val endişeli bir biçimde kafasını ellerinin arasına alırken, Chris de Tyler'ın düştüğü noktaya gittiğini görüyoruz.

Spinebuster+%252B+Uranage+Slam.gif


Chris, tam olarak Val'in karşısına geçiyor ve onu tahrik edecek şekilde kahkaha atmaya başlıyor! Val, Tyler için sakin kalmayı ve reaksiyon göstermemeyi biliyor. Bunu yapan Chris oldukça vakit kaybetse de, Tyler ayağa kalkmış değil. Chris rakibini ensesinden kavrayarak doğrultmasının ardından onu spiker masasına doğru götürüyor ve kafasını spiker masasına vuruyor! Hayır, Tyler iki elini spiker masasının üstüne koyarak buna fırsat tanımıyor. Chris kafasını ittiriyor fakat Tyler'ın gösterdiği bir direnç söz konusu, Tyler'ın rakibinin karnına attığı dirsek kurtulmasının önünü açıyor. Chris karnını tutarak geriye savruluyor, Tyler arkasına dönüyor ve direkt bir Dropkick vuruyor! Bu hareketin ardından iki isim de yerde! Seyirciler ritimli bir şekilde alkışlıyorlar, Val yerdeki partnerini elinden tutarak ayağa kaldırıyor ve onu motive ediyor. Tyler ringin içine girerken, Val; yerdeki Chris'i ayaklandırıyor ve onu ringin içine sokuyor. Tyler rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor, o ayağa kalktığında ise onu iplere yolluyor. Chris'in iplerden dönmesi ile Spinebuster ile yüzleşmesi bir oluyor! Ama bu kadar da değil, Tyler bacağından tutarak onu ittiriyor; bu da Chris'in ters takla atarak ayağa kalkmasına yol açıyor. Tyler estetik bir şekilde ayağa kaldırdığı rakibine Uranage Slam yapıyor! Bunun üstüne rakibinin tek bacağını kaldırıyor, hakem ise saymaya başlıyor. 1...

Diving+Senton+to+the+Back.gif
Supermodel+Kick.gif


KICKOUT! Tyler ne yapacağını düşünüyor, Val'e döndüğünde ise kendisine Top-rope'yi işaret ettiğini görüyoruz. Tyler ayağa kalkmasının ardından, rakibini kaldırıyor ve onu köşeye yolluyor. Rakibini gönderdiği köşeye doğru koşmasını ve ona Corner Flying Forearm Smash yapışını izliyoruz. Bununla yetinmiyor, rakibini Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin ayaklarını iplerin üstünden geçirmesinin ardından kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Onun kolunu kendi omzuna atıyor ve Superple... Hayır, Chris önce rakibinin karnına birkaç yumruk atıyor ve sonra da bulundukları noktadan Gourdbuster yapıyor! Tyler korkunç bir acıyla yüzleşiyor! Vücudu felaket bir şiddetle ring matıyla buluştu, Tyler'ın ayağa kalkması sürecinde kendisini toparlıyor ve ayaklarını tekrardan Second-rope'nin ring içinde kalan kısmına koyuyor. Tyler eğilmiş bir şekilde durmakta, Chris onun üstüne atlıyor! Diving Senton to the Back! Bunun üstüne tuşa gidiyor, 1... 2... KICKOUT! Chris ring matına birkaç yumruk atmasının ardından rakibinin kalkmasını beklemek üzere köşeye geçiyor ve Taunt'unu yapıyor. Bir süre sonra Tyler ayaklanıyor, Chris koşmaya başlıyor ve rakibine Bicycle Kick yapıyor! Tyler bu hareketin etkisiyle arkasına dönüyor, Chris'den bir de German Suplex geliyor! Hayır, hayır! Tyler ayakları yerden kesildiği anda, havada olduğu sırada bu hareketi Arm Drag'e çeviriyor. İki isim de aynı esnada ayağa kalkıyor ve Tyler'dan... SUPERMODEL KICK! Val alkışlıyor, Tyler ise emekler şekilde rakibine gidiyor ve onun bacağını havaya kaldırıyor. Seyirciler eşliğinde hakem sayıyor, 1... 2...

Arm-Trap+Backstabber+2.gif
Michinoku+Driver.gif


KICKOUT! Val'in ring dışından sözlü destekleri sürüyor, Tyler bundan güç alarak ayağa kalkıyor ve rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Fazla geçmiyor, Chris ayağa kalkıyor ve Tyler'dan Unprettier geliyor! UNPRETTIER! Bir saniye, yapamıyor! Ne? Chris rakibini çeviriyor ve o bu hareketi yapan isim oluyor! Tyler'ı kendi hareketiyle vuruyor! Bunun üstüne tuşa gitmek yerine rakibini ayağa kaldırıyor, vakit kaybetmiyor ve onu iplere yolluyor. Tyler iplerden döndüğünde ise ona Michinoku Driver yapıyor! Bir kurtulma da Tyler'dan! Rakibinin omzundan arkasına iniyor, Chris arkasına döndüğünde ise önce karnına tekme atıyor; sonra da Arm-trap Backstabber yapıyor! Bunun üstüne tekrardan ayağa kalkıyor, Chris'i bekliyor. Chris de ayağa kalktığında onu tutuyor ve Swinging Neckbreaker yapıyor! Bunu yapamıyor, hareketin yarısında Chris dönüyor ve onu sırtından ittiriyor. Tyler iplere doğru gidiyor, iplerden ivmelenerek dönüyor... BICYCLE KNEE STRIKE! Chris de onun arkasından onunla birlikte koşuyordu! Tyler baygın bir şekilde iplere yaslanıyor, Chris soluğu onu karşı taraflarında yer alan iplere yollamakta buluyor. Tyler'ın iplere gittiği esnada kendisi de ringin merkezine geçiyor ve iplerden dönen rakibine Michinoku Driver'ını bu sefer yapıyor! Başarılı! Tuşa gitmek yerine rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor...

Praying+Mantis+Bomb+2.gif


TYLER AYAĞA KALKIYOR, CHRIS ÖNCE KARNINA TEKME ATARAK EĞİLMESİNE YOL AÇTIĞI RAKİBİNİN KAFASINI BACAKLARININ ARASINA ALIYOR, İKİ KOLUNU DA SIMSIKI TUTMASININ ARDINDAN ONA PRAYING MANTIS BOMB YAPIYOR! PRAYING MANTIS BOMB GELDİ! BU HAREKETİN ÜSTÜNE CHRIS'İN RAKİBİNİN ÜSTÜNE GEÇTİĞİNİ, SEYİRCİLERİN EŞLİĞİNDE HAKEMİN DE SAYMAYA BAŞLADIĞINI GÖRÜYORUZ! 1... 2...

3!

Kazanan: Chris Brookes

4646d4v.jpg


Chris kazandı! Bu maç bu şekilde son buluyor! Chris'in galip geldiğinde dair bir anons geçiliyor, bunun akabinde kendisinin şarkısı çalmaya başlıyor! Hakem direkt ayağa kalkan Chris'e doğru gidiyor ve onun kolunu havaya kaldırıyor! Ringin içine giren bir isim var, o da Val. İki dizinin üstüne çökmüş bir şekilde yerde uzanmakta olan Tyler ile ilgileniyor. Chris'in iki ayrı Second-ropelere çıkarak Taunt'larını yaptığını ve bu şekilde elde ettiği zaferi kutladığını görüyoruz.

Galibiyet sevincini yeterince kutlamasının ardından arka alana gitmesi beklenirdi ama o arka alana gitmek yerine Tyler'ın başında dikiliyor. Bunu dostça bir yaklaşım olduğunu düşünen Val, herhangi bir müdahalede bulunmuyor. Ona karışmıyor, dokunmuyor. Chris'in ise ona eğilerek bir şeyler söylediğini görüyoruz, yakından çeken kameralar sayesinde ağzından çıkanları anlayabiliyoruz.

Chris Brookes: Ne oldu, Tyler, huh? Durumun pek de iyi değil. Dürüst olmalıyım ki havalı görünmüyorsun şu an... (Val bakışlarını onun üzerine dikiyor) Gördüğün gibi, BASILDIN! BA... SIL... DIN! Peki buna ne dersin? Bu oyunun sonu bu, hep böyle olur. Bir daha karşıma çıkmadan önce iyice düşün, çünkü sana tekrar aynı dersi vermekten çekinmem!

Chris, Tyler'ı saçından çekerek ayağa kaldırıyor ve ona Praying Mantis Bomb yapıyor...

mgfspxb.jpg
jzlqv4m.jpg


Val olaya dahil oluyor! Arkadan vurduğu Forearm Smash ile Chris'in yere düşmesine yol açıyor! Bunun üstüne üst üste Stomplar atıyor ona! Yetinmiyor, üstüne geçiyor ve üst üste yumruklar atıyor ona! Val, Chris'in girişimini suya düşürmenin yanında onu bu yaptıklarından pişman ediyor adeta! Chris'i ayağa kaldırıyor ve karnına tekme atmasının ardından Big Package yapıyor! Hakem araya girmeye çalışıyor ama bunun bir karşılığı yok. Val iplerin arasından Apron'a geçiyor, sonrasında da Top-rope'ye tırmanıyor. Bulunduğu noktada ayağa kalkmasının ardından bir saniye bile gözünü kırmadan atlıyor...


blk2q6d.jpg


Val atlamıyor, çalan şarkı onu durduruyor! Arka alandan gelen isim Enzo Amore! Ağır adımlar eşliğinde ringin yolunu tutuyor, yüzünde bir agresiflik ifadesi var. Val ne olacağını anlıyor, öyle ki; Enzo'ya gelmesine yönelik vücut hareketlerinde bulunuyor. Enzo ringe yaklaştıkça hızlanıyor, en sonunda koşmaya başlıyor ve iplerin altından kayarak ringe giriyor!

Val'in direkt ona doğru koştuğunu ve Big Boot yaptığını görüyoruz! Enzo yerden kayarak bundan kurtuluyor. Val arkasına dönüyor, Enzo'dan yumruk! Bir yumruk daha! Bir tane daha yumruk! Sırada ise Taunting Punches var! Bu yumrukların etkisiyle, sersemlemiş bir Val var! Enzo, köşeyi gözüne kestiriyor. DDG yapmak üzere Second-rope'ye çıkmaya yeltenecekti fakat Tyler'ın kalkmak üzere olduğunu görünce bunu yapmak yerine, Chris'i ittirerek yuvarlıyor ve ringin dışına alıyor!

gne7mcl.jpg
divvuzp.jpg


Kendisi de hızla ringin dışına çıkıyor ve omzuna girdiği Chris ile ters adımlarla rampadan çıkıyorlar. Ring içindeki iki isim sinirden deliye dönmüş halde! Val ile Tyler onlara bakıyor, lanet ediyorlar. Enzo ile Chris ise Stage'de duruyorlar. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

abw4hsg.gif


luxury-houses-in-Kensington-london-800x534.jpg


Lüks evlerin olduğu bir sokaktan geçiyor kameralarımız. Sokakta 28. konutun orada birisini fark ediyoruz. Yavaşça ilerliyor ve sırayla; 29, ve 30'u geçip, 31. dairenin önünde duruyor.

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fdff16cd3-abbd-4c8b-a63e-f80b84d0b5d8_489x241.png


Bu duran kişi, Nigel McGuinness'den başkası değil. Nigel cebinden evinin anahtarını çıkarıyor. Kapıya doğru yaklaşırken, telefonu titriyor ve telefonuna bakıyor. O sırada arkadan birisinin ona yaklaştığını görüyoruz.

???: Hey Nigel, kaçak oynama zamanların bitti artık. Bana raporu ver.

Nigel McGuinness: Eğer istiyorsan, gelip alırsın. Ama bunu zaten biliyorsun.

Nigel arkasını döndüğünde karşısında bulduğu kişi Jeff Hardy oluyor. Nigel gülerek Jeff'e yaklaşıyor.

Nigel-Mc-Guinness.jpg
Jeff-Hardy-im-Gespraech-678x381.jpg


Nigel McGuinness: Buraya gelmene şaşırdım Jeff. Evimi bulabilecek kadar ayık olacağını düşünmemiştim. Ancak buraya kadar geldiğine göre, bana istediğimi vereceksin herhalde. Hadi Jeff, durma. Bana güzel haberi ver artık.

Jeff, bir dosyayı Nigel'a uzatıyor. Dosyayı açan Nigel, içinde iki kağıt buluyor. İlki sağlık raporu. İkincisi ise üzerinde PGW #50 yazan bir belge. Başlıklar dışındaki yazılar ufak olduğu için okuyamıyoruz ancak ikinci dosyanın altında bir imzanın hazır olduğunu görebiliyoruz.

Nigel McGuinness: Vay vay vay. Sizler PGW'nün süper kahramanları gibi takılmıyor muydunuz? Elimdekine bakınca, üçkağıtçılıkta bu kadar uzmanlaşacağınızı düşünmemiştim. Açıkçası, sizi aşağıya çekmek çok basit oldu. Direneceğinizi düşünmüştüm ama şuna bak. Ne istesem, hemen elime verdiniz. Belki de bir dahaki sefere PGW Şampiyonluğunu da isteyebilirim. Ne dersin Jeff, onu da bana vermeyi başarabilir misiniz?

Jeff Hardy: Bir dahaki sefer yok Nigel. Nasıl hala karşıma geçip, dostum gibi davranabiliyorsun? Ne yüzle bana bakabiliyorsun?

1e735-17270182848608-1920.jpg


Nigel McGuinness: Asıl ne yüzle sen benim karşımda durabiliyorsun? Şu an bu halde olmanızın sebebi sensin.

bc7bf-16393193723002-1920.jpg


Jeff Hardy: Madem öyle, neden bana gelmedin. Neden Will? Neden sadece onu tehdit edip durdun. Kozun bana karşı. Onun bir alakası yok. O elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ben de öyle yapıyorum. Bundan sonra muhatabın benim. Will'e daha fazla zarar vermene izin vermeyeceğim.

Nigel McGuinness: Ah çok asil. Ancak Jeff, sen zaten ipin ucundasın. Altındaki taburenin çekilmesine ramak kaldı. Ben sadece senin aksine, Ospreay daha ayık olduğu için, onunla meseleyi halletmeye çalışıyorum. Şu an karşımda duruşun bile, durumunun farkında olmadığını gösteriyor. Ancak şimdilik endişelenmene gerek kalmadı. Elimdeki kağıt ile Ospreay seni o darağacından indirdi ve halatı kendi boynuna geçirdi. PGW #50'de de, onun taburesini tekmeleyeceğim. Senin de o maçı izlemeni istiyorum Jeff. En yakın dostunu ne hale soktuğunu iyice izle.

intro-1726181407.jpg


Nigel cebinden bir kağıt çıkartıyor ve Jeff'e uzatıyor. Jeff kağıda hafifçe bakıyor ve bunun da bir sağlık raporu olduğunu görüyoruz. Hardy hemen kapatıyor kağıdı. Nigel ise dosyadaki kağıda bakıyor ve ceketinin cebindeki kalemi çıkartıyor. PGW #50'deki maç için imzasını atıyor. Hardy istediğini alarak arkasını dönüp gidecekken, Nigel ona sesleniyor.

Nigel McGuinness: Gerçekten Jeff, bu kadar kolay olduğuna inanıyor musun? Hiç mi korkmuyorsun? Ya raporunu paylaştıysam? Ya bir kopyası, şu anda evimde duruyorsa?

hq720.jpg


Jeff Hardy: Ah merak etme, o meseleyi hallettik zaten.

Nigel şaşırarak bakarken, evinin içinden sesler geliyor. Nigel'ın paniklediğini görüyoruz. Sonrasında birisi kapıyı içeriden tekmeleyerek açıyor. Bu kişi Ospreay. Ospreay'in arkasından evi gördüğümüzde her şeyin kırılıp parçalandığını görüyoruz. Sağlam bir tane bile teknolojik şey kalmamış, bütün kağıtlar parçalanmış, hatta içine bir şeyler saklanabilecek tüm eşyalar da kırılmış. Ospreay gülerek evden çıkarken, Hardy de aniden Nigel'ın telefonunu kapıyor cebinden. Ospreay'e veriyor ve Ospreay onu da yere atıp, sonra çiğneyerek paramparça yapıyor. Nigel felç geçirir gibi kalıyor.

images


Will Ospreay: PGW #50'de görüşürüz Nigel.

Nigel arkalarından bakarken, Ospreay ve Hardy ondan uzaklaşıyorlar. İkili uzaklaşırken, biz de reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


GM The Miz'in odasında açılıyor kameralar. Miz oldukça odaklanmış bir halde telefon görüşmesi yapıyor.

t9hg0gy.png


The Miz: Evet, Alberto'nun teklifi beklenmedikti. Hepsini dinledim. Jericho bana gelip bu teklifi reddettiğini söyledi ama artık bir meclisimiz var. Tek başıma karar alamayacağımdan meclise taşıdım ancak, sanırım oylamayı iptal edip maçı direkt anons etmişsiniz. Michael Cole, emri bizzat sizden aldığını söyledi Bay Johnson.... (Telefonun karşı tarafından cılız bir ses geliyor.) Ah, evet... Doğru.... Hmm... Evet... Anlıyorum. Evet, evet! O da geldi. İşte tam da karşımda duruyor.

Miz telefonu kapatırken biri kadraja giriyor.

ijgidnh.png


The Miz: Ben de tam seni bekliyordum. Hoş geldin. Seni burada görmek harika. Lütfen otur.

Liv Morgan: Ah, teşekkürler. Sadece imza atıp gideceğim.

Miz masada hazır bulunan kontratı Liv'e doğru çeviriyor. Nazik hareketlerle kalemini uzatıyor. Liv Morgan havalı bir imza atıp kalemi bırakırken...

The Miz: Menajerlik işini en son Rhea denemişti. Ancak başarılı olamadı. Bilirsin, menajer olmak biraz kafa istiyor. Umarım PGW'de istediklerini başarırsın.

Liv Morgan: Onun için buradayım zaten. Teşekkürler.

Liv Morgan çocuksu tavırlarla ellerini arka tarafta birleştirip ceylan gibi sekerek odadan çıkıyor. Koridorda onlara denk geliyor.

kf0vxer.png


Dominik ve Carlito'yla! Carlito, Liv'i gördüğü gibi o yöne geliyor. Dominik küçük hareketlerle engel olmaya çalışsa da Carlito onu da çekiştiriyor pek belli etmeden. Elindeki şeftaliden koca bir ısırık alıyor. Tüylüymüş, tüylerimi diken diken edermiş demiyor, yiyor.

Carlito: Hey Dominik, gördüğümü sen de görüyor musun yoksa öldüm ve cennette miyim?

Liv Morgan sırıtırken kaçamak bakışlarla Dominik'i süzüyor.

j8xgppk.png


Carlito: "İstersen gezdirelim" bahanesiyle seni kaçıramayacağız maní. Çünkü biz de yeniyiz ama seni gördüğümüze sevindik. PGW'de kadın olmadığını imza attıktan sonra öğrendim. İnanabiliyor musun?

Liv Morgan: Ahahah! Bana da PGW'nin Meksikalılardan geçilmediği söylendi. (Yüzünü ekşitir.) Haklı görünüyorlar. Hep Rey Mysterio yüzünden. Koca bir milleti, profesyonel güreşe yığdı!

Liv gülerek anlatıyor her şeyi. Carlito'yla gülüşüyorlar. Fakat Dominik pek oralı değil. Bir an önce uzaklaşmak istediğini belli edercesine pas vermiyor Liv Morgan'a. Carlito'nun onu dirsekleriyle dürtmesi daha da gerilmesine sebep oluyor.

Liv Morgan: Neyse, caballeros! Size doyum olmaz. Daha kızlarla halı saha yapacağım. Çok işim var, çok!

jsqmiy6.png


Carlito: Halı saha mı? Senin yarrağın falan mı var?

Liv Morgan "yuh" dercesine somurtuyor ve ayrılıyor oradan. Carlito hemen Dominik'e dönüyor.

Carlito: Maldita sea! Neyin var senin? Kız seni gözleriyle yedi bitirdi. Mal gibi görmezden geliyorsun! Bir boşandın diye şu kaçırdığın fırsatlara bak kaç gündür. (Şeftaliyi uzatır.) Al, ye. İyi gelir.

Dominik gözünü Carlito'dan ayırmadan şeftaliyi alıp soğukkanlı hareketlerle yere fırlatır ve yürümeye devam ederler.

abw4hsg.gif



chris-jericho-aew-world-championship-red-jacket.jpg


Break the Walls Down! Şampiyon Chris Jericho girişte görünüyor. Seyircilerden karışık reaksiyon alan Jericho, sinirli bir şekilde ringe ilerliyor. Yaşananlardan dolayı memnuniyetsiz kendisi. Önce Lockdown'daki Judgment Day saldırısı, şimdi de Alberto'nun olayları... Chris oldukça gergin. Ringe tüm ihtişamıyla girdikten sonra kemerini omzunda tutuyor ve konuşmaya başlıyor.

chris-jericho-aew-3.jpg


Chris Jericho: Geçmişimde bir sürü şirkette güreştim ama The Miz kadar aptal salak bir GM'le daha karşılaşmadım! Beyinsiz herif! Yapman gereken tek şey, Bryan Danielson'a tamamlanmamış o maç için hakkını geri vermek olacaktı. Alberto da neyin nesi? Zaten bir ana kemere sahip bir güreşçi olarak Del Rio'nun yapması gereken elindekileri savunmaktı. Ama o, her daim daha fazlasını istemiş bir adam. Bir kez kemeri kazandı, x2 dedi. 2.kez kazandıktan sonra x3 için yola çıktı. Doyumsuz herif. Fakat bu durum onun suçu değil. Alberto belki isteyebilir, her daim fazlasını ister insan; buradaki suç bizim geri zekalı GM'de. Karar vermek istemiyor, bu yüzden meclis açıyor. Ama izleyenler de bilir, haftalardır meclis ortada yok! Şovlar güreşçilerin sikinin keyfine yürüyor. Randall Kenny'e saldırıyor, PURE kemeri için savaşacağı kesinleşiyor. Malakai, Wyatt'ın önüne çıkıyor; TV kemeri için kapışıyorlar. Bryan SummerSlam'de geri dönüp karşıma çıktı, kemer için hak elde etti. Ne kadar aptalca bir şey? O zaman ne diye meclis kurdun? Seni aptal orospu çocuğu!

Seyircilerden karışık reaksiyonlar geliyor. Chris Jericho bağırıyor.

Chris Jericho: Bu maça kesinlikle itiraz ediyorum! KESİNLİKLE! Eğer Alberto o maçta benim kemerimi almak istiyorsa, ben de onunkini alacağım. Yani bu maç World Heavyweight Championship için olmayacak! Undisputed PGW World Heavyweight Championship için olacak! Kemerleri birleştirmeye hazır mısınız sizi piç kuruları?

Seyircilerden büyük hype geliyor! Tezahüratlar başlarken Chris Jericho iddialı bir şekilde kameraya bakıyor. Biraz sonra...


527c4-16656150922001-1920.jpg


PGW Champion "La Cara" Alberto Del Rio burada! Yanında veya etrafında Ricardo Rodriguez yok. Alberto da en az Chris kadar öfkeli. Bu gecenin başında yaşananlardan dolayı oldukça sinirli görünüyor. Öfkeli bir şekilde konuşmaya başlıyor. Herkes de bugün çok sinirli!

rgc4pmz.png


Alberto Del Rio: Chris, emin ol ki bazı kişiler özeldir. Ricardo benim için ne kadar özelse ben de PGW için o denli özel biriyim. Az önce hastanedeydim. Ricardo... O iyi değil. Yediği dayaktan sonra kendine bir türlü gelemiyor. İki üç gününü hastanede, kapalı bir odada, acı içinde geçirecek. Onun için çok üzgünüm ese. Bense burada, ona yapılanlardan dolayı etraftaki haydutlara öfkeliyken bir de kemer maçı için bana teklifte bulunuyorsun. Maç anons edildi, resmileşti Chris. Bu iş burada bitti. 2 hafta sonra PAYBACK 50'de sen ve ben... Senin kemerin için karşılaşacağız. Bu gerçeği kabullenip maça hazırlanmaya başlasan iyi olur, çünkü o kocaman götün ve göbeğinle bu işi kıvırman bir hayli zor olacak gibi görünüyor.

Alberto Del Rio iddialı bir şekilde Jericho'ya bakıyor. Chris Jericho da onu süzüyor.

chris-jericho-apr-8-c.jpg


Chris Jericho: Bu deforme olmuş vücutla WHC'yi sırtladıysam, PAYBACK 50 için duo champ olma ihtimalimin ne kadar yüksek olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun Alberto. Bu yüzden de kendi kemerini ortaya koymadığın çok açık. Gel o zaman seninle bir iddiaya girelim. Madem maçı değiştirmeye razı değilsin, o zaman farklı bir teklifim var. Eğer sen beni PAYBACK 50'de yenemezsen, o kemeri derhal boşa çıkartacaksın! Kabul mü?

alberto-del-rio-angry-600x338.jpg


Seyirciler hareketleniyor. Alberto Chris'e bakıyor, oldukça öfkeli. Chris Alberto'yu gülerek süzüyor. Alberto biraz sonra...

maxresdefault.jpg


Arkasını dönüyor ve girişteki hareketliliğe bakıyor! Bunlar Judgment Day!

SD_729_Photo_143.jpg


Alberto onları gördüğü anda arkasını dönüyor ve ters yöne koşmak istiyor ama JERICHO KEMERİNİ TUTUYOR VE ALBERTO'NUN KAFASINA GEÇİRİYOR!!! ALBERTO DEL RIO YERDE! CHRIS JERICHO HIZLA ORAYI TERK EDİYOR! ALBERTO, KEMERİYLE BERABER YERDE YATIYOR! BU SIRADA JUDGMENT DAY ÇOKTAN RİNGİN ETRAFINI SARDI! DEL RIO YERDE!

images
852711cdc89a4dada303b61e7957bbc3_crop_exact.jpg


JUDGMENT DAY İÇERİYE AYNI ANDA GİRİYOR! Bu sırada Del Rio ağır ağır kalkıyor. Carlito, beli yamuk bir şekilde kalkan Del Rio'nun arkasına geçiyor, "beli ağrıyor galiba, bir masajı hak etti," diyerek atlıyor ve BACKSTABBER!! Del Rio acı içinde yerde! Finn Balor koşuyor, köşeye çıkıyor ve COUP DE GRACE!!!! Alberto şimdi de karnını tutarak yerde yatıyor. Önce beli sonra karnı pert olan Del Rio acıyla kıvranırken JD, Dominik'in 619 vurması için Del Rio'yu kaldırıyor. Sonra da iplere kafasını sokuyor, üstüne oturarak nefesini kesercesine oturuyor. Dominik koşuyor ve JD Del Rio'yu bırakıyor, 619! Hemen seken Del Rio'yu tutuyor ve Devil Inside!!! Alberto pert olmuş bir şekilde yerde! Biraz sonra...

960x0-4.jpg


The Miz girişte görünüyor! Miz sakin tavırlarla biraz ilerliyor, müziksiz bir şekilde gelen GM hızlıca konuşmaya başlıyor.

The Miz: Baylar ve bayanlar. Bu gece Payback 50 için anons edilen maç, iradem dışı olarak yönetimin direkt duyurduğu bir kemer maçıdır. Şahsi görüşüm meclis ile karar alınması olsa da yönetim bu şekilde uygun gördüğü için maç resmileşmiştir. Chris Jericho, seyircilerin arasından beni dinlendiğini görüyorum. Umarım biraz utanman vardır seni aşağılık herif! Yönetime sallamak kadar kolay bir şey asla yok, Chris de bu klişeyi kullanarak ringde at koşturmayı başardı. Umarım aynı enerjiyle Payback 50'de de burada yer alırsın Chris. Çünkü bu maç Lumberjack Match konseptiyle gerçekleşecek! Ve Judgment Day bu ringin etrafında daima olacak! Onlardan kaçamayacaksın.

skysports-chris-jericho-wwe-raw-wrestling_3837516.jpg


Ringdeki Judgment Day Miz'in açıklamalarına gülüyor. Chris Jericho tedirgin bir şekilde önce girişe sonra Judgment Day'e bakıyor. Miz tauntlarını atıp oradan ağır adımlarla ayrılmaya çalışırken kameralarımız, Chris Jericho, Judgment Day ve The Miz üçgenini gösteriyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟖: 𝔡𝔲𝔬 𝔠𝔥𝔞𝔪𝔭
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: