BAB The Villain Inside A Hero - 30. Bölüm - SUMMERSLAM

A Turkish In WWE serisi nasıl devam etsin?

• Mr. Hardcore'un kariyeri eskisi gibi detaylı bir şekilde ilerlesin.

Oy: 2 22.2%
  • Mr. Hardcore'un belli bir hikayesi olsun.

Oy: 7 77.8%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO 16. BÖLÜM: SMACKDOWN #2 (SONRAKİ PPV: EXTREME RULES)

Geçen hafta neler oldu? Neler olmadı ki? BackLash şovunda WWE şampiyonluğunu korumayı başaran Mr. Hardcore, SmackDown GM Hulk Hogan ile birlikte NWO'nun gücüne güç katmaya devam ediyordu. Sonraki PPV olan Extreme Rules şovunda Mr. Hardcore ve Jeff Hardy bir kez daha kozlarını paylaşacaktı, üstelik Hulk Hogan bu maçın türünün Hardcore maçı olacağını duyurmuştu. Bütün bunlar yetmezmiş gibi şovun sonunda Dolph Ziggler ve Mr. Hardcore'un eski düşmanı Drew McIntyre da Jeff Hardy'ye saldırmış ve NWO ekibinin yeni üyeleri olmuşlardı.

Extreme Rules... Hardcore Match... Diskalifiye yok... Countout yok...
Ortada bir WWE şampiyonluğu ve birbirlerini parçalamak için fırsat kollayan iki adam vardı...
Tabi bir de SmackDown GM tarafından desteklenen bir grup...
Bakalım neler olacak?

smack-down-pyro.gif

SmackDown şovu mükemmel bir pyro gösterisiyle başladı. Tribünlerde Jeff Hardy'yi destekleyen birçok pankart mevcuttu ve arena "HARDY" tezahüratlarıyla inliyordu.

NWO, yenilenmiş kadrosuyla girişte göründü. Görüntü yine siyah-beyaz oldu. WWE Universe deli gibi yuhalamaya başladı. Hulk Hogan en önde yürürken Drew McIntyre ve Dolph Ziggler iki yanda durup işaret parmaklarıyla WWE Champion Mr. Hardcore'u gösterdiler. Mr. Hardcore, tıpkı Hulk Hogan'ın WCW yıllarındaki gibi kemeriyle gitar çalıyormuş gibi yaparak girişte göründü. Bu durum yuhalamaların daha da artmasına neden oldu. Mr. Hardcore, NWO logolu siyah bir tişört, altında da eskitilmiş siyah bir kot pantolon giymiş, klasik güneş gözlüğünü de takmayı ihmal etmemişti. Dolph Ziggler, NWO konseptine uyan, siyah bir tayt, Drew McIntyre ise NWO logosu bulunan, siyah-beyaz bir kilt (İskoç eteği) giymişti. Normalde takım elbise giyen GM Hulk Hogan da onlara uyum sağlamış, Hollywood karakterinin zamanlarından bir kıyafet tercih etmişti. Mr. Hardcore, kendisine hareket çeken bir taraftarın yanına yaklaştı ve elindeki Jeff Hardy posterini alıp parçalara ayırdı. Parçaları adamın suratına fırlattıktan sonra ringe girdi ve köşeye çıkıp kemerini havaya kaldırdı.

Hulk Hogan, Greg Hamilton'ın kendisine uzattığı mikrofonu eline aldı. Mr. Hardcore, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler'a da birer mikrofon uzattıktan sonra konuşmasına başladı.

1753393552165.png

Hulk Hogan: "WELCOME TO FRIDAY NIGHT NEW... WORLD... ORDER! (Yuhalama) BackLash'te NWO Çağının ilk adımını attığımızı hepiniz gördünüz. Ordumuzda artık sadece tüm zamanların en iyi WWE şampiyonu Mr. Hardcore yer almıyor, aynı zamanda 2 adam daha kazananların tarafını seçerek ne kadar büyük bir vizyon sahibi olduğunu kanıtladı: The Scottish Psychopath Drew McIntyre & The Show-Off Dolph Ziggler! (İki güreşçiyle Too Sweet selamlaşmasını yapar) Tekrar NWO'ya hoş geldiniz, brothers. WWE'nin en büyük grubu olarak sadece dünya şampiyonluğu ile yetineceğimizi düşünmediniz, öyle değil mi?"

drew-mcintyre-promo-cropped.jpg

Drew McIntyre: "Mr. Hardcore ile daha önce defalarca kez karşılaştım. Hardcore, gerçekten zorlu bir adamsın, ahbap. Herkes şunu düşünüyordu, nasıl olur da Mr. Hardcore ve Drew McIntyre aynı grupta yer alabilir? Bunlar ezeli düşmandı? İşte bu ittifakımız sizin olmasını istediğinizi elinizde patlattı! İkimiz birbirimizi yerken diğer aptallar elini kolunu sallayarak bu şirkette at mı koşturacaktı yani? Çok beklersiniz! Kabul edin ya da etmeyin, bu adam şu anda WWE şampiyonu ve bizi, NWO ailesinin gücünü en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yok."

116_SD_10042016sb_1525--c584e43ede65ed3743f3e56caf92884b.jpg

Dolph Ziggler: "Herkes beni suçluyordu. Jeff Hardy'yi nasıl olur da arkadan bıçaklarmışım? Jeff kendi kendine ihanet etti. Nasıl mı? Şöyle bir durum değerlendirmesi yapalım. Şu anda SmackDown genel müdürlüğünü güreş tarihinin en büyük adamlarından biri, bir efsane yürütüyor: "The Immortal" Hulk Hogan! (Yuhalamalar) Mr. Hardcore, şampiyonluğu elde ettikten sonra Hogan'daki vizyonu gördü ve bu yüzden NWO'ya katılmaya karar verdi. Jeff ise NWO gibi bir güce saygı göstermek yerine buna karşı çıkmayı seçti ve bu onun kaybeden tarafta olmasına sebep oldu. İşte bu yüzden ben NWO'ya katıldım çünkü Dolph Ziggler vizyon sahibidir, kaybeden tarafta olmaz!"

Mr. Hardcore mikrofonu ağzına götürdüğünde yuhalamalar iyice arttı. Seyirciler "SHUT THE F*** UP!" ve "YOU SUCK" tezahüratları yapmaya başladı. Mr. Hardcore, bu durumu sırıtarak karşıladı.

Mr. Hardcore: "İşte, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler'ın anladığı ama siz aptalların, özellikle Jeff Hardy'nin anlamak istemediği nokta tam olarak da bu: Vizyon! (Yuhalamalar arttıktan sonra Mr. Hardcore kendisine hareket çeken yaşlı bir adama bakar) Hey, parmağına sahip çık, oraya gelirsem bana çıkardığın orta parmağını başka yerinden çıkarmak zorunda kalırsın, moruk! (Yuhalamalar) Burada orman kanunları geçerlidir, bu kurtlar sofrasında ya avcı olursun ya da av olmayı kabul edersin. Eğer 'idolüm' Jeff'in yolundan gitseydim ben de onun gibi kaybeden tarafta olacaktım. Gördüğünüz gibi şu anda NWO, SmackDown'ın en büyük gücü. Jeff de bunu anlayıp yolumuzdan çekilebilirdi ama o yok olmayı seçti. Bu yok oluş da Extreme Rules'ta gerçekleşecek! Sıradan bir maç değil. Extreme Rules değil, bir Hardcore maçı, yani benim oyun alanım! (Kollarını iki yana açar) Diskalifiye yok, countout yok, o yok, bu yok, sadece sen ve ben varız, Jeff. Kendini ne kadar büyük bir tehlikeye çektiğinin farkında bile değilsin. Benim kim olduğumu hâlâ anlamamışsın. Benim adım... MR... HARDCORE!"

Jeff Hardy'nin müziği çalmaya başlayınca tribünler adeta kulakları sağır edercesine bir tezahürata başladı.

-hepcZ.gif

Eski WWE şampiyonu klasik dansını yaptıktan sonra ringe doğru yürümeye başladı. Birkaç taraftarla el sıkıştıktan sonra Mr. Hardcore'un en büyük hayranı olan Tommy ile göz göze geldi ve ona da sarıldı. Görevliden bir mikrofon aldıktan sonra ringe girdi ve karşısında duran Hulk Hogan'a omuz atıp doğrudan Mr. Hardcore'a yaklaştı.

wwe-superstar-jeff-hardy-has-been-released-wwe.jpg

Jeff Hardy: "Let me tell you something... brother. (Tezahürat) Kahramanın böyle konuşuyordu, değil mi? Vizyon ha? Vizyonu görüyorsun, kutlarım seni, gözlerin sağlıklıymış. Benim neyi göremediğimden bahsedip duruyorsun ama neyi gördüğüme hiç değinmedin, Hardcore. Saçmalıklarını dinledim ve görülen şey: BULLSH*T! (Tezahürat) Evet, beni doğru duydun. Kulaklarını temizlemene gerek yok, çünkü Extreme Rules'tan sonra onlara ihtiyacın olmayacak. Neden mi? Çünkü o 'Hardcore' maçında seninle işim bittiğinde beyninin kulağından akmasını önlemekle meşgul olacaksın! Sana bir haberim var, sözde şampiyon, kendine 'Mr. Hardcore' diyorsun ama benim extreme söz konusu olduğunda neler yaptığımı unutuyorsun. Gerçi nasıl unutabilirsin ki? Senin çocukluğun ve ergenliğin benim TLC ve Extreme Rules maçlarımı izlemekle geçmedi mi? Bunu söyleyen sendin. Bana tuzak kurduğunu, benim tehlikeye sürüklendiğimi sanıyorsun ama şu anda tuzakta olan sensin, çünkü ben o ringe adım attığımda WrestleMania'dakinden çok daha farklı bir Jeff Hardy izleyeceksin. Madem karanlık tarafını serbest bırakıyorsun, o zaman sana benim de bir karanlık tarafım olduğunu hatırlatmam gerekiyor. Tabi yancılarına da. Madem bu kadar vizyon sahibisiniz, bu gece bana ve karanlık tarafıma bunu göstersenize!"

WWE Universe "HARDY!" tezahüratlarıyla inlerken Hulk Hogan mikrofonu devraldı.

Hulk Hogan: "Jeff, brother. Sana Extreme Rules'a kadar dinlenip Mr. Hardcore'un seni en iyi halindeyken yenmesini daha çok isterdim, ama görünen o ki yine kaşınıyorsun. Bunu sen istedin. Bu gece main event maçında: Mr. Hardcore & Drew McIntyre & Dolph Ziggler sana karşı bir tag team maçında olacak. Avans olarak sana istediğin 2 güreşçiyi takım arkadaşı olarak seçme şansı tanıyorum, en azından yenilginin acısını biraz olsun hafifletmeni sağlar. WHATCHA GONNA DO WHEN NWO RUNS WILD ON YOU?"

SmackDown fırtına gibi başlamıştı. Main event maçı adeta Şampiyonlar Ligi kadrosu gibiydi:

Jeff Hardy & ??? & ??? vs Mr. Hardcore & Drew McIntyre & Dolph Ziggler

Jeff Hardy'nin kendine iki takım arkadaşı bulabilmek için az vakti vardı. Bu yüzden şovun kalanını arka alanda geçirdi. Çeşitli maçlar ve röportajlardan sonra büyük an gelip çatmıştı. İlk olarak NWO ekibi sahneye çıktı.

Greg Hamilton: "Sıradaki karşılaşma bir 6 kişilik Tag Team maçı. İlk olarak karşınızda... SmackDown GM Hulk Hogan tarafından eşlik edilen.... Drew McIntyre... Dolph Ziggler... Ve WWE Şampiyonu... Mr. Hardcore... THE NWO!"

Mr. Hardcore, ringin ortasında WWE kemerini havaya kaldırırken Dolph Ziggler ve Drew McIntyre da Too Sweet hareketini yaptılar. Hulk Hogan ise onları ring dışında alkışlayarak motive etmeye çalışıyordu. Ardından Jeff Hardy'nin müziği duyuldu ve tezahüratlar başladı. Jeff Hardy girişte klasik dansını yaptıktan sonra pyrolar ardı ardına patladı, ama bir durum vardı. Jeff Hardy'nin takım arkadaşları bilinmiyordu... Şimdilik.

Arena büyük bir sessizliğe bürünmüş, Jeff Hardy'nin takım arkadaşlarını bekliyordu.

AH... OH... Bunu yine kim açık bıraktı? Kesin Vince'in halt yemesidir, benimle alakası yoktur. Sorumluluk kabul etmiyorum. 😃

batista-entrance.gif

Bu WWE Tag Team şampiyonlarından biri olan Batista'ydı. Girişte klasik makineli tüfek girişini yaptıktan sonra Jeff Hardy ve Batista bir süre bekledi.

9I3bK4.gif

Diğer isim ise Rey Mysterio'nun ta kendisiydi.

Greg Hamilton: "Ve rakipleri... Jeff Hardy... Ve WWE Tag Team şampiyonları... Rey Mysterio... Ve The Animal... Batista!"
Batista: "Birisinin bu yaramaz çocuğa dersini vermesi lazım, değil mi, Jeff?"

Jeff Hardy, Rey Mysterio ve Batista ringe doğru ilerlediler. NWO üyeleri onlara ters ters bakışları ortalığın fena karışacağının belki de bir işaretiydi.

JEFF HARDY & REY MYSTERIO & BATISTA VS MR. HARDCORE & DREW MCINTYRE & DOLPH ZIGGLER

Hardcore kadar Jeff de dersine iyi çalışmıştı. Güç ve hız dengesini sağlayacak takım arkadaşları seçmişti. Önce Jeff Hardy ve Mr. Hardcore ringdeydi. Zil çalar çalmaz Mr. Hardcore, Dolph Ziggler'a tag verdi. "KORKAK!" tezahüratları Mr. Hardcore için arenaya yağmur gibi yağmaya başladı ve Mr. Hardcore bu tezahüratlara Hulk Hogan'ın meşhur "Sizi duyamıyorum" tauntuyla karşılık vererek yuhalamaların daha da artmasına neden oldu. Hulk Hogan, WWE şampiyonuna öz oğluyla gurur duyarcasına bakıyordu. Elbette herkes bu durumdan memnun olacak diye bir kaide yoktu. Bunlardan biri de Mr. Hardcore'un kız arkadaşı AJ Lee'ydi. Evindeki televizyondan şovu izlemekte olan AJ, erkek arkadaşının heel olarak bu kadar nefret edilmeyi kaldırıp kaldıramayacağı konusunda endişeliydi ama Hardcore bu durumdan oldukça keyif alıyor gibi görünüyordu.

Maç, Jeff ve Dolph'un üstünlük denemeleriyle başladı. Jeff, yumruklarıyla üstünlüğü ele geçirdi ancak ilerleyen dakikalarda Dolph çevikliğini konuşturdu. Jeff'i köşeye attıktan sonra bir Corner Clothesline yaptı. İplere tutunarak ayağıyla Jeff'in boğazına bastırmaya başlayınca Batista ve Rey Mysterio ringe girmee kalktı ancak hakem onlara kenarda beklemeleri gerektiğini söyledi. Bu sırada Hulk Hogan, iplere tutunarak ayakta durmaya çalışan Jeff'in yüzüne bir tane yumruk patlattı. Dolph Ziggler bir de dirsek attıktan sonra Drew McIntyre tag alarak maça dahil oldu. Jeff üstünlük sağlasa da Drew gücünü kullanarak kısa sürede toparlandı ve bir Belly To Belly Suplex ile Jeff'i köşeye fırlattı. Drew, ringin ortasında Hulk Hogan gibi kaslarını göstermeye başladı. Jeff fırsatı değerlendirip köşeye gitti ve Batista'ya tag verdi. Drew'un Batista'nın tam arkasında olduğundan haberi bile yoktu.

İlerleyen dakikalar Batista ve Drew'un güçlerini birbirlerinin üzerinde denemesiyle geçti. Drew'un Suplex'ine Batista Spinebuster ile karşılık verdi ve tuşa gitti ancak Drew tuştan kurtulmayı başardı. Mr. Hardcore, Batista'ya laf atmaya başlayınca Batista eliyle "Gel, burada kapışalım." dercesine bir işaret yaptı. Bu sırada Drew kollarını kullanarak kenara geldi ve Mr. Hardcore'a tag verdi. Mr. Hardcore adeta donup kalmıştı. Batista, ona sırıtarak bakarken istemeyerek de olsa ringe girdi. Mr. Hardcore gardını aldı ve gençliğinin de verdiği hızı kullanarak Batista'nın hamlelerinden kaçmayı denedi. Hamlelerinden her ne kadar kurtulmayı başarsa da Batista son hamlesinde onu yakaladı ve Belly To Belly Suplex ile geriye fırlattı ancak Mr. Hardcore ayakları üstüne düştü ve apronda beklemekte olan Rey Mysterio'ya bir yumruk atarak ringden aşağı düşürdü. WWE Universe, Mr. Hardcore'u yuhalayıp "YOU SUCK" tezahüratları yapmaya başladı. Jeff Hardy'ye dönüp onu ringe davet etti ama dikkati fena dağılmıştı. Batista bir Body Avalanche ile Mr. Hardcore'u köşede tost yaptıktan sonra Jeff'e tag verdi ve kalabalık coşkuyu artırdı. Jeff köşeye çıktı ve Hardcore'un üzerine Senton Bomb ile atladıktan sonra aprondaki Drew McIntyre'a bir Drop Kick yaptı. Hulk Hogan ringe girmeye çalıştı ancak hakem ona dışarda beklemesini söyledi. Hakemin dikkati dağıldığı sırada da Dolph Ziggler, Jeff Hardy'yi saçından yakaladı ve köşeye çekerek Jeff'in sırtını turnbuckle'a çarpmasına neden oldu.

Maçın sonları yaklaşmıştı. NWO, maç boyunca başvurmadığı hile kalmamıştı. Rey Mysterio, Mr. Hardcore'u tekmeleriyle yerde tutmaya çalışıyordu. Bir Hurricanrana DDT sonrası tuşa gitti ancak hakem 2'yi saydığında Dolph Ziggler kafasına bir tekme atarak tuşu bozdu. Bu sırada Jeff Hardy ringe girdi ve kendisine Clothesline deneyen Dolph Ziggler'dan sıyrılıp bir Whisper In The Wind yaparak onu devre dışı bıraktı. Bu sırada Drew McIntyre arkasını dönen Jeff Hardy'ye Claymore Kick yaparken Batista da Drew'a bir Spear yaptı. Bu sırada Rey Mysterio da ayağa kalkmaya çalışan Mr. Hardcore'un sırtına bir tekme attı ve iplere gönderdi. Batista da pusuda bekliyordu. Önce Rey Mysterio iplerden sekti ve Mr. Hardcore'a bir 619 yaptı. Batista, Mr. Hardcore'un karnına bir tekme atıp Batista Bomb pozisyonuna aldı ama Hulk Hogan ringe bir sandalye fırlattı. Hakem onunla ilgilenirken Mr. Hardcore, dikkati dağılan Batista'ya bir Low Blow yaptı. Arkasını dönünce Rey Mysterio'nun kendisine iplerden zıplayarak Frankensteiner deneyecekti ancak Mr. Hardcore kendini yere attı ve Rey Mysterio, Batista ile çarpıştı. Fırsatı yakalayan Mr. Hardcore, Rey Mysterio'yu arkadan yakalayıp omuzladı ve bitirici hareketi Cliffhanger'ı uyguladı. Ardından hakem saymaya başladı 1... 2... 3...

Greg Hamilton: "İşte kazananlar... Drew McIntyre... Dolph Ziggler... WWE Şampiyonu... Mr. Hardcore... THE NWO!"

Maç bitmişti. NWO, takım olarak uzun bir aradan sonra çıktığı ilk maçını kazanmıştı. Hakem, Mr. Hardcore'a WWE kemerini teslim etti. Mr. Hardcore, kemeri havaya kaldırıp NWO tauntunu yaparken Jeff Hardy birdenbire Hulk Hogan'ın ringe fırlattığı sandalyeyi aldığı gibi kafasına indirdi. Hardcore kalkmak için uğraşırken Jeff bu sefer sırtına vurdu. Hardcore hemen ring dışına yuvarlandı. Jeff yere düşen WWE kemerini eline aldı ve havaya kaldırdı.

6993633bc459b91b8a1c98b396aa9206.png

Jeff Hardy: "Karanlık taraf mı görmek istiyorsun, Hardcore? Extreme Rules'ta o karanlık tarafı fazlasıyla göreceksin. Bu sadece başlangıçtı. Eğer WWE şampiyonluğunu NWO'dan kurtarmak için karanlığımı göstermem gerekiyorsa, hiç tereddüt etmeden gösteririm! Buna iyi bak, Extreme Rules'ta bu dejavuyu tekrar yaşayacaksın!"

Jeff sözlerini bitirdikten sonra kemeri ringin dışına fırlattı. Sırtını tutmakta olan Mr. Hardcore, öfkeyle bakıyordu rakibine. Batista ve Rey Mysterio da ringe geri dönünce NWO ringe girmekten vazgeçti. Mr. Hardcore yerdeki kemerini alırken Drew McIntyre, onun kalkmasına yardım etti. Jeff Hardy de gözlerini şampiyondan ayırmıyordu. Extreme Rules'a sadece 1 SmackDown kalacaktı ve ortamın gerginliği zirveye adeta uçuyordu.​

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Bunu da RockyJ BaB'ı gibi bir ara tamamını takip etmeyi düşünüyorum. O bir ara ne zaman gelir bilmiyorum ama bir ara gelene kadar güncel bölümleri takipteyiz. Modern nWo işi güzel, isimler de fena değil. Son SmackDown'da neler olacağını merak ediyoruz.

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO 17. BÖLÜM: SMACKDOWN #3 (SONRAKİ PPV: EXTREME RULES)

Vay be, ne SmackDown'dı ama? Extreme Rules şovuna çok az bir zaman kalmıştı ve Hulk Hogan, WWE şampiyonluğu için şampiyon Mr. Hardcore ile Jeff Hardy arasında bir hardcore maçı ayarlamıştı. Countout yoktu, diskalifiye yoktu, sadece silahlar ve birbirini parçalamak için fırsat kollayan iki extreme tecrübeli adam tek ringde olacaktı.

Önceki SmackDown şovunda Mr. Hardcore'un Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ile güçlerini birleştirmesi sonucu Hulk Hogan önderliğindeki NWO gücüne güç katmıştı. Ana etkinlikte yapılan 3'e 3 takım maçında rakipleri Jeff Hardy ve WWE Tag Team şampiyonları Rey Mysterio ve Batista ikilisiydi. Maç boyunca Mr. Hardcore ve NWO binbir türlü hileye başvurmuş, en sonunda Mr. Hardcore çakallığını konuşturarak Rey Mysterio'yu tuş edip maçı NWO'ya kazandırmıştı. Maç bitmiş, ama Jeff Hardy'nin işi bitmemişti. Jeff, Hulk Hogan'ın Batista'nın dikkatini dağıtmak için ringe attığı sandalyeyi eline geçirip Mr. Hardcore'a son kalan gücüyle saldırmış, temsilcimize kolay lokma olmadığını göstermişti. Extreme Rules öncesi son SmackDown'da yer yerinden oynamak için fırsat kolluyordu.

https://i.makeagif.com/media/9-29-2017/_zGtA8.gif

Bu güzel şarkıya eşlik edebilecek en güzel şey pyroların ahenkli dansıydı. SmackDown arenası yine tam kapasiteydi. Vince McMahon, yine biletlerden parayı kırmanın verdiği mutlulukla damadı ve WWE efsanesi Triple H ile birlikte arka alandaki monitörden şovu izlemeye hazırlanıyordu.

wade-barrett-smackdown-michael-cole.jpg

Michael Cole: "Hanımlar, beyler, Friday Night SmackDown'a hoş geldiniz! Extreme Rules için çok az bir zaman kaldı ve heyecan gerçekten dorukta! Bildiğiniz gibi Intercontinental Champion AJ Styles ve Sami Zayn, BackLash'in rövanşında karşı karşıya gelecekler! Ayrıca Dominik Mysterio ve Finn Balor da bir Chairs maçında kozlarını paylaşacak!"

Wade Barrett: "Hepsinin bu kadar olduğunu düşünüyorsanız bir daha düşünmenizi tavsiye ederim, çünkü Bobby Lashley ve Edge, Universal Championship için bir Last Man Standing maçında kapışacak! Ayrıca Chad Gable, United States kemerini ortaya koyuyor ve Bobby Roode ile Steel Cage maçında baş başa olacak!"

Michael Cole: "Tabi ki extreme olmayan bir Extreme Rules kesinlikle düşünemeyiz! WWE şampiyonu Mr. Hardcore ve Jeff Hardy, bir hardcore maçında karşılaşıyor! Countout yok, diskalifiye yok, her şey serbest!"

Wade Barrett: "Geçen hafta yapılan 6 kişilik tag team maçında Mr. Hardcore, NWO'ya galibiyeti getirdi ama Jeff'in sandalye saldırısından kurtulamadı. Bu sabah gördüğümde çok öfkeli görünüyordu."

Michael Cole: "Bakalım, Jeff bu gece ne yapacak? Çünkü bu gecenin ana etkinliğinde rakibi L.A. Knight..."

Wade Barrett: "YEAH!"

NWO, yenilenmiş kadrosuyla bu SmackDown'ın da açılışını yaptı. Ekran tekrar siyah-beyaz oldu. Önce Dolph Ziggler ve Drew McIntyre göründü, sonra Mr. Hardcore elinde WWE şampiyonluk kemeriyle geldi ve hiç memnun görünmüyordu. Hızlı adımlarla ringe yürüdü ve kemerini ringin içine atıp hemen içeri girdi.

Greg Hamilton: "Hanımlar beyler, karşınızda WWE şampiyonu Mr. Hardcore!"

Yuhalamalar eşliğinde kemerini havaya kaldırdıktan sonra Mr. Hardcore'a Dolph Ziggler ve Drew McIntyre, Too Sweet hareketiyle eşlik etti. 🤘
Mr. Hardcore, Greg Hamilton'a yaklaştı ve mikrofonu elinden alıp ona "Geri bas" anlamına gelen bir el işareti yaptı. Konuşmasına başlayacaktı ama yuhalamalar o kadar fazlaydı ki hemen yanıbaşındaki Dolph Ziggler ve Drew McIntyre bile şampiyonun ne dediğini anlamıyordu.

Mr. Hardcore: "Kapayın çenenizi! Bunu elimde tutuyorsam bana saygı göstereceksiniz! Jeff Hardy, kendini çok akıllı sanıyorsun, değil mi? Adı Mr. Hardcore olan birini yıkmak için bir sandalyeden fazlasına ihtiyacın var! Bundan daha acı verici şeyler yaşadım! Kafamda florasanlar parçalandı, camların, dikenli tellerin, raptiyelerin ve hatta yanan masaların üzerine serbest düşüş yapmaktan sırtım tanınmaz hale geldi, kafeslerin, merdivenlerin tepesinden atıldım, ama gördüğün gibi hâlâ ayaktayım, ha? Senin o sandalye darben benim için bir sinek ısırığından farksız. Aklınca bana acı çektireceksin, öyle mi? Şu boyaları yüzüne sürmeyi bırak da ayıl. Extreme Rules'ta sen ve ben baş başa olacağız..."

2feb8d2b8a6d17f4874c650a57cbb10a.gif

Arena "HARDY" tezahüratlarıyla dolup taştı. Jeff, elinde bir sandalyeyle giriş kapısında göründü ve yavaş adımlarla ringe yürümeye başladı. Birkaç hayranla el sıkıştıktan sonra Jeff, Greg Hamilton'ın kendisine uzattığı mikrofonu aldı ve ringe girdi. Karşısında NWO vardı ama Jeff'in hiç geri adım atmaya niyeti yoktu. Konuşmasına başlamak için tezahüratların dinmesini bekledi.

dbCQ3h.gif

Jeff Hardy: "Kendine Mr. Hardcore diyorsun ama ne kadar öyle olduğunu geçen hafta gördük. Bir sandalye darbesine bile dayanamıyorsun. Görüldüğü gibi laf var, icraat yok, Hardcore. Nereye kadar Drew ve Dolph'un arkasına saklanmayı planlıyorsun? Ben söyleyeyim, Extreme Rules'a kadar. Orada sen ve ben olacağız. Kafana şu indi, buraya atıldın, şunu bil ki ben de Charismatic Enigma'yım! WWE'de ilk TLC maçına çıkanlardan biriyim. Merdivenlerden düştüm, sandalye darbeleri yedim, masalardan geçirildim. O yüzden, her şeyi yap ama idolünü sakın hafife alma!"

Drew, Jeff'e saldırmak için hamle yaptı ancak Mr. Hardcore, elini uzatarak onu durdurdu. "Sorun yok, şimdilik." dedikten sonra Jeff'e döndü.

Mr. Hardcore: "İdol, ha? Kendini özel mi sanıyorsun? O eskidendi, Jeff. Senin gibi olmak istediği günler eskidendi. Ama artık 15 yaşında değilim. Kendimi geliştirdim ve şu anda karşında seni WrestleMania 39'da yenmiş WWE şampiyonu olarak duruyorum! Şunu da unutma, ben buraya gelmek için ne yüzüme boyalar sürdüm ne de kendime komik lakaplar taktım! Buralara gerçek adımla geldim, Mr. Hardcore! Ve sen böyle bir adamla kaybedeceğin bir savaşa girmek üzeresin, bir hardcore maçına! Extreme Rules'ta, NWO adına sana acı neymiş, kanamak neymiş, aşağılanmak neymiş göstereceğim!"

Jeff, sandalyeyi bir kenara fırlattı ve Mr. Hardcore'a bir adım daha yaklaştı.

Jeff Hardy: "Sırf adın Mr. Hardcore diye ringin hardcore yanını gören tek kişinin sen olduğunu mu sanıyorsun? Bugün bu adı taşıyorsan bunu bile sağlayanlardan biri de benim! Hardcore'un yeni kralı sen misin? Senden ve NWO'dan WWE şampiyonluğunu kurtardığımda neden senin idolün olduğumu anlayacaksın! Tabi neden asla benim gibi olamayacağını da! Buna rağmen hâlâ savaşmak mı istiyorsun? Bana acı mı yaşatmak istiyorsun? Beni kanatmak mı istiyorsun? Elinden geleni ardına koyma, çünkü ben koymayacağım!"

Jeff ve Hardcore yüz yüze geldiler. Birbirlerine bir şeyler daha söyleseler de mikrofona konuşmadıkları için kimse bir şey anlamadı. Kavga çıkmasını ringe giren güvenlik görevlileri önledi.

...

Reklam arası bittikten sonra sıra main event maçına gelmişti. Jeff Hardy, ringdeki yerini almış, rakibinin ringe gelmesini bekliyordu. Tribünlerde kendisine yoğun bir destek vardı.

la-knight-entrance-present-kwopstpj086bgo6e.gif

L.A. Knight da giriş kapısında görününce tezahüratlar başladı. Hızlı adımlarla ringe gelen Knight, köşeye çıkıp seyircilerle "L... A... KNIGHT... YEAH!" tezahüratını yaptıktan sonra yeleğini çıkardı. Maç için her şey hazırdı.

JEFF HARDY VS LA KNIGHT

Zil çaldı ve maç başladı. Jeff Hardy, iplerden de yardım alarak rakibine havadan saldırmaya çalışırken L.A. Knight daha çok tekniğini kullanıyordu. Maçın ilk dakikalarında, Jeff, tekmelerini kullandı ve L.A. Knight'ı bir Drop Kick ile köşeye göndermeyi başardı. Ardından bir Whisper In The Wind denedi ancak L.A. Knight bacağına vurarak dengesini bozdu ve bir Neckbreaker yaptı.
...
Sonraki dakikalarda Jeff, üstünlüğü ele geçirdi ama L.A. Knight ringin dışına kaçarak zaman kazanmaya çalıştı. Ancak, Jeff en üst iplere zıpladı ve mükemmel bir Plancha ile üzerine uçtu. L.A. Knight, barikatlara tutunarak kalkmaya çalışırken Jeff, çelik basamaklardan birini söktü ve tam önüne koydu. Biraz gerildikten sonra koşup basamaktan sıçradı ancak L.A. Knight kenara çekilince Jeff bacağını bariyere çarptı. L.A. Knight, ardından kafasını ring direğine çarptırıp ringe soktu ve tuş denedi ancak Jeff 2'de kurtulmayı başardı.
...
Sonraki dakikalarda, üstünlüğü ele geçiren Jeff olmuştu. L.A. Knight'a birkaç yumruk ve tekme sonrası bir Lariat ile yere indirdi. Ardından köşeye çıktı ve bir Diving Leg Drop yaptıktan sonra tuş denedi ancak L.A. Knight 2'de kurtuldu. İkisi de cephanesindeki tüm hareketlerini kullanmaya çalışıyordu. Jeff, Knight'ı kaldırıp bir Twist of Fate denedi, ancak L.A. Knight onu iterek hareketten kurtuldu. İplerden dönen Jeff'e bir BFT denedi ancak Jeff de onu iterek kurtulmayı başardı. İşin sonunda Double Lariat ile ikisi de yerde kaldı. Hakem ikisi için saysa da 6'da kalkmayı başardılar ve maç devam etti.
...
Maçın sonları yaklaşmıştı. Jeff Hardy ve L.A. Knight yorgunluk belirtileri göstermeye başlamıştı. İki güreşçi karşılıklı yumruklaşmaya başladı. İkisi de yumruk attıkça tezahürat alıyor, ancak Jeff yumruk attığında daha çok tezahürat geliyordu. Yumruklaşmadan üstün çıkan L.A. Knight oldu, yumrukları arka arkaya saydırdıktan sonra Jeff'i iplere gönderdi ve bir Spinebuster yaptı. Ardından köşeye çıktı ve "L.A. KNIGHT... YEAH!" tezahüratını tekrar yaptırdıktan sonra bir Elbow Drop yaptı. Ardından tuş denedi ama Jeff 2'de kurtuldu. Ardından L.A. Knight, Jeff'i kaldırmaya çalıştı ama Jeff bir Jawbreaker yaptı. L.A. Knight, darbenin etkisiyle köşeye kadar gitti. Jeff ona doğru koştu ancak L.A. Knight çekildi. Aynı yemi 2 defa yutmayan Jeff, hızlıca köşeye çıktı ve mükemmel bir Whisper In The Wind yaptı. İşi bitirmek üzereyken Drew McIntyre aprona çıktı. Hakem onu engellemeye çalışırken Dolph Ziggler, ringin diğer yanından Jeff'i arkadan yakalamaya çalıştı ama Jeff "ULAN... SEN DE... S... GİT..." dercesine bir yumruk patlatarak Dolph'u aşağı düşürdü. Ardından iplerden destek aldı ve Drew'u da bir dirsek darbesiyle aşağıya düşürmeyi başardı. L.A Knight fırsatı değerlendirip Jeff'e saldırmayı denedi ancak Jeff, onu bir tekmeyle karşılayıp Twist of Fate yaptı. Ardından atletini çıkarıp tribünlere fırlattı ve köşeye çıkıp Swanton Bomb hareketini yaptı. 1... 2... 3...

Jeff Hardy, NWO'nun müdahele girişimlerine rağmen Extreme Rules öncesi son SmackDown'da galibiyeti elde etmişti. Köşeye çıkıp galibiyetini kutladıktan sonra Jeff kameraya yaklaştı ve "Hazır ol, Hardcore, senin için geliyorum!" diye haykırdı. Fakat, ringde yalnız değildi. Mr. Hardcore, elinde WWE kemeriyle tam arkasında bekliyordu. Jeff arkasını döner dönmez Hardcore ona doğru koştu ve kemeri tam kafasına indirdi. Tüm tezahürat akını yok olmuş, yerini yoğun bir yuhalamaya bırakmıştı. Mr. Hardcore, saçındaki tokayı çıkardı ve uzun siyah saçları öne doğru düştü. Kemerini yere attıktan sonra yerde yatmakta olan Jeff'e baktı. Aniden üzerine çıktı ve onu acımasızca yumruklamaya başladı. Attığı her yumruk bir çekiç darbesi gibiydi. Hakemler olaya müdahele etmek istedi ama Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ringe girmelerine engel oldu. Ardından Hulk Hogan girişte göründü ve hakemlerin kavgayı ayırmaya kalkarlarsa işten kovulacaklarını söyledi. Bu söylem yuhalamaların daha da artmasına neden oldu.

Wade Barrett: "Burası karışacak gibi."
Michael Cole: "Yeter ama ya, ne yapmaya çalışıyorsunuz? Adamı öldürmeye mi?"

Mr. Hardcore ayağa kalktıktan sonra Dolph Ziggler'a eliyle bir işaret yaptı. Ziggler, ringin örtüsünü kaldırdı ve bir sandalye çıkarıp ringe fırlattı. Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ringe girdi ve Jeff'i kollarından tutmaya başladı. Mr. Hardcore etrafına bakındı. Hogan "Evet" anlamında başını salladıktan sonra Hardcore, Jeff'e döndü.

Mr. Hardcore: "O sandalye... Öyle vurulmaz, böyle vurulur lan!"

Mr. Hardcore, sandalyeyi tüm gücüyle Jeff'in kafasına indirdikten sonra Jeff tekrar yere yığıldı. Kafasına ufak bir kanama başladı. Sandalyeyi Jeff'in üzerine fırlattıktan sonra yerdeki kemerini aldı. Bir elini Drew, bir elini Dolph kaldırırken SmackDown "RockHouse" ile sona erdi. Şimdi her şey Extreme Rules şovunda belli olacaktı.​

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO 18. BÖLÜM: EXTREME RULES

WrestleMania 39 yapılalı 2 ay olmuş, Mr. Hardcore ile Jeff Hardy arasındaki sular hâlâ durulmuyordu. İki güreşçi son SmackDown şovunda birbirlerine aba altından sopa göstermekten geri durmazken gecenin sonunda Jeff Hardy, NWO ekibinin müdahele girişimlerine rağmen LA Knight'ı yenmeyi başarmış, ancak WWE şampiyonu Mr. Hardcore'u hesaba katmamıştı. Sandalyeyle rakibine acımasızca saldıran Hardcore, Extreme Rules'ta yapacakları Hardcore maçının ne kadar vahşi geçebileceğinin adeta fragmanını izletmişti bizlere.

AND NOW... WWE PRESENTS... EXTREME RULES!

Pyro gösterisinin bitmesiyle her şey hazırdı. WWE Universe şiddetin dozunun tavan yaptığı Extreme Rules şovundaki ilk maçın bir an önce başlaması için sabırsızlanıyordu. Jeff Hardy, Edge, Sami Zayn gibi güreşçilerin aldığı desteğin haddi hesabı yoktu. Sadece WWE şampiyonluğu değil, hiçbir maçta diskalifiye, sayım, kural vb. yoktu. Tüm maçların farklı bir türü vardı. AJ Styles, Sami Zayn'i yenerek Intercontinental şampiyonluğunu korurken, Bobby Lashley, Edge ile yaptığı Last Man Standing maçından galip ayrılarak Universal şampiyonluğunu korumuştu. Chad Gable ve Bobby Roode ise United States şampiyonluğu için seyirciye harika bir Steel Cage maçı izletmiş, Chad Gable galip ayrılan taraf olmuştu. Artık zaman gelmişti. Ana maçta NWO'nun yeni temsilcisi ve aynı zamanda WWE şampiyonu olan Mr. Hardcore, idolü olarak gördüğü Jeff Hardy ile kozlarını paylaşacaktı.

WWE Universe gözlerini kapıya dikmişken birden ekran bozuk bir televizyon gibi karıncalanmaya ve cızırdamaya başladı.

Titantron ekranında NWO logosu belirdi ve Rockhouse çalmaya başladı. Ekran siyah-beyaz olmuştu. Önce Drew McIntyre ve Dolph Ziggler göründü. "Too Sweet" hareketlerini yaparken yuhalamalar yükselmeye başladı. Mr. Hardcore, belinde WWE kemeriyle görününce bu yuhalamalar adeta arşa çıktı. O da "Too Sweet" hareketini yaptıktan sonra kemerini belinden çıkardı ve kemeriyle bir gitar çalıyormuş gibi yürümeye başladı. Zamanında Hulk Hogan bunu WCW'da güreştiği dönemde yapıyordu. Ringe gelmeden önce Dolph Ziggler ve Drew McIntyre'a dönüp "Ben hallederim." dedi. Drew McIntyre, Hardcore'un omzuna hafifçe vururken Dolph Ziggler da Mr. Hardcore'a sarılarak ona şans diledi ve iki güreşçi arka alanın yolunu tuttu. Mr. Hardcore kemerini omzuna atıp ringe geldi. Köşeye çıkıp kemerini havaya kaldırınca iyice yuhalamalar arttı. Güneş gözlüğünü çıkarıp bir kenara koydu. Üzerinde siyah, kolsuz bir NWO tişörtü varken altına da eskitilmiş, siyah renkte bir kot pantolon giymişti. Ellerinde de NWO logolu siyah eldivenler vardı. "Hadi, Jeff! Gel ve göster marifetini!" diye bağırarak adeta Jeff'e meydan okuyordu.

Işıklar mor bir temaya büründü. No More Words şarkısı yükselirken taraftar adeta sevinçten çıldırıyordu.

2feb8d2b8a6d17f4874c650a57cbb10a.gif

Jeff Hardy, klasik dansını yaptıktan sonra pyrolar arka arkaya patladı. Jeff Hardy'nin Mr. Hardcore'u yenmekteki kararlılığı yüzünden okunuyordu. Bu sadece şampiyonluk kemeri değildi, bir onur meselesiydi. Jeff Hardy sadece WWE şampiyonluğunu geri almakla kalmayıp, NWO'nun yükselişini başlamadan bitirmek istiyordu. Birkaç hayranla tokalaştıktan sonra ringe girdi. Köşeye çıkıp hayranlarını tekrar selamladıktan sonra Mr. Hardcore ile göz göze geldiler. Hakem onları ayırıp köşelere geçmelerini istedi. Mr. Hardcore kemerini Jeff'e göstererek ona gözdağı verdi. O sırada beyaz, şık bir takım elbise giymiş olan Greg Hamilton, elinde bir mikrofonla ringe girdi.

l-intro-1686941212.jpg

Greg Hamilton: "Sıradaki karşılaşma bir Hardcore Maçı. Bu maçta diskalifiye yok, hakem sayımı yok, hiçbir kural yok! Ve bu maç... WWE ŞAMPİYONLUĞU İÇİN! İlk olarak, meydan okuyan, Cameron, North Carolina'dan, THE CHARISMATIC ENIGMA... JEEEEEEEEFFFFFFFFF HARDYYYYYYYY!"

Jeff Hardy, adı geçince köşeye çıkıp klasik taunt hareketini yaptı ve taraftarları iyice coşturdu. Tezahüratlar dindikten sonra Greg Hamilton anonsuna devam etti.

Greg Hamilton: "Ve rakibi... NWO temsilcisi, İstanbul, Türkiye'den, WWE ŞAMPİYONU... MR. HAAAAAAARDCOOOOORE!"

Mr. Hardcore bir eliyle "Too Sweet" hareketini yaparken diğer eliyle WWE kemerini kaldırdı. Taraftarlar arasında ona tezahürat yapan kimse yoktu, hatta en büyük hayranı Tommy bile ona karşı tepkisizdi. Kahramanının böyle bir kötü adam haline gelmesini hâlâ kabullenememişti. Sanki yıllar önce doğum günü partisine onunla tanışmaya gelen neşeli ve eğlenceli adam o değilmiş gibiydi.

wwe-championship.gif

Mr. Hardcore, WWE kemerine bir öpücük kondurduktan sonra hakeme teslim etti. Hakem, kemeri havaya kaldırdıktan sonra görevliye teslim etti. Mr. Hardcore ve Jeff Hardy birbirlerini öldürmeye hazır iki düşman edasıyla birbirlerine gözlerini dikmişti.

MR. HARDCORE (C) VS JEFF HARDY - HARDCORE MATCH FOR WWE CHAMPIONSHIP

Zil çaldı ve maç başladı. Hakem hemen kenara çekilmek zorunda kaldı çünkü Mr. Hardcore ve Jeff Hardy birbirlerine doğru koşup yumruklaşmaya başladı. Mr. Hardcore yumruk atınca yuhalama, Jeff Hardy yumruk attığında ise tezahürat yükseliyordu. İlk dakika karşılıklı yumruklaşmayla geçti. Mr. Hardcore, bir yumruk daha atmayı denedi ama Jeff Hardy bileğini yakaladı ve üst üste yumruklar atarak üstünlüğü ele geçirdi. Mr. Hardcore bir yumruk daha salladı ama Jeff Hardy eğilerek kurtuldu ve bir Drop Kick yaptı. Mr. Hardcore, tekmenin etkisiyle iplere kadar geriledi. Düşmemek için iplere tutunuyordu. Jeff Hardy, iplerden destek aldı ve onu bir Clothesline ile ringin dışına gönderdi ama hareketin hızının etkisiyle kendisi de ringin dışına düştü. 3 yıl önceki Royal Rumble maçında CM Punk ile bu yolla birbirlerini elemişlerdi. Jeff Hardy küçük bir dejavu yaşamıştı.

İlk ayağa kalkan isim Jeff Hardy oldu. Mr. Hardcore tek dizi üstünde gücünü toplamaya çalışırken Jeff Hardy tam kafasına bir Drop Kick daha yaparak onu tekrar yere düşürdü. Hardcore, acı içinde kafasını tutarken Jeff, ona bir bakış attı ve ringin altından bir sandalye çıkardı. Hardcore'a kendi ilacından tattırmakta kararlıydı. Hardcore ayağa kalkınca Jeff ona sandalyeyi savurdu ancak Hardcore, sandalyeyi yakalamayı başardı. Hemen sandalyeyi kapan Hardcore, sandalyeyi önce Jeff'in karnına ardından sırtına indirdi. Çelik basamağa baktı ve Jeff'i kolundan tuttuğu gibi oraya fırlattı. Soğuk metalin sesi Jeff'in vücudunda yankılanmıştı. Jeff, aldığı darbelere rağmen sırtını ring direğine yaslamış ve hiçbir şey olmamış gibi ayakta duruyordu. Eliyle Mr. Hardcore'a "Gel" işareti yaptı. Bu duruma sinirlenen Hardcore, sandalyeyi yere attı ve Jeff'e doğru koştu. Jeff de aynı şekilde karşılık verince tekrar karşılıklı yumruklaşmaya başladılar. Yumruklar birbirlerinin vücuduna öyle sert iniyordu ki sanki TNA'de Jeff, Hardcore'un yanında hiç olmamış, Elimination Chamber şovunda Hardcore ve Jeff güçlerini birleştirip Dudley Boyz'u beraber hiç yenmemiş, SmackDown'da Hulk Hogan'a karşı hiç beraber mücadele etmemiş gibiydi.

Jeff, Hardcore'u saçından yakaladı ve kafasını önce apron'a, sonra ring direğine çarptırdı. Tribün desteğini de alan Jeff, Hardcore'un daha önce yere attığı sandalyeyi eline aldı ve kalkmaya çalışan şampiyonun sırtına defalarca kez indirdi. Ardından Hardcore'u ringe sokup tuş denedi ama Hardcore 2'de kurtulmayı başardı. Hardcore, Jeff'in kendisini kaldırma girişimini parmağını gözüne sokarak savuşturduktan sonra köşeye doğru koştu ve en üsttekine sıçrayıp Jeff'in üzerine atlayarak harika bir Tornado DDT yaptı. Hardcore vakit kaybetmeden tuş pozisyonunu aldı ama Jeff hakem saymaya bile kalkamadan kurtulmayı başardı.

d5b1cef844daa6d7baa3fe6c1566a37e40275b06.gif

Hardcore, yuvarlanarak ringden indi ve ringin altından bir kendo sopası çıkardı. Kendisini yuhalayan bir seyirciye yaklaştı. Elinde bir kola kutusu vardı. Hemen kutuyu elinden aldı ve kolayı kafasına dikti. Seyircinin kendisine ettiği küfürleri gülerek dinlerken Jeff de ringden indi. Jeff, elini Hardcore'un omzuna koyar koymaz Hardcore arkasını döndü ve ağzındaki kolayı Jeff'in yüzüne püskürttü. Ardından elindeki kendo sopasını Jeff'in karnına indirip bir Russian Leg Sweep yaptı. Yerdeki kola kutusunu eline alan Hardcore, tıpkı ECW efsanesi Sandman gibi kutuyu kafasına defalaca vurdu ve kendo sopasını havaya kaldırdı. Seyirciler şampiyonu fena yuhalıyordu. Bu arada Jeff, başka bir kendo sopası aldı ve Hardcore'un sırtına indirdi. Hardcore yere düşmemek için bariyere tutundu ama Jeff, halısının tozunu silkeleyen bir teyze edasıyla vurdukça vuruyordu kendo sopasıyla. Son darbeden sonra kendo sopası ikiye ayrıldı. Jeff, sandalyeyi tekrar eline aldı ve Hardcore'un sırtına vurdu. Hardcore, bariyere tutunurken Jeff, sandalyeyi açtı ve birkaç adım geriye gitti. Ardından koşup sandalyenin üzerine sıçradı ve ondan hız kazanarak Hardcore'a bir Poetry In Motion yaptı.

_GUibW.gif

Jeff, tuş denemek için Hardcore'u ringe soktu. Hakem saymaya başladı 1... 2... Hardcore omzunu kaldırarak tekrar tuştan kurtulmayı başardı. Hardcore yerde yatıyordu. Jeff, ringden inip Poetry In Motion yapmak için kullandığı sandalyeyi aldı ve köşeye çıktı. Tezahüratların verdiği enerjiyi bedeninin her zerresinde hissediyordu adeta. Sandalyeyi bacağının altına koyarak bir Diving Leg Drop denedi ama Hardcore kenara çekilince boşluğa düştü. Jeff bacağının ağrısından yerde yatarken Hardcore iplere tutunarak ayağa kalkıp yanına yaklaştı. Önce sol bacağını kaldırdı ve kendi bacaklarını doladı. Ardından öbür bacağını yakaladı ve bir Figure 4 Leg Lock bağladı. "HARDY! HARDY!" tezahüratı yaparak da onunla dalga geçiyordu. Acılar içinde bağıran Jeff, kilitten kurtulmanın bir yolunu arıyordu. İplere tutunmaya çalıştı ancak maçta diskalifiye olmadığı için bunun bir yararı olmayacağını hatırladı. Hardcore hareketi daha da sıkmak için Charlotte Flair gibi elleri üzerinde doğrulmaya çalıştı ancak Jeff, sandalyeye uzanmayı başardı ve Hardcore'un dizine onunla vurdu. Üstelik sandalye, Hardcore'un daha önce sakatlık yaşadığı dizine isabet ettiği için Hardcore'un canı daha çok acımıştı. Bacağını tutarak ceza sahasında yere düşmüş bir futbolcu gibi kıvranmaya başladı. Hemen kendini ringin dışına attı ve dizinin durumunu kontrol etti. Ön sıralardaki bir seyirci "YOU SUCK!" deyince Hardcore ona "S*KTİR LAN İ*NE!" diyerek karşılık verdi, ancak bunu Türkçe söylediği için seyirci dediğini anlamamıştı ve bu cümlesi Amerikan ekranlarında sansürsüz olarak yayınlanmıştı.

Jeff ayağa kalktı ve Hardcore'un da kalkmış olduğunu gördü. Suicide Dive için iplerden destek alıp ona doğru koştu ancak ringin dışında olan Mr. Hardcore, kafasına çöp kutusuyla vurunca Jeff yere yığıldı. Hardcore hemen köşeye çıktı ve Diving Elbow Drop ile üzerine atladı. Tuş denemesinde hakem 2'ye kadar saydı ama Jeff kurtulmayı başardı. Hardcore, sakince Jeff'e baktı ve aniden göğsünün üzerine oturup yüzüne yumruklarını indirmeye başladı. Bir yandan yumrukluyor, bir yandan da "YERDE KAL!" diye bağırıyordu. Bir kafa attıktan sonra tekrar yumruklamaya devam etti ama Jeff aniden son yumruğu savuşturdu ve bu sefer üstünlük ona geçti. Birkaç yumruk daha attıktan sonra Hardcore'u bacaklarından yakalayarak ayağa kalktı ve bir Double Leg Drop yaptı, Hardcore oturur vaziyete geçince de Jeff bir Drop Kick yaptı. Artık Swanton Bomb zamanıydı. Jeff köşeye çıktı ve seyircilere daha fazla tezahürat yapmaları için gaza getirdi. Ardından kendini Swanton Bomb ile Mr. Hardcore'un üzerine bıraktı ama Mr. Hardcore dizlerini karnına çekti ve Jeff sırtını Hardcore'un dizlerine çarpıp kendini ringin dışına attı. Hardcore ringden indikten sonra ringin altından bir zincir çıkardı. Jeff sırtını tutarak kalkmaya çalışırken Hardcore ona arkadan yaklaştı ve zinciri boynuna doladı. Jeff, kurtulmaya çalışıyordu ama Hardcore zinciri daha çok geriyordu. Yüzündeki pis gülümseme ne kadar keyif aldığını gösteriyordu, "GEBER!" diyerek kahkahalar atmaya başladı. Jeff, sol kolunu Hardcore'un boynuna doladı ve yavaş yavaş ayağa kalktıktan sonra bir Stunner yaparak kendini zincirden kurtarmayı başardı. Jeff öksürerek nefesini yeniden toparlamaya çalışıyordu. Ayağa kalktıktan sonra Hardcore da kalkmaya çalışıyordu ama Jeff ona doğru koşup yumruğundan sıyrılarak bir Neckbreaker yaptı.

Jeff ringin altına tekrar bir bakış attı ve yaklaşıp bir merdiven çıkardı. Merdiveni ringin içine soktuktan sonra seyircilere baktı. "WE WANT TABLES!" diye bağırıyorlardı. "MASA MI İSTİYORSUNUZ? İSTEDİĞİNİZİ ALACAKSINIZ!" diye haykırdı Jeff, ama arkasını döner dönmez Hardcore, WWE kemerini tam suratına indirdi. Yuhalamalar eşliğinde kemerini kaldırdı ama bu uzun sürmedi, çünkü Jeff dizleri üzerinde ona bakıyordu ve yüzünde bir kanama başlamıştı. "HEPSİ BU KADAR MI?" diye haykırınca Hardcore kemeri tekrar kafasına indirdi. Jeff'in kafasını aprona çarptırdıktan sonra ringe soktu. Kendisi de ringe girdikten sonra merdivene baktı ve hemen onu kurdu. Jeff yerde yatarken Hardcore, merdivenin tepesine çıkmaya başladı. Amacı oradan Jeff'in üzerine atlamaktı, ama Jeff kendine geldi ve o da merdivenin diğer tarafına tırmanmaya başladı. İki güreşçi merdivenin tepesinde tekrar yumruklaşmaya başladı. Bu sefer yumruklaşmadan üstün çıkan Hardcore oldu. Jeff'in kafasını merdivene çarptırdıktan sonra onu kaldırdı ve ikisi de Superplex sonucu ring zeminine düştü.

tumblr_n7ykkjOgAb1sszpveo1_400_medium.gif

Seyirciler "HOLY SH*T!" diye bağırmaya başladı. İki güreşçi de yorgunluktan elini kıpırdatamıyordu. Hakem ikisinin de iyi olup olmadığını kontrol ederken Hardcore, kalan enerjisiyle elini Jeff'in göğsüne koydu. Hakem tuşu saymaya başladı ama Jeff tam 3 olacakken kolunu kaldırmayı başardı. Hardcore ayağa kalktıktan sonra merdiveni kapatıp ringin dışına attı ve Jeff'i kaldırmak için yanına yaklaştı. Saçından tutup ayağa kaldırmaya çalışırken Jeff, karnına birkaç yumruk attı. Geri çekilen Hardcore tekrar yumruk savurdu ama Jeff eğilerek kurtuldu ve bir Whisper In The Wind geldi. Jeff seyircilerin tezahüratları eşliğinde ringden indi ve bir masa çıkardı. Hemen masayı ringe sokup kurduktan sonra Hardcore'u oraya yatırdı ve atletini çıkarıp seyirciye fırlattı. Eliyle gözüne girmek üzere olan kanı sildikten sonra köşeye çıktı ve Swanton Bomb ile atladı.

hardybomb-anim.gif

Bu sefer başarılıydı. Masa ikiye bölündü. Jeff, galibiyete çok yakındı. Masa parçalarından birini kenara attı ve tuş denedi. 1... 2... 3... Olacaktı ama olmadı, çünkü birisi hakemi ringin dışına çekti. Bunlar Drew McIntyre ve Dolph Ziggler'dı. Ziggler ringe girer girmez Jeff ona yumruklarıyla saldırmaya başladı. Drew McIntyre ringe başka yönden girip Jeff'e arkadan saldırmayı denedi ama Jeff ona bir tekme atıp Twist of Fate denedi ancak McIntyre, onu iterek hareketten kurtuldu ve Ziggler, Super Kick'i Jeff'in alnının çatına oturttu. Ardından McIntyre, Claymore Kick ile Jeff'i indirmeyi başardı. Ziggler, köşede oturur vaziyette olan Hardcore'u elinden tutarak kaldırdı ve Hardcore, Drew'a "BANA BİR ŞEY VER!" dercesine bir göz işareti yaptı. Drew ringden indi ve bir beyzbol sopası çıkardı. Onu Hardcore'a uzattıktan sonra kendi de ringe girdi. Jeff, kalkmaya çalışırken Hardcore beyzbol sopasına baktı ve Jeff tekrar yere düşene kadar onunla önce bacağına, sonra sırtına vurdu. Jeff iplere tutunarak ayakta kalmaya çalışıyordu ama Hardcore beyzbol sopasını tekrar sırtına indirince daha fazla dayanamayıp yere yığıldı. Hardcore, üzerindeki NWO tişörtünü Hulk Hogan gibi yırttıktan sonra köşeye çıktı ve Swanton Bomb ile üzerine atladı. Drew, hakemi kaldırıp ringe soktu ve Mr. Hardcore, kol kaslarını göstererek tuşa gitti. 1... 2...

İNANILMAZDI! Jeff Hardy tuştan 2.9'da kurtulmayı başardı. Hardcore gözlerine inanamıştı. Sinir katsayısı tavanı delip geçen Hardcore, Jeff'i saçından tutarak ona Türkçe küfürler edip ringin dışına fırlattı. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre'a spiker masasını işaret ettikten sonra ringden indi ve spiker masasının üzerini temizlemeye başladı. Drew ve Dolph ise yorgunluktan ayakta duramayan Jeff'i kollarından tutup kaldırmaya çalıştı. Hardcore, Jeff'e yaklaştı ve "BEN BURANIN YENİ KRALIYIM! BUNA ALIŞSAN İYİ OLUR!" diye bağırdı. Jeff, ağzında biriken kanı Hardcore'un bir anda suratına tükürdükten sonra Ziggler'a bir Elbow Smash yaparak onu kendinden uzaklaştırdı. Ardından Drew McIntyre'a bir tekme atıp Twist of Fate yaptı. Dolph Ziggler bir Super Kick denedi ama Jeff eğilerek kurtuldu ve bir Twist of Fate de ona hediye etti. Hardcore ona saldırmaya kalktı ama Jeff ona da bir tekme atıp Alley-Opp Facebuster ile aprona fırlattı. Ringin içindeki beyzbol sopasını eline alan Jeff Hardy, ayakta durmaya çalışan Hardcore'a defalarca vurmaya başladı. Beyzbol sopası darbelerinin etkisiyle Hardcore spiker masasına yattı. Jeff, spiker masasını işaret edince tribünler yeniden coştu ve Jeff köşeye çıktı. Oradan Swanton Bomb ile atlayacakken yuhalamalar başlayınca arkasını döndü.

B5im.gif

Bu Hulk Hogan'dı! NWO lideri ve SmackDown GM olan efsane, olaya el koymak için ringe hızlı adımlarla yürüyordu. "Bİ' SEN EKSİKTİN" dercesine köşeden inen Jeff Hardy, ringde onu beklemeye başladı. Ringe giren Hogan, tişörtünü yırttı ve Jeff'e bakmaya başladı. İkili dövüşe hazırdı, Jeff tam Hogan'a saldıracakken Hogan bir anda ringden indi. Parmağıyla Jeff'e bir işaret yaptı ve Hardcore arkadan Jeff'in önce sırtına, ardından kafasına beyzbol sopasıyla vurdu. Sersemleyen Jeff'i omzuna alan Hardcore, bitirici hareketi Cliffhanger yaptı.

Tuşa gitti ama hakem saymakta tereddüt ediyordu. Hogan ona "SAY, YOKSA KOVULURSUN!" deyince hakem hızlı bir şekilde 1... 2... 3... diye saydı.

Greg Hamilton: "KAZANAN... VE HÂLÂ WWE ŞAMPİYONU OLAN... MR. HARDCORE!"

Hakem, Mr. Hardcore'a kemerini teslim ettikten sonra Hardcore, yerde yatmakta olan Jeff'in başında kemeriyle poz verdi. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre da ringe girip ona sarılarak tebrik etti. Hulk Hogan da yavaşça ringe girip Mr. Hardcore'u alkışlamaya başladı. Hulk Hogan da Mr. Hardcore'a sarıldıktan sonra aniden iplerden sekti ve yerde yatmakta olan Jeff Hardy'ye bir Atomic Leg Drop yaptı. Dolph, Drew ve Hardcore, Jeff'i tekmelemeye başladı. Paspas gibi çiğniyorlardı Jeff'i. Tam ringden ayrılmaya hazırlanırlarken Hogan, elini göğsüne koyarak Hardcore'u durdurdu. "BAŞLADIĞIN İŞİ BİTİR, BROTHER!" dedikten sonra Mr. Hardcore, başını sallayarak onayladı. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre eline sandalye alıp Jeff'e vurmaya devam ettiler. Hardcore, ringin altından birkaç sandalye çıkardı ve spiker masasının üzerine dizip Dolph ve Drew'a Jeff'i getirmelerini söyledi.

Tribünler bu sefer adeta aşağı inmişti. Rey Mysterio, rampadan aşağı koşmaya başladı. Spiker masasının önündeki Mr. Hardcore'un arkasını dönmesiyle Batista'dan gelen Spear ile yere yığılması bir oldu. Rey Mysterio, ringe girdi ve Dolph Ziggler'ı yumruklamaya başladı. Drew McIntyre, Rey Mysterio'ya saldıracakken Batista imdadına yetişti. Hulk Hogan da müdahele etmek istedi ama birini hesaba katmamıştı... Jeff Hardy. Ringde tam bir kaos hakimdi. Jeff, Hogan'ı saf dışı bırakırken Rey Mysterio & Batista ile Drew McIntyre & Dolph Ziggler arasındaki kavga tribünlere taşmıştı. Ringde tek başına kalan Jeff Hardy, alkışları kabul etti ancak kendine gelen Mr. Hardcore arkadan ona bir Low Blow Kick patlattı.

XhEcB.gif

Tekrar yuhalamalar başladı. Hardcore, ring dışındaki Hogan'a baktı. Hogan belindeki NWO kemerini çözdü ve Hardcore'a teslim etti. Hardcore, kemeri eline alıp yerdeki Jeff'in sırtına indirmeye başladı. Jeff'in sırtında küçük kanamalar başlamıştı. Hardcore, öfkeyle spiker masasına baktı ve Jeff'i tekmeleyerek ringin dışına yuvarladı. Kendisi de ringden indikten sonra Hogan yanına geldi. Hogan'dan da işareti alan Hardcore, Jeff'i kaldırdı ve Powerbomb ile sandalyelerle kaplı olan spiker masasına attı. Jeff acı içinde bağırırken spiker masası da paramparça olmuştu. Hardcore, seyircilere baktı ve yoğun yuhalama devam ederken kemerini eline aldı. Sağlam kalan spiker masasına çıkan Hardcore, kemerini havaya kaldırdı ve Rockhouse eşliğinde Hulk Hogan onu alkışladı. Tribünlerde ise Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ona Too Sweet hareketini yapıyordu.

Jeff Hardy'nin ise durumu pek parlak görünmüyordu. Rey Mysterio ve Batista da onu kurtaramamıştı. Peki ama şimdi ne olacaktı? SmackDown'ın Yeni Dünya Düzeni nelere sebep olacaktı? Ya da neleri yok edecekti?​

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO - 19. BÖLÜM: SMACKDOWN #1 (SONRAKİ PPV: MONEY IN THE BANK)

Şiddet dolu bir Extreme Rules şovu daha geride kalmıştı. Gecenin ana etkinliğinde WWE şampiyonu Mr. Hardcore, WrestleMania 39'da mağlup ettiği ve BackLash'te de yendiği Jeff Hardy'ye karşı bir kez daha kemerini savunmuştu. Masaların kırıldığı, merdivenlerin tepesinden düşüldüğü, sandalyelerin, zincirlerin, kendo ve beyzbol sopalarının havada uçuştu bu maçı Mr. Hardcore, NWO ekibinden arkadaşları Dolph Ziggler, Drew McIntyre ve Hulk Hogan'ın yardımıyla kazanmış, ama henüz işi bitmemişti. Maçtan sonra NWO, Jeff Hardy'ye saldırmaya devam ederken WWE Tag Team şampiyonları Rey Mysterio ve Batista yardıma gelmiş, ancak Dolph Ziggler ve Drew McIntyre tarafından bu kurtarma girişimi savuşturulmuştu. Mr. Hardcore, Jeff Hardy'yi kemerle dövdükten sonra Hulk Hogan'ın talimatıyla yarım bıraktığı işi bitirmiş, Jeff Hardy'yi sandalyelerle kapladığı spiker masasına Powerbomb ile atmıştı. İşin en kötü tarafı, Jeff Hardy bu hareketten sonra çok iyi görünmüyordu.

JHAR_05122020jg_0020_Profile--7b1854f84d9bf46fc484c87f50d77980.png

Şov bittikten birkaç gün sonra, WWE resmi sitesinden bir haber duyurulmuştu: Jeff Hardy, sırtından bir sakatlık geçirmiş ve uzun bir süre ringlerden uzak kalacaktı. Ne zaman geri döneceği ise koca bir soru işaretiydi.

WWE Universe, Jeff Hardy'nin sakatlık haberini hiç de hoş karşılamamıştı. Neredeyse bütün arena tek sloganı atıyordu: "HARDCORE SUCKS!"

NWO'nun giriş müziğine seyircilerin yuhalamaları karışıyordu. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre göründüğünde ekran yeniden siyah-beyaz oldu. İki yetenekli güreşçi, NWO'nun meşhur "Too Sweet" hareketini yaparken Mr. Hardcore, bir savaş ganimeti edasıyla WWE kemerini omzunda tutuyordu. Her zamanki güneş gözlüklerini takmış, ama bu sefer camlarında NWO yazıyordu. Arkalarında da SmackDown GM Hulk Hogan onlara eşlik ediyordu. NWO üyeleri sırayla ringe girdi. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre köşeye çıkarken, Mr. Hardcore ringin ortasında kemerini kaldırdı. Hulk Hogan ise parmaklarıyla Mr. Hardcore'u işaret ediyordu. Hulk Hogan eline bir mikrofon aldıktan sonra konuşmasına başladı.

maxresdefault.jpg

Hulk Hogan: "Bayanlar ve baylar, karşınızda... tüm zamanların en iyi WWE şampiyonu... güreşin Yeni Dünya Düzeni'nin yeni temsilcisi... MR. HARDCORE!"

Mr. Hardcore, şampiyonluk kemerini öperken seyirci onu yuhalamaya devam etti. Hulk Hogan, elini Hardcore'un omzuna koydu.

Hulk Hogan: "Hardcore, brother, Extreme Rules'ta yine yapacağını yaptın. Bir kere daha herkese neden şampiyon olduğunu, neden bu piyasanın en hardcore adamı olduğunu gösterdin. Düşüncelerin neler?"

Hulk Hogan, mikrofonu Hardcore'a uzattı. Hardcore gözlüğünü çıkardıktan sonra konuşmasına başladı.

Mr. Hardcore: "Geçen hafta, Jeff'i bana sorun çıkarmaması konusunda uyarmıştım. Peki, beni dinledi mi? Hayır. Şimdi, bir hastane yatağında bunun bedelini ödüyor."

Yuhalamalar gitgide artıyordu. Seyircilerden biri ringe pet şişe fırlattı ama Hardcore'a isabet etmedi.

Mr. Hardcore: "Jeff, umarım bunu izliyorsundur, eski dostum, çünkü mesaj açık ve net: Kimse NWO'nun hakimiyetinden kaçamaz. Şu andan itibaren WWE'de hiç kimse güvende değil! Sen bu mesajı anlamayarak parçalanmış, eski bir kabuk olmaktan öteye gidemedin. Oysa, bir zamanlar sen, Charismatic Enigma, bir idoldün, benim idolümdün. Herkesin idolüydün. Ama ben artık 15 yaşında değilim ve bu kendine "Hayran" diyen aptallar seni bir daha asla göremeyecek! Kimse seni bir idol olarak hatırlamayacak! Bunu başaran kişi de benim, Mr. Hardcore! İstediğiniz kadar yuhalayabilirsiniz, ama gerçek bu! SmackDown artık NWO'nun krallığıdır! Bu krallıkta bir idol var ve o da benim! Bunu kafanıza soksanız iyi olur ve buna itirazı olan, yoluma çıkmaya cesaret eden olursa Jeff ile aynı sonu yaşar, ona göre!"

Hulk Hogan, Mr. Hardcore'un yanına geldi ve elini omzuna attı.

Hulk Hogan: "Let me tell you something, brother. Bu çocuğun her zaman doğal yetenek olduğunu sizlere söylemiştim! WWE'ye ilk geldiğinde kimse Mr. Hardcore'un burada WWE şampiyonu olarak duracağını düşünmedi. Onu indie ringlerinde düşüp kalkmış hayalperest bir çocuk olarak gördüler. Bu süreçte ona kim destek oldu? Ben! Şimdi ise öz oğlum gibi beni gururlandırmaya devam ediyor. En iyisi ve şimdi bir idol! Bu yüzden, yeni bir idolün yeni bir şeye ihtiyacı var! Getirin!"

Mr. Hardcore, Hulk Hogan'ın ne demek istediğini anlamaya çalışırken iki güvenlik görevlisi bir kutuyu ringe getirdi.

20250906212249_1.jpg

Hulk Hogan kutuyu açtı ve içinden ortasında bir NWO logosu bulunan, siyah-beyaz bir şampiyonluk kemeri çıktı. Hulk Hogan, kemeri Mr. Hardcore'a teslim etti. Mr. Hardcore orijinal WWE kemerini bir kenara fırlattı ve yeni kemeri eline alıp havaya kaldırdı.

Hulk Hogan: "Bu... sadece sıradan bir şampiyonluk kemeri değil, brother. Bu gücün sembolü. Tüm dünyaya NWO'nun, WWE'nin mutlak hakimi olduğunun ve buradaki herkesten daha iyi olduğunu gösteren bir sembol! Sen, bu kemerle sadece NWO'yu temsil etmiyorsun, aynı zamanda buranın geleceğisin! Şu andan itibaren, SmackDown GM olarak seni yeni NWO Şampiyonu ilan ediyorum!"

Drew McIntyre, Mr. Hardcore'a sarılarak onu tebrik ederken Dolph Ziggler, yerdeki WWE kemerini aldı ve Hulk Hogan'a uzattı. Hulk Hogan, kemeri kaldırarak konuşmasına devam etti.

Hulk Hogan: "Buna gelince, artık bu çöp parçasına ihtiyacın yok! Çünkü bu kemer, seni yuhalayan bu aptalları temsil ediyor! WWE Universe, senin gibi bir şampiyon tarafından temsil edilmeyi hak etmiyor! Bu yüzden, bu artık tarih oldu! Sen, WWE'de yepyeni bir çağın yüzüsün: NWO Çağı!"

Hulk Hogan, WWE kemerini giriş rampasına fırlattıktan sonra yuhalamalar arttı. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre, Mr. Hardcore'un omuzlarına hafifçe vurarak onu tebrik ederken bir müzik çalmaya başladı.

"Booyaka" duyulunca tribünlerdeki boğuk hava büyük bir tezahürat tufanına dönüştü. Rey Mysterio ve Batista, bellerinde takım kemerleriyle giriş kapısında göründü. NWO'ya bakışları pek hoş değildi. Rey Mysterio, mikrofonu ağzına götürdü.

1757183180099.png

Rey Mysterio: "Mr. Hardcore, Jeff Hardy'yi saf dışı bırakmış olabilirsin, ama bize ifade ettiği anlamı kesinlikle söküp alamazsın! O sadece bir idol değil, WWE ve hayranlarının kalbinde bir efsane. Ben ve Batista, burada oturup senin ve arkadaşlarının ona, WWE'ye ve bu insanlara saygısızlık etmesine daha fazla seyirci kalmayacağız! Bizim evimizde olmaz! Sadece Jeff'e değil, onun aylarca gururla taşıdığı, WrestleMania'da sana kariyerinin en büyük başarısını getiren WWE şampiyonluğuna da saygısızlık ettin! Böyle yaparak, idol olabileceğini mi sanıyorsun? Eğer idol olmak istiyorsan, öncelikle bu insanların ve meslektaşlarının saygısını kazanmalısın. Saygı duymayı öğrendikten sonra tabi ki!"

is-batista-returning-to-the-wwe-3-scaled.jpg

Batista: "Jeff'e yaptığın extreme falan değildi, hayatımda gördüğüm en korkakça hareketti! Sen bir şampiyon değilsin, sadece yeni kemeriyle etrafa hava atan bir lise zorbasısın! Biz buraya NWO'nun korku krallığının sona ereceğini söylemeye geldik! Bu gece bitiyor, hem de başlamadan! Sizden korkmuyoruz! Bizimle kapışmaya cesaretin var mı? Hiç sanmıyorum. İki hafta önce, Jeff ve bize karşı takım maçında sen ve saz arkadaşlarının nasıl kazandığını herkes gördü. Sen maçı kazanmadın, o galibiyeti çaldın! Şimdi ise çakma WWE kemerinin ve çakma arkadaşlarının arkasına saklanıyorsun!"

Drew McIntyre bir adım öne çıktı ve konuşmaya başladı. Agresifliği İskoç aksanına karışmıştı.

DrewMcIntyreCover0.jpg

Drew McIntyre: "Söyleyecek çok şeyin var, Batista, ama sana şunu söyleyeyim, NWO asla kavgadan kaçmaz. Küçük arkadaşınız Jeff'in intikamını istiyorsanız, hemen şimdi ringe gelebilirsiniz. Unutmayın, biz Jeff Hardy değiliz ve size hiç merhamet göstermeyeceğimizden emin olabilirsiniz!"

VCgc5hAT_X2s7U6dH-jAGBrLbmklXXySWmEeCSTpLcQ.png

Dolph Ziggler: "Sana gelince, Rey Mysterio, size NWO ile uğraşmanın bedelinin küçük bir önizlemesi olarak size küçük bir ders vermek eğlenceli olacaktır."

Rey Mysterio ve Batista birbirlerine bakıp başlarını hafifçe salladıktan sonra mikrofonlarını bıraktılar ve ringe yürümeye başladılar. Ziggler, McIntyre ve Hardcore ceketlerini çıkardılar, kavga için herkes hazırken Hogan araya girdi.

Hulk Hogan: "Durun, durun. Rey, Batista, ikiniz de Hardcore ve NWO'ya Jeff konusunda kızgınsınız, farkındayım. O zaman bunu neden kanıtlamıyorsunuz? Mr. Hardcore ile elbette yüzleşebilirsiniz... Ama bu gece değil! Çünkü, NWO şampiyonu Mr. Hardcore'un an itibariyle Money In The Bank'te kemerini savunabileceği bir rakibi yok. Mr. Hardcore, tüm zamanların en iyi WWE... Özür dilerim, NWO Şampiyonu olduğuna göre, rakibinin de onunla yüzleşmeye layık birisi olması lazım, değil mi? Bu yüzden bu gecenin ana karşılaşmasını açıklıyorum... Rey Mysterio... Batista'ya karşı! Kazanan, Money In The Bank'te Mr. Hardcore ile NWO kemeri için yüzleşir. İyi şanslar, çocuklar!"

Hulk Hogan gene yapacağını yapmıştı. Yaptığı hamleyle ayağına gelen takım şampiyonlarını birbirine düşürme fırsatını en iyi şekilde değerlendirmişti. Fakat, Mr. Hardcore'u bekleyen tek tehlike Rey Mysterio ve Batista değildi, çünkü Money In The Bank için ön eleme maçları başlamıştı. RAW'da Seth Rollins, SmackDown'da ise Bron Breakker ön eleme maçlarını kazanan ilk isimler olmuştu. Tabi aynı tehlike, Universal şampiyonu Bobby Lashley için de geçerliydi.

Reklam arasından sonra, Rey Mysterio ve Batista, arka alandaki bir soyunma odasında konuşurken görüldü.

Batista: "Bak, Rey, Jeff konusunda kızgın olduğunu biliyorum. Ben de en az senin kadar o Hardcore'un suratına yumruğu basmak istiyorum, ama sırası değil. Duygularımızın bizi ele geçirmesine izin veremeyiz. Mr. Hardcore ve NWO'yu yenmeye odaklanmalıyız, eminim Jeff de sakat olmasaydı bunu isterdi. Akıllı olmak zorundayız. Gördüğün gibi, Hulk Hogan bizimle akıl oyunları oynamaya çalışıyor. Bizi birbirimize düşürmek istiyor. Planını elinde patlatmak için birlik olmamız lazım."

Rey Mysterio: "Biliyorum, Batista, haklısın da. Jeff'in intikamını almayı çok istiyorum, o benim için bir kardeş gibi. Gözümüzü NWO'dan ayırırsak bu amacımızdan sapabiliriz. Sadece şunu unutma, beni yenmen halinde, daima yanında olacağım ve senin WWE Şampiyonu olman için tüm desteği sağlayacağım. İyi şanslar."

Batista: "Aynı şekilde, dostum. İyi şanslar."

Rey Mysterio ve Batista, el sıkıştıktan sonra kameralar yeniden arenaya döndü.

REY MYSTERIO VS BATISTA - NO. 1 CONTENDER FOR WWE CHAMPIONSHIP

Bu maçı kazanan, Money In The Bank şovunda Mr. Hardcore ile WWE şampiyonluğu için karşılaşma hakkı elde edecekti. Her ne kadar birbirlerine dostluk sözü vermiş olsalar da, durumun ağırlığının verdiği gerginlik Rey Mysterio ve Batista'nın yüzünden okunuyordu. Zil çalınca iki güreşçi ringin ortasında adeta daireler çizerek birbirlerinin açığını bulmaya çalışıyordu. El sıkışarak birbirlerine olan saygılarını gösterdikten sonra maça başladılar. Bu karşılıklı saygı, WWE Universe tarafından tezahüratla karşılandı.

Batista, gücünü kullanırken Rey Mysterio hızını kullanmaya çalışıyordu. En sonunda Rey'i köşeye sıkıştırmayı başaran Batista, arka arkaya Shoulder Thrust
yaparak Rey'i yıpratmaya çalıştı. Ardından diğer köşeye fırlatıp bir Corner Clothesline yaptı. Rey öne doğru düştü ancak Batista onu yakaladı. Rey'e bir bakış attıktan sonra tekrar köşeye fırlattı. Bu sefer bir Body Avalanche denedi ancak Rey köşeye çekilince Batista köşeye çarptı. Ringin ortasına gelen Rey, Batista'ya doğru koştu ve bir Drop Kick yaptı. Batista ringin ortasına yaklaştı. Rey'i yakalamak için bir hamle yaptı ancak Rey eğilerek kurtuldu ve köşeye doğru zıplayıp Batista'nın omuzlarına çıktı ve harika bir Poisonrana yaparak seyirciyi coşturdu. Ardından tekrar köşeye çıktı ve Frog Splash ile Batista'nın üzerine atladı ancak Batista dizlerini kendine çekince Rey karnına sert iniş yaptı.

Maçın ortalarına gelinmişti. Rey Mysterio, Batista'nın bacaklarına arka arkaya tekme atarak onun dengesini bozmaya çalışıyordu. Batista, tek dizi üstüne çöktükten sonra iplerden sekti ancak Batista ani bir Clothesline ile takım arkadaşına adeta ters takla attırdı. Sonraki dakikalarda Irish Whip dönüşünde bir Shoulder Tackle yaptı. Bu dakikalarda Batista kontrolü ele geçirmişti. Rey Mysterio'yu köşeye öyle sert fırlattı ki sırtını çarpan Rey Mysterio ringin ortasına kadar geldi ve Batista bir Spinebuster yaptı. Ardından tuş denedi 1... 2... Rey Mysterio son anda omzunu kaldırmayı başardı. Batista, başparmaklarını aşağıya doğru çevirdikten sonra Rey'in kalkmasını bekledi. Rey arkasını döner dönmez Batista karnına bir tekme attı ve Batista Bomb için kaldırdı ancak Rey Mysterio, kafasına üst üste yumruklar atmaya başladı. Batista dengesini kaybettikten sonra Rey Mysterio tuş denedi 1... 2... Batista kurtulmayı başardı. Rey Mysterio hemen ayağa kalktı ve Batista'ya mükemmel bir Hurricanrana yaparak onu ringin dışına gönderdi.

Reklam arasından sonra Batista tekrar üstünlüğü ele geçirmişti. Yerde olan Rey Mysterio'yu ringe soktuktan sonra kendi de ringe girdi. Bir yumruk salladı ancak Rey Mysterio eğilerek kurtuldu ve iplerden sekti. Batista bir Clothesline denedi ama Rey Mysterio yine kendini kurtardı ve iplerden zıplayarak bir Springboard Crossbody ile Batista'nın üzerine atladı. Ardından köşeye çıkıp Frog Splash için hazırlandı. Eddie Guerrero'nun tauntunu yaparken Batista ayağa kalktı ve ipleri sallayarak Rey Mysterio'nun dengesini kaybetmesine neden oldu. Rey, köşede oturur vaziyetteyken Batista, onu omzuna aldı ve ringin ortasına Powerslam ile çivileyip tuş denedi 1... 2... Rey Mysterio yine kurtuldu. Rey Mysterio büyük destek alıyordu. Sonraki dakikalarda Batista, Rey Mysterio'yu köşeye gönderdi. Üzerine koşarken Rey Mysterio bir Drop Kick ile onu kendinden uzaklaştırdı. Ardından köşeye sıçrayıp bir Enzu Giri ile Batista'yı devirmeyi başardı. Batista tek dizi üstündeyken Rey Mysterio iplerden sekti ve bir Bulldog yaptı. Ardından köşeye çıktı ve kalkmasını bekledi. Batista ayağa kalkınca Rey Mysterio Seated Senton ile onu yere düşürmeyi başardıktan sonra tuş denedi 1... 2... Batista kurtuldu.

Maçın sonları yaklaşmıştı. Batista ve Rey Mysterio yorgunluk belirtileri göstermeye başlamıştı. Karşılıklı yumruklaşmalardan üstün çıkan Rey Mysterio iplerden sekip bir Spinning Heel Kick denedi ama Batista kenara çekilince Rey Mysterio yere düştü. Kalkmasıyla Batista'nın kendisine Spear hareketini uygulaması bir oldu. "Artık bu işi bitirelim!" diye bağıran Batista, Rey Mysterio'yu kaldırdı ve bir tekme atıp Batista Bomb yaptı. Ardından tuş denedi 1... 2... Rey Mysterio kurtulmayı başardı. Batista, Rey Mysterio'yu kaldırıp tekrar Batista Bomb yapmayı planlıyordu. Havaya kaldırdıktan sonra Rey Mysterio birden hareketi Hurricanrana'ya çevirdi ve Batista iplerde kaldı. İplerden destek alarak koşan Rey Mysterio bir 619 yaptıktan sonra West Coast Pop yaparcasına en üst iplerden üzerine atladı ama hareketi tamamlamak yerine Hurricanrana ile tekrar iplere attı ve bir 619 daha yaptı. Ardından köşeye çıktı ve Frog Splash ile üzerine atladı. Tuş denemesi 1... 2... 3...

yHcX8m.gif

Maç bitmişti. Rey Mysterio, Money In The Bank şovunda Mr. Hardcore ile NWO/WWE Şampiyonluğu için karşılaşacaktı. Rey Mysterio, köşeye çıkıp galibiyetini kutladıktan sonra köşeden indi ve kalkmaya çalışan Batista ile karşı karşıya geldi. Batista, kaybetmiş olmanın verdiği üzüntüyle bakıyordu arkadaşına. Rey Mysterio, ona yaklaştı ve elini uzattı. Batista, etrafına bakındıktan sonra uzatılan eli sıktı ve ayağa kalktı. Rey Mysterio, hakemin verdiği takım kemerlerini aldı ve birini Batista'ya verdi. Batista kemeri eline aldıktan sonra Rey Mysterio'ya sarıldı ve ikisi de birbirlerinin elini kaldırarak karşılıklı saygı çerçevesini bütün dünyaya gösterdiler.

Mr. Hardcore, alaycı bir şekilde Rey Mysterio'yu alkışlayarak giriş kapısında göründü. Rey Mysterio, kavgaya hazır gibi görünüyordu. Batista da onun yanında yer alınca Hulk Hogan, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler da girişe geldi. Hulk Hogan elinde bir mikrofon tutuyordu.

17368941598093.jpg

Hulk Hogan: "Rey Mysterio, tebrikler, brother. Money In The Bank'te Mr. Hardcore ile NWO Şampiyonluğu için karşılaşmaya hak kazandın, ancak, Mr. Hardcore için değecek bir rakip olup olmadığını anlamam konusundaki sınavın henüz bitmedi! Haftaya, SmackDown'da, sen ve Batista... Drew McIntyre ve Dolph Ziggler'a karşı! İyi şanslar, ihtiyacınız olacak."

Hulk Hogan, SmackDown'da NWO'nun hakimiyetini daim kılmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır gibi görünüyordu ve burada en güçlü silahı Mr. Hardcore'du. Anlaşılan Rey Mysterio ve Batista'yı uzun ve sancılı bir süreç bekliyordu.​

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO - 20. BÖLÜM: SMACKDOWN #2 (SONRAKİ PPV: MONEY IN THE BANK)

WWE Universe, Jeff Hardy'nin geçirdiği sakatlık haberinin henüz şokunu atlatamamışken, SmackDown GM Hulk Hogan, WWE şampiyonu Mr. Hardcore için yeni bir kemer yaptırmış ve onu yeni NWO şampiyonu ilan etmişti. Artık WWE şampiyonluk kemeriyle bir işi kalmayan Mr. Hardcore için yeni bir rakip lazımdı. Bu konuda onun ve NWO'nun karşısına dikilen isimler WWE Tag Team şampiyonluğunu elinde bulunduran Rey Mysterio ve Batista ikilisi olmuştu. Bunun bir saçmalık ve WWE'ye yapılan büyük bir saygısızlık olduğunu dile getiren ikili, Hulk Hogan'ın da kararıyla gecenin ana karşılaşmasında karşı karşıya gelmişlerdi. Kazanan, Money In The Bank şovunda Mr. Hardcore ile kemer için kapışacaktı. Keyifli geçen bir maçın ardından kazanan isim Rey Mysterio olmuştu ve Batista, kaybetmesine rağmen arkadaşına olan saygısını ve desteğini esirgememişti. Ancak bu onların ilk sınavı değildi, çünkü Rey Mysterio ve Batista, bu SmackDown şovunda NWO temsilcileri Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ile karşılaşacaktı.

1758993093674.jpeg

YtjqEe.gif

Yeni bir SmackDown şovu daha bizleri bekliyordu. WWE Universe, ellerindeki pankartları arenada dolaşan kameralara gösterirken duyulan bir müzik coşkuyu iyice artırdı.

x1080

Rey Mysterio ve Batista girişte kemerlerini havaya kaldırdıktan sonra ağır adımlarla ringe geldi. Seyircilerle tokalaştıktan sonra Greg Hamilton gerekli anonsu yaptı.

intro-1686941212.jpg

Greg Hamilton: "Ladies and gentlemen, please welcome WWE Tag Team Champions, Rey Mysterio... and The Animal... Baaaaaatista!"

batista.jpg

Batista: "Geçen hafta, biz ve WWE Universe için kesinlikle kabul edilemez bir saygısızlık yapıldı. Her superstar'ın beline takmak için, WWE resmi sitesinde isminin gözükmesi için sabırsızlıkla beklediği, bunun için hayaller kurduğu WWE Championship sanki bir çöp parçasıymış gibi bir kenara atıldı. Hulk Hogan ve yancıları sahte bir şampiyonluk kemeriyle ahkam kesebileceğini sanıyor. Üstelik, aramızda No. 1 Contendership maçı ayarlayarak bizim aramızı bozabileceğini sanıyorlar. Rey beni yendi ve şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı, ama kimse şunu unutmasın, ben her zaman Rey'in yanındayım. Dostum, sadece ben değil, bütün WWE Universe olarak Mr. Hardcore'u yenip WWE Championship unvanını yeniden hak ettiği yere çıkaracağın konusunda sana güveniyoruz. Bu gece de bunun aynısını Dolph Ziggler ve Drew McIntyre'a yapacağız!"

a588b-17558232711079-1920.jpg

Rey Mysterio: "Bundan hiç şüphem yok, Batista. Teşekkür ederim. Sen her zaman benim dostum ve kardeşim oldun. NWO bu gece bunu acı bir şekilde bir kez daha görecek. Bu maç aslında çok şey anlatıyor, özellikle Hulk Hogan'ın ilk planının elinde patladığını. Bizim dostluğumuzu bozmak için 2 tane kas yığınından fazlasına ihtiyacın var, Hogan. Hele, WWE 2K23'te yapılmış kötü bir ana kemer taklidiyle asla! Bu geceki maç, sadece ben ve Batista'nın dostluğunu pekiştirmeyecek, aynı zamanda Mr. Hardcore'a da bir mesaj olacak. Umarım hazırsındır, Hardcore. Sinirli bir küçük adamın neler yapabileceğini hem bu gece SmackDown'da, hem de haftaya Money In The Bank'te göreceksin! Sözde NWO kemerinle iyi eğlen, çünkü onun için geliyorum. WWE'deki her bir kişi için seni yenip WWE Championship'i senden alacağım! Özellikle... Jeff Hardy için!"

Mr. Hardcore, giriş kapısında bütün ciddiyetiyle göründü. Bütün arena onu yuhalamaya başladı. NWO kemeri bütün ihtişamıyla omzunda parıldıyordu. Mr. Hardcore, bu tepkiye pis bir sırıtmayla karşılık verdi. Drew McIntyre, Dolph Ziggler ve Hulk Hogan da yanına gelince NWO logosu yerleştirilmiş güneş gözlüğünü çıkardı ve konuşmaya başladı.

Mr. Hardcore: "Ne dokunaklı bir konuşmaydı, Rey. Gözlerim yaşardı... Ama gülmekten! Hahahaha! Kariyeri bitmiş bir adam üzerinden kardeşlik edebiyatı yapmaktan bıkmadın mı hâlâ? Benimle Money In The Bank'te kemer maçına çıkabilmek için Batista'ya 2 kere üst üste 619 yapmayı göze aldın. Buna arkadaşlık mı diyorsun? Onu resmen bir merdiven misali basamak olarak kullandın, tıpkı Hogan ve benim bu imparatorluğu kurmak için Jeff'i kullandığımız gibi! Senin Jeff'i onurlandırmak istediğin falan yok. Batista'ya değer verdiğin falan yok. Sen sadece kemerimi istiyorsun ve buna o kadar odaklandın ki bu gece Tag Team kemerlerinizin gideceğinden bahsetmiyorsun bile!"

Batista ve Rey Mysterio şaşkınlıkla birbirlerine baktılar.

Batista: "Neden bahsediyorsun sen?"
Rey Mysterio: "Evet, ne demek istiyorsun?"

70.jpg

Hulk Hogan: "Onlara söylemediniz mi? Ah, evet, doğru. Kusura bakmayın, geçen hafta söylemeyi unuttum. Yaşlılık işte. Rey, Batista, bu gece Drew McIntyre ve Dolph Ziggler'a karşı yapacağınız tag team maçında... WWE Tag Team Championship kemerleriniz ortada olacak!"

WWE Universe, Hulk Hogan'ı yuhalamaya başladı. Rey Mysterio ve Batista ise neye uğradığını şaşırmıştı. Bu gece maçları olduğunu biliyorlardı ama şampiyonluk maçı olduğundan haberleri bile yoktu. Ama herkes şu andan itibaren şundan haberdardı, çok kötü bir tuzağa düşmüşlerdi. Bu arada Money In The Bank elemeleri devam ediyordu. Seth Rollins ve Bron Breakker'ın bulunduğu katılımcı kadrosuna Finn Balor ve Shelton Benjamin de eklenmişti. Gecenin ana karşılaşması ise gerçekten büyük bir maça ev sahipliği yapacaktı.

BATISTA & REY MYSTERIO VS DREW MCINTYRE & DOLPH ZIGGLER

Batista ve Rey Mysterio birbirlerine sarıldıktan sonra Rey Mysterio maça başlayan kişi oldu. NWO cephesinde ise Dolph Ziggler başlıyordu. Zil çalar çalmaz iki güreşçi de birbirinin açığını kollamaya başladı. Birkaç kilit denemesinden sonra Dolph Ziggler bir Clothesline denedi ama Rey Mysterio üst üste Arm Drag yaparak onu yere sermeyi başardı. İlerleyen dakikalarda Dolph Ziggler üstünlüğü ele geçirip birkaç yumruk atsa da Irish Whip dönüşünde Rey Mysterio orta iplerden zıpladı ve bir Springboard Crossbody yaparak Ziggler'ı tekrar yere serdi. Ziggler hemen tuşu 1'de attı ve kendini NWO köşesine atıp Drew McIntyre'a tag verdi. Drew, ağır hareketlerle ringe girip Rey'e pis pis sırıtarak bakmaya başladı. Müthiş bir destek almakta olan Rey Mysterio gardını aldı ama Batista ona seslendi ve elini uzattı. Rey, Drew'a tekrar baktıktan sonra Batista'ya tag verdi ve arena adeta coştu. İki kas yığını karşı karşıyaydı. Drew, Batista'yı itti. Sonra Batista aynı hareketi Drew'a yaptı. Drew iplerden sekip bir Shoulder Block vurdu ancak Batista etkilenmedi bile. Ardından Batista bir Shoulder Block denedi ama Drew da çok etkilenmedi. İki taraf birbirlerinin gücünü test ediyordu. Batista ve Drew aynı anda iplerden sekip Clothesline denedi ancak gene ikisi de devrilmedi. İkisinin de yere devrilmesi için birbirlerine aynı anda Crossbody yapmaları gerekirdi.

Reklam arasından sonra, Batista ve Drew McIntyre hâlâ ringdeydi. Drew'u iplere gönderen Batista, rakibini bir Spinebuster ile yere yapıştırdı. Kaslarını gösterdikten sonra Rey'e tag verdi. Drew ayağa kalkar kalkmaz Rey en üst iplere sıçradı ve bir Springboard Drop Kick yaparak seyirciyi coşturdu. İplere doğru koşunca Mr. Hardcore ayağından tuttu ve Rey Mysterio yere düştü. Tezahüratlar yuhalamalara dönüştü. Hakem, Mr. Hardcore'u uyardı, Mr. Hardcore ise "Ben bir şey yapmadım." dercesine ellerini havaya kaldırdı. İlerleyen dakikalarda Drew, yerdeki Rey'i tekmelemeye başladı. Ardından ayağa kaldırdı ve NWO köşesindeki direğe bütün gücüyle fırlattı. Dolph'a tag verdikten sonra Dolph, köşede Rey'i tekmelemeye devam etti. Biraz gerildikten sonra da bir Drop Kick yaptı. Ardından ipe de tutunarak ayağını Rey'in boğazına bastırmaya başladı ama hakem 4'e kadar sayınca bırakmak zorunda kaldı. Hakeme bir şeyler söyledikten sonra Rey'e yaklaştı ama Rey bacağına bir tekme atınca Dolph geri çekildi ve dizini tutarak sekmeye başladı. Hakem durumunu kontrol ederken Drew, Rey'in maskesini çıkarmaya çalıştı. Rey kendini kurtarmayı başardı ancak Dolph hakemi kenara itip bir Super Kick yapıştırdı ve Drew'a tag verdi. Drew ringe girdi ve bir Knee Drop yaptı. Rey başını tutarak ayağa kalkınca Drew bu sefer onu Overhead Belly To Belly ile köşeye fırlattı. Hemen tuşa gitti ama Rey 2'de kurtuldu.

Reklam arasından sonra, Drew McIntyre ve Rey Mysterio ringdeydi. Mr. Hardcore ringin dışında NWO kemerini göstererek "Haydi, Rey! Haydi, şampiyon!" diyerek onunla dalga geçiyordu. Drew da Rey'in kafasına üst üste tekmeler atıyordu. Rey ayağa kalkınca Drew karnına bir tekme daha atıp Future Shock DDT denedi ama Rey onu itti. Drew bir yumruk salladı ama Rey eğilerek kurtuldu ve zıplayarak Batista'ya tag verdi. Batista ringe girer girmez önce Drew'a bir Clothesline yaptı. Bir tane daha, bir tane daha ve bir tane daha. Dolph Ziggler, arkadaşına yardım etmek için ringe girdi ancak Batista ona da bir Big Boot yaptı. Hulk Hogan, aprona çıkıp hakemle tartışmaya başladı. Dolph Ziggler ayağa kalkınca Batista karnına bir tekme attı ve Batista Bomb için havaya kaldırdı. Bu sırada Drew McIntyre toparlandı ve Batista'nın Chop Block ile dengesini bozdu. Ardından bir Claymore yapıp tuşa gitti ancak Batista 2'de kurtuldu.

Maçın sonları yaklaşmıştı. Batista ve Drew McIntyre yorgunluk belirtileri gösteriyordu. Drew McIntyre bir Glasgow Kiss patlatmış, Batista darbenin etkisiyle iplerden sektikten sonra bir Spear ile Drew'u yere sermişti. İkisi de yerdeydi. Rey Mysterio ve Dolph Ziggler tag almak için elini uzatıp bağırıyordu. Batista ve Drew McIntyre, kollarını kullanarak kendi köşelerine doğru sürüklendi ve aynı anda Rey Mysterio ve Dolph Ziggler tag alarak oyuna girdi. Rey Mysterio, Dolph Ziggler'ın yumruğundan sıyrıldı ve bacaklarına üst üste tekmeler attı. Ardından iplerden sekti ve bir Hurricanrana yaptı. Dolph Ziggler iplerdeydi. Rey Mysterio, Batista'ya tekrar tag verdikten sonra bir kez daha iplerden güç alarak ona doğru koştu ve bir 619 yaptı. Batista da Ziggler'a bir Batista Bomb yaptı. Artık Frog Splash zamanıydı. Köşeye çıktı ancak Hulk Hogan köşeye çıkıp Rey Mysterio'yu bacağından yakaladı. Hakem, Hogan'ı uyarırken Batista, Hulk Hogan'a doğru koştu ve bir yumruk atarak onun aprondan düşmesine neden oldu. Bu sırada Mr. Hardcore da aprona çıktı ve elindeki demir çubuğu Rey Mysterio'nun bacağına indirdi. Rey acı içinde köşeden düştü. Batista, Mr. Hardcore'u yakalamak için hamle yaptı ancak Mr. Hardcore tam zamanında aprondan inerek elinden kurtuldu. Bu sırada Dolph Ziggler, Drew McIntyre'a tag verdi ama Batista'nın haberi yoktu. Batista arkasını döner dönmez karşısındaki Drew McIntyre'a bir yumruk salladı ama Drew kurtuldu. Dönüşte Batista'nın arkasındaki Ziggler, ona Zig Zag yaparken aynı anda McIntyre da Claymore patlattı. Drew hemen tuşa gitti. 1... 2... 3...

4bf4c4f9e9c0ab31-600x338.jpg

Greg Hamilton: "Here are your winners... and the new WWE Tag Team Champions... the team of Dolph Ziggler and Drew McIntyre... the NWO!"

Maç bitmişti. Arenada yoğun bir sessizlik vardı. Drew McIntyre ve Dolph Ziggler, yeni takım şampiyonlarıydı. Mr. Hardcore, elinde NWO kemeriyle ringe girdi ve yeni şampiyonlara sarılarak onları tebrik etti. Hulk Hogan, takım kemerlerini aldı ve ringe girip onları Drew McIntyre ve Dolph Ziggler'a teslim etti. McIntyre ve Ziggler tam kemerlerini kaldıracaklarken Hogan onları durdurdu ve ellerine 2 tane siyah sprey boya kutusu tutuşturdu.

Hulk Hogan: "Sadece siz değil, kemerleriniz de NWO'ya yakışır şekilde olmalı."

McIntyre ve Ziggler, Hogan'a gülümsedi. İkisi de kemerlerini yere koydu ve ellerindeki sprey boya kutularının kapağını çıkarıp kemerleri boyamaya başladı. WWE Tag Team Championship kemerlerinin üzerinde artık "NWO" yazıyordu. Mr. Hardcore, NWO temalı WWE Championship, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler, üzerlerinde siyah sprey boyayla "NWO" yazılı WWE Tag Team Championship kemerlerini ellerine aldıklarında Hulk Hogan ringin ortasına geldi.

Hulk Hogan: "Ladies and gentlemen... NWO Champion... Mr. Hardcore... and the new... NWO Tag Team Champions... Drew McIntyre... and Dolph Ziggler! Bununla yetineceğimizi düşünüyorsanız, bir daha düşünmenizi öneririm. Bu sadece Jeff Hardy, Rey Mysterio ve Batista için değil, bütün SmackDown, RAW ve NXT güreşçileri için geçerlidir. WWE'de yepyeni bir NWO çağına hazır olsanız iyi edersiniz. Asla bitmeyecek bir NWO çağına! Buna engel olmaya kalkanın başına neler geleceğinin Drew McIntyre ve Dolph Ziggler size fragmanını gösterdi, Money In The Bank'te Mr. Hardcore ise asıl filmi izletecek! Whatcha gonna do when NWO runs wild on you, brother?"

Mr. Hardcore, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler kemerlerini havaya kaldırırken Hulk Hogan klasik tauntlarını yaptı. Seyirciler onları yuhalayıp ringe çöp atarken bir SmackDown şovu daha son bulmuştu. NWO tehlikesi çığ gibi büyüyordu. Hulk Hogan, genel müdürlük otoritesini, Mr. Hardcore WWE kemerini elinde bulundururken Drew McIntyre ve Dolph Ziggler da WWE Tag Team kemerlerini ele geçirmişti. Peki bu yeni gücü kim durduracaktı? Ve nasıl?​

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO - 21. BÖLÜM: SMACKDOWN #3 (SONRAKİ PPV: MONEY IN THE BANK)

NWO, bir kabus gibi SmackDown'ın üzerine çökmeye tam gaz devam ediyordu. Daha önce WCW'ya yıllarca kan kusturmuş olan bu tehlikeli grup, şimdi eski bir WCW Dünya Şampiyonu olan Hulk Hogan önderliğinde Mr. Hardcore, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler'dan oluşan genç ve yeni kadrosuyla yeniden ringlerde boy gösteriyordu. Geçen SmackDown şovunda kemer koleksiyonlarına bir yenisi eklenmiş, Hulk Hogan ve Mr. Hardcore'un da yardımlarıyla Dolph Ziggler ve Drew McIntyre, Rey Mysterio ve Batista ikilisini yenilgiye uğratmış ve yeni WWE Tag Team şampiyonları olmuşlardı ya da Hulk Hogan'ın tabiriyle "NWO Tag Team Şampiyonları". Money In The Bank'te Rey Mysterio'ya karşı kemerini savunacak olan Mr. Hardcore, Rey Mysterio ile yüzleşmek için bu şovdan önce son kez SmackDown'a geliyordu.

WWE'de yeni bir SmackDown şovu için son hazırlıklar tamamlanmak üzereydi. Güreşçiler çoktan hazırdı, şov başlayana kadar kimisi telefonuyla oyalanıyor, kimisi de diğer güreşçiler ve çalışanlarla sohbet ediyordu. WWE'de yaklaşık olarak 4. yılını bitiren Mr. Hardcore, WWE Champion olarak zirvede olmanın keyfini doyasıya çıkaranlardan biri olmuştu. CZW'da çıktığı açık hava şovları hâlâ dün gibi aklındaydı. En son ROH'da güreştiği zamanlarda heel karaktere bürünmüştü ve uzun bir aradan sonra, özellikle tüm zamanların en iyi gruplarından birinin üyesi olarak tekrar heel olmak onun için gurur vericiydi.

Bu hafta Money In The Bank şovunun yapılacağı İngiltere'nin Londra kentindeydiler. Aynı zamanda iyi bir futbol hayranı olan Mr. Hardcore, kız arkadaşı ve nişanlısı AJ Lee ile sadece Londra'yı gezmekle kalmamış, Stamford Bridge, Emirates, White Hart Lane ve Wembley Stadyumlarını da görmüştü.

_zGtA8.gif

FegW05bVIAAzSK0.jpg

Michael Cole: "Bayanlar ve baylar, SmackDown'a hoş geldiniz! Hepinize Londra'dan iyi akşamlar. Money In The Bank'ten sadece 2 gün uzaktayız. Neler yok ki? Bu gece, Money In The Bank katılımcıları bir takım maçında karşı karşıya! Seth Rollins & Bron Breakker & Finn Balor vs Shelton Benjamin & Sheamus & Kevin Owens!"
Wade Barrett: "Vay be! Ne maç ama! Tabi bu kadarla da kalmıyoruz. Bildiğiniz gibi Pazar akşamı Mr. Hardcore, WWE... Pardon NWO kemerini Rey Mysterio'ya karşı savunuyor! Tabi yeni takım şampiyonlarımız da bu gece burada: Drew McIntyre & Dolph Ziggler!"

Kameralar arenada dolaşmaya başladı. Sami Zayn, AJ Styles, Rey Mysterio, Cody Rhodes gibi isimleri destekleyen pankartlar bir yana, Macho Man Randy Savage, Undertaker, Hulk Hogan, Stone Cold Steve Austin gibi efsanelerin kılığına girmiş seyirciler de tribünlerdeki yerini almıştı. Masmavi olan SmackDown ortamı birdenbire siyah-beyaz oldu. Bunun ne anlama geldiğini herkes biliyordu.

"Rockhouse" çalmaya başladı. Büyük bir yuhalama bütün arenayı bir enerji dalgası edasıyla kaplamıştı. Önce Dolph Ziggler, ardından Drew McIntyre giriş kapısında göründü. Yeni takım kemerlerini havaya kaldırarak taunt yaptılar. Önceki şovda Hulk Hogan'ın verdiği siyah sprey boyayla kemerlerine "NWO" yazmışlardı. NWO Champion Mr. Hardcore da elinde kemeriyle gitar çalar gibi yaparak kapıda görününce yuhalamalar daha da arttı. NWO lideri ve aynı zamanda SmackDown GM olan Hulk Hogan da onlara eşlik ediyordu. Dolph Ziggler kendisine yaklaşan kameraya doğru Too Sweet 🤘 işaretini yaparken Hulk Hogan işaret parmaklarıyla Mr. Hardcore'u gösteriyordu. Drew McIntyre köşeye çıktı ve klasik bir şekilde kollarını yavaşça havaya kaldırıp ayı gibi bağırdıktan sonra Mr. Hardcore da ringe girdi. Dolph Ziggler da köşedeyken Mr. Hardcore ringin ortasında kemerini havaya kaldırdı. Her biri savaş ganimeti gibi duruyordu omuzlarında. Yeşilçam filmlerindeki kötü adamları aratmayan pis sırıtmaları, tribünlerdeki öfkeyi her geçen saniye artırıyordu. WWE, ana kemerden sonra takım kemerlerini de düşmana kaptırmıştı. Dolph Ziggler, Mr. Hardcore'un omzundaki kemere hohlayıp eliyle iyice parlattıktan sonra Hulk Hogan bir mikrofon aldı.4

Hulk-Hogan-nWo-Microphone.png

Hulk Hogan: "Bayanlar ve baylar, tüm zamanların en iyi... NWO Champion... Mr. Hardcore!"

Mr. Hardcore, kemerini tekrar havaya kaldırdı ve yuhalama geldi. Hulk Hogan, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler'ı yanına çağırdı.

Hulk Hogan: "Ve tüm zamanların en iyi... NWO Tag Team Champions... Drew McIntyre & Dolph Ziggler!"

Drew McIntyre ve Dolph Ziggler da kemerlerini kaldırınca aynı tepkiyi aldı.

Hulk Hogan: "Lütfen, SmackDown ve RAW'un Yeni Dünya Düzeni'ni alkışlayalım! WCW'nun cruiserweight çöpü WWE'den bir kez daha temizlenmiş gibi görünüyor, brother. Geçen hafta, Rey Mysterio ve Batista, WWE'nin en büyük gücü olan NWO'ya meydan okumaya cüret etti. Ne oldu? Drew ve Dolph onları ezerek hak ettikleri dersi verdiler! Batista muhtemelen hâlâ yerle öpüşmekle meşguldür. Umarım o iki kaybeden dersini almıştır, ama Rey Mysterio hâlâ yangın musluğu görmüş bir köpek misali NWO'ya ait olan bir şeyin etrafında geziniyor... NWO Championship!"

Mr. Hardcore da bir mikrofon aldı ve ringin ortasına geldi. Yüzünde öfke dolu bir ifade vardı.

Mr. Hardcore: "Geçen haftaki maç, sadece sıradan bir kemer maçından ibaret değildi, aynı zamanda bir mesajdı. Rey Mysterio, kazanamayacağın bir savaşa giriyorsun. Geçen sefer, sen ve sevgili arkadaşın Batista denediniz ve başaramadınız. Kardeşlerim, Dolph ve Drew, Batista'yı geldiği yere geri gönderdi. Şimdi, Money In The Bank'te aynı şeyi ben sana yapacağım! NWO'yu kimse durduramaz! Jeff daha önce denedi ve... Başaramadı! Ne şaşırtıcı bir sonuç ama! Beni daha dikkatli izlemeliydin, Rey. İzleseydin, benimle uğraşmanın ne çeşit bir intihar olduğunu bilirdin!"

Rey Mysterio'nun müziği, tribünlerdeki kasvetli havayı alıp götürmüştü. Rey Mysterio ve Batista girişte görününce olumlu reaksiyonlar arşa çıktı. En öndeki seyirciler, bu iki efsaneyle tokalaşmak için birbirleriyle yarışıyordu. Rey Mysterio ve Batista, birkaç seyirciyle tokalaştıktan sonra iki mikrofon aldı ve ringe girdi. Rey Mysterio'nun gözleri, Mr. Hardcore'un omzundaki kemere adeta kilitlenmişti. Drew McIntyre ve Batista ise birbirlerine ters ters bakıp saldırmak için doğru anı bekliyordu.

image4020.jpg

Rey Mysterio: "Mesajlardan mı bahsetmek istiyorsun? Geçen hafta ben tek mesaj gördüm. O da şu: Yanındaki iki korkak, bizi yenmek için Hogan ve senin yardımına ihtiyaç duydu! Kemerlerinize sprey boya sıkarak ve salak grubunuzun logosunu WWE şampiyonluğunun üzerine koyarak sert olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Bu sadece sizin korkaklığınızı gösteriyor, WWE ile yüzleşmekten korkuyorsunuz çünkü biliyorsunuz ki ben ve Batista'nın yarısı kadar bile iyi şampiyonlar olamayacağınızı kendinize itiraf edemiyorsunuz!"

Dolph Ziggler, saldırmak için bir adım attı ancak Drew McIntyre onu durdurdu. Rey Mysterio, bakışlarını Dolph Ziggler'dan Mr. Hardcore'a kaydırdı. Tribünlerde "MYSTERIO" tezahüratları vardı. Mr. Hardcore, kollarını bağlamış, Rey'in dediklerini gülümseyerek dinliyordu.

Rey Mysterio: "Ama ben ve Batista, bizim olanı geri almadan önce, senin işgal etmekte olduğunu almam gerekiyor... WWE Championship!"

Mr. Hardcore: "Demek cesaretten bahsetmek istiyorsun, Küçük Dev Adam. Bundan bahsederken ne kadar anlamsız olduğunu bir bilsen, Batista geçen hafta yerde bilinçsizce yatarken sen yaralı bir hayvan gibi kıvranıyordun. Sen mi bana cesaretli olmayı öğreteceksin?"

Smackdown-1000-Batista-has-tense-reunion-with-Triple-H.jpg

Batista: "Bunun tek sebebi, senin Rey'in bacağına demir çubukla vurmandı! Sert olduğunu mu düşünüyorsun? Gerçek bir şampiyon olduğunu mu düşünüyorsun? Sen, Hogan ve yancılarının arkasına saklanan zavallı bir korkaktan başka bir şey değilsin! Bunu da geçen hafta kanıtladın. Drew ve Dolph'un beni ve Rey'i adil bir şekilde yenemeyeceğini anladığın an ucuz taktiklere başvurdun."

Drew McIntyre mikrofonla Batista'ya yaklaştı.

image

Drew McIntyre: "Hâlâ topallıyorsun, Dave. Claymore ve Zig Zag canını fazla mı yaktı? Biz sonuca bakarız, Animal. En son baktığımızda da zafer bizi çağırıyordu... N... W... O!"
Dolph Ziggler: "Belki bir dahaki sefere, Perfection ile uğraşmaman gerektiğini öğrenerek ringe çıkarsın."
Batista: "Perfection mı? Neyde? Hogan'ın ellerinde dans eden iki kukla olmakta mı? Drew, bu gece Animal ile uğraşmanın ne demek olduğunu göstereceğim sana!"
Drew McIntyre: "Ayakta zor duruyorsun, ihtiyar! Bizi sağlamken yenemediniz. Merak ediyorum da, bu gece beni yenecek olmanı sana düşündüren şey nedir?"
Batista: "Çünkü bu sefer, teke tek, adil bir şekilde... Çelik kafesin içinde! Ne dersin, Scottish Psychopath? Herkese benden korkmadığını ispatlaman için işte sana fırsat!"

Mr. Hardcore ve Dolph Ziggler endişeli bir şekilde Hulk Hogan'a baktı.

Drew McIntyre: "Kabul ediyorum!"

Arenayı tekrar büyük bir coşku kapladı. Daha önce WWE resmi sitesinden Batista vs Drew McIntyre maçı duyurulmuştu ancak maçın türünün Steel Cage olacağını kimse bilmiyordu. Keyifli geçen bir Seth Rollins & Bron Breakker & Finn Balor vs Shelton Benjamin & Sheamus & Kevin Owens maçında galip gelen taraf heel tayfa olmuştu. Ring dışındaki kaostan doğan dikkat dağınıklığını çok iyi değerlendiren genç güreşçi Bron Breakker, Shelton Benjamin'i bir Spear ile indirmiş ve takımına galibiyeti getirmişti. Canlı yayın şovlarından daha fazla ekran süresi alan reklam arasından sonra kameralar arka alana çevrildi. Ana maçta Batista ile karşılaşacak olan Drew McIntyre son hazırlıklarını yapıyordu. Arkasını döndüğünde takım arkadaşları Dolph Ziggler ve Mr. Hardcore ile karşılaştı.

Drew McIntyre: "Beyler, bu benim için bir onur meselesi. Batista'ya onu sadece NWO olarak değil, tek başıma da yenebileceğimi göstermeliyim. Siz de biliyorsunuz ki ben ondan daha iyiyim. Geçen hafta, yarım bıraktığımız işi bitireceğim."
Mr. Hardcore: "Senden tek şey istiyorum, Batista'ya yapacaklarını Rey Mysterio'nun da gördüğünden emin ol. Money In The Bank'te kendisini bekleyen NWO tehlikesinin ne olduğunu iyice anlasın."
Drew McIntyre: "Sen merak etme, o iş bende. Sen Pazar gecesi kazanmaya bak."
Dolph Ziggler: "Batista'nın o kafesten sağlam çıkmadığından emin olmayı unutma. Mr. Hogan, Tag Team kemerlerinin tehlikede olmasını istemediğini söylememi istedi."
Drew McIntyre: "Kafesten sağlam çıkmak mı? Onunla işim bittikten sonra yürüyebilirse Tanrı'ya şükretsin."

Main event zamanı gelmişti. İlk olarak Batista girişte göründü. Yanında Rey Mysterio da ona destek olmak için geliyordu. Bütün arena "BATISTA" tezahüratlarıyla inliyordu. Batista, gülümseyerek Rey Mysterio'ya baktıktan sonra elini yere koydu ve klasik girişini yaparak seyirciyi coşkudan adeta delirme noktasına getirdi.

batista-entrance.gif

Greg Hamilton: "Sıradaki maç, bir Steel Cage maçı! İlk olarak, Washington, DC'den, THE ANIMAL... BAAAAATISTA!"

NWO ekibi de girişteki yerini almıştı. Bu sefer ortada Drew McIntyre duruyordu. Yanında takım arkadaşı Dolph Ziggler, NWO Şampiyonu Mr. Hardcore ve SmackDown GM Hulk Hogan eşlik ediyordu.

Greg Hamilton: "Ve rakibi... NWO'yu temsilen, Ayr, İskoçya'dan... THE SCOTTISH PSYCHOPATH... DREW... MCINTYRE!"

Drew McIntyre, yuhalamaları aldırmadan kendinden emin bir şekilde ringe doğru yürüdü. Köşede tauntunu yaptıktan sonra maça hazır olduğunu belli edercesine İskoç motifleri işlemeli NWO yeleğini çıkarıp Batista'nın yüzüne fırlatınca küçük bir gerginlik oldu. Hakem araya girdikten sonra Rey Mysterio ve NWO, ringden indi. Kafes yavaş yavaş aşağı indirilirken tezahüratlar yeniden yükselmeye başladı.

BATISTA VS DREW MCINTYRE - STEEL CAGE MATCH

Zil çaldı ve maç başladı. Birbirinden kuvvetli iki güreşçi, kafesin içinde birbirlerine saldırmaya hazırlanan iki vahşi hayvan gibi açık kollamaya çalışıyordu. Önce Batista, sonra Drew McIntyre hamle yaptı ancak başarılı olamadılar. Geçen haftaki takım maçında olduğu gibi birbirlerine Shoulder Tackle yaptılar ama ikisi de yıkılmadı. Üstünlük çabaları sonuç verdikten sonra Batista, Drew'u köşeye sıkıştırdı ve yumruklamaya başladı. Ardından kafasını kafese çarptırdı. Drew diğer köşeye doğru gitti. Batista da peşinden geldi ama Drew parmağını gözüne sokarak zaman kazandı. Hakem, Batista'yı kontrol ederken Drew taunt yaparak seyircinin öfke ateşine benzin dökmeye devam etti.

...

İlerleyen dakikalarda Drew, üstünlüğü ele geçirmişti. Irish Whip dönüşünde Batista'yı yakaladı ve Overhead Belly-To-Belly Suplex ile kafes duvarına fırlattı. Rey Mysterio, ringin kenarından arkadaşına destek vermeye çalışıyordu ama Drew yaklaştı ve "Hey, kendi işine bak, ufaklık!" diye bağırıp Batista'nın kafasını tekmelemeye başladı. Ardından iplerden destek aldı ve bir diz darbesi indirdi. Batista en alt ipten yuvarlanarak ringe döndü ve ayağa kalkınca Drew üst üste chop darbeleri vurmaya başladı. Bir diz darbesinden sonra Neckbreaker yaptı ve tuşa gitti 1... 2... Batista kurtulmayı başardı. Drew öfke içinde bağırmaya başladı. Mr. Hardcore, eliyle "Sakin ol" anlamında bir işaret yaptıktan sonra Drew başını sallayarak onayladı ve Batista'nın kalkmasını bekledi. Batista iplere tutunarak kalkmaya çalışıyordu ama çok yorgundu. Drew, eliyle 3'ten geriye saydı ve Batista'ya doğru koşup bir Claymore denedi ama Batista son anda geri çekilince Drew ayağını kafes duvarına çarptı. Yere düşmüş futbolcu edasıyla ayağını tutarak yerde çırpınıyordu. Dolph Ziggler kafese yaklaştı ve arkadaşının durumunu kontrol etti.

...

Batista ayaktaydı. Yerdeki Drew'u kaldırıp köşeye yolladı ve bir Body Avalanche yaptıktan sonra üst üste karnına Shoulder Thrust darbeleri indirdi. Drew'un darbelerin etkisiyle adeta nefesi kesilmişti. Ringin ortasına gelen Batista, eliyle Drew'a gel işareti yaptı. Drew, Batista'ya doğru koşup bir yumruk salladı ama Batista eğildi ve iplerden sekip bir Clothesline ile rakibini yere düşürdü. Ardından bir tane daha, bir tane daha ve bir tane daha. Drew tekrar saldırmayı denedi ama Batista onu omuzladığı gibi Powerslam ile yere çiviledi. Batista tribünlerden büyük destek alıyordu. Bu sırada Dolph Ziggler, kafese tırmandı ve Batista'ya laf atmaya başladı. Rey Mysterio da o bölgeye gelince tartışma çıktı. Bu sırada Mr. Hardcore, ringin altından bir sandalye çıkardı ve kafese tırmanıp içeri fırlattı. Drew, sandalyeyi eline aldı ve hâlâ ring dışındaki Dolph Ziggler ve Hulk Hogan'la tartışmakta olan Batista'nın arkasını dönmesini bekledi. Sonrasında "Neyse boşver." deyip Batista'nın sırtına sandalyeyi indirdi. Rey şaşkınlıkla bakarken, Drew "Kafes maçında her şey serbest, bunu biliyor olmalıydın, aptal!" dedi ve sandalyeyle tekrar Batista'ya vurdu. Batista ayağa kalkınca Drew tekrar sandalyeyi salladı ama Batista eliyle sandalyeyi yakaladı. Drew'un elinden almak için uğraştı ama Drew da çok kuvvetliydi. İkisi de sandalyeyi havada tutarken Batista bir hamle yaptı ve sandalye kenara fırladı. Batista, Drew'un dikkat dağınıklığından yararlanıp bir tekme attı ve Batista Bomb için kaldırdı ama Drew birden bir Glasgow Kiss gömçürdü ve iki güreşçi de yere düştü.

...

Maçın sonları yaklaşıyordu. Reklam arasından dönüşte Drew McIntyre ayaktaydı. Köşeye yerleştirilmiş sandalyenin önündeki Batista'nın ayağa kalkmasını bekliyordu. Artık bu işi bitirmek istiyordu. Too Sweet işaretini yaptıktan sonra 3'ten geriye saydı ve tekrar Claymore denedi ancak Batista yine çekilince Drew'un ayağı bu sefer köşedeki sandalyeyle bütünleşti. Drew, İskoç aksanıyla küfürler ederek ayağa kalkarken Batista iplerden sekti ve Spear yaptı. Batista, başparmaklarını aşağı doğru indirirken tribünler ayağa kalktı. Batista, Drew'a bir tekme attıktan sonra kaldırdı ve Batista Bomb denedi. Bu sefer başarılıydı. 1... 2... 3...

Batista maçın galibiydi. Kafes yukarı kaldırılırken Drew ayağını tutarak ringin dışına yuvarlandı. Rey Mysterio ringe girdi ve Batista'ya sarılarak onu tebrik etti ama uzun sürmedi çünkü Dolph Ziggler'ın ringe girmesiyle Batista'ya Super Kick'i yapıştırması bir oldu. Rey Mysterio, Dolph Ziggler'a saldırmaya kalktı ama Mr. Hardcore ringe girip NWO kemerini sırtına geçirdi. Dolph Ziggler, Batista'yı tekmelerken Mr. Hardcore da aynı tarifeyi Rey Mysterio'ya uyguluyordu. Batista, Dolph Ziggler'a karşı üstünlüğü ele geçirmiş durumdaydı. Tam Batista Bomb yapacakken Mr. Hardcore, Hulk Hogan'ın ringe attığı küreği Mr. Hardcore eline aldı ve Batista'nın bacağına indirdi. Batista, Dolph Ziggler'ı bırakıp acı içinde yere düştü. Mr. Hardcore "Haydi Animal! Haydi efsane! Bana sert yönünü göster!" diyerek aynı yere bir kere daha kürekle vurdu. Bu arada Rey Mysterio, Batista'ya yardım etmek istedi ama Dolph Ziggler ona da bir Super Kick patlattı. Mr. Hardcore yavaşça başını ona çevirdi. Dolph Ziggler, Rey Mysterio'yu ringin ortasına çekti ve ensesine ayağıyla bastırdı. Mr. Hardcore, "Yol yakınken zekice davranmalıydın." dedikten sonra küreği havaya kaldırdı...

9ak5Ya.gif

Michael Cole: "Şaka yapıyor olmalısın."
Wade Barrett: "Haydi ama evlat, hiç sırası değil."

Bu müzik Rey Mysterio'nun oğlu Dominik Mysterio'ya aitti. Extreme Rules şovunda Finn Balor'ı bir Chairs maçında yenmişti. Elleri cebinde ringe doğru ilerledi. Tribünde karışık reaksiyonlar vardı. Mr. Hardcore, ringe giren Dominik Mysterio'ya gülümseyerek baktı. Dolph Ziggler sandalyeyi eline alıp Dominik'e yaklaştı. Mr. Hardcore, babacanca omzuna vurduktan sonra meydanı Dominik'e bırakmak istedi. Dominik, babası Rey ile uzun zamandır kanlı bıçaklıydı ve Rey Mysterio'nun "O basamağı kırılasıca merdivene tırmanan ayağımı silkeyim" diyerek andığı, profesyonel güreşin Erdal Kömürcüsü olan bu hayırsız evlat, babasını şimdi böyle aciz bir durumda yakalamıştı, işi bitirmenin tam zamanıydı. Dominik, Dolph'un kendisine uzattığı sandalyeyi aldı ve Rey'in yanına geldi. Hulk Hogan da Dominik Mysterio'yu alkışlıyordu. Judgment Day'de umduğunu bulamayan Dominik acaba NWO'nun yeni üyesi mi olacaktı?

Derken Dominik bir anda elindeki sandalyeyi tribüne dönük olan Mr. Hardcore'un sırtına geçirdi. Ardından sandalyeyi üzerine gelen Ziggler'ın karnına vurdu. Hem Mr. Hardcore'a hem de Dolph Ziggler'a defalarca kez sandalyeyi indiren Dominik, tek dizi üstünde durmakta olan Rey'e baktı. Rey ayağa kalktıktan sonra Dominik birden Rey'i kenara itti ve Ziggler'ı bir Drop Kick ile ringin dışına gönderdi. Ardından arkasını dönünce kendisine kürekle saldırmaya kalkan Mr. Hardcore'un saldırısından eğilerek kurtuldu ve Rey Mysterio dizine bir Drop Kick yaparak onun dengesini bozdu. Gözlerine inanamayan Hulk Hogan, ringe çıkmaya kalktı ama Batista aksayarak ringin ortasına gelince geri çekildi. Ardından Rey ve Dominik birbirlerine baktı, bakışları orta iplere takılmış vaziyette olan Mr. Hardcore'a dönünce "Şimdi" anlamında işareti çaktılar ve iplerden sekip Mr. Hardcore'a Double 619 yaptılar. Tam Frog Splash yapılacakken Hulk Hogan, Mr. Hardcore'u bacağından tutarak ringin dışına çekti. NWO ekibi geri çekilmek zorunda kaldı. Dominik tekrar sandalyeyi eline aldı ve NWO'ya meydan okurcasına bağırarak bir şeyler söyledi. Drew McIntyre, Dolph Ziggler'a tutunarak ayakta durabiliyordu.

Mr. Hardcore, elindeki NWO kemerini göstererek Rey Mysterio'ya tehdit ve küfürler ederken bir SmackDown şovu daha son bulmuştu. Artık söz Money In The Bank şovunda Mr. Hardcore ve Rey Mysterio'ya kalmıştı. Belki Mr. Hardcore'un arkasında NWO vardı ama Rey Mysterio da yalnız değildi.​

Son düzenleme:

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO - 22. BÖLÜM: MONEY IN THE BANK

Drew McIntyre ve Dolph Ziggler, Mr. Hardcore ve Hulk Hogan'ın yardımlarıyla NWO Tag Team kemerlerini kazanınca, Rey Mysterio ve Batista, Money In The Bank öncesi son SmackDown şovunda NWO ile yüzleşmek istemişti. Yaşanan haksızlığı dile getirdikten sonra Batista, Drew McIntyre'ı bir Steel Cage maçına davet etmiş, McIntyre gaza gelip kabul etmişti. Maç boyunca NWO'nun yardım girişimlerine rağmen McIntyre sadece maçı kaybetmekle kalmamış, sandalyeye Claymore yaptığı için ayağından sakatlık geçirmişti. Kafes kaldırıldıktan sonra Batista ve Rey Mysterio, NWO ekibine karşı kendini savunurken Mr. Hardcore, Dolph Ziggler'a Batista Bomb yapmaya kalkan Batista'nın bacağına kürekle vurmuş, Rey Mysterio'nun da çabaları yetersiz kalmıştı. Mr. Hardcore, tam Rey Mysterio'ya da aynı tarifeyi uygulamak üzereyken Dominik Mysterio ringe gelmişti. NWO ekibi, onu memnuniyetle karşılamış, hatta Rey'e vurması için sandalye bile vermişti. Dominik, sandalyeyi almıştı ancak Rey'e değil, Ziggler ve Hardcore'a saldırarak hem babasını hem de Batista'yı kurtarmıştı.

...

AND NOW... WWE PRESENTS... MONEY IN THE BANK...

6jfk.gif

Money In The Bank, WWE'nin Big Four (WrestleMania, Royal Rumble, Survivor Series ve SummerSlam)'dan sonraki en büyük şovuydu, çünkü bu şovda yapılan merdiven maçını kazanan isim 1 yıl boyunca WWE veya Universal şampiyonuna 1 defalık meydan okuma hakkı elde ediyordu. Bu da şu anki şampiyonlar Mr. Hardcore ve Bobby Lashley'i bekleyen bir diğer potansiyel tehlike demekti.

maxresdefault.jpg

Tepede asılı olan Money In The Bank çantası yakın çekimde gösterildikten sonra kameralar yorumcu ekibine döndü.

504932768_1273202641479723_7112982544110037036_n.jpg

Michael Cole: "İyi akşamlar, bayanlar ve baylar. Londra'dan canlı yayındayız. Money In The Bank'e hepiniz hoş geldiniz! Bu gece WWE için en kritik dönüm noktalarından birindeyiz. Yanımda Wade Barrett ve Pat McAfee var."
Pat McAfee: "Teşekkürler, Michael. Gerçekten burada olmak bir harika. Doğrusu bu kadar harika maçları yakından izleme şansını kaçırsaydım çok üzülürdüm."
Wade Barrett: "Ben de öyle. Özellikle merdiven maçını sabırsızlıkla bekliyorum."
Michael Cole: "Bayanlar ve baylar, bu gece neler yok ki? Rated R Superstar Edge'i safdışı bırakan Bobby Lashley, Universal şampiyonluğunu bu kez No. 1 Contender maçını kazanan Roman Reigns'e karşı savunmaya çalışacak. Hepsi bu kadar değil. Tam 6 adam, Mr. MITB olabilmek için merdivenlerin üzerinde tehlikeli bir savaşa girecek: Finn Balor, Bron Breakker, Seth Rollins, Shelton Benjamin, Kevin Owens ve Sheamus. Sakın bir yere ayrılmayın. Ayrıca, NWO şampiyonu Mr. Hardcore, kemerini korumak için Rey Mysterio ile kapışacak!"
Wade Barrett: "Oğluyla da buzları eriten Mysterio, bu maç için epey motive görünüyor. Mr. Hardcore'un işi zor."

Yapılan merdiven maçında kazanan isim, Sheamus olmuştu. Bu maçın en şaşırtıcı anı, Shelton Benjamin tam çantayı almak üzereyken aynı gece kemerini korumayı başaran Bobby Lashley'in tepesinde bulunduğu merdiveni devirmesi olmuştu.

Bütün maçlar tamamlanmış, geriye tek bir maç kalmıştı: NWO Championship maçı. Rey Mysterio, bu maçı kazanarak sadece dostu Jeff Hardy'nin intikamını almayı değil, aynı zamanda WWE'nin de onurunu kurtarmak istiyordu. Bunun uğruna takım arkadaşı Batista'yı yenmek zorunda kalmış, bu yolda takım şampiyonluğundan da olmuştu. Batista, bu gece bacağındaki hafif sakatlıktan dolayı arenada olmayacakları için Rey Mysterio, soyunma odasında tek başına hazırlanıyordu.

Rey Mysterio, siyah ve gümüş grisi işlemeli bir maske takmış, ringe çıkmak için giriş şarkısının çalmasını bekliyordu. Tanıdık bir ses, onun antrenmanını yarıda kesmişti. Dönüp baktığında bu kişinin oğlu Dominik olduğunu fark etmişti.

EgJGLa5XgAUhKo1.jpg:large

Dominik Mysterio: "Baba... Ben geldim."
Rey Mysterio: "Niye geldin lan it? Çay koy!"

...

(Şaka şaka, gülün diye. Bunu yapmasam çatlardım. Neyse devam. 😃)

Dominik Mysterio: "Merhaba, baba."

Rey Mysterio: "Merhaba, Dom. Ne istiyorsun? Harçlığını sabah vermemiş miydim?"

Dominik Mysterio: "Harçlık istemeye gelmedim. Ben sadece... SmackDown'da olanlar hakkında konuşmak istiyorum."

Rey Mysterio: "Evet, bu herifler bayağı tehlikeli ve sen onların karşısına hiç korkmadan dikildin. Seninle gurur duyuyorum."

Dominik Mysterio: "Yaptığım onca şeye rağmen bunu söylemen çok güzel, baba. Beni affeder misin bilmiyorum ama senden... özür dilerim. İstemiyorsan beni affetmek, benimle bir daha konuşmak zorunda değilsin ama yaptıklarımla kesinlikle gurur duymuyorum. Judgment Day gözümü kör etse bile artık onlardan kurtuldum. Yine de sormak istiyorum, beni affedebilecek misin?"

Rey Mysterio: "Dom, evlat. Babalar çocuklarına kızar, ama asla darılmaz. Geç de olsa aklının başına gelmesine sevindim. Küçükken de hep böyle yaramazdın, o yüzden alışığım, ama şunu bil ki, her zaman senin yanındayım, oğlum."

Dominik ve Rey birbirlerine sarıldılar. Dominik'in gözünden bir damla yaş akarken "Booyaka" çalmaya başladı.

Rey Mysterio: "Gitmem gerek. Kazanmam gereken bir kemer var."

Dominik Mysterio: "Bensiz mi?"

Rey Mysterio oğluna gülümsedi ve eliyle işareti çaktı.

dominik-mysterio-rey-mysterio.gif

Mysterios uzun bir aradan sonra beraber girişte göründüler. Baba ve oğula büyük bir destek vardı. Rey ve Dominik Mysterio, ön sıralardaki seyircilerle tokalaşarak ringe geldiler. İkisi de köşeye çıkıp tauntlarını yaptıktan sonra beklemeye koyuldular.

NWO müziği Money In The Bank'in bütün renkli ortamını kasvetli bir havaya büründürmüştü. Drew McIntyre, ayağından sakatlık geçirdiği için bu gece arenada yoktu. Mr. Hardcore'a Dolph Ziggler ve Hulk Hogan eşlik ediyordu. Mr. Hardcore, NWO kemeriyle klasik tauntlarını yaparak ringe geliyordu. NWO logolu siyah deri cekedinin arkasında gri renkle "THE IDOL" yazısı işlenmişti. Yazının hemen üstünde kırmızı gözleri bulunan, birkaç dişi kırık ve burun kısmından kan akmakta olan bir kafatası logosu bulunuyordu. Hemen arkasına da 2 tane dikenli tel sarılı beyzbol sopası resmi bulunuyordu. Adeta hardcore temalı bir crossbones logosu gibiydi.

4a9793f2537ea190ffdb580c1e18734ec45ab05ar1-1080-1080v2_hq.jpg

Greg Hamilton: "Sıradaki maç... NWO Championship için! İlk olarak... Meydan okuyan... San Diego, California'dan... Dominik Mysterio tarafından eşlik edilen... REY MYSTERIO! Ve rakibi... NWO'yu temsilen... İstanbul, Türkiye'den... NWO Şampiyonu... THE IDOL... MR. HARDCORE!"

MR. HARDCORE VS REY MYSTERIO - NWO CHAMPIONSHIP

Zil çaldı ve maç başladı. Mr. Hardcore, birkaç hamle yaparak üstünlüğü ele geçirmeye çalıştı ancak Rey Mysterio hız ve çevikliğini kullanarak kurtulmayı başardı. Ardından 4 kere arka arkaya Arm Drag yaparak üstünlüğü ele geçirdi. Sonraki dakikalarda köşeye fırlattıktan sonra yaptığı bir Drop Kick ile seyirciyi iyice coştururken Mr. Hardcore sadece gülüyordu: "Elinden gelen bu mu?" Rey Mysterio iyice sinirlendi. Mr. Hardcore üzerine doğru gelen Rey Mysterio'ya bir Clothesline denedi ancak Rey Mysterio elinden kurtuldu ve iplerden zıpladıktan sonra Mr. Hardcore'un kafasına doğru hızlı bir iniş yapıp bir Headscissors hareketiyle Mr. Hardcore'u ringin dışına gönderdi.

lfcK4i.gif

Reklam arası dönüşünde Mr. Hardcore, ringin dışında Hulk Hogan'dan taktik alırken hakem sayıyordu. 6'ya kadar gelmişti. Bu sırada Dolph Ziggler, ringin dışından Rey Mysterio'ya laf atmaya başladı. Rey, onunla tartışırken birden Mr. Hardcore ringe döndü ve rakibine arkadan yumruk attı. Üst üste yumrukları indiren Hardcore, karın boşluğuna da diz darbeleri vurmaya başladı. İlerleyen dakikalarda bir Snap Suplex yaptıktan sonra Mr. Hardcore, tuş denedi ancak Rey 2'de kurtuldu. Köşeye çıkan Hardcore, bir Diving Elbow Drop denedi ancak Rey Mysterio son anda kenara çekilince Mr. Hardcore boşluğa düştü. Acı içinde dirseğini tutarak ayağa kalkan Hardcore, Mysterio'nun Drop Kick'iyle bir anda kendini orta iplerde buldu. Rey Mysterio, 619 yapmak için iplerden güç almaya hazırlandı ancak Hulk Hogan, orta ipi çekince Rey, ringin dışına düştü. Bunun üzerine Dominik Mysterio ve Hulk Hogan arasında tartışma çıktı. Bu sırada fırsatı değerlendiren Rey Mysterio, köşeye çıktı ve kendine gelmeyi başaran Mr. Hardcore'un üzerine Crossbody ile uçtu. Hakem tuşu saymaya başladı ama Mr. Hardcore 2'de Rey'i üzerinden atmayı başardı.

Sonraki dakikalarda Mr. Hardcore maçı önde götürüyordu. Hulk Hogan ve Dolph Ziggler, elleriyle aprona vurarak şampiyona destek oluyordu. Dominik ise babasını ayağa kalkması için gaza getirmeye çalışıyordu. Mr. Hardcore, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle rakibinin ayağa kalkmasını bekliyordu. Rey Mysterio arkasını dönünce Hardcore bir tekme denedi ancak Rey eğildi ve iplerden sekip Hardcore'un üzerine atladı ama Hardcore onu havada yakaladı ve sert bir Sitout Powerbomb yaptıktan sonra tuş denedi. 1... 2... Rey son anda kurtulmayı başardı. Hardcore gözlerine inanamadı. İyice gözü dönen şampiyon, eldivenlerini çıkardı ve kalkmaya çalışan Rey'e tokat atmaya başladı. "Senin devrin bitti, Rey! Ben yeni neslin idolüyüm! Senin oğlunun dahi idolüyüm! Sen ise koca bir hiçsin!" diye bağırıyordu. Rey ayağa kalkar kalkmaz Hardcore'a üst üste yumruklar atmaya başladı. Ardından bir Irish Whip denedi ancak Hardcore lehine çevirdi. Rey dönüşte bir Hurricanrana DDT yaptıktan sonra Hardcore iplere tutunarak kalkmaya çalıştı ancak Rey Mysterio bu sefer 619 hareketini yapmayı başardı. Seyirci coşkudan ayağa fırladı. Dominik dışarda heyecandan yerinde duramıyordu.

0*WeZRwPg7dAdb-AKt.gif

Rey, köşeye çıkıp Eddie Guerrero'nun tauntunu yaptıktan sonra Frog Splash ile Hardcore'un üzerine atladı. Tuşa gidiyordu. Bütün arena heyecanla sayıyordu. Yeni bir şampiyon mu olacaktı? 1... 2... 3... HAYIR! Hakemin eli tam 3. defa yere vuracakken birisi Rey Mysterio'yu ringin dışına çekti. Bu kişi Dolph Ziggler'ın ta kendisiydi. Bütün arena Dolph Ziggler'ı yuhalıyordu.

Bu sırada daha fazla dayanamayan Dominik çelik basamağın üzerine sıçradı ve maç başladığından beri yapmadığı itnelik kalmayan Ziggler'ın üzerine atlayıp onu yumruklamaya başladı. Hakem, onları ayırmaya çalışırken Rey Mysterio ve Mr. Hardcore ringde baş başaydılar. Mr. Hardcore'u yine iplere gönderen Rey Mysterio, bir 619 daha yapmak için iplerden sekti ancak Mr. Hardcore toparlandı ve tam suratının ortasına bir Super Kick patlattı. Ardından orta iplerden sekti ve Chris Jericho'ya selam çakarcasına bir Moonsault yaptı. Bitirici hareketi CLIFFHANGER yaptıktan sonra da tuşa gitti. Hogan, Dominik ve Ziggler'ı ayırmaya çalışan hakemi uyardı. Hakem, ringe geri döndü ve tuşu saymaya başladı 1... 2... Rey Mysterio kurtulmayı başardı. Bu sırada Hogan, Dominik'i tuttuğu gibi çelik basamağa fırlattı. Mr. Hardcore sinirden bağırıp çağırıyordu. Saçındaki tokayı çıkardı ve Rey Mysterio'nun üzerine atınca uzun saçları yüzünün bir kısmını kapatmış, böylelikle daha korkutucu bir görüntüye sahip olmuştu. Hulk Hogan'a baktıktan sonra üzerindeki NWO tişörtünü yırttı. Hulk Hogan, gururla izliyordu onu.

Dolph Ziggler, ringe elinde bir sandalyeyle girmeye kalkınca hakem ona engel olmaya çalıştı. Ringin diğer tarafından Hulk Hogan, Mr. Hardcore'un eline küreğini tutuşturdu. Küreği eline alan Hardcore, ayağa kalkmaya çalışan Rey'in bacağına küreğin metal kısmını indirdi. Ardından küreği ring kenarına fırlattı ve Rey'i omuzlayıp 2. defa bitirici hareketi CLIFFHANGER'ı yapıştırdı. Hakem tuşu saydı 1... 2... 3...

Rey Mysterio, hemen bacağını tutarak kendini ringin dışına atarken Hulk Hogan, NWO kemerini ringe getirdi ve Hardcore'un beline taktı. Dolph Ziggler da, Mr. Hardcore'un elini havaya kaldırdı. Dominik elinde sandalyeyle ringe daldı ve sandalyeyi Hardcore'a salladı ancak Hardcore eğilerek kurtuldu ve Ziggler, Dominik'e Super Kick'i geçirdi. Hogan, Hardcore ve Ziggler, yuhalamalar eşliğinde Dominik'i tekmelemeye başladı. Rey, oğluna yardım etmek için ringe girmek istedi ama sakatlanan bacağı ona adeta engel oluyordu. Ziggler ve Hogan, Dominik'i kollarından tutarken Hardcore kemerini gösterip Eddie Guerrero'nun konuşma tarzını taklit ederek "Ben senin idolünüm!" diye bağırdı ve kemeri kafasına indirdi. Ardından bir mikrofon aldı.

Mr. Hardcore: "Ben NWO şampiyonuyum! Sadece dışarıdaki maskeli fosilin ve yerde yatmakta olan p*çinin değil, herkesin idolüyüm! Ben bu şirketin ölçütüyüm! Ben bu şirkette çıtayı zirveye taşıyan ismim! Buna alışsanız iyi olur. Benim adım... MR. HARDCORE!"

"Rockhouse" eşliğinde Mr. Hardcore bir eliyle kemerini havaya kaldırırken bir eliyle de Too Sweet 🤘 işaretini yaptı. Kalabalık Mr. Hardcore'u yuhalarken Dominik, Rey'in iyi olup olmadığını kontrol ediyordu. Mr. Hardcore, konuşmasını yaparken WWE'ye olan kini ve öfkesi yüzünden okunuyordu. Bu adam, git gide daha soğukkanlı, daha kötü ve daha acımasız biri haline geliyordu. NWO bünyesinde Mr. Hardcore, adeta "Güç zehirlenmesi" kelimesinin ete kemiğe bürünmüş hali gibi olmuştu. Bir Money In The Bank şovu daha sona ererken Mr. Hardcore ve Dominik Mysterio'nun bakışlarının karşılaşması da gözlerden kaçmayan bir diğer detaydı.​

Son düzenleme:

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO - 23. BÖLÜM: SMACKDOWN #1 (SONRAKİ PPV: NIGHT OF CHAMPIONS)

Bir Money In The Bank şovu daha geride kalmıştı. Şovun konseptini oluşturan maçlardan biri olan Money In The Bank merdiven maçını kazanan Sheamus olmuş, böylelikle hem NWO Champion Mr. Hardcore, hem de Universal Champion Bobby Lashley için yeni bir potansiyel tehlike olmuştu. Gecenin ana maçında ise Mr. Hardcore ile Rey Mysterio karşı karşıya gelmiş, Dominik Mysterio uzun bir aradan sonra bu maçta babasına destek olmuştu. NWO üyelerinden Dolph Ziggler, hakemin dikkatini dağıtınca ve Hogan da Dominik'i saf dışı bırakınca, Mr. Hardcore, Rey Mysterio'nun bacağına kürekle vurup bitirici hareketi Cliffhanger'ı yaparak maçı kazanmış ve kemerini korumayı başarmıştı. Ayrıca bu hamle yüzünden Rey Mysterio, bacağından bir sakatlık geçirmiş ve bir süre ringlerden uzak kalacaktı.

smack-down-pyro.gif

Money In The Bank sonrası ilk SmackDown başlıyordu. Sıradaki durak Night of Champions olacaktı. Bu şovun konsepti gereği Universal, WWE/NWO, Intercontinental, United States, NWO Tag Team olmak üzere bütün şampiyonlar kemerlerini korumak zorundaydı. Haliyle kemer savunmasına çıkacak olan güreşçilerden biri de Mr. Hardcore olacaktı.

Dominik Mysterio, uzun bir aradan sonra eski müziğiyle tekrar arenadaydı. WWE Universe, onu büyük bir tezahüratla karşılamıştı. Giriş kapısında görünen Dominik, büyük bir gururla gülümsüyordu. Gelirken birkaç hayranla el sıkışmayı da ihmal etmeyen bu genç adam, ringe girip bir mikrofon istedi. Konuşmasına başlamak istiyordu ama seyircilerin "DIRTY! DIRTY DOM!" tezahüratlarından ne dediği anlaşılmıyordu. Bu yüzden bir süre tezahüratların azalmasını bekledi.

483c5e65ee521871087d415c99fca730

Dominik Mysterio: "Hayır, bir daha Dirty Dom'u göremeyeceksiniz. O sadece benim yolumu kaybetmişken Judgment Day'in kuklası olmuş bir halimdi. O ailesine sırtını dönen Dominik Mysterio'ydu, ama o Dominik Mysterio tarih oldu! Bunu da hayatımdaki en değerli insana, tüm zamanların en iyi luchadore'una borçluyum, Rey Mysterio. Sizlere babamın bu gece burada olduğunu söylemek isterdim, ama değil. Hepinize selamlarını ve saygılarını iletmemi istedi. Neden mi burada değil? Neden biliyor musunuz? Kendini idol sanan bir sahtekar yüzünden, Mr. Hardcore! Bu doğru, o adam kendini idol olarak tanımlıyor, insanlara ilham verdiğini sanıyor ama o lanet olası egosundan kör olmuş gözleri sadece kendini görüyor. Hardcore, senin korkaklığın yüzünden babam şu anda hastanede ve bacağı yüzünden o maskeyi takıp bir daha güreşme imkanı olmayabilir ve bunların hepsi senin yüzünden! Böyle mi idol oluyorsun? Eğer gerçekten bir idolsen buraya gel ve yaptıklarının bedelini öde!"

Ekran yeniden siyah-beyaz oldu. Giriş bölümü dumanlar içindeyken Mr. Hardcore göründü. Yanında Drew McIntyre ve Dolph Ziggler da vardı. Mr. Hardcore, sırtında klasik kafatası logosu bulunan siyah bir deri ceket giymişti ve NWO temalı şampiyonluk kemeri omzunun üzerinde bütün ihtişamıyla parlıyordu. Kameraya pis bir sırıtma yolladıktan sonra ağır adımlarla ringe gelmeye başladı. Bütün arena onu yuhalıyor, bazıları ise ona hareket çekiyordu. Kendisini yuhalayan küçük bir çocuğa ters ters baktıktan sonra ringe yöneldi ve yine en büyük hayranıyla göz göze geldi: Tommy Jackson. Bir zamanlar o küçük çocuğun kahramanıydı, idolüydü. Şimdi ise dünya şampiyonu olmaya açlığından gözü kararmış, WWE seyircisinin bir numaralı düşmanıydı. Hardcore, ringe adımını attığı anda yuhalamalar yükselmeye devam etti. Mr. Hardcore, mikrofonu aldıktan sonra omzundaki kemeri düzeltti. Bütün WWE Universe Dominik ve Rey Mysterio için tezahürat yaparken seyircilerden birinin ringe fırlattığı su şişesi Mr. Hardcore'un ayağına kadar yuvarlandı. Hardcore, hiç tepki vermedi. Şişeyi yerden aldı ve kapağını açıp suyu kafasına diktikten sonra Dominik'e döndü.

ABS2GSlJ4KAmscIpyK50LNfE5oIFSyPFyggCNY_RGbRuBan6zYx1gBaAA6IoqDemXIbeJ34CtAbSYBppwhtk4CvhEKfxs6wtzAvDK2BXGvYWJsV_sNbZ7oMjGIgZ8nz7y36eRu7KsTmavs4Jnf6gDkeQNbyrICUIRzf7CfeqrED5GMtzcKsi4KXkvO7S52A2h6jR0jcA_BsQC65M0nvjSx5s3fjhhqUKnxLwC-OM68ZiYjTOa-BCSJctV9NuAXptuP-pVwNq6l880FAmUpCPh99MZm_29U8_1eZHfL9mO7Xzw9CtEas90ImlW4TyLHA8LW-tbvrkt-eBrUKf1P-cffBAh9YLBXNGSXtr2vs_k7sFHcmBTT7BQ5rBYMDhy86cEJzFjh_4DW9YoZbm34ZiMOTb3wbo1Ka744LmbhCBelGY5DysoXXmFuOl21z3vf_e0jcT-nz-sOMQRXWYAwhWXR4Re8268NjVL8fHB4OHvoC7oeTtBiW9JgGJO1a_pTGdVZDBY2G9kSOGWCfyWsHsG-IRZ4lyHoPaYlBfLnONm4Z-oCa6XKHG3dkmkL8K60hmAJsx_vJCdm0qmATcN4lsWbRQgWSRzMrk0zoRQeK4a1sz43om-5HNxXsG2daCTFhKxbr0EOWht5CCKNCfrfCZgkuGKLYvWWLdyF9llzsSdpJ5h4YQeQgvir0itJWK06gHpettD0Q9pvEf-p5idtxI2XJwg0XniEJWJxLqplBW7J0bGe_TJujp9evZmGgQn8PjZZ-xJUmq0_T0j_QDnVWEGnWNhItaAotwLRdL5rGIuym6NtRBiSVo8N-FkR8kepbFwmA7lNtGmVfLlSAIktTxGX3CV3DHtzJUChHlNkaxYEExYB4hIN-8f0kwEtrJagGNN1A8INlLG-5jk0mR0E8ze0vcaTLTHRSq4Xnk0WaPn9JD0lX3l5xuECYFo8FycCB8HqA2jBkfMsxxgilSFZqrq4hVIl2Ria-n16S1Xa7XjQo4HU5PX6xiSTMRIASBrmOGLsZKm2pFGkVoHhYh24P7e1DH_jdKrwHp7TJq08UHVNTkaBi9PMayDor60iT9syyMn27hVOA9ytyMpHDQIOVPXELKhRqo7Z_kvASCJqTHI4p2Kysi-MmyhVnrU58XOku8q5Av60nCJ-HXlBuszZeGdJYudOhTl0Rrly6MZf6S4KGjL6N5Vy2nFNdh=s1024-rj

Mr. Hardcore: "Bu benim suçum, öyle mi? Rey'in yoluma çıkma cüretini göstermesi benim suçum mu? Ben onu bu maça çıkmaya zorlamadım, aptal çocuk. Rey tamamen bunu kendi istedi ve bedelini ödedi. Bu Rey'in suçuydu! Burada olmaması da onun suçu. Sana nedenini söyleyeyim, Dominik, çünkü bencildi! Baban neden bencildi, biliyor musun, Dominik? Çünkü WWE Champion, şu anki adıyla NWO Champion, olmayı o kadar istedi ki, hayatındaki insanları unuttu! Sözde en iyi dostu Batista'yı riske attı ve neredeyse kariyeri bitiyordu. Karısını, çocuklarını hiç düşünmedi. Kariyeri biterse onların yüzüne nasıl bakacağını, nasıl bir aile babası olacağını düşünmedi. Bunların tek sebebi bunun onun gözünü kör etmesiydi. Ben ise onun gözünün açılmasına vesile oldum. Bana teşekkür etmelisin, Dominik, hiç değilse babanla daha fazla vakit geçirme şansın olacak... hâlâ yürüyebilirse tabi."

Seyirciler tekrar Mr. Hardcore'u yuhalamaya başladı. Dominik, yumruğunu havaya kaldırdı ama Dolph Ziggler ve Drew McIntyre öne atılınca bir adım geri çekilmek zorunda kaldı. Mr. Hardcore eliyle sorun olmadığına dair bir işaret yaptı.

Dominik Mysterio: "Evet, evet, babamı önemsediğin ne kadar belli oluyor. Bu yüzden bacağını sakatladın, öyle değil mi? Ne zaman biri seni çağırsa bu iki sersemin arkasına saklanmandan ne kadar haklı olduğun anlaşılıyor. Bencillikten bahsediyorsun, kemeri hilelerle, arka alan politikalarıyla, Hulk Hogan'ın arkasına saklanmalarla kemeri rehin tutan kim? Ve onu korumak için yarısı boyunda birine kürekle vurma ihtiyacı duyan kim? Babam belki bencil olabilir ama en azından senin gibi korkak değil, Hardcore. Bu gece de bunu kanıtlayacağım."

Mr. Hardcore sinirlenerek hızla Dominik Mysterio'ya yaklaştı.

Mr. Hardcore: "Öyle mi, seni küçük solucan? Peki ayakların üzerinde bile duramıyorken bunu nasıl yapacaksın?"

mjf-better-than-you-and-you-know-it.gif

Aniden Mr. Hardcore, Dominik Mysterio'ya bir Low Blow Kick patlattı. Tekmenin etkisiyle Dominik yere yığıldı. Acı içinde kıvranırken Hardcore onu saçlarından tuttu.

Mr. Hardcore: "Şu haline bir bak, acınası durumdasın. Tıpkı yaşlı baban gibi."

Mr. Hardcore, ringin ortasında durdu ve kemerini havaya kaldırdı. Drew McIntyre ve Dolph Ziggler da kemerlerini kaldırırken kalabalığın yuhalaması daha da artmıştı. NWO ringden inerken bir görevli burnu kanamakta olan Dominik'in durumunu kontrol etmek için ringe girdi. Mr. Hardcore, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler arka alana doğru yürürken Mr. Hardcore, Dominik'in kendisine seslenmesiyle durdu ve onu dinlemek için arkasını döndü.

Dominik Mysterio: "Hey, Hardcore! Henüz bitirmedim. Sorunu henüz cevaplamadım... Senin ne olduğunu nasıl kanıtlayacağımla ilgili... Kanıtlayacağım çünkü senden korkmuyorum! Babam her zaman bu iş, bu aile ve saygı için dövüştü ve dövüşmeye de devam edecek. Sen ise sadece egon için dövüşüyorsun. Bu yüzden bunu Night of Champions'da senden o kemeri alarak kanıtlayacağım! İstersen yanında bir ordu getir! Ne dersin, şampiyon?"

Tüm gözler Mr. Hardcore'a döndü.

Mr. Hardcore: "Kabul ediyorum, çocuk ama benim kurallarımla oynayacağız. Bu kemeri istiyorsan, benimle maça çıkma şerefine nail olmak istiyorsan Dominik, hak etmek zorundasın. Bu yüzden, bu gece sen... Benim seçeceğim rakibe karşı. Kazanırsan, maç senindir. İyi şanslar, ihtiyacın olacak."

Dominik Mysterio adeta bir ateş çemberinin içinde bulmuştu kendini. Bu iş ailenin intikamını almaktan öteye gitmiş, aynı zamanda Dominik şirketin en üst düzey iki şampiyonluk kemerinden birini de istiyordu. Tabi bunun için önce ana etkinlikteki rakibini yenmek zorundaydı ve rakibini Mr. Hardcore seçecekti. İşi çok zordu. Karşısına çıkabilecek en güçlü güreşçi bile olsa, Dominik babasının intikamını almaya kararlıydı.

Reklam arasından sonra Mr. Hardcore, arka alanda telefonda konuşurken görüldü.

ABS2GSlw1PBo5mHKL8YEphCiDkmqYUjmAXa44SYDQ6NQoAATPYVRws4SePm5MxV-PFfwZLgGUpQkoWtFJp2fce8h68ySKeE0h2ta6I3NkNRwi5HJ6nAKKDqwV62MpatQ5v-EdPirxZ7xSIJy7PSYJOflWFkv0hPfEgg56ac1P8uX9r0vqdTyVM8VrfBZsQrS9M1OwDM7sQFxEdchIlLeufo1ibfoCm0N9PS8PbPlqg2H68oNWloTVSKEFPx9SvoeRhUxOmU7mvyTDa_7adoQwD-GbMp3McBK35NhuiEml6vwAX2cRIoFHoWTG0wj1XP-MtA-aIU1C20eyxTyVzVNToPyBFxA1gh6fDqkqfCRA3vbO2yi_en1WDHnytVTgDVaVGzo5ZEkza1wyJUevora6End2cVi0-d11QbRX7GNvCQjpdBlXLbc9U10wQVXHryqbVhrdWUBIt_fD2pry2qk1fL-No-EvYjdfTwCy2ABVFTkOWUtFlF1BcXW49awEaEQAToY9O0ja-hMrRkhwhqv-O1ioPW5ZNHU8QWX_a1MKdIE7LBe6QUjQb_daFgOOqVSTZ5skjTTe93xzLdhDaFkT8jXX0phmfadHxiXB-JcGft3S97DQyzgPj7d8EN7b0fI8D6FfrxODNQmoU6BlH1oPGCDQtisSvr612O_1dzNuMY0KPUh-Rxq5GHB90fNlyqYl_vHMqL69MpgCWMdVcpW2tv95m1aGch6Apc09eyBi9UhUxuEMUxC2MteOg6kxkxyogIFS2DZMEHnowDocPvzEphYjJ_wg3TgcOVP54VUBe6TmABkE1NQgKlimXk7quRJC4NTyz-bl4gx5l15ODcH6QOZ9BFQElE0j_vvSgqBEPPmUBnuPWGVg_NzgLfMto96jwgR8CwlS6kCxNyyg33qU97UGzaJX6ghEuIiCb2Mj_RULxGQWe_aQv2dgDcoknqMBOqf9bx6IdYPIfIxr_70nKkhbr0lg9A2etCD95tUldtHgN9cCVCUCRo3ppeOljcbZ5xW2XO21KdfjSPdxG0DaXg4gCU4A5vJFp0g6Dset5RDc8doURM1j_4fAkhHHJAHzIPXzDZxAF6VkSJiCK-s9pirwW27x75X3uyg8gneLn8XztZkzqb1MYnVhZiWHRwVDkKUwZeSbtb6K4NBwkRsmxRArWLthUJN3s7w5mS_MJyOW6VQGErqJTfO=s1024-rj

Mr. Hardcore: "Tamam, paranın yarısını verdim. Diğer yarısı, o veledin işini bitirdikten sonra, anladın mı? Unutma, kaybedersen anlaşma yatar. O Mysterio denen ufaklığın Night of Champions'ta işi yok! Hadi, arenaya vardığında beni ara."

Mr. Hardcore girişte göründü.
Mr. Hardcore: "Dominik, açıkçası senin bu maça çıkacak cesarete sahip olacağından şüpheliydim. Kaçmadın, aferin. Şimdi babanla aynı bedeli ödemeye hazırlan bakalım. Daha önce söylediğim gibi, benimle maç yapma şerefine nail olmak için, önce bunu hak ettiğini görmem gerekiyor. Bu yüzden tam sana layık bir rakip seçtim. Sadece bir rakip değil. O bir duvar. O bir yürüyen felaket. Sen ise sadece bu felaketin altında ezilecek bir böceksin!"

Wade Barrett: "TSUNAMİ GELİYOR!"
Michael Cole: "Hadi ama? Niyetiniz nedir? Çocuğu öldürmek mi?"

Bronson Reed, giriş kapısında Mr. Hardcore ile bakıştı. Hardcore, başını hafifçe sallayıp omzuna hafifçe vurdukten sonra Bronson Reed ağır adımlarla ringe yürümeye başladı. Mr. Hardcore ise spiker masasının yanında yerini aldı.

e2be4aaeccbbf65c7da2ec97460c22222fad8ca7.gif

DOMINIK MYSTERIO VS BRONSON REED

Zil çaldı ve maç başladı. Reed, alaycı bir şekilde Dominik'e bakıyordu. İki elini yana açarak, "Hadi, babacığa gel." dedi. Dominik, bacaklarına birkaç tekme atarak maça başladı, ama Reed tepki vermiyordu. İplerden sekip bir Drop Kick yapsa da bu Reed'i sadece sarsmaya yetti. İplerden seken Reed bir Shoulder Block ile Dominik'i yere serdi. Ardından tam göğüs kafesine doğru bir Elbow Drop yaptı. Dominik göğsünü tutarak kıvranırken Reed onu saçından tutarak kaldırdı ve köşeye fırlatıp bir Corner Clothesline yaptı.

Maçın ortalarına gelindiğinde, Reed maçı kelimenin tam anlamıyla domine ediyordu. Dominik karşılık vermeye çalışıyor, ama çabaları yetmiyordu. Dominik, birkaç yumruk attıktan sonra iplerden sekti ama Bronson Reed onu yakalayıp Samoan Drop ile yere yapıştırdı. Hemen ardından bir Running Senton yaptı ve tuş denedi 1... 2... Dominik güçlükle de olsa kurtulmayı başardı. WWE Universe, "DIRTY DOM" tezahüratlarıyla arenayı inletiyordu. Reed gülerek Hardcore'a baktı. Hardcore, başparmağını boğazından geçirerek "Bu kadar oyun yeter. İşini bitir." deyince Reed başını hafifçe eğerek onayladı ve Dominik'i kolundan tutup köşeye doğru sürükledi. Kendisi de köşeye çıktı ve Tsunami için üzerine atladı ama Dominik son anda çekilerek Reed'in koca gövdenin altında ezilmekten kurtuldu. Reed kolunu tutarak yerde kıvranırken Dominik hemen köşeye çıktı ve Moonsault ile üzerine atladı. Hardcore ayağa kalkınca Dominik ona dönüp "En iyi luchadore'un oğlu nasıl güreşiyormuş izle!" dedikten sonra Reed onu arkadan yakaladı ama Back Suplex denemesinde Dominik ayakları üzerine düştü ve bir Enzu Giri yaparak Reed'in sersemlemesini sağladı. Reed'in yumruğundan da sıyrıldıktan sonra iplerden sekti ve bir Tilt-A-Whirl DDT yapıp tuşa gitti 1... 2... Reed, Dominik'i atmayı başardı.

Ayağa kalkan Reed, Dominik'in kolunu yakaladı ve üst üste yumruklar atarak onu köşeye sıkıştırdı. Yumruklar yerini diz darbelerine bıraktı. Dominik darbelerin etkisiyle oturur vaziyete geldi. İplere tutunarak kalkmaya çalışırken Reed çapraz köşeden destek alarak ona doğru koşup bir Body Avalanche denedi ama Dominik öne doğru yuvarlanarak bir kere daha tost olmaktan kurtuldu. Reed köşeye çarptıktan sonra Dominik sırtına bir Drop Kick yaptı ve Reed iplere takılı kaldı. İplere doğru koşarken apronda durmakta olan Drew McIntyre ile karşılaştı. Hakem ona ringe girmemesini söylerken Dolph Ziggler, ringe girdi ve Dominik Mysterio'ya bir Super Kick patlatıp hemen ringden dışarı attı kendini. İplerden kurtulan Reed, Dominik'i kaldırmak için yanına yaklaşırken NWO ekibi bir sırtlan sürüsü gibi ringin etrafını sarmıştı.

Giriş kapısında görünen Batista, elinde bir sandalyeyle koşarak ringe geldi ve kendisine saldırmaya kalkan Drew McIntyre'ın karnına sandalyeyi indirdi. Ardından Dolph Ziggler bir Super Kick denedi ama Batista eğilerek kurtuldu ve karnına bir tekme atıp Batista Bomb yaptı. Bu sırada Mr. Hardcore, elinde kemeriyle yanına yaklaştı ama Batista arkasını dönünce saldırmaktan vazgeçti. Bu sırada Bronson Reed, Dominik Mysterio'ya bir Powerbomb yaptı ve tuş denedi 1... 2... Tam 3 olacakken Reed tuştan vazgeçti ve tekrar Powerbomb için kaldırdı. Fakat bu sefer Dominik, Reed'in kafasına arka arkaya yumruklar atmaya başladı. Bir de kafa attıktan sonra bir Hurricanrana yaptı. Reed yeniden iplerdeydi. Hardcore müdahele etmek istese de Batista onu bacağından aşağı çekti ve bir Lariat ile şampiyonu yere serdi. Dominik bir 619 yaptıktan sonra Reed sarsılarak ringin ortasına kadar geriledi. Dominik, en üst iplerden sıçrayıp tekrar Hurricanrana yaptı. Reed yeniden iplerdeydi. Dominik bir 619 daha yaptıktan sonra Reed yere düştü. Köşeye çıkan Dominik, Frog Splash ile üzerine atladı ve tuşa gitti 1... 2... 3...

Kazanan Dominik Mysterio olmuştu. Aynı zamanda, Night of Champions şovunda NWO Championship için Mr. Hardcore ile karşılaşmaya hak kazanmıştı.

Mr. Hardcore, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler giriş rampası tarafındayken Batista ringe girdi ve Dominik'e sarıldıktan sonra elini kaldırdı. Hardcore yavaşça kalktıktan sonra mikrofonu ağzına götürdü.

Mr. Hardcore: "Güzel... Görüyorum duvarı aşmışsın. Aferin. Duvarı aşmak kolaydır, Dominik. Peki dağlarla karşılaşınca ne yapacaksın? Night of Champions'ta "The Idol" Mr. Hardcore ile baş başa kalınca ne yapacaksın? İşte o zaman, bu masalı sen başlattın ama ben bitireceğim! Mutlu sonla!"

Mr. Hardcore'un bu ironisi üzerine Dominik Mysterio, onu ringe çağırmaya kalktı ama Batista elini göğsüne koyarak onu durdurdu, "Zamanı gelecek, evlat. Bırak gitsin." dediği duyuluyordu. Bir SmackDown şovu daha bu şekilde sona ererken Night of Champions'da yeni bir şampiyonluk maçı bizi bekliyordu:

ABS2GSlwSGC6uDGZGUeCC14fUtygdzsUyY4Hsi0ahiFrjl_c81yAGawutBd2CZL5-NZdYsRTIa9eXIKUsNitRg9x3x-MVlXxa9Wqz6wpT_AGSquAOwXUX4xdIPhGOsul0G1-dFCwPqXgbBUJvoBmdCiV5R1u-wVZj1B1PACiKF-iFnjFFtYeF0zKK14nZOVL2-43dU7kmYo7uUIdQ628pBFzge-US-DqeBCqgDEIfzrgKgB1Ldbz7FyKD-Kg2P6INrxsNt4l0ExCCTCZNSsNQXgpU9iDQ_qiZtAWkODa8NQ3pQ4fh73see2Y4J3yQzYVXuHYiGSCvaOpM_-oMR139u08ec4dYIjl_RXvSP3Z05Qzt3mDXSWkDMNFiFJLjQaaaow86SV-ReaKoW1AeeX6uuMnTrF-LCJ1E9t_0L8fE7AWJsaamQzHAPD_5D-eaiAXAOmstxFhq_YPD_3q9WXsY0iBF-EQWGxd7DJC6xy2c9Glg54eS8jDmxjo8D2melMJ4WlzWV7BvZn3UBVMLUi76zxGvDlOL6Vpo2uuhXniHL012Tv_eJDqtkWVlPJB9MMJH46ASfK0jpgxRUdlozT6Ru2mKT4DWKBfdp0knt5cJ7hGoTDy7uwVGXd0xXsn8K74SMmNlVtVpiwjDcxx3DrvmEfcNE-jrMzNkLNHl26jQaYFHEGIj9Gq91ETJ94dqs0IpN8oh3_4IHXP0WWODCIF1b1e-z1D3L-NWiJL67bmlYCCdElnFZkBQ_Ci52GCEFO-oC46XZcX4arstg4mPdJq3QNerRrhRdfzVH-NV7UcUREOQj7oxX1W4o60vnxBNKsLhY83SCKbZKnO2qGWEA6Hr0phQOXxSilreFDqdQmwLen7dvYKdjlnlPXRjMKHaXwrfHqgFYUAeHwDLhy4a6oHE-XqKVGN-mEuwrXmDi89-iUXT3pzUVewvXz6BLFs598eHcm_CrHFb4JBkyhOu35q_cau_1YDFra-gJeMCln-at_2n0VWmNDHNWSnAGS4iNGlklo64i9o67zUQE-s3TBYpOnzhDwCt95PYYIr-4o640dkY6RcCISTQ_X0lfBQFMc-uuXB7YZpV_7j_jPwDhrYfspOYyuktUrPv6JmkXvcoJnwE0XsLXYtG8AgfHElGOhtRcG6bi2CGWOC9YdBGBF0uAav0QtViW_3-37lBmLnD3-mpiPFueU89tw=s1024-rj

NOT: Fotoğrafların bir kısmı yapay zeka ürünüdür. Hatalar için özür dilerim. Olduğu kadar olmadığı kader.​

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO 24. BÖLÜM - SMACKDOWN #2 (SONRAKİ PPV: NIGHT OF CHAMPIONS)

Uzun bir aradan sonra Dominik Mysterio, yeniden face bir güreşçi olarak boy göstermeye başlamıştı. Rey Mysterio, Mr. Hardcore tarafından önderlik edilen NWO ekibi tarafından kötü şekilde sakatlanmadan önce Dominik, babasının yardımına yetişmiş, Mr. Hardcore'a karşı tavrını göstermişti. Money In The Bank şovunda Mr. Hardcore'un babasına yaptıkları bu genç adamı iyice öfkelendirmiş ve şampiyona meydan okumuştu. Mr. Hardcore ise şampiyon olmanın verdiği prestiji de kullanarak kendisiyle dövüşmeyi hak edip etmediğini görmek istemiş ve test olarak ona bir rakip seçmişti. Bu rakip, NXT'de güreşmekte olan yıkım makinesi Bronson Reed'di. Dominik Mysterio, maçta zorlansa bile Rey Mysterio'nun takım arkadaşı Batista'nın yardıma gelmesiyle NWO'nun maça müdahele girişimleri başarısız olmuş, Dominik Mysterio, Bronson Reed'i yenerek Mr. Hardcore ile Night of Champions şovunda kariyerinde ilk defa dünya şampiyonluğu için maça çıkmaya hak kazanmıştı.

Sonraki SmackDown şovu başlamadan önce Dominik Mysterio vs Bronson Reed maçından görüntüler gösterildi. Video devam ederken kameralar arka alana döndü. Burası bir ofisti. WWE şampiyonu Mr. Hardcore, omzundaki NWO temalı WWE şampiyonluk kemeriyle görüntüleri izliyordu. Yüzünde adeta yıllar sonra uyanmış bir yanardağın patlamaya hazırlanmasını andıran bir öfke vardı. Yanında ise WWE Tag Team kemerlerini elinde bulunduran Dolph Ziggler ve Drew McIntyre bulunuyordu. Mr. Hardcore, oturduğu sandalyeden kalktı ve duvara sabitlenmiş plazma televizyonu yerinden söküp öfkeyle yere fırlattı. Televizyonun ekranı aldığı darbe yüzünden paramparça oldu.

Mr. Hardcore: "Aptal herif! Beceriksiz! Asla bir etkafalıya güvenme!"

Mr. Hardcore, Türkçe küfürler ederek yerdeki televizyonu tekmelerken Drew McIntyre yanına yaklaştı ve sakin olmasını söyledi. Mr. Hardcore bir süre durduktan sonra koltuğa tekrar oturdu. Kendi kendine sinirli bir şekilde gülmeye başladı.

Mr. Hardcore: "İnanabiliyor musunuz ya? Ha-ha. Şaka gibi. O çocuk ciddi ciddi benimle bu kemer için karşılaşacak. Sözde NXT'nin en yıkıcı adamına bu işi bitirmesi için dünyanın parasını verdim. O ne yaptı? Her şeyi mahvetti!"

"Reed değil, sen her şeyi mahvettin."

Hardcore, McIntyre ve Ziggler başını sesin geldiği yöne çevirdi. Gelen kişi Hulk Hogan'dan başkası değildi. NWO yazılı meşhur bandanasını takmış, siyah bir takım elbise giymişti. Mr. Hardcore, ona olan saygısından ayağa kalkmak için hamle yaptı ama Hogan, elini omzuna koyarak oturmasını istedi. Yüz ifadesinden geçen hafta olanlardan hiç memnun olmadığı anlaşılıyordu. Hem SmackDown GM hem de NWO lideri olmak kolay bir iş değildi. Odayı saran ciddi sessizliği bozan kişi Hogan olmuştu.

1766429601241.png
Hulk Hogan: "Sizi sadece bir hafta yalnız bırakıyorum ve siz bir çaylağın kemer hakkı kazanmasını sağlıyorsunuz. Hem de NWO şampiyonluğu için. Bu da ne demek oluyor? Siz nasıl olur da bana sormadan böyle bir iş yaparsınız? GM siz misiniz yoksa ben miyim?"
Mr. Hardcore: "Mr. Hogan, ben..."
Hulk Hogan: "Mazeret istemiyorum, Hardcore. Seni neden NWO şampiyonu ilan ettim? Neden seni NWO'nun yeni yüzü olarak seçtim, biliyor musun? Çünkü sana güveniyordum. Madem Dominik seninle dövüşmeye layık olduğunu ispatladı, şimdi sen bana neden NWO şampiyonu olmaya layık olduğunu kanıtlamak zorundasın."
Mr. Hardcore: "Söz veriyorum, Mr. Hogan, Dominik'i böcek gibi ezeceğim ve Night of Champions'ta neden NWO şampiyonunun "The Idol" Mr. Hardcore olduğunu başta siz olmak üzere herkese göstereceğim!"
Hulk Hogan: "Ona şüphem yok, brother, ama ben bunu Night of Champions'ta kanıtlamanı istemiyorum, bu gece istiyorum!"
Mr. Hardcore: "Nasıl?"
Hulk Hogan: "Geçen hafta, sen Batista'yı durduramadığın için Reed, Dominik'i yenemedi. Bu gece, sana bir şans daha veriyorum. NWO kemerini bu müdaheleler yüzünden kaybetmeyi göze alamayız. Bu gece sen... Batista'ya karşı. İyi şanslar, çocuk. Drew, Dolph, gözünüzü dört açın. Bu sefer hata istemiyorum. Bildiğiniz gibi, RAW'da rakibiniz belli oldu. Night of Champions'da takım kemerlerinizi The New Day'e karşı savunacaksınız."

Reklam araları, maçlar, röportajlar derken gecenin son maçına gelinmişti. Arka alanda Batista, maçı için hazırlanırken tezahüratlar adeta arenayı yıkacaktı. Arka alan muhabiri Cathy Kelley, Batista'nın yanına geldi ve mikrofonu uzattı.

images

Cathy Kelley: "Batista, birazdan NWO şampiyonu Mr. Hardcore ile karşılaşacaksın..."

Batista, "NWO şampiyonu" lafını duyunca ciddi bir ifadeyle Kelley'e baktı.

Cathy Kelley: "Özür dilerim, Mr. Hogan, öbür şampiyonluğun adını söylersem kovulacağımı söyledi de. Acaba, bu maç için aklından neler geçiyor?"
Batista: "Sorunu yanıtlayayım, aklımdan geçen, Mr. Hardcore'un Rey'in bacağına kürekle vurduğu o an... Gözümün önünden gitmiyor. En iyi dostum, hastane yatağında çaresizce iyileşmeyi beklerken o pislik herifin burada cirit atması... Bak, geçmişte olanlara rağmen, Rey hâlâ benim dostum, hatta farklı anne babadan doğma kardeşim gibi. Bu gece, kemer için gelmedim, intikam için geldim. Rey, bu galibiyet senin için, adamım. Dominik'e gelince, Night of Champions'da 'WWE ŞAMPİYONU' olduktan sonra, babası Rey ve Batista amcası ona küçük bir kutlama yapmayı planlıyor. Fakat önce, halletmem gereken küçük bir iş var. Merak etme, tatlım, senin için de NWO'nun suratına yumruklarımı indireceğim."

Kelley, Batista'ya şans diledikten sonra oradan ayrılmak üzereyken bir çığlık attı. Batista ne olduğunu bile anlamadan sırtına aldığı bir beyzbol sopası darbesiyle yere yığıldı. Drew McIntyre, "Demek işin var, dur sana yardım edelim!" dedikten sonra beyzbol sopasını tekrar indirdi. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre, yerdeki Batista'yı tekmelemeye başladı. Batista, ayağa kalkmaya çalıştı ancak Dolph Ziggler onu bir Neckbreaker ile yere indirdi.

1766430414726.png

Bu sırada Mr. Hardcore, yuhalamalar eşliğinde ağır adımlarla ringe geldi. Dev ekranda, Batista, NWO ile mücadele halindeyken Mr. Hardcore, sanki sıradan bir iş yapıyormuş gibi yavaşça güneş gözlüğünü çıkardı. Cekedini de çıkarıp özenle katladıktan sonra ringde bir kenara koydu. Kemerini çıkarıp havaya kaldırdı ve "Haydi, Batista! Seni bekliyorum!" diye bağırarak ona adeta meydan okudu.

Bu sırada Batista, güçlükle de olsa McIntyre ve Ziggler'ın saldırılarını savuşturmayı başardı. Önce, kendisine doğru koşan Drew McIntyre'ı Back Body Drop ile bir arabanın ön camına düşürdü. Ardından kendisine Zig Zag deneyen Dolph Ziggler'ın elinden kurtulup bir Spinebuster ile sandalyenin üzerine yapıştırdı. Tek dizi üstüne çöktü, yorgundu, yaralıydı. İntikam dolu gözleriyle kameraya baktı ve "Çok ileri gittin, hazır olsan iyi olur, çünkü senin için geliyorum." dedikten sonra I Walk Alone çalmaya başladı.

Ww28KO.gif

Mr. Hardcore şaşkınlığını gizleyemezken Batista giriş kapısında göründü. Hafif aksayarak birkaç adım attıktan sonra klasik makineli tüfek girişini yaptı. Ellerini makineli tüfek şekline getirdiğinde sanki Mr. Hardcore'a ateş açıyormuş gibi tuttu. Pyroları patlattıktan sonra Hardcore'a bakıp işaret parmağını boğazından geçirdi ve ringe doğru koşmaya başladı. Mr. Hardcore, gardını alarak ondan korkmadığını göstermeye çalışıyordu.

MR. HARDCORE VS BATISTA

Batista ringe girer girmez, Mr. Hardcore iplere doğru koştu ve Batista'nın sırtını yumruklamaya başladı. Bu sırada maçı başlatan zil çaldı. Batista güçlükle ayağa kalktı ve Mr. Hardcore'u iterek ilk saldırıdan kurtuldu. Ona sol koluyla bir Lariat denedi ancak Hardcore eğilerek kurtuldu. Batista, ani hareketten dolayı kolunda bir acı hissetti. Hardcore, önce bir Chop Block yaparak onun tek dizi üstüne çökmesini sağladı ve bir Arm Wrench bağladı. "Hadi, Batista, pes et de bu işi bitirelim. Birbirimizi yormayalım." dedi ama Batista'nın pes etmeye niyeti yoktu. Hardcore, Batista'yı kaldırdı ve omzuna üst üste Shoulder Block vurmaya başladı, ardından Irish Whip denedi ve Batista ringin köşesine göğsünü çarparak yere yığıldı. Hardcore, Batista'ya alaycı bir şekilde tekmeleyerek ringin dışına yuvarladıktan sonra ring dışındaki basamağa bir bakış attı. Ardından ayağa kalkmaya çalışan Batista'nın sırtına bir Drop Kick indirdi ve Batista omzunu çelik basamağa çarptı. "İşte kahramanınız! İşte idolünüz!" diyen Mr. Hardcore, yuhalamaları üzerine bir mıknatıs gibi çekmekten geri durmadı.

Reklam arasından sonra, Mr. Hardcore üstünlüğünü korumaya devam etti. Bir Snap Suplex yaptıktan sonra Batista'nın ayağa kalkması için biraz gerildi ve Batista kalkar kalkmaz Hardcore bir Basement Drop Kick yaptı. Tuş denemesinde Batista 2'de kurtulmayı başardı. Bu sırada McIntyre ve Ziggler ringe geldi. Hardcore taunt yaparken McIntyre ve Ziggler, iplere tutunarak kalkmaya çalışan Batista'ya laf atarak onu kışkırtmaya çalışıyordu. İşe yaradı da, ama tersten. Batista kalkınca kendisine doğru koşan Mr. Hardcore'a sağ koluyla bir Clothesline yaptı. Bir tane daha, bir tane daha ve bir tane daha. Ardından bir Irish Whip yapıp bir Lariat daha denedi ama Hardcore eğilerek kurtulup iplerden sekti. Dönüşte Batista'ya tekrar yakalandı ve bir Spinebuster geldi. Batista, Hardcore'un işini çabucak bitirmek istiyordu. Bir tekme attıktan sonra Batista Bomb denedi ama Hardcore, Batista'nın sakat omzuna yumruk atarak hareketten kurtuldu ve arkasına geçip bir Inverted DDT yaptı.

Tekrar reklam arasından döndüğümüzde, önceki tuş girişimleri başarısız olan Hardcore, Batista'ya bir Crossface bağlamış, onu pes ettirmeye çalışıyordu. Batista kaçmaya çalışsa da yaralı omzu ona engel oluyordu. Güçlükle sağlam koluyla iplere sürüklendi ve ipe tutunmayı başardı. Hardcore, hareketi daha çok sıkmaya başladı ama Batista iplere tutunduğu için hakem bırakması gerektiğini söyledi. 4'e kadar sayınca Hardcore kilidi bırakmak zorunda kaldı. Hakemi ortaya çeken Hardcore, onunla tartışmaya başladı ve Batista'nın ayağa kalktığını farketmemişti. Batista, bir Big Boot yaparak rakibini yere serdi ve tuş denedi ama Hardcore 2'de kurtulmayı başardı. Hardcore, tekrar Batista'ya saldırmayı denedi ama Batista eğilerek kurtuldu ve sağ omzunu kullanarak Spear yaptı. Tekrar tuş denedi ama tam 3 olacakken Hardcore son anda tuştan kurtulmayı başardı.

Maçın sonları yaklaşmış, iki taraf da yorgunluk belirtileri gösteriyordu. Batista, Hardcore'un işini bitirmek için pozisyon aldı ama McIntyre aprona çıktı. Hakem onun girmesini engellemeye çalışırken Ziggler da ringe girmeye yeltendi ama Batista onu Clothesline ile ringin dışına attı. Bu sırada Hardcore, eline geçirdiği NWO kemerini Batista'nın suratına geçirdi ve hemen kemeri ringin dışına fırlattı. Hulk Hogan'a selam çakarcasına NWO tişörtünü yırttıktan sonra köşeye çıktı ve Swanton Bomb ile Batista'nın üzerine atlayıp tuş denedi 1... 2... 3...

Hardcore yine yapmıştı yapacağını. Ringin ortasında dizleri üstüne çökmüş şekilde "İşte bu yüzden idolüm!" diye bağırdı ve kötü adam kahkahaları atmaya başladı. Ziggler ve McIntyre ringe girdikten sonra yanına geldi ve onu tebrik etti. Hardcore, Ziggler'ın kendisine uzattığı NWO kemerini alıp havaya kaldırdı. Bu sırada Batista köşeye oturur vaziyetteyken Ziggler onu yeniden tekmelemeye başladı. Ardından McIntyre da ona katıldı.

Bu sırada Dominik Mysterio'nun müziği çalmaya başladı ve Dominik bir elinde sandalye, diğer elinde kendo sopasıyla koşarak ringe geldi. Üzerine gelen Hardcore'u kendo sopasıyla savuşturduktan sonra McIntyre'ın yumruğundan sıyrıldı ve eline aldığı sandalyeyi Ziggler'ın karnına indirdi. Ardından McIntyre ona tekrar saldırmaya kalktı ama dizine bir tekme atarak McIntyre'ı iplere gönderdi. Ardından iplerden gerildi ve bir 619 yaptı. Batista, gülümseyerek ona bakıyordu. Kalkmaya çalışırken Dominik ringe girdi ve iyi olup olmadığını kontrol etti. Tam arkalarını döndüğü anda Mr. Hardcore ve Dolph Ziggler Double Super Kick ile ikisini birden yere serdiler.

Hardcore, yerdeki Dominik'e baktı ve Ziggler'a gözleriyle bir işaret yaptı. Ziggler başını sallayarak onayladı ve beraber yorgun durumda olan Batista'yı ayağıyla ringin dışına sürüklediler. Hardcore sandalyeyi eline aldı ve yerdeki Dominik'e vurmaya başladı. "Sen artık fazla oldun." dedikten sonra Ziggler ringin altından bir kelepçe çıkardı ve Hardcore'a uzattı. Hardcore, yerde yatmakta olan Dominik'i kolundan tutarak ring köşesine sürükledi ve kelepçenin zincirini ring ipine yasladıktan sonra Dominik'in bileklerine taktı. Ardından boğazına doğru tekmeler atmaya başladı. "Ben şampiyonum! Ben idolüm! Sen bir hiçsin! Dünkü çocuksun! Boşuna kendini paralıyorsun, böcek! Benden bu kemeri asla alamayacaksın!" diye bağırdıktan sonra Dominik birden suratına tükürdü. İyice dellenen Hardcore, "Bana ha?" deyip onu yumruklamaya başladı. Ardından sandalyeyi eline aldı ve kalkmaya çalışan Dominik'in kafasına vurdu. Sandalye darbesi yüzünden Dominik'in kafası kanamaya başlamıştı, arena adeta buz kesmişti. Hardcore "Gözlerimin içine bak!" diye bağırdı ve tekrar Dominik'e vurdu. "Seni kimse kurtaramaz! Artık bir ailen yok! Baban hastanede, sevgili Batista amcan ise yaralı bir hayvan! Söylesene, seni kim kurtaracak? Diğer baban Eddie mi?" diye bağırdı ve ring ipine kelepçeli, sandalyeyi oturur vaziyetteki Dominik'in boğazına sandalyeyi dayadı. Köşeye doğru yürüdü. Amacı sandalyeye doğru bir tekme atarak Dominik'i sakatlamaktı, tıpkı babası Rey'i sakatladığı gibi. Bütün arena Hardcore'u yuhalıyordu. Mr. Hardcore, dağılmış saçlarını topladı ve saldırmaya hazırlandı ancak tribünde tezahüratları başlatan bir hareketlilik vardı. Şovu izlemek için en ön sıradaki tribünde yer alan Rey Mysterio'nun kızı Aalyah Mysterio, bariyerleri aştı ve koşarak ringe gelip abisi Dominik'in önüne kendini siper etti.

hq720.jpg

Ağlayarak "Kes şunu!" diye bağırıyordu. Mr. Hardcore, karşısında donakalmıştı, sakin bir ses tonuyla "Yolumdan çekil, seninle bir derdim yok." dedi ama Aalyah çekilmemekte kararlıydı. Hardcore, tekrar ona çekilmesini söyledi ama Aalyah yavaşça ayağa kalktı ve Hardcore'un suratına bir tokat attı. Buna çok sinirlenen Hardcore, Aalyah'a da saldırmaya kalktı ama yumruğu havadaydı. Aalyah çığlıklar içinde kendini korumak için ellerini kaldırdı ama Hardcore vurmaktan vazgeçti ve kemerini alıp ringden indi.

Yuhalamalar eşliğinde Hardcore, giriş rampasına geldiğinde mikrofonu tekrar eline aldı.

Mr. Hardcore: "Hey, Dom, bu işe daha fazla aileni karıştırmasan iyi edersin. Onlara zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun. Bir dahaki sefere bu kadar nazik olmam! O zamana kadar bir kız tarafından kurtarılmanın utancıyla yaşamanın tadını çıkar."

Görevliler, Dominik'i kelepçeden kurtarmaya çalışırken Hardcore kemerini havaya kaldırdı. Bir SmackDown şovu daha burada son bulmuştu. Az kalsın Hardcore, daha büyük bir felakete sebep olacaktı, ama akıllardaki soru: Onu ne durdurmuştu? Kötü adamın içinde kalan son iyilik kırıntısı mı? Belliydi ki o an amacı vurmak değildi, belki de Rey Mysterio'ya aba altından gösterilen bir sopaydı. Yoksa isterse daha kötü şeyler yapabileceğinin bir mesajını verme isteği miydi?​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi