SICAK GELİŞME | Vince McMahon: Netflix Beni Karalıyor


Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
161
Mesajlar
7,037
Beğeni sayısı
2,221
PG Nakit
990
1


Yakın zamanda yayınlanacak Netflix belgeselinin fragmanlarını inceleyen WWE’nin eski sahibi Vince McMahon, belgeselin yapımcılarını hali hazırda devam eden davayı, adını karalamak için kullandıklarını iddia etti.

Açıklamanın tam hali aşağıda. 👇

“Netflix belgeselinde bulunduğum için pişman değilim. Yapımcılar; heyecan, drama, eğlence ve oldukça fazla tartışma ve hayat dersleri ile eşit miktarda dolu olan hayatımı ve inşa ettiğim muhteşem işin hikayesini objektif bir şekilde anlatma fırsatı buldu. Ne yazık ki gördüğüm ilk kesitlere göre, belgesel yetersiz kalmış ve, öngörülebilir bir şekilde, “Mr. McMahon” karakteri ile gerçek kişim olan Vince’i karıştırmış. Bunu anlamak için sadece isme ve yapılan reklamlara bakmak yeterli.

Pek çok şey yanlış aktarılmış veya bazı gerçekler özellikle izleyicilerin kafasını karıştırmak için bile isteye hiçbir şekilde anlatılmamış. Yapımcılar; izleyicilerin algısını bozmak ve aldatıcı bir hikayeyi destrklrmek adına bağlamından kopartılmış görüntüleri ve bayat aktarımları, tipik kurgu numaraları ile kullanmışlar

Yanıltıcı hikayelerini geliştirmek için yapımcılar, benim aslında “Mr. McMahon” olduğuma ilişkin kanıt olarak, bitirdim bir ilişkiye dayanan bir davayı kullanıyorlar.

Umarım izleyiciler ön yargılı olmaz ve her hikayenin iki tarafı olduğunu hatırlarlar”
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: