UEFA Avrupa Ligi 1. Hafta | Ajax - Beşiktaş


Kim Kazanır?

  • Ajax

    Oy: 0 0.0%
  • Beşiktaş

    Oy: 2 40.0%
  • Berabere

    Oy: 3 60.0%

  • Kullanılan toplam oy
    5

Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
3,242
Beğeni sayısı
429
PG Nakit
140
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Maç berabere diye bağırıyor ama Ajax'ın hocasının Farioli olduğunu düşündüğümüzde ve takip etmesem de Süper Ligde oynattığı felsefesini oynatıyorsa, Beşiktaş'ın da topsuz oyunda çok güçlü takım olduğunu bildiğimiz için Farioli'nin topu tutmak istediği senaryoda Beşiktaş lehine bir şeyler çıkabilir gibi..
Hocanın yedeklerle çıkacağını düşünemedik maalesef. Resmen maçı Ajax'a vermek için ekstra uğraş verdi. Onana'yı ve Mustafa'yı 11 başlatarak ilk falsosunu verdi. Özellikle de Ndour, Mario gibi adamlar varken lig maçlarında bile süre vermediği Onana'yla Can Keleş'le falan oynaması acayip. Onana çıkartıp Ndour alıyor bi sonraki değişikliği Rafa - Semih. Tuhaftı cidden..
 

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
569
Beğeni sayısı
165
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Onana yerine bizim Berkan oynasa BJK kazanırdı belki o seviye kötü lavuk. ANÇ'ye sağlam çakmışlar bu kazmayı. Anadolu takımlarında bile bu kadar kötü orta saha yok. Şu BJK'nin kontraya kalktığı bir sekansta orta sahadan Rashica'ya bomboşken pası aktaramayıp taça atması cidden bağırttı.

Masuaku'da ancak ADS'de falan ilk 11 oynar. Hoca orijinal planına dönmezse Frankfurt maçında daha büyük bir rezillik çıkması muhtemel. Ben olsam solada Emirhan Topçu'yu koyardım.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: