BAB The Villain Inside A Hero - 14. Bölüm: BACKLASH


A Turkish In WWE serisi nasıl devam etsin?

  • Mr. Hardcore'un kariyeri eskisi gibi detaylı bir şekilde ilerlesin.

    Oy: 2 22.2%
  • Mr. Hardcore'un belli bir hikayesi olsun.

    Oy: 7 77.8%

  • Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
359
Mesajlar
5,543
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şampiyonların değişmemesi iyi olmuş, Rock - Reigns maçı da ilgi çekici, diğer ppvyi bekliyoruz. Angle hikayesi de ilgimi çekti bu arada, Gable banko alacak bence kemeri.
 

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
113
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
A TURKISH IN WWE 7.BÖLÜM: SMACKDOWN #2 (SONRAKİ PPV: WRESTLEMANIA)

Bütün güreş camiası şok olmuştu. Herkes Mr. Hardcore'un Bobby Lashley'i seçip Universal Championship maçının Fatal-4-Way olmasını beklerken Mr. Hardcore, güreşte idolü olarak gördüğü Jeff Hardy ile maç yapmayı seçmişti. WrestleMania'nın en sıradışı maçlarından biriyle karşı karşıyaydık. Universal ve WWE şampiyonluk maçlarının reklamları gösterilmeye başlandığından beri Türkiye'de hazırlıklar devam ediyordu. 81 ilin tamamında meydanlarda Jeff Hardy vs Mr. Hardcore maçı için dev ekranlar kurulmaya başlanmıştı.

RAW'da neler yaşandı?

- Seth Rollins, Undertaker'a WrestleMania için meydan okudu. Undertaker ortaya çıkmasa da "I ACCEPT" yazısı belirdi. Seth Rollins yine manyak gibi gülerken ringin dört bir yanında şimşekler çaktı ve ışıklar söndü. Tekrar yandığında Undertaker, Seth Rollins'i Chokeslam ile yere çiviledi. Işıklar bir kez daha sönüp yandığında ikisi de ringde yoktu.

- Austin Aries, Elias'ı yendi.

- Arka alanda Roman Reigns, bira içen Stone Cold Steve Austin'e işine karışmamasını, yoksa işine karışacak bir vücudu olmayacağını söyledi. Steve Austin birasını bitirip Roman'ın yüzüne geğirdikten sonra oradan hiçbir şey olmamış gibi uzaklaştı.

- Baron Corbin, Johnny Gargano'yu Low Blow sonrası Roll-Up ile yendi.

- CM Punk, Adam Cole'u WrestleMania'da yenip herkese bir kez daha Dünyanın en iyisi olduğunu kanıtlayacağını söyledi.

- Braun Strowman, Dolph Ziggler'ı yendi.

- RAW GM Ric Flair, Andre The Giant anısına düzenlenecek Battle Royal maçını duyurdu.

- Sami Zayn, Alberto Del Rİo'yu yendi ve Tommaso Ciampa'yı tekrar yeneceğini söyledi.

- Samoa Joe, Cody Rhodes'u yendi ve Lashley ile Lesnar'a gözdağı verdi.

---

Bu olaylar konuşulurken de Bray Wyatt ve Terry Funk'ın vefat haberleri güreş dünyasını yasa boğmuştu. SmackDown şovu başlamadan önce 2 güreşçi için anma töreni düzenlendi. Güreşçisinden yöneticisine kadar tüm WWE çalışanları katılmıştı.



AntiqueJovialFossa-size_restricted.gif


SmackDown mükemmel bir pyro gösterisiyle başladı. Seyirciler coşku içinde şovun başlamasını bekliyordu.



1a085255129b418e7cc2101ee0742895c6942f06_00.gif


WWE Champion Jeff Hardy şovu açıyordu. Klasik dansını yaptıktan sonra Jeff Hardy, ön sıradaki birkaç seyirciyle tokalaştı ve ringe girip konuşmasına başladı.

UniformWeakGallinule-max-1mb.gif


Jeff Hardy: Hayat ne kadar ilginç, değil mi? Genç bir adam WWE'ye geliyor. Tag Team, United States ve Intercontinental şampiyonu oluyor. Üstüne de Royal Rumble kazanıyor. Onu kurtarıyorsun, takım oluyorsun ve maçı kazanıyorsun. O ise kalkıp sizden kemerinizi almak için sizi rakibi olarak seçiyor. Herkes olduğu kadar Mr. Hardcore'un yaptığı bu seçim beni de çok şaşırttı. Halbuki, Hulk Hogan'ın zorbalıklarına karşı beraber savaşmadık mı? Şimdi ne oldu da fikrin değişti, Hardcore? Buraya gel ve bana bunun açıklamasını yap.



WWE Universe coşkuyla tezahürat yapmaya başladı. Mr. Hardcore, girişte göründü ve seyircileri selamladı. Üzerinde kırmızı-beyaz bir Türkiye milli futbol takımı forması vardı. Sırt kısmında "MR. HARDCORE" ve "10" yazıyordu. Hardcore ringe girdikten sonra konuşmasına başladı.

Mr. Hardcore: Jeff, nasıl bir izlenime kapıldın bilmiyorum ama bence sevinmen lazım. Hayatımda ilk defa WWE'de bir dünya şampiyonluğu için maça çıkacağım. Bunun özel olmasını istememin en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Bunu özel kılmak için de bu maçı idolümle, yani seninle yapmaktan daha iyi bir yol düşünemiyorum. Bunu şahsi algılaman beni çok üzdü açıkçası, sen hala benim dostum ve abimsin. WrestleMania'da rakip olmamız bunu değiştirmeyecek.

Jeff Hardy: Peki ya bu özel gecen hiç de hatırlamak istemeyeceğin bir geceye dönüşürse? Mesela ben hala WWE şampiyonu olarak WrestleMania arenasından ayrılırsam nasıl olur? O zaman beni hala idolün olarak görmeye devam edecek misin?

Mr. Hardcore: İdolüm olarak kalacağın doğru, ama dediklerinin olmaması için ne gerekiyorsa yapacağım. O yüzden bence ayağını denk al.


Jeff ve Hardcore yüz yüze geldikten sonra geceye 2 maç duyuruldu:
Braun Strowman vs Sheamus
Mr. Hardcore vs Kevin Owens - Extreme Rules Match

---

Gunther def. Matt Riddle

Gunther, maçı Powerbomb ile kazanmayı başardı. Randy Orton durumdan pek memnun görünmüyordu.

---

Kameralar bir spor salonuna döndü. Chad Gable, maç için hazırlanıyordu ve Kurt Angle onun antrenörlüğünü yapıyordu. Angle, Gable'ın United States şampiyonluğunu kazanmasını çok istediği için onu zorlayabildiği kadar zorluyordu. Ringe doğru yöneldiklerinde kameralar kapandı.

---

Austin Theory def. Cedric Alexander

Austin Theory'nin maç esnasında söktüğü turnbuckle'a Cedric Alexander kafasını çarpınca Theory maçı roll-up ile kazandı.

---

Alberto Del Rio, Baron Corbin, Johnny Gargano ve Austin Aries ATG Battle Royal maçına duyurulan ilk isimler oldu.

---

Sonraki hafta SmackDown şovuna Sami Zayn & Chad Gable vs Bobby Roode & Tommaso Ciampa maçı duyuruldu.

---

Rey Mysterio def. Finn Balor via DQ

Rey Mysterio, Finn Balor'a 619 yaptıktan sonra Frog Splash için köşeye çıktı ancak Dominik Mysterio ona saldırınca hakem maçı diskalifiyeyle bitirdi. Judgment Day, Rey Mysterio'ya sandalyelerle saldırırken Batista ve Cody Rhodes ringe gelip Rey Mysterio'yu kurtardı.

---

Seth Rollins baygın halde yatarken görüntülendi. Etrafı karanlık ve dumanlıydı. Rollins ayağa kalktığı zaman nerede olduğunu başta anlayamadı. Yolunu bulmaya çalışırken yerde eski NXT şampiyonluk kemerini gördü, biraz daha ilerlediğinde ise parçalanmış bir kalkan ve Shield zamanlarında giydiği kıyafeti gördü. Hemen yanında bir sandalye, 2014 dönemindeki Money In The Bank çantası ve o zamanlarda kullanılan WWE Dünya Ağırsiklet şampiyonluk kemeri vardı. Duyduğu bir sesi takip ettikten sonra Murphy ile takım olduğu zamanlardan kalma fotoğraflar gördü. İleride bir çukur vardı, Rollins yanına yaklaştığında adının yazılı olduğu bir mezar taşı gördü. Çukurun içinde Rollins'in şimdi kullanmakta olduğu ring kıyafetleri vardı. Rollins dehşete düşmüş bir yüz ifadesiyle mezarın içine bakarken kameralar kapandı.

---

Braun Strowman def. Sheamus

Braun Strowman, bu maça Bray Wyatt gibi giyinerek çıktı. Ayrıca Bray Wyatt'ın tarzında ringe geldi. Sheamus'a bir Running Powerslam yapan Braun Strowman, rakibinin işini Sister Abigail ile bitirdi ve zaferini kutlarken ışıklar söndü. Braun Strowman, ringin ortasında "He's got the whole world in his hands" şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadığı açıkça ortadaydı.

---

Terry Funk ve Bray Wyatt'ın önemli anlarından bir video gösterildi.

---

Mr. Hardcore def. Kevin Owens - Extreme Rules match

Mr. Hardcore, bu maçta Terry Funk gibi giyinerek karşımızdaydı ve önemli anlara imza atıldı. Kevin Owens, Mr. Hardcore'a ring dışındaki sandalye yığınına Superplex yaptı. Hardcore, Owens'ı Powerbomb ile spiker masasından geçirirken Owens, Hardcore'u raptiyelere Back Suplex ile atması sonucu Mr. Hardcore'un sırtı bayağı kanadı. Hardcore da Kevin Owens'ın yüzünü kafasında parçaladığı briketle kanattı. Sandalye, kendo sopası, beyzbol sopası, kürek gibi aletlerin de kullanıldığı maçı Hardcore, Owens'a çelik basamak üstüne yaptığı Texas Piledriver ile bitirdi. Maç bittikten sonra Mr. Hardcore, titantron ekranında gösterilen Terry Funk fotoğrafını eliyle işaret ederek şovu bitirdi.

---

Mr. Hardcore, ilerleyen zamanlarda verdiği bir röportajda Terry Funk'ın ring kıyafetiyle bu maça çıkmasını bizzat Vince McMahon'ın istediğini söyledi. Vince McMahon'a göre Mr. Hardcore, yeni neslin hardcore efsanelerinden biri olmaya adaydı.

---

WrestleMania'ya duyurulan maçlar

Andre The Giant Battle Royal
Bobby Roode vs Chad Gable - United States Championship
Sami Zayn vs Tommaso Ciampa - Intercontinental Championship
Judgment Day vs Rey Mysterio & Cody Rhodes & Batista
Undertaker vs Seth Rollins
Adam Cole vs CM Punk
The Rock vs Roman Reigns
Bobby Lashley vs Samoa Joe vs Brock Lesnar - WWE Universal Championship
Jeff Hardy vs Mr. Hardcore - WWE Championship​
 

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
113
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
A TURKISH IN WWE 8. BÖLÜM: SMACKDOWN #3 (SONRAKİ PPV: WRESTLEMANIA)

Güreşin SuperBowl'u, Şampiyonlar Ligi WrestleMania'ya sadece 1 hafta kalmıştı. Bütün güreş camiası bu şovu bekliyordu. Ana kemer maçlarının yanı sıra The Rock vs Roman Reigns ve Bobby Roode vs Chad Gable da ilgi gören maçlar arasındaydı. Türkiye'de de Jeff Hardy vs Mr. Hardcore maçının heyecanlı bekleyişi sürüyordu. Hatta birkaç şarkıcı Türk güreşçimize destek amaçlı kısa besteler bile yapmıştı. Kıraç da bunlardan biri olacaktı ancak yoğun ikna çabaları sonucu vazgeçirildi. 81 ilde dev ekranlar kurulmasının yanı sıra çeşitli restoranlar, cafeler de "MR. HARDCORE'UN MAÇI PAZAR GECESİ BURADA" yazılı tabelalarla müşteri çekmeye çalışacaktı. Sosyal medyada ise güreş gruplarında Mr. Hardcore'a destek ve başarı mesajları dinmek bilmiyordu.

Samoa Joe vs Randy Orton, Brock Lesnar vs Batista, Undertaker vs Kane, Jeff Hardy vs CM Punk, AJ Styles vs Finn Balor gibi keyifli maçlarla dolu WrestleMania'nın tadı hala WWE seyircisinin damağındaydı. Yine müthiş bir WrestleMania sunmak isteyen patron Vince McMahon, yine WrestleMania öncesi antrenmanlarında güreşçilerinin başındaydı. Sık sık güreşçilerle sohbet edip hallerini hatırlarını soruyordu. AJ Lee de bu antrenmanda yer alanlardan biriydi. Hayır, güreşmeyecek, sevgilisi Mr. Hardcore'un pestilini çıkarmakla meşguldü. Sert bir antrenördü ama antrenmanda Hardcore'a moral olmak amacıyla telefonundan Fenerbahçe marşları açmayı da ihmal etmiyordu.

RAW'da NELER OLDU?

- Seth Rollins, Undertaker'a kendisinden korkmadığını, WrestleMania'da o mezara bizzat kendisini elleriyle gömeceğini, zamanında Shield'ı, Sting'i, Triple H'i, Brock Lesnar'ı, John Cena'yı yok ettiği gibi Undertaker'ı da yok edeceğini söyledi.

- The Rock ve Stone Cold, Roman Reigns'e yine bayağı giydirdi. The Rock, Roman Reigns'in Anoa'i soyadını taşımayı haketmeyen, boynunda biberle gezen bir soytarı olduğunu söyledikten sonra Roman Reigns, Paul Heyman ile beraber ringe geldi ve WrestleMania'da işini bitirdikten sonra bir daha ne Anoa'i ailesinde ne de güreş tarihinde The Rock isminin kalacağını söyleyip ona kendisini kabullenip bu işi bitirmek için son bir şans verdiğini söyledi. Rock bunun üzerine Roman'a yumruk attı. Kısa bir kavgadan sonra Roman, Rock'ı Spear ile yere serdi.

- Adam Cole, CM Punk'ın yorumlarına sadece gülüp geçtiğini, onun sadece palavrada dünyanın en iyisi olduğunu söyleyip UFC'yi mumla aratacağını söyledi.

- Gecenin ana maçında Samoa Joe, Randy Orton ile maçtayken Bobby Lashley ona saldırdı. İkili kavga halindeyken Brock Lesnar da ringe geldi ve ring resmen karıştı. Üç güreşçi birbirlerine saldırırken geceyi ayakta kapatan isim Samoa Joe'yu F5 ile yere yapıştıran Brock Lesnar oldu.

---



ICRJ.gif


WrestleMania öncesi son SmackDown şovu muhteşem bir pyro gösterisiyle başladı. Şova geçmeden önce Hulk Hogan ekranda göründü ve gecenin sonunda Jeff Hardy ve Mr. Hardcore arasında gerçekleşecek WWE Championship maçı için bir kontrat töreni yapılacağını duyurdu. Bu maçı şovun en gereksiz maçı olarak dile getirmesi tepki almasına neden oldu. Ayrıca gecenin main event maçında Seth Rollins vs Shinsuke Nakamura maçı duyuruldu.

NINTCHDBPICT000535382790.jpg


---

R-Truth def. Elias

R-Truth maçı Scissors Kick ile kazandı ve ATG Battle Royal maçını da böyle kazanacağını söyledi.

---

Batista, kendine kahve alırken Rey Mysterio yanına geldi ve Cody Rhodes'un maçı olduğunu iletti. Judgment Day'in mutlaka bir şeyler çevireceğini düşündüğünü belirtip Cody'nin arkasını kollamaları gerektiğini söyledi. Batista "Merak etme dostum. Kendilerine neyin vurduğunu anlamayacaklar bile." dedi.

---

Wade Barrett def. Mustafa Ali

Mustafa Ali, 054 yapacakken Alberto Del Rio onun dikkatini dağıttı. Hakem Del Rio ile uğraşırken Barrett, Ali'ye Powerbomb yaptıktan sonra Bullhammer ile işini bitirdi.

---

Arka alanda WWE Champion Jeff Hardy görüntülendi, epey düşünceli görünüyordu. Mr. Hardcore ile karşılaştı ve iki güreşçi birbirlerine baktıktan sonra bir şey söylemeden yoluna devam etti.

---

Chad Gable & Sami Zayn def. Bobby Roode & Tommaso Ciampa

Oldukça keyifli geçen bu karşılaşmanın sonlarında Ciampa, eline bir İngiliz anahtarı alıp Gable'ın ayağına onunla vurmak istedi ancak Kurt Angle, Tommaso Ciampa'yı bir Angle Slam ile etkisiz hale getirdi. Roode'un dikkati dağılınca Gable onu yakalayıp bir Belly To Belly yaptı ve Zayn'e tag verdi. Zayn de köşeye geçen United States şampiyonunu Helluva Kick ile gelecek Çarşamba'ya postaladı ve tuşu bularak zaferi kaptı. Maçtan sonra Kurt Angle elinde Unites States kemeriyle ringe girdi ve onu Gable'a verdikten sonra Sami Zayn ile Chad Gable'ın elini kaldırdı.

---

AJ Styles def. Cody Rhodes

Cody Rhodes, AJ Styles'a Beautiful Disaster yaptıktan sonra Judgment Day'in müziği çalmaya başladı. Rey Mysterio ve Batista gardını alınca Balor, Dominik ve Priest onlara saldırmaya başladı. Cody köşeye çıkıp bir Body Splash ile üzerlerine uçtuktan sonra Balor'ı çelik basamağa fırlattı. Hakem ona ringe dönmesini söyledi. Batista "Sen maçına bak, biz bunlarla ilgileniriz." deyince Cody ringe geri döndü. Rey'i saf dışı bırakan Dominik ringe girmeye çalıştı. Hakem ona gitmesini söylerken Cody iplere yaklaştı. Priest de diğer taraftan ringe girmeye çalıştı, hakem oraya dönünce Dominik, parmağını Cody'nin gözüne soktu. Bu sırada toparlanan AJ Styles, Cody'ye bir Phenomenal Forearm yaptı. Rey, ringe yönelecekken Priest ona Big Boot yaptı. Batista da Dominik'e Spear yaptığı esnada Styles fırsatı değerlendirip tuşu buldu ve maçı kazandı. Rey ve Batista, Cody'yi kurtaramamanın verdiği üzüntüyü yaşarken istediğini alan Balor sırıtıyordu.

---

Seth Rollins def. Shinsuke Nakamura

Ring içi teknik bakımdan iyi geçen bir maç oluyordu. Nakamura, Rollins'e bir Inverted Back Suplex yaptıktan sonra köşeye geçti ve Rollins'in kalkmasını bekledi. Rollins dizleri üstündeyken bir Kinshasa yedi. Nakamura'ya bu yetmedi ve bir kere daha Kinshasa yapmak istedi. Tam koşarken ışıklar söndü ve GONG sesi duyuldu. Işıklar tekrar yandığında Nakamura yerde yatıyordu. Rollins ayağa kalktı ve etrafına bakındı ancak kimseyi göremedi. Nakamura kendine gelmeye çalışırken Rollins bu asisti değerlendirip bir Curb Stomp patlattı ve tuşu buldu. Rollins Joker gülüşü yaparken tekrar ışıklar söndü ve ringin ortasında bir urn göründü. Rollins şaşkınlıkla ona bakarken kameralar kapandı.

---

Kısa bir reklam arasından sonra ringde her şey hazırdı. Bir masa kurulmuş, iki yanına da birer sandalye konmuştu. Şık bir takım elbise giymiş olan Hulk Hogan konuşmasına başladı.

Hulk Hogan: "Bayanlar ve baylar, bildiğiniz gibi WrestleMania'ya çok az bir süre kaldı. Royal Rumble galibimiz, WWE Champion ile karşılaşmayı seçti ve bu gece bu maçı imzalanacak bir kontratla resmiyete dökeceğiz. Lafı fazla uzatmadan onları çağıralım, WWE Champion... Jeff Hardy ve Royal Rumble winner... Mr. Hardcore!"



1a085255129b418e7cc2101ee0742895c6942f06_00.gif


WWE Champion Jeff Hardy, her zamanki girişinden sonra ringe geldi.



Mr. Hardcore da girişte taunt yaptıktan sonra pyrolar patladı. İki güreşçi de büyük destek alıyordu. İkisi de Hulk Hogan sanki orada yokmuş gibi davranarak yerine oturdu.

Hulk Hogan: "Hadi beyler, şunu imzalayın da evimize gidelim."

Jeff Hardy: "İmzalamadan önce şunu söylemek istiyorum, Hardcore. Açıkçası beni seçtiğinde çok şaşırmış ve sinirlenmiştim. Düşünmek için zamanım olduğunda anladım ki beni her zaman dostun olarak göreceksin, ben de seni. İdolünle maça çıkma şansını değerlendirmek istedin, ben de senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım ve yaptım da. O yüzden artık bu konuda bir art niyet sezmiyorum. Her zaman dostum olarak kalacaksın. O ringe çıktığında ama bambaşka bir Jeff Hardy göreceksin. Yani dostumsun diye ringde sana acımamı bekleme. Bunu göz önünde bulundurarak imzala. (Kontratı imzalayıp Mr. Hardcore'a uzattı)"

Mr. Hardcore: "Bu olayı aşmana sevindim. Ben de bana acımanı istemiyorum zaten Jeff. Seni izleyerek WWE'yi sevmiş biri olarak rahatlıkla söylüyorum, böyle yapabileceğini düşünerek özellikle seni seçtim. Bunun yerine Bobby Lashley ile de kapışmayı seçebilirdim. Bu kararı bir gecede almadım. Benim tanıdığım Jeff Hardy, bana istediğim extreme seviyesindeki maç tecrübesini yaşatabilecek bir isim. Zaten bu yüzden idolümsün, her zaman da öyle kalacaksın. Şunu da bil ki, WrestleMania gecesinde karşında geri dönüşünde mutluluktan ağlayan o çocuk olmayacak, yeni WWE şampiyonu olacak. (Kontratı imzaladı)"

İki güreşçi ayağa kalktı. Jeff Hardy tam kemerini almaya hazırlanırken Mr. Hardcore ona elini uzattı. Jeff Hardy gülümseyip elini sıktıktan sonra kemerini aldı ancak Mr. Hardcore da WWE kemerinin diğer tokasından tuttu. WWE Universe coşkudan bağırırken Hardcore ve Jeff birbirlerine sırıtarak baktı ve WrestleMania öncesi son SmackDown bu görüntülerle son buldu.

---

WrestleMania'ya duyurulan maçlar

Andre The Giant Battle Royal
Bobby Roode vs Chad Gable - United States Championship
Sami Zayn vs Tommaso Ciampa - Intercontinental Championship
Judgment Day vs Rey Mysterio & Cody Rhodes & Batista
Undertaker vs Seth Rollins
Adam Cole vs CM Punk
The Rock vs Roman Reigns
Bobby Lashley vs Samoa Joe vs Brock Lesnar - WWE Universal Championship
Jeff Hardy vs Mr. Hardcore - WWE Championship
 

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
113
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
A TURKISH IN WWE 9. BÖLÜM: WRESTLEMANIA

İşte o gün gelip çatmıştı; profesyonel güreşin Superbowl'u, WrestleMania! Herkes Mr. Hardcore ve Jeff Hardy arasında son SmackDown'da bir kavga beklemiş, ancak kontrat töreni olaysız bitmişti. Bütün Türkiye bu maç için kenetlenmişti. Türkiye milli takımı Dünya Kupası'nda final oynayacakmış gibi herkes Mr. Hardcore'un olası bir dünya şampiyonluğunu kutlamak için umutla bekliyordu. Saat farkına rağmen Türkiye bu gece uyumamakta kararlıydı. ABD'de yaşayan Türkler de temsilcimizi WrestleMania arenasında desteklemeye hazırdı ve çok özel bir gösteri planladıkları da sosyal medyada iddia olarak geziyordu. Amerikalı olmasına rağmen büyük bir Mr. Hardcore hayranı olan Tommy de WrestleMania'da yerini alacaktı.

Mr. Hardcore da kendisine gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı çok mutluydu. WWE'ye gelip ülkesini gururlandırmasının üzerine kariyerinde ilk defa WWE'de bir ana kemer için maça çıkacaktı, hem de en büyük şovda idolü olarak gördüğü güreşçiyle yapacaktı bunu. Genç güreşçimiz, antrenmanlarda da gerekli özeni göstermiş, kendini sakatlamamaya dikkat etmişti. Antrenörlüğünü yapan sevgilisi AJ Lee de ona elinden geldiğince destek olmuştu. Bu süreçte her öğleden sonra ailesiyle mutlaka telefonda konuşuyordu. Saat farkından dolayı öğle vakitlerinde onları arayacak fırsat bulabiliyordu.

AND NOW... WWE PRESENTS... WRESTLEMANIA



Bu güzel şarkıya mükemmel bir pyro gösterisi eşlik ediyordu. Kameralar tribünleri gezerken bir köşede açılan Türk bayrakları da dikkat çekenler arasındaydı.

ANDRE THE GIANT MEMORIAL BATTLE ROYAL

images


Kevin Owens, finalde Kofi Kingston'ı atıp maçı kazanmıştı. Bu maçta WWE efsanelerinden Jeff Jarrett, Jake "The Snake" Roberts ve Ron Simmons da yer aldı ancak elenmekten kurtulamadılar. Austin Aries'in elediği Ron Simmons'ın elendikten sonra bir süre bekleyip "DAMN!" deyip arenadan ayrılması güldüren anlardandı.

BOBBY ROODE VS CHAD GABLE - WWE UNITED STATES CHAMPIONSHIP

Maçın sonları yaklaşmıştı. Chad Gable, hayatının en büyük desteğini alıyordu. Bobby Roode, rakibini iplere gönderdikten sonra Flapjack ile iplere çarptırmıştı. Yerdeki rakibinin karın boşluğuna bir tekme attıktan sonra taunt yaptı ve ring dışındaki Kurt Angle'a laf atmaya başladı. Kurt Angle aprona çıkacakken hakem ona engel oldu. Bu sırada Gable kendine geldi ve Roode'u arkadan yakalayıp 1 değil, 2 değil, tam 3 tane German Suplex yaptı. Büyük bir cheer tufanı vardı. Angle, "Temel hareketler, onları kullan." dedikten sonra Gable, kalkan Roode'a bir de Belly To Belly yaptı. Ardından kıyafetinin üst kısmındaki askıları indirdi. Roode ayağa kalkınca Gable onu yakaladı ve Angle Slam denedi ancak Roode ondan daha iri olduğu için kaldıramadı. Roode bir dirsek attıktan sonra iplerden sekti ve bir Big Boot yaptı. "HADİ KÜÇÜK SOLUCAN AYAĞA KALK!" diye bağırıp Gable'ı tekmeliyordu. Bir tekme daha salladı ancak Gable onu ayağından yakaladı ve bacağının arkasına bir tekme attı. Ardından diğer bacağına da bir tekme atıp yere düşürdü ve Ankle Lock bağladı. Bobby Roode zor durumdaydı. İplere doğru gitmek için ellerini ve kollarını kullandı. Tam en alttaki iplere tutunacakken Angle ipleri çekti. Hakem onu tekrar uyarınca ipleri bıraktı, bu esnada Gable, rakibini ringin ortasına geri çekti ve Angle Lock hareketini gitgide daha sert yapmaya başladı. Roode ayağını kurtarmak için çabaladı ancak daha fazla dayanamadı ve pes etti.

Chad Gable, yeni United States şampiyonu olmuştu. WWE Universe büyük bir sevinç içinde bu şampiyonluğu kutluyordu. Chad Gable, ringe giren Kurt Angle'a sarılınca gözyaşlarını tutamadı ve Angle, Gable'ın elini kaldırdı.

SAMI ZAYN VS TOMMASO CIAMPA

Ciampa, Sami Zayn'i adeta çiğ çiğ yiyordu. 2 kere üst üste Powerbomb yaptıktan sonra ringden indi ve ringin altını karıştırdı. Ringin altından bir sandalye çıkardıktan sonra hakem ona bunu kullanamayacağını söyleyince Ciampa hakemle tartışmaya başladı. Ciampa'nın odağının dağılmasını fırsat bilen Sami Zayn ringden indi ve turnbuckle boşluğundan uçup Torpedo DDT yaparak seyirciyi coşturdu. Taunt yaparken Ciampa onu arkadan yakalayıp ring direğine fırlattı ancak Sami Zayn lehine çevirince ring direğine toslayan Ciampa oldu. Rakibini ringe soktuktan sonra Sami Zayn de ringe girdi ancak Ciampa toparlanıp yerdeki rakibini tekmelemeye başladı. Sami Zayn iplere tutunduktan sonra Ciampa tekmelemeye devam edince hakem müdahele etmek zorunda kaldı. Ciampa, hakemi kenara itince ayağa kalkan Sami Zayn göğsüne bir Drop Kick yaptı. Ciampa iplere yaslanmış haldeyken Zayn onu yakalayıp Exploder Suplex ile köşeye attı. Ciampa köşede sersemlemiş haldeyken Zayn diğer köşeye gidip Helluva Kick için koşmaya başladı ancak Ciampa hakemi önüne çekince kendini durdurdu. Hakem, Ciampa'yı son kez uyarırken Zayn durmadı ve Helluva Kick'i yapıştırdı. Ardından tuşu bularak kemerini korumayı başardı.

images


JUDGMENT DAY VS REY MYSTERIO & CODY RHODES & BATISTA

Maçın sonlarındaydık. Ringde şu an Cody Rhodes ve Dominik Mysterio vardı. Maç bir mahalle kavgası edasıyla geçmişti. Ring dışında Rey Mysterio & Batista, Finn Balor & Damien Priest ile dövüşüyordu. Cody, Dominik'e bir Inverted Suplex yaptıktan sonra iplerden güç aldı ve Tope Con Hilo dışındakilerin üzerine adeta uçtu. Herkes kalkmaya çalışırken Dominik de köşeye çıktı ve Cross Body ile tekrar kalkan güreşçilerin üzerine atladı. Herkes yerdeydi. Hakem sayıyordu. Dominik ve Cody'nin 10 olmadan ringe girmesi gerekiyordu. Hakem 7'yi saydığında Cody güçlükle kendini ringe attı, Dominik yeni yeni kendine geliyordu. 9 olduğu anda kendine gelen Balor, Dominik'i ringe attı. Dominik yorgun olduğu için Cody, hemen onu yakaladı ve Cross Rhodes yaptı. Cody daha yerden kalkma fırsatı bulamadan Balor köşeden Coup De Grace ile üzerine atladı. Dominik'i tuş için kaldırmaya çalışırken Rey Mysterio ringe daldı ve Balor'a saldırdı. Damien Priest ringe girdi ve Rey Mysterio'yu yakalayıp boğazından tuttu ve Chokeslam denedi ancak Batista bir Spear ile Rey'i kurtardı. Hayırsız evlat Dominik, cüssesine bakmadan Batista'ya saldırırken Rey onu Hurricanrana ile iplere doğru attı ve Dominik kendine gelmeye çalışan Balor ile çarpıştı. İki güreşçi iplerde beklerken Rey Mysterio tezahüratlar eşliğinde rakiplerine Double 619 patlattıktan sonra köşeye çıktı ve ring dışındaki Priest'in üzerine atladı. Bu esnada Batista, Dominik'e Batista Bomb, Cody de Balor'a Cross Rhodes yaptı. Legal konumdaki Cody, Dominik'i tuş etmeyi başardı ve face takım maçı kazandı.

images
images
images


ADAM COLE VS CM PUNK

Maçın sonları yaklaşmıştı. Cole ve Punk harika bir ring içiyle izleyicileri büyülemişti. CM Punk bir Suicide Dive denedi ancak Adam Cole havada ona bir Super Kick yapıştırdı. Bir Super Kick daha yaptıktan sonra köşeye çıktı. Punk eğilmiş vaziyetteyken Cole Panama Sunrise denedi ancak aniden CM Punk rakibini omuzladı ve maçı Go To Sleep ile almayı başardı.

images


THE ROCK VS ROMAN REIGNS

Kuzenlerin maçı sonuna kadar dengeli geçmişti. Üstünlük bir Rock'a geçiyordu, bir Reigns'e... Rock yerdeydi. Roman bir Big Boot ile yere attıktan sonra "ACKNOWLEDGE ME!" diye bağırdı ve kenara geçip kalkmasını bekledi. Rock yavaşça kalkınca Roman güçlü bir Superman Punch patlattı. Rock yuvarlanarak ringden indi. Roman iplere tutunup hırslı bir bakış attı. Solo Sikoa, Rock'a arkadan yaklaştı ama Rock ona bir yumruk attı, bir yumruk daha attıktan sonra çelik basamağa attı. Roman arkadan geldi ve Rock'ı itip kafasını ring direğine çarptırdı. Bu sırada iki güreşçiyi de ringe dönmeye ikna etmeye inen hakem de Rock ve ring direği arasında tost oldu. Aradığımız hakeme şu anda ulaşılamıyordu. Rock yere yığıldıktan sonra Roman, Rock tarafından sopalanan Jimmy'yi yanına çağırdı. İki güreşçi, spiker masalarından birini boşalttı. Solo Sikoa da kendine geldikten sonra Roman "UUUUUĞAAAAA" diye bağırdı ve Shield dönemindeki gibi Rock'ı Triple Powerbomb pozisyonuna aldılar. Tam Rock'ı spiker masasına atacaklarken Stone Cold'un müziği duyuldu. Stone Cold, hafif aksayarak rampadan aşağı geldi. Roman, Solo ve Jimmy'yi Stone Cold'un üzerine saldı. Solo soldan, Jimmy sağdan geldi, ancak Stone Cold önce Solo'ya, ardından Jimmy'ye birer tekme attı ve Double Stunner ile ikisini de saf dışı bıraktı. Arkasını dönünce Roman Reigns sert bir Spear ile onu yere serdi. Bu sırada The Rock bariyerlere tutunarak kendine gelmeye çalışıyordu. Roman Reigns bunu farkedince tam karşısına dikildi ve tekrar pozisyon alıp Spear yapmak için Rock'a doğru koştu ancak Rock, kuzenini havada yakaladı ve spiker masasına Spinebuster ile geçirdi. Rock toparlandıktan sonra Romanı ringe soktu ve dirsekliklerinden birini çıkarıp tribüne fırlattı. Tek kaşını da kaldırdıktan sonra iplerden sekti ancak ringe dalan Jimmy Uso sert bir Super Kick yaptı Rock'a. İplere yaslanmış vaziyette olan Rock'a aprona çıkan Solo Sikoa da bir Samoan Spike yaptı. Elektrik çarpmış gibi yerde kıvranan Rock'ın üzerine Roman yattı. Sikoa hemen baygın haldeki hakemi uyandırıp ringe soktu. Hakem güç bela saymaya başladı. 1... 2... Tam Jimmy 3 diye sevinirken bir şey oldu. Hakem yine bayıldı ve 3'ü sayamadı. "NASIL YA?" bakışını atmayı bırakan Roman, "UYAN BE ADAM!" diyerek hakemi tartakladı ancak hakem ölü gibi hiçbir tepki vermiyordu. Köşeye geçip bir Superman Punch daha denemek istedi. Bu hareketin denemesinde Rock eğildi ve aprona çıkmaya çalışan Jimmy'ye bir yumruk attı. Rock ve Roman karşılıklı yumruklaşırken Stone Cold kendine geldi ve ring dışındaki Sikoa'ya saldırdı. Bu esnada Rock, Roman'ın yumruğundan kurtuldu ve üst üste Clothesline yapmaya başladı. Jimmy Uso ringe girdi ve arkasını dönen Rock'a bir Super Kick salladı ancak Rock eğildi ve Super Kick ayağa kalkan Roman'ın tam suratında patladı. Roman sersemlemiş vaziyetteyken Rock, Jimmy'nin şaşkınlığından faydalanıp bir Spinebuster yaptı ona. Jimmy ringin dışına yuvarlanırken Stone Cold ringe girdi ve ayakta zor duran Roman'a bir Stunner patlattı, arkasını dönen Roman'ı da Rock yakaladı ve 1 değil, 2 değil tam 3 tane arka arkaya Rock Bottom yaptı. Stone Cold ringden indi ve hakemi uyandırmaya çalıştı. Hakem yavaş yavaş kendine geldi ve Romanın üzerine yatmış Rock'ı görünce saymaya başladı. 1....... 2........ 3......... Maç bitmişti. Rock, yıllardır akrabalarını yanına alıp WWE kadrosuna kan kusturan Kabile Şefi Roman Reigns'i Stone Cold'un da yardımıyla yenmeyi başarmıştı.

1707938214984.jpeg

SETH ROLLINS VS UNDERTAKER

Maçın sonları yaklaşmış ancak hala dengeli geçiyordu. Yorgunluk belirtileri göstermeye başlayan Undertaker, Rollins'i köşeye doğru Irish Whip ile attıktan sonra Body Avalanche denedi ancak Rollins kenara çekilince Undertaker köşeye çarptı. Rollins köşeye sıkışmış Taker'a üst üste tekmeler atmaya başladı. Çapraz köşeye gidip bir Running Double Knee Strike denedi ancak bu sefer Undertaker kenara çekilince Rollins köşeye dizlerini çarptı. Rollins acı içinde dizlerini tutup ringden indi. Eline bir sandalye aldıktan sonra ringe döndü. Yerde yatmakta olan Undertaker'a onunla vuracakken hakem sandalyeyi elinden aldı. Rollins hakemle tartışmaya başladı. Bu sırada Undertaker meşhur kip-up hareketiyle oturur vaziyette doğruldu. Rollins arkasını dönünce Undertaker ona arka arkaya yumruklar atmaya başladı ve Irish Whip dönüşünde bir Big Boot yapıştırdı. Ardından iplerden sekip bir Leg Drop yaptı. Meşhur boğaz kesme hareketini yaptıktan sonra ayağa kalkan Rollins'i Last Ride pozisyonuna aldı. Hareketi yapacakken Rollins kafasına birkaç yumruk atıp arkasına geçti ve bir Super Kick yaptı. Undertaker tek dizi üstüne çöktükten sonra Rollins'ten bir Super Kick daha geldi. Undertaker doğrulmaya çalışıyor ancak zorlanıyor gibi görünüyordu. Rollins, Undertaker'ın boğaz kesme hareketini yaparak onunla dalga geçtikten sonra tıpkı Roman Reigns'i yendiği gibi salto atarak Curb Stomp yapmayı denedi ancak Undertaker geri çekilince boşa gitti ve Undertaker boğazına yapışıp Chokeslam ile yere çaldı. Tekrar boğaz kesme tauntunu yapan Undertaker, ayağa kalkan Seth Rollins'i kaldırdı ve Tombstone Piledriver sonrası tuşu bularak işini bitirdi. Böylece Undertaker'ın WrestleMania serisi hasarlı da olsa devam etmiş oldu. Kane ve Rey Mysterio'dan sonra Seth Rollins de Undertaker'ın WrestleMania kurbanlarının arasına katılmıştı.

images


BOBBY LASHLEY VS SAMOA JOE VS BROCK LESNAR - WWE UNIVERSAL CHAMPIONSHIP

Maç adeta bir 3. Dünya Savaşı havasında geçiyordu. Birbirinden güçlü ve tehlikeli 3 güreşçi birbirlerine tabiri caizse işkence ediyordu. Bobby Lashley'in Brock Lesnar'ı Spear ile bariyerlerden geçirmesi, Brock Lesnar'ın Samoa Joe'yu F-5 ile masaya geçirmesi, Samoa Joe'nun kamera kablosu kullanarak Bobby Lashley ve Brock Lesnar'a Coquina Clutch bağlayarak pes ettirmeye çalışması maçın kritik anlarıydı. Maç artık bitmek üzereydi. Lashley, Joe'nun kafasına kendo sopasıyla vurarak alnında ciddi bir açılmaya neden olmuştu. Lesnar, ringe daldı ve arkadan Lashley'i yakalayıp German Suplex'leri saydırmaya başladı. Bir Lashley'e yapıyordu, bir Joe'ya. Böyle böyle seyirci tam 10 German Suplex daha saymıştı. Lesnar, Joe'yu omzuna alıp bir F-5 daha yaptıktan sonra tuşa gitti ancak Joe son saniyede kurtulmayı başardı. Lesnar ringden indi ve bir sandalye aldı. Tam onunla vuracakken Joe ayaklarını kullanarak sandalyeyi ittirdi ve sandalye Lesnar'ın yüzüne çarptı. Sersemleyen Lesnar'ı Samoa Joe arkadan yakaladı ve Coquina Clutch bağlamaya çalıştı. Lesnar tüm gücüyle direnmeye çalışırken Lashley ringe girdi. Joe kilidi bıraktı ve iki güreşçi karşılıklı yumruklaşmaya başladı. Joe yumruklaşmadan üstün çıktı ve Lashley'i iplere gönderip Spinebuster yaptı. Bu sırada Lesnar, Joe'yu omzuna aldı ancak Joe arkaya düşüp Lesnar'ı ittirdi ve Lesnar, Lashley'in Spear'ı ile yere serildi. Bu arada iplerden destek alan Lashley Joe'nun Clothesline denemesinden sıyrıldı ve iplerden sekip ona da bir Spear yaptı. Joe'yu tuş eden Lashley böylece Universal kemerini korumuş oldu.

images


WWE güreşçileri şu ana kadar seyircilere çok güzel maçlar izletmiş, sıra finale gelmişti. Bütün Türklerin heyecanla beklediği maçtı bu aynı zamanda. Mr. Hardcore'un maçı kazanması için dua ediyordu hepsi.



"No More Words" şarkısının duyulmasıyla arenayı bir sevinç ürpertisi kapladı. WWE şampiyonu Jeff Hardy, arenaya bir motocross ile gelmişti. Onunla akrobatik hareketler yaptıktan sonra görevlinin teslim ettiği elektro gitarla giriş şarkısını çala çala ringe geldi. Ringde meşhur dansını tekrar yaptıktan sonra arenanın dört bir yanında pyrolar patladı.

images


Jeff Hardy, kemerini çıkardıktan sonra köşeye çıktı ve seyircileri tekrar selamladıktan sonra rakibini beklemeye başladı. Birden ışıklar söndü. Arenanın giriş bölümünde bir genç elinde bir elektro gitarla belirdi. Hoş bir melodi girişi yaptıktan sonra birden ışıklar yandı ve İzmir Marşı'nın farklı bir versiyonu arenadaki bando tarafından çalınmaya başladı.



WWE seyircileri şaşırmış vaziyetteyken Türk seyirciler dev bir Türk bayrağı açarak tezahürat yapmaya başladı. Giriş kapısından birisi girdi, bu Mr. Hardcore'du. Eski Türk savaşçılarınkiler gibi, kırmızı ve turkuaz renkli motiflerle işlenmiş bir zırh giymişti. Sırtında da Türk bayrağı şeklinde bir pelerin vardı. Başındaki miğferi çıkarıp görevliye teslim ettikten sonra kollarını havaya kaldırdı ve pyrolar patlamaya başladı. Ringe girmeden önce görevliler zırhını çıkarmasına yardım etti. Mr. Hardcore, sırtındaki Türk bayrağını çıkardı ve ringin ortasında gururla açtı. Bu sırada Türk taraftarlar da Mr. Hardcore'un bir elinde WWE diğer elinde Universal şampiyonluk kemerlerini tuttuğu, yerde de Jeff Hardy ve Bobby Lashley'in yatmakta olduğu dev bir pankart açtı. Üst kısımda "SANA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR" yazıyordu.
Mr. Hardcore, Türk bayrağını özenle katlayıp 3 kere öpüp başına koydu ve görevliye teslim etti. Bu sırada Türk taraftarlardan bir ses geldi: "HARDCORE BURAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR TAYFAYA!" Mr. Hardcore ringden indi ve bu çağrıya yanıt vermek için bariyerin üstüne çıktı ve eliyle sus işareti yaptıktan sonra "1... 2... 3..." diye sanki bir futbol maçındaymış gibi taraftarları coşturdu.

Mr. Hardcore ringe döndükten sonra Greg Hamilton anonsları yaptı. Mr. Hardcore, yıllarca kendisine TNA şirketinde abilik eden, WWE'deki ilk favori güreşçisi ve idolü Jeff Hardy ile karşı karşıyaydı. İki dost güreşçi el sıkıştı ve maç başladı.

JEFF HARDY VS MR. HARDCORE - WWE CHAMPIONSHIP

Maç boyunca iki güreşçi adeta bir dans gösterisi sunarcasına yaptıkları çevik hareketlerle WWE evrenini mest etmişti. Jeff Hardy'nin Whisper In The Wind hareketinin Mr. Hardcore tarafından Powerbomb'a çevrilmesi, Jeff Hardy'nin apronda yaptığı Twist of Fate, Twist of Fate ve Cliffhanger hareketlerinin karşılıklı olarak savuşturulması bu maçtaki en heyecan verici anlar arasında yer almıştı. İki güreşçi de yorgunluktan ayakta bile duramıyor, birbirlerine bir yumruğu bile zorlukla atıyordu. Jeff, Hardcore'u birkaç kere yumrukladıktan sonra köşeye attı ve Whisper In The Wind hareketi bu sefer başarılı oldu. Hardcore yerde yatıyordu, Jeff siyah atletini çıkardı ve seyircilere fırlattıktan sonra köşeye çıktı. Swanton Bomb ile kendini Mr. Hardcore'un üzerine bıraktı ancak Hardcore son anda kenara çekilince Jeff sırtüstü yere çakıldı. Mr. Hardcore, köşede oturur vaziyette ve nefes alıp verişleri hızlanmıştı. Hemen o da köşeye çıkıp Swanton Bomb denedi ancak bu sefer denemeyi savuşturan Jeff Hardy olmuştu. Sırtını Jeff'in dizlerine çarpan Hardcore acı içinde kıvranıyordu. Hakem iki güreşçinin de yerden kalkamadığı sonucuna varınca saymaya başladı. 5 olmuştu ancak iki güreşçiden de herhangi bir ayaklanma belirtisi yoktu. 8 olduğunda Jeff de Hardcore da köşede iplere tutunarak kalkmayı başarmıştı. İki güreşçi tezahüratlar eşliğinde karşılıklı yumruklaşmaya başladı. Jeff yumruğun etkisiyle iplerden sekti ve bir Lariat yaptı ancak Hardcore düşmeyip iplerden sekti ve Jeff karnına bir tekme attı. Twist of Fate gelecekken Hardcore boynunu kurtarmayı başardı ve Jeff'i omzuna alıp Cliffhanger hareketini yapmayı başardı. Tuş denerken bütün arena aynı anda saydı... 1... 2... 3...

Greg Hamilton: "KAZANAN... VE YENİ... WWE ŞAMPİYONU... MR. HARDCORE!"

İŞTE BAŞARMIŞTI! Greg Hamilton anonsunu yaptıktan sonra "Enter Sandman" çalmaya başladı. Arenanın tepesinden konfetiler yağarken Mr. Hardcore ellerini yüzüne kapatmıştı. Kendini rüyada gibi hissediyordu. Bütün arena onu alkışlıyordu. Mr. Hardcore, hakemin elinden WWE şampiyonluk kemerini aldığında mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Enerjisini toparladıktan sonra ayağa kalktı ve kemeri havaya kaldırdı. Bu sırada tribünlerdeki Türk taraftarlar bariyerleri aşmayı başardı ve ringe girip Mr. Hardcore'u omuzlarına aldı. Güvenlik görevlileri müdahele etmek istese de Mr. Hardcore eliyle "Sorun yok" anlamında bir işaret yaptı. Taraftarlar yeni şampiyonu indirdikten sonra Mr. Hardcore ringden indi ve kendisini en başından beri destekleyen Tommy'ye sarıldı. İlerleyen zamanlarda verdiği bir röportajda Tommy'ye sarılırken ona "Başardık dostum, başardık!" dediğini söyleyecekti. Kendisini çeken kameraya da bakıp ailesine başarısının müjdesini verdi. Onu kutlayanlardan biri de kendisine girişte gitarla eşlik eden YouTuber ve aynı zamanda Mr. Hardcore'un çok yakın arkadaşı Berkant Şensoydu. Hardcore ringe döndükten sonra Berkant tekrar ona "KARDEŞİM!" diye bağırarak sarıldı.

Mr. Hardcore kutlamasını yaparken biriyle karşı karşıya geldi; rakibi ve dostu Jeff Hardy. İkisi de yorgunluktan dolayı güçlükle nefes alıyordu. Herkes bir şeyler olmasını beklerken Jeff Hardy, Mr. Hardcore'a elini uzattı. Mr. Hardcore sıcak bir gülümsemeyle elini sıktı ve Jeff ona sarıldıktan sonra elini kaldırdı. Şu bir gerçekti: Mr. Hardcore yeni WWE şampiyonuydu.

Mr. Hardcore'un WWE hikayesi asıl şimdi başlıyordu.​
 

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
113
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
A TURKISH IN WWE 10. BÖLÜM: RAW AFTER WRESTLEMANIA

Muhteşem bir WrestleMania daha geride kalmıştı. Lashley, Lesnar ve Joe ringde muhteşem bir güç gösterisi yapmış, Undertaker, Seth Rollins ile anlayacağı dilden konuşmuştu. Chad Gable yeni United States şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Buna ek olarak, WWE'nin yeni bir Dünya şampiyonu vardı: Mr. Hardcore.

1710077388946.png

Genç güreşçimizin bu büyük başarısı sadece güreş sektöründe değil, Dünya basınında da kendine geniş yer bulmuştu. Mutluluğu da üzüntüyü de dibine kadar yaşamasıyla bilinen Türk halkı, Mr. Hardcore'un kazandığı WWE şampiyonluğunu sokaklarda saatlerce kutlamıştı. Meşalelerle, bayraklarla ülke adeta bayram yerine dönmüştü.

Hardcore, bu yüksek tempolu maçtan dolayı aşırı yorgundu. Kendini arka alana attıktan sonra bir çığlık duydu. Başını sesin geldiği yere çevirince kız arkadaşı AJ Lee'yi ona doğru koşarken gördü. Sevinç çığlıkları atarak Hardcore'un boynuna atladı.

AJ Lee: "Başardın aşkım, başardın!" (Hardcore'u defalarca öper)
Mr. Hardcore: (Alnını AJ Lee'nin alnına dayar) "Senin desteğin olmadan bunu yapamazdım, canım. Her zaman yanımda oldun. Teşekkür ederim."


Vince McMahon ve Triple H, genç çiftimizin yanına geldi.

Vince McMahon: "Hardcore, seninle gurur duyuyorum, evlat. Sen ve Jeff, reytingleri uçurdunuz. Bütün dünya bizden bahsediyor. İ*ne damat, seni tebrik etmem lazım. Samoa Joe yerine Mr. Hardcore'u Royal Rumble galibi olarak seçmek çok iyi bir fikirdi. Üstelik Samoa Joe da 2. olmasına rağmen Universal Championship maçında çok iyi iş çıkardı."
Triple H: "Teşekkür ederim, babacığım. Boşuna şampiyon yapmadık onu. Hardcore, sana da teşekkür ederim. Beni düş kırıklığına uğratmadın. Senin şampiyonluğunun iş için en iyisi olacağı konusunda da beni yüzüstü bırakmayacağından eminim."
Mr. Hardcore: "Elimden geleni yapacağım, efendim. Asıl teşekkür etmesi gereken biri varsa o da benim. Bana güvenmeseydiniz bu kemeri bana vermezdiniz."
Vince McMahon: "Evet, teşekkür faslı bittiğine göre, kimlerin karnı aç? (Herkes güler) Umarım Çin yemeği seviyorsundur, Hardcore. Herkese söyledim, boşa gitmesini istemem."
Mr. Hardcore: "Yarasa olmadığı sürece problem yok."


Bu diyalog bile Vince McMahon'ın istese ne kadar espritüel ve eğlenceli bir adam olabileceğinin kanıtıydı. Mr. Hardcore'un çubuk kullanmaya alışık olmadığı için Çin yemeğini yemekte zorlanması AJ Lee'yi epey güldürmüştü. Baktı olacak iş değil, noodle'ı en sonunda spaghetti gibi çatalla yemek zorunda kaldı.

Ertesi gün, yeni şampiyon Hardcore, RAW gösterisine duyurulduğu için çok fazla dinlenme fırsatı bulamamıştı. İyi tarafından bakılacak olursa, RAW After WrestleMania'nın yapılacağı eyalet, WrestleMania'nın yapıldığı eyalete çok uzak değildi. Arena yine tıklım tıklım dolmuş, WWE Universe, WrestleMania'dan sonra başlama potansiyeli olan yeni hikayeleri heyecanla bekliyordu.



2DRzRG.gif


Bu muhteşem şarkıya pyrolar ahenkli dansıyla eşlik ederken RAW seyircisi coşkusuyla bu gösteriye destek oluyordu. Bazı seyirciler Mr. Hardcore pankartlarını gösteriyordu. Kamera bir süre daha seyircileri çektikten sonra spiker ekibine döndü.

cole-ziggler-840x473.jpg

(Dolph Ziggler'ı Wade Barrett olarak düşünün)

Michael Cole: Bayanlar ve baylar, WrestleMania sonrası RAW'a hoş geldiniz! Harikulade bir WrestleMania'yı geride bıraktık. Bobby Lashley kemerini koruyarak tarih yazmaya devam ediyor. Yeni bir United States şampiyonumuz var: Chad Gable.
Byron Saxton: Ayrıca yeni WWE şampiyonu Mr. Hardcore da bu gece burada olacak!
Wade Barrett: Kapa çeneni Byron!
Michael Cole: Evet, kapa çeneni Byron. Bunu en son söylememiz lazımdı.


Michael Cole ve Wade Barrett, geveze spiker Byron Saxton'ı azarlarken Greg Hamilton elinde bir mikrofonla ringe girdi.

l-intro-1686941212.jpg


Greg Hamilton: "Ladies and gentlemen, please welcome the new... WWE Champion... MR. HARDCORE!"



Enter Sandman çalmaya başladı ve WWE Universe coşkuyla yeni şampiyonu karşıladı. Mr. Hardcore girişte göründü ve kollarını havaya kaldırarak tempoyu artırdı. Türk seyirciler de "ALEMİN KRALI GELİYOR" diye tezahürat yapmaya başladı.

1710077503375.png

Mr. Hardcore ringe girmeden önce adeta sembolü haline gelmiş güneş gözlüğünü çıkardı, bir süre tezahüratları dinleyerek etrafına bakındı. Yüzündeki gülümseme o an hissetmekte olduğu mutluluğun özetiydi. Ringe girmeden önce kendisini destekleyen en büyük hayranı küçük Tommy Jackson'a da sarılmayı unutmadı. Ringe girdikten sonra Hamilton'ın uzattığı mikrofonu eline aldı. Konuşmasına başlamadan önce tezahüratların dinmesini bekledi.

Mr. Hardcore: "Ne kadar güzel bir RAW, öyle değil mi? Işıklar yanıyor, kalabalık coşkulu, muhteşem bir WrestleMania, yeni şampiyonlar, yeni umutlar, hepsinden önemlisi yeni bir WWE Champion... MR. HARDCORE! Sanırım artık şunu diyebilirim: BAŞARDIM! Pardon, düzeltiyorum: BAŞARDIK! Biz başardık, çünkü siz değerli insanların desteği olmasaydı bu kemerle şu anda bu konuşmayı yapamıyor olurdum."

"YOU DESERVE IT!"
tezahüratları başlamıştı. Mr. Hardcore gülümsedi ve konuşmasına devam etti.

Mr. Hardcore: "Royal Rumble'ı kazandığımda herkes Universal Champion Bobby Lashley'i rakip olarak seçeceğimi düşündü, çünkü Jeff Hardy benim arkadaşım. Hatta bu tercihimden dolayı içinizde beni yuhalayanlar bile oldu ama tarihte kaç tane güreşçi idolüyle şampiyonluk maçına çıkma şansını elde etti ki? Jeff, sen benim buradaki en iyi dostumsun. Farklı anne babadan doğma ağabeyim gibisin. Bana hep destek oldun, ama bir noktadan sonra duygusallığı bırakmamız gerektiğinin sen de farkındasındır diye düşünüyorum değerli dostum. Seni gerçekten çok seviyorum ama işin sonunda birimiz hayallerini gerçekleştirecekti ve bu kişi ben oldum ve şunu söyleyebilirim... Teşekkür ederim... Benimle gerçek bir şampiyon gibi dövüşüp mücadeleyi iliklerime kadar hissetmemi sağladığın için. Bunun böyle bittiğini düşünebilirsiniz ama bu bir son değil, yeni bir başlangıç. Hardcore Çağının başlangıcı! Bundan şüphesi olanlara sesleniyorum, karşıma kim çıkarsa çıksın bu kemeri aslanlar gibi savunmaya hazırım! O yüzden elinizden geleni ardınıza koymayın çünkü Hardcore sizlere gerçek bir dövüşçü nasıl olurmuş gösterecek!"

Hardcore, kemerini belinden çıkardı ve havaya kaldırdı.

---

REY MYSTERIO & BATISTA DEF. DAMIEN PRIEST & DOMINIK MYSTERIO

Finn Balor'ın müdahelesini Cody Rhodes engelledikten sonra Batista, Dominik Mysterio'yu Batista Bomb sonrası tuş etmeyi başardı. Batista ve Rey Mysterio, galibiyetini Cody Rhodes ile beraber ringde kutladıktan sonra Batista mikrofon istedi. Birini kendine aldı, diğerini Rey Mysterio'ya uzattı.

4dxMKcXn-600x338.jpg


Batista: "Merhaba or... Pardon bu o değildi..."

Just kidding. :D

Batista: Dostum Rey ile eski günlerdeki gibi beraber dövüşmek çok güzel bir şey. Bir şey eksik ama sanki. Hmmm, bir düşüneyim. Buldum! Elimination Chamber'dan kalma yarım kalmış bir işimiz vardı, hatırladın mı Rey, dostum? Onu tamamlamaya ne dersin? Judgment Day yeterince eğlendi, ama şimdi karşılarında bir efsanenin dirilişi ve bir luchadore'un yüreği var. Yine!

Rey-Mysterio-01002.jpg


Rey Mysterio: Çok haklısın, dostum. Seni yeniden görmek ve omuz omuza savaşmak çok güzel. Artık genç olmayabiliriz ama bu gece bir şeyi kanıtladık. Sadece Judgment Day değil, kim bize saldırırsa saldırsın, hâlâ ayağa kalkıp karşılık vermesini biliriz.

Batista: Cody, seni de unutmadık. Teşekkürler, ahbap.
Rey Mysterio: Evet, iyi iş başardın. Yanımızda senin gibi bir dost varken bizim olanı BackLash'te alabiliriz: WWE Tag Team Championships!

Batista: Küçük dev adamı duydunuz, Judgment Day. BackLash'te bizim olanı geri almaya geliyoruz. Orada sizlere bir kez daha takım çalışması nasıl olurmuş göstereceğiz ve bizi hafife aldığınıza pişman olacaksınız.
Rey Mysterio: Judgment Day, BackLash sizin Mahşer Gününüz olacak! Bu sefer kaçarınız yok!


Böylelilkle WrestleMania sonrası ilk PPV olan BackLash'e ilk maç kesinleşmişti. Elimination Chamber'da diskalifiye sebebiyle alamadıkları takım kemerlerini almayı tekrar denemek için Batista ve Rey Mysterio yıllar sonra güçlerini tekrar birleştirmişti.

---



2eea7cd1f7ecdd614608dd410ee41c90_crop_exact.jpg


WWE efsanelerinden Kurt Angle da buradaydı. Girişte gözüktükten sonra tezahüratlar adeta tavanı delmişti. WWE Universe, Kurt Angle'ın giriş müziğinin ritmine "YOU SUCK" tezahüratlarıyla eşlik ediyordu. Kurt Angle da onlarla birlikte tempo tuttuktan sonra ringe geldi. Çok şık bir takım elbise giymişti. Belli ki dövüşmek için burada değildi.

9545b-16897745666411-1920.jpg


Kurt Angle: "İyi akşamlar, eğleniyor muyuz? (Cheer) Şu an güreşmiyor olmama rağmen, hala bu arenaya gelince büyük bir heyecan kaplıyor içimi ve bunları siz değerli WWE Universe'e borçluyum. Lafı fazla uzatmak istemiyorum, buraya kendimden çok benim yolumda ilerlemek isteyen bir genç için geldim. Ben onu meşalemi ve mirasımı devredebileceğim mükemmel bir potansiyel olarak biliyorum. Siz ise onu yeni United States Champion olarak tanıyorsunuz. Bayanlar ve baylar, lütfen Chad Gable'ı alkışlayalım!"



x1080


Belinde United States kemeriyle girişte görünen Chad Gable, alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Ringe girdikten sonra ilk işi kendisini WrestleMania için çalıştıran Kurt Angle'a sarılmak oldu. Heyecanla Angle'ın uzattığı mikrofonu aldı.

maxresdefault.jpg


Chad Gable: "Vay be! WrestleMania! En büyük sahne! Ve sizin yeni United States şampiyonunuz geldi! Ancak bunu birinin yardımı olmadan yapamazdım... Kurt Angle!" (WWE Universe "YOU DESERVE IT!" tezahüratları yapmaya başlar)
Kurt Angle: "WWE Universe'ün söylediği gibi, bunu hakettin, Chad. Adanmışlığın ve azminle amatör güreşini altına dönüştürdün."
Chad Gable: "Teşekkür ederim, Kurt. Senin akıl hocalığın ve bilgin beni ayağa kaldırdı ve başarmak için tekrar denemeye azmettirdi. Sen bana çok çalışmanın kibri nasıl gölgede bıraktığını öğrettin."



Bu coşkulu hava birden yuhalama dalgasına dönüştü. Bobby Roode ringe geldi ve çok öfkeli görünüyordu.

Kurt Angle: "Kibirden söz etmişken..."

images


Bobby Roode: "Kapa çeneni, Kurt! (Boo) Ciddi ciddi bu rezaleti alkışlıyor musunuz? Komiksiniz ama trajikomiksiniz! (Boo) Beyni olan herkes anlar ki, ben, The Glorious One, Bobby Roode o maçı kazanacakken Chad'in dikkatimin dağılmasından yararlanarak kazandı. Bu kel kafalı ahmak koca burnunu sokana kadar seni o ringde çiğ çiğ yedim, bunu sen de biliyorsun!"
Chad Gable: "Dikkatini dağıtan tek şey aşırı özgüvenindi, bunu sen de biliyorsun, Bobby. İlk maçımızdan beri beni hafife aldın ve kazanmış gibi sevindin. Şimdi bunun bedelini kemerinin omzumda olmasıyla ödüyorsun, dostum."
Bobby Roode: "Öyle mi, küçük bok? Pekala, sana unutamayacağın bir ders vereceğim. Sen ve ben... Şimdi, burada... United States şampiyonluğu için. Bu sefer dikkat dağıtma yok, hiçbir şey yok! Ne dersin? Tabi bunu yapacak cesaretin varsa!"
Chad Gable: "Bu kemer öğrendiğim her şeyi temsil ediyor. Savaşmadan bu kemeri kaybetmeyeceğim!"
Bobby Roode: "Artık bunu dert etmene gerek kalmayacak çünkü seni temsil eden her şeyi birazdan yok edeceğim!"

Chad Gable büyük destek almaya başladı. Birazdan kemerini eski şampiyona karşı savunacaktı.

CHAD GABLE VS BOBBY ROODE - UNITED STATES CHAMPIONSHIP

Maç dengeli geçerken Roode üstünlüğü ele geçirmeye başladı. Arkasını dönen Gable'a bir tekme attıktan sonra Glorious DDT yapacakken Gable hareketi Northern Lights Suplex'e çevirdi. Tuşa gitmeden kendini geriye attı ve Bobby Roode'u ayak bileğinden yakalayıp Ankle Lock bağladı. Roode acı içinde bağırıyordu. Tekrar pes edip etmeyeceği merak konusuydu. Gable hareketi git gide daha sert yapmaya çalışırken Roode iplere yaklaştı ve tutunmayı başardı. Hakem 3'e kadar saydığında Gable, Roode'u kendine o kadar sert çekti ki Roode'un eli ipten kurtuldu ve tekrar Ankle Lock bağladı. Gable, bu sefer bacaklarını da kullanarak Roode'un bacağını sarıp iyice hareketsizleştirdi rakibini. Roode daha fazla dayanamadı ve pes etmek zorunda kaldı.

Chad Gable sevinç gözyaşları içinde galibiyetini kutladı. Kurt Angle, elinde US kemeriyle ringe girdi ve kemeri şampiyona uzatıp Gable'ın elini kaldırdı. Üst üste ikinci kere Gable'a pes eden Roode ise bacağını tutarak öfke içinde ring içindeki rakibine bakıyordu. Kararlıydı, bunu yanına bırakmayacak gibi görünüyordu.

---



200w.gif


The Rock da RAW After WrestleMania'daydı. Arena "ROCKY!" tezahüratlarıyla adeta inliyordu. Rock, köşeye çıkıp sağ kolunu havaya kaldırdığında tezahüratlar arşa çıktı. Rock, eline mikrofonu aldı. Tam konuşmasına başlayacakken durdu ve kapıya doğru eliyle "GEL" işareti yaptı.



stone-cold-steve-austin-entrance.gif


Stone Cold, The Rock'a WrestleMania'da Roman Reigns'i yenmesine yardım eden kişi olarak burada olmayı hakedenlerden biriydi. WWE Universe, bu 2 Attitude Era efsanesine en güzel karşılamayı yapmıştı. İki güreşçi bir süre tezahüratları dinledikten sonra The Rock nihayet konuşmasına başladı.

92aee-16515741456289-1920.jpg


The Rock: "FINALLY... THE ROCK... HAS COME BACK... HOME! The Rock, Royal Rumble'a geri döndüğünde herkes şunu diyordu. Hey, Roman Reigns tam bir g*t, hem de şeker bir g*t. Attitude Era dönemini izleyen herkes The Rock'ın şeker k*çlara ne yaptığını çok iyi bilir. The Rock da bu çağrıya kulak verdi ve WrestleMania'da gerekeni yaptı. Şimdi ciddileşelim, o kendini beğenmiş budala neredeyse The Rock'ı yeniyordu. Bir dakika, yoksa Solo Sikoa mıydı? O maçta The Rock neredeyse Roman hariç bütün Bloodline ile dövüşmüştü de, o yüzden karıştırıyor olabilir, işin sonunda hepsi biraz Stone Cold Attitude tattı! Böylece The Rock ve Stone Cold hala buraların en electrifying yıldızları olduğunu herkese gösterdi."

who-would-win-in-a-promo-battle-on-my-other-post-people-v0-9ytytxndebfb1.jpg


Stone Cold: "If you agree with this guy, GIMME A HELL YEAH! (HELL YEAH!) Bloodline bizi hafife almanın bedelini kendini buraların kralı sanan şef bozuntusunu yerde yatarken görmekle ödedi. (WHAT?) Eskisi gibi genç ve hızlı olmayabiliriz (WHAT?) ama şunu bilin ki biz bu efsane unvanını boşuna almadık! (WHAT?) O yüzden bir Attitude Era efsanesiyle karşılaşacaksan 2 kere düşüneceksin (WHAT?) tabi Roman Reigns değilsen! (WHAT?)



Roman Reigns, yanında Paul Heyman, Jimmy Uso ve Solo Sikoa ile girişte göründü. Çok sinirli görünüyordu. Ağır adımlarla ringe yaklaştı. Bütün arena Roman'ı yuhalıyordu. Arka alanda da Hardcore'un Roman'ı pek sevmediğini bilen Tommy, bütün gücüyle, boğazı yırtılırcasına yuhalıyordu Kabile Şefini. Roman kendisini yuhalayanlara bir süre baktıktan sonra ringe girdi ve Paul Heyman'ın kendisine uzattığı mikrofonu aldı. Nefret dolu gözleriyle kuzeni Rock'a bakıyordu.

fc8d7215184b500a-600x338.jpg


Roman Reigns: "The Rock... (Boo) Stone Cold Steve Austin... ACKNOWLEDGE ME! (Yuhalamalar arttıktan sonra taraftarlara döner) İzin verir misiniz? Burada bir şey anlatmaya çalışıyorum da? ("SHUT THE F*CK UP" tezahüratları başlar) Kazandığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz, ihtiyarlar! Bloodline henüz son sözünü söylemedi. Kuzen, madem müdaheleleri bu kadar bahane ediyorsun, o zaman BackLash'te bir takım maçında seni yenip bu işe bir son vermem gerekecek. Beni kabulleninceye kadar da durmaya niyetim yok!"

Jimmy Uso, The Rock'a, Solo Sikoa da Stone Cold'a birer Super Kick patlattı. İki güreşçi de düşünce Roman Reigns tişörtünü çıkardı ve önce Rock'ı sonra Stone Cold'u tekmelemeye başladı. İkisine de teker teker acımasızca vuruyordu.

Roman Reigns: "Ben kendimi kral sanmıyorum çünkü ben zaten buranın kralıyım! Kabile Şefi Roman Reigns'im ben! Bu krallığıma itiraz eden kimse bedelini çok ağır öder! Efsane olup olmaması umrumda bile değil! Ben sadece buranın kralı değilim, aynı zamanda kralları---"



Byron Saxton: NE?
Michael Cole: ŞAKA MI BU?


Hayır, şaka değildi. The Game, The Cerebral Assassin, The King of Kings, İ*ne Damat (Bunu yazmamı Vince Başkan rica etti, Hunter abiye söylemeyin) ... Triple H uzun bir aradan sonra yeniden RAW arenasındaydı.

Triple-H-WWE-7723.jpg


Triple H giriş kapısında görününce WWE Universe iyice kendinden geçti. Üzerinde bir takım elbise vardı. Roman Reigns şaşkınlık içindeydi. Triple H Authority zamanlarındaki haliyle karşımızdaydı. Girişte öylece duruyor, hiçbir şey yapmıyordu. Birdenbire müzik değişti.



Güreşin kaşarları bilirdi, Triple H sizi rakibi olarak gözüne kestirdiyse ve bu müziği duyduysanız b*ku yediğinizin resmiydi. Triple H cekedini, kravatını ve gömleğini çıkardıktan sonra pantolonunu da bir hamlede çıkararak güreş kıyafetleriyle kaldı.

triple-h-entrance.gif


Triple H ağır adımlarla gelirken Jimmy Uso ringden indi ancak Triple H bir Clothesline ile aşağı indirdi onu. Ardından ensesinden tuttuğu gibi ring kenarındaki çelik basamağa fırlattı. Paul Heyman'ın şaşkınlıktan ağzı açık kalmıştı. Ringe girdikten sonra Solo Sikoa da ona saldırmaya kalktı ancak Triple H ipleri kendine çekince Royal Rumble'dan elenmiş gibi Sikoa aşağı düştü. HHH ringe girmekten vazgeçti ve aşağı indi. Yerde yatmakta olan Sikoa'ya baktıktan sonra Roman'a da bir bakış attı ve ringin altına elini attı.

tumblr_nk7k6fYA6B1sr1galo1_1280.jpg


Bu bir balyozdu. Triple H yıllar sonra sembol silahını yeniden eline almıştı. Balyozunu Roman'a doğrulttuktan sonra ayağa kalkmaya çalışan Sikoa'nın kafasına geçirdi. Aradığınız Sikoa'ya şu anda ulaşılamıyordu. Kendisine saldırmayı deneyen Jimmy Uso'nun da karnına balyozu geçirdi. Ringe girdikten sonra Roman ona bir Superman Punch yaptı. Triple H tek dizi üstündeydi. Roman tekrar Superman Punch yaptıktan sonra balyozu eline aldı ve bir süre inceledikten sonra bir kenara attı. Köşeye geçip "UUUUUĞAAAAA" diye bağırdıktan sonra Triple H'e doğru koştu ancak Triple H kenara çekilince Roman omzunu köşeye çarptı. Triple H karnına bir tekme attıktan sonra pozisyonunu aldı ve...

fgtnrW.gif


PEDIGREE! The Rock ve Stone Cold'un kalkmasına yardım ettikten sonra Triple H eline bir mikrofon aldı.

Triple H: "Kralmış. Taht boşta kalınca soytarılar kendini kral ilan etmeye başladı. Anlaşıldı, sizler uslanmayacaksınız. Burası orman değil, burada kabile falan yok. Madem kurallara uymak istemiyorsunuz, o zaman biz kuralları size getiririz. BackLash'te ben, The Rock ve Stone Cold Steve Austin, Bloodline'a karşı! TIME TO PLAY THE GAME!"

Triple H, uzun zamandır tedavi görüyordu ve kalp rahatsızlığı nedeniyle güreşemiyordu. Tedavi sürecinin olumlu gitmesi onun lehine sonuçlanmaya başlamıştı ve BackLash'te uzun zaman sonra onu tekrar izleme şansımız olmuştu. RAW After WrestleMania artık finale doğru gidiyordu. Gecenin main event maçında Universal Championship kemerini Brock Lesnar ve Samoa Joe gibi iki canavara karşı korumayı başaran Bobby Lashley ve eski WWE Champion Jeff Hardy kemerin ortada olmadığı bir maçta karşı karşıya gelecekti.

---

BOBBY LASHLEY VS JEFF HARDY

Bobby Lashley, cüsse olarak daha üstün olduğu Jeff Hardy'yi çiğ çiğ yiyordu. Jeff Hardy'yi sert bir Powerbomb ile yere çiviledikten sonra tekrar kaldırıp köşeye getirdi. Turnbuckle Powerbomb yapacakken Jeff Hardy hareketi Frankensteiner'a çevirdi ve Bobby Lashley başını köşeye çarptı. Siyah tişörtünü çıkarıp tribünlere atan Jeff, köşeye çıktı ve Swanton Bomb ile Lashley'in üzerine atladı ve tuşa gitti 1... 2... Tam 3 olacakken Lashley son anda kurtulmayı başardı. Jeff baktı olacak iş değil, tekrar Swanton Bomb yapmak üzere ringe çıktı ancak sırtına aldığı bir sandalye darbesi sonucu köşeden aşağı düştü.


230726085036-hulk-hogan-file-2018.jpg



Bu SmackDown GM Hulk Hogan'dı. Hakem maçı diskalifiye ile bitirdi. Böylece Jeff Hardy kazanmış oldu. Bobby Lashley ayağa kalktı ve Hulk Hogan ile karşı karşıya geldi. Herkes Hogan'a saldıracağını düşünüp tezahürat yaparken Bobby Lashley "Banane ya" dercesine ringden indi ve kemerini alıp arka alana gitti. Büyük bir yuhalama vardı. Hogan ve Hardy ringde baş başaydılar ve Hardy'nin durumu iyi görünmüyordu. Derken...



Mr. Hardcore göründü. Büyük bir sevinç yaşanıyordu. Çiçeği burnunda WWE şampiyonu ringe koşarak geldi ve WWE kemerini çıkarıp ringe girdi. Hogan da elinde sandalyeyle ona bakıyordu. WWE Universe coşkudan çılgına dönmüştü. "HARDCORE!" tezahüratları ortalığı götürüyordu.

Byron Saxton: Haydi çocuk, patlat şunun kafasına bir tane! Bunu çoktan haketti!

Mr. Hardcore kemerini kaldırdı ancak Hulk Hogan'a değil... Ayağa kalkmaya çalışan Jeff Hardy'nin suratına indirdi.

Byron Saxton: NEEEEEE?
Michael Cole: Şaka yapıyor olmalısın!
Wade Barrett: Hahahaha! İlk defa haklı çıktın, Byron, bunu çoktan haketti! Nedense bu çocuğu sevmeye başladım.


Şov başladığından beri coşkudan duramayan WWE arenasını büyük bir ölüm sessizliği kaplamıştı. Mr. Hardcore, dizleri üzerine çöktü ve kemeriyle yerdeki Jeff Hardy'ye tekrar, tekrar ve de tekrar vurmaya devam etti. Kemerini ringin kenarına attıktan sonra ayağa kalktı. Hogan, sandalyeyi ona uzattı ve Hardcore alıp onunla Jeff'e vurmaya devam etti. Hogan, Hardcore'u alkışlayarak ringden indikten sonra Hardcore da peşinden gitti. Tam ringden inecekken Jeff Hardy'ye bir bakış attı. Jeff zar zor ayağa kalkmış ve ona nedenini sorarcasına bakıyordu. Hardcore, Hogan'a baktıktan sonra Hardy'nin kafasına bir Big Boot yaptı. Yetmedi, bir de Swanton Bomb yaptı. WWE kemerini aldı ve ringden indi. Şovun başındaki o neşeli halinden eser yoktu. Buz gibi bir ifade almıştı yüzü. Arenanın giriş bölümüne giderken Hogan, elini Hardcore'un omzuna atınca yuhalamalar daha da yükseldi. Giriş kapısının önünde Hulk Hogan, Mr. Hardcore'un elini kaldırdı. Mr. Hardcore diğer elinde yer alan WWE kemerini havaya kaldırınca WWE Universe aşırı büyük bir öfkeyle onları yuhaladı.

Akıllarda tek bir soru vardı: NEDEN MR. HARDCORE, NEDEN?

WWE BACKLASH MAÇLARI
Damien Priest & Dominik Mysterio vs Rey Mysterio & Batista - WWE Tag Team Championship
Roman Reigns & Jimmy Uso & Solo Sikoa vs The Rock & Stone Cold Steve Austin & Triple H​
 
Son düzenleme:

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
113
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
VILLAIN INSIDE A HERO 11. BÖLÜM: SMACKDOWN #1 (NEXT PPV: BACKLASH)

Gecenin karanlığındaki sessizliği yırtan yoğun yağmura bir telefonun sesi karıştı. Bir el telefona uzandı ve hoparlör düğmesine bastı.

???: "Alo?"
???: "Uyandırmadım, değil mi?"
???: "Hayır, Hulk. Sana her zaman kapım açık, biliyorsun."
Hulk Hogan: "Bu çok iyi, çünkü elimizde muhteşem bir fikir var, Vince."
Vince McMahon: "Öyle mi? Attitude Era'yı başlatmaktan da mı iyi?"
Hulk Hogan: "Onun gibi bir şey. Yalnız, telefonda olmaz. Yüz yüze olursak daha iyi anlatabilirim."
Vince McMahon: "Tamam, ben ofisteyim. Buralardaysan gel de şu parlak fikrini dinleyelim."
Hulk Hogan: "Hardcore'u alıp hemen geliyorum."




https://i.gifer.com/ICRJ.gif

WrestleMania sonrası ilk SmackDown şovu başlamıştı. WrestleMania'da yeni WWE şampiyonu olan Mr. Hardcore, RAW After WrestleMania'da bütün güreş camiasını adeta şoka uğratan bir harekete imza atmış, Jeff Hardy'ye saldırarak Hulk Hogan ile yan yana şovu kapatmıştı. WWE Universe bu olaydan dolayı hâlâ Mr. Hardcore'a öfkeliydi. Aylarca destekledikleri güreşçi bir anda onlara sırtını dönmüştü. WWE Universe kendini ihanete uğramış gibi hissediyordu. Hani tuttuğunuz takımın efsanesi, çok sevdiğiniz oyuncusu bir anda ezeli rakibinize gider, ihanete uğramanın verdiği öfke bütün ruhunuzu ve bedeninizi sarar ya, işte öyle bir öfke hissediyordu WWE Universe. Tıpkı Luis Figo'nun Barcelona'dan Real Madrid'e transferi gibiydi. Mr. Hardcore'u çiğ çiğ yemek için adeta pusuda bekliyorlardı. Spiker ekibi kamera kendilerine dönünce açılış konuşmasını yapmaya başladı. Michael Cole, Jerry Lawler ve Byron Saxton bizleri karşıladı.

smackdown-announce-team-600x338.jpg


Michael Cole: "İyi akşamlar, bayanlar ve baylar. Friday Night SmackDown'a hoş geldiniz! WrestleMania sonrası ilk SmackDown şovunda sizlerle birlikteyiz. RAW After WrestleMania gerçekten heyecan verici olaylarla doluydu. İzleyemeyen seyircilerimiz için kısa bir özet geçiyoruz."

Chad Gable'ın kemerini koruması, Triple H'in geri dönüp The Rock ve Stone Cold Steve Austin'in yanında yer alması, Batista ve Rey Mysterio'nun WWE Tag Team Championship maçına çıkacak olmasının ardından Mr. Hardcore'un Jeff Hardy'ye saldırması gösterilince arenayı yoğun bir yuhalama dalgası kapladı.

Byron Saxton: "Gerçekten şok edici bir andı. Mr. Hardcore bunu neden yaptı anlamadım? Hulk Hogan gibi bir zorbayla nasıl işbirliği yapar?"
Michael Cole: "Normalde çeneni kapamanı söylemem gerekiyor, Byron, ama bu sefer haklısın. Senin kadar ben de anlamadım bu işi."
Jerry Lawler: "Bence Hardcore gerçek yüzünü göstermek için doğru anı bekliyordu."


https://www.youtube.com/watch?v=9lZDgGr1PO0&pp=ygUZaHVsayBob2dhbiBlbnRyYW5jZSB2aWRlbw==

Hulk Hogan girişte görününce yuhalamalar daha da arttı. SmackDown GM, siyah bir takım elbise giymişti. Kollarını iki yana açarak seyircileri selamlamış ancak yuhalanmaktan kurtulamamıştı. Sırıtarak ringe geldi ve Greg Hamilton'dan mikrofonu aldı.

hulk-hogan-tna.jpg


Hulk Hogan: "Ladies and gentlemen, welcome to Friday Night SmackDown! Ne WrestleMania'ydı ama! Her maçı ayrı bir keyifle izledim ama en iyisi main event'ti. Sorun nedir? Çok durgunsunuz bu gece? Çok sevdiğiniz bir kahramanın ihanetine uğramış gibisiniz? Neyse, keyfinizi yerine getirecek bir haberim var. Bu gece yapılacak Battle Royal maçını kazanan güreşçi Sami Zayn ile BackLash'te Intercontinental Championship için karşılaşacak! Tabi bir önemli duyurumuz daha olacak ama bunu değerli arkadaşım olmadan yapamam. Bayanlar ve baylar, yeni WWE Champion Mr. Hardcore'u alkışlayalım!"



"Enter Sandman" çalmaya başlayınca WWE arenasını saran o tezahürat tufanından eser kalmamıştı. Koskoca arenada Mr. Hardcore lehine tezahürat yapan kimse yoktu. Girişte görünen WWE şampiyonu, Hulk Hogan ile hemen hemen aynı şekilde karşılaşnmıştı: Yuhalamalarla. Ağır adımlarla ringe ilerleyen Mr. Hardcore'un yüzünde RAW After WrestleMania sonundaki o donuk ifade vardı. Sanki duygularını yitirmiş gibiydi. Yuhalamalara hiçbir tepki vermiyordu. Etrafına bakındıktan sonra en büyük hayranı küçük Tommy'nin bakışlarıyla karşılaştı. Sembolü haline gelen güneş gözlüğünü çıkardı. Tommy'ye baktıktan sonra güneş gözlüğünü yere attı ve ayağıyla basıp geçti. Güneş gözlüğü ayağının altında paramparça oldu. Tommy ağlamaklı bir şekilde kahramanının yepyeni bir hale bürünmesini çaresizce izliyordu. Hardcore ringe girdikten sonra kendisini alkışlayan Hulk Hogan ile el sıkıştı. Hogan, mikrofonu ona uzattı.

5447


Mr. Hardcore: "Vay, vay, vay, WrestleMania sonrası ilk SmackDown! Hayal kırıklığımı saklayamam, RAW seyircisi daha iyiydi. ( Seyirci yuhalar ) Doğrusu, WWE şampiyonuna daha iyi bir karşılama beklerdim, en azından daha yüksek sesli! ( Yuhalamalar daha da artar ) Etrafınıza bir bakın, WrestleMania geçmişte kalan bir anı olarak kaldı. O kutlamalar, sevinçler, hepsi solmuş bir fotoğraf gibi geçmişte kaldı. Neden biliyor musunuz? Çünkü sadakat sadece 7 harfli bir kelimeden ibarettir. Şans kapınızı bir kere çalar ve bunu yaptığında ya kapıyı ardına kadar açarsınız ya da Jeff Hardy ile aynı sonu yaşarsınız! ( Yuhalamalar ) Jeff de bunun farkındaydı, bu yüzden bana karşı varını yoğunu ortaya koydu ama şu gerçekle yüzleşelim, hayat her zaman size toz pembe bir peri masalı sunmuyor. Gerçeklerle yüzleşmenizin zamanı geldi, omzumda durmakta olan bu kemer ellerini kirletmekten korkmayan bir şampiyon için adeta ağlıyordu. Bu kişi de benim! Kimse bunu görmedi ya da görmek istemedi ama işin sonunda gerçek işte şimdi tam karşınızda!"

Mr. Hardcore konuşmasına devam etmek için girişimde bulundu ancak yuhalamalar artınca duraksadı ve kollarını iki yana açarak sanki çok sevdiği bir şarkıyı dinliyormuş gibi seyircilerin kendisini yuhalamasını dinledi. Greg Hamilton bu sırada Hulk Hogan'a başka bir mikrofon uzattı.

Hulk Hogan: "Mr. Hardcore, let me tell you something, brother. Hatırlıyor musun? Royal Rumble'ı kazandığın zaman sende gençliğimi gördüğümü söylemiştim. İşte tam da bu yüzden, çünkü sende cesaret, azim, güç, kısacası tüm zamanların en iyi WWE şampiyonunun sahip olması gereken tüm özellikler var. Hmmm... Ancak bir şey eksik sanki, biraz nWo sihri mesela! ( Elini NWO selamı şekline getirir ) Bu yüzden SmackDown'ın Yeni Dünya Düzeni'nin ilk savaşçısı olarak seni seçtim, brother!"

Mr. Hardcore ve Hulk Hogan aynı anda üzerlerindeki tişörtleri yırttı ve içlerine giydikleri NWO tişörtleri ortaya çıktı. Birbirlerini Too Sweet hareketiyle selamlarken yuhalamalar kat be kat artmaya devam etti.

Mr. Hardcore: "Kesinlikle! Bu doğru, nWo geri döndü bebek! Bu sefer sadece RAW'u değil, SmackDown'ı da domine edeceğiz! Tüm WWE, NWO'nun önünde diz çökecek, tıpkı zamanında WCW'nun yaptığı gibi! Bu yüze iyi bakın! WrestleMania'da Mr. Hardcore'u son kez izlediniz! Kahramanınızı kimse özlemeyecek, ben de dahil! Yepyeni bir dönem başlıyor. NWO'nun hepinizi domine ettiği acımasız bir dönem! Başrolde kim mi var? Ben! Mr. Hardcore! Artık kurallarına göre oyun oynama devri bitti! From now on, NWO RULES! Jeff Hardy, hangi deliğe süründün bilmiyorum ama iyi dinle, bu kemer artık bana ait ve öyle kalacak! Eğer doğduğuna pişman olmak istiyorsan seninle tekrar bu kemer için dövüşmeye can atıyorum!"

Mr. Hardcore belindeki WWE kemerini çıkardı ve havaya kaldırdı. Hulk Hogan da parmaklarıyla Scott Hall gibi onu işaret etti.



"No More Words" bir anda arenadaki bütün soğuk havayı ısıtmış, seyirciler deli gibi tezahürat yapmaya başlamıştı.

hardyloop.0.gif


Jeff Hardy girişte meşhur dansıyla pyroları patlattıktan sonra seyircilerle el sıkışarak ringe yaklaştı. Olayları hayretler içinde izleyen Tommy'yi de başını okşayarak teselli ettikten sonra ringe girdi. Elinde bir mikrofon vardı. Mr. Hardcore'a hayal kırıklığına uğramış öfkeli gözlerle bakıyordu.

a991f-15633030946328-800.jpg


Jeff Hardy: "Yaptığınla gurur duyuyorsundur umarım. Duymalısın, çünkü bunları yapıp sadakatten bahsetmen gerçekten komik, Hardcore. An itibariyle sadakatten bahsetme hakkı olan son insan sensin! Senin fırsat değerlendirmek dediğin tamamen istediğine ulaşmak için arkadaşlığımızı kullanmandan ibaret. Zamanında seni kimse tanımıyorken sana ben göz kulak oldum, ilk fırsatta beni zirveden aşağı tekmeleyerek mi teşekkür ediyorsun bana? Bu omzundaki senin için sadece bir şampiyonluk kemeri olabilir, ama benim için bu kemer azim ve amacın için savaşmayı temsil ediyor. Sense bunu sadece açgözlülüğünün sembolüne dönüştürdün! ( Tezahüratlar artar )

Jeff Hardy yüzünü Hulk Hogan'a döndü.

The Immortal, Hulk Hogan... Hayranlarıyla omuz omuza kariyerini inşa eden, doğru olan şey için savaşan, yaşayan bir efsane. SmackDown genel müdürlüğüne getirildiğinden beri bizi hor görüyorsun. Otoriteni kullanarak bu insanlara zorbalık ediyorsun. Üstelik NWO adını verdiğin Milattan Önceden kalma paçavra grubuna umutsuz tutunma çabana bu fırsatçıyı da alet etmişsin. ( Yere tükürür )

Tekrar Mr. Hardcore'a bakan Jeff Hardy konuşmaya devam etti.

Biliyor musun, Hardcore? Sana WrestleMania'da yenildiğime hiç üzülmedim. Neden biliyor musun? Çünkü sen kemeri kazanırken çok ama çok önemli bir şeyi kaybettin: Saygıyı. WWE Universe'ün güvenini yitirdin. Etrafına bak, senin gerçek yüzünü görüyorlar: Bir sahtekarın yüzü! Ama bu iş burada bitmeyecek, ikiyüzlü hain! Sen WrestleMania'da sadece çatışmayı kazandın, sonraki karşılaşmamızda ben ise savaşı kazanacağım ve o kemer gerçek şampiyona, Charismatic Enigma, Jeff Hardy'ye geri dönecek ve gerçekte temsil ettiğini temsil etmeye kaldığı yerden devam edecek!"

Jeff Hardy ve Mr. Hardcore birbirlerine bir süre ters ters baktıktan sonra Jeff ringden indi ve eliyle "Gözüm üzerinde" anlamına gelen bir işaret yaptı.

---

BATTLE ROYAL MATCH - WINNER FACES SAMI ZAYN FOR INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP AT BACKLASH

osu0keivhqa3udirje0l.jpg
dolph-ziggler-234.jpg
intro-1687366785.jpg
intro-1703289585.jpg


Wade Barrett'ın elenmesi sonucu ringde son 4 kişi kalmıştı: Eski United States şampiyonu Cesaro, Dolph Ziggler, Ricochet ve eski WWE şampiyonu AJ Styles. Finn Balor da maçta yer alıyordu ancak Rey Mysterio'nun dikkatini dağıtması sonucu Ziggler tarafından elenmekten kurtulamamıştı. Ricochet, Cesaro'ya bir Enzu Giri yaptıktan sonra aprona çıktı. En üst iplere sıçradığı anda sol taraftan da en üst iplere sıçrayan atak yapan AJ Styles ona bir Phenomenal Forearm yaptı ve Ricochet ringden aşağı düşerek elenmiş oldu.

...

Dolph Ziggler ve Cesaro karşılıklı yumruklaşıyordu. Yumruklaşmadan üstün gelen Cesaro bir European Uppercut yaptı. Ardından Ziggler'ı diğer iplere gönderip bir tane daha yaptı. Bir kez daha aynı hareketi yaptıktan sonra Dolph Ziggler ringin dışına düştü ve elendi.

...

Finalde Cesaro ve AJ Styles kalmıştı. İşin sonunda Cesaro, AJ Styles'ı Giant Swing ile yaklaşık 20 tur döndürdükten sonra kusma noktasına gelmeden bıraktı ve Catapult ile ringin dışına gönderdi. AJ Styles iplere tutunarak elenmekten kurtulmayı başardı. Cesaro üzerine gelirken bir Enzu Giri patlattı. Sendeleyen Cesaro bir de Phenomenal Forearm ile yere yığıldı. Cesaro iplere tutunarak kalkmaya çalışırken AJ Styles bir Pele Kick vurduktan sonra bir Clothesline ile Cesaro'yu elemeyi başardı ve Sami Zayn ile Intercontinental Championship için maça çıkmaya hak kazandı.

1710633852411.jpeg

AJ Styles yoğun bir sevinç yaşadı. Finn Balor'a karşı WWE şampiyonluğunu kaybettiğinden beri kemer yüzü görememişti. WWE Universe, onun galibiyetinden memnun gibi görünüyordu ama AJ hala karışık reaksiyonlar alıyordu. Köşeye çıkıp tauntunu yaparken o sırada maçını izleyen biri daha vardı: Sami Zayn.


...

Main event zamanı gelmişti. Yeni şampiyon Hardcore, WrestleMania sonrası ilk maçına çıkacaktı.



O gece, WWE Universe, belki de Mr. Hardcore'un face olduğu zamanlar kullandığı şarkıyı son kez duymuştu. Efsane NWO müziği WrestleMania 31'den beri ilk defa WWE arenalarında yankılanıyordu. Mr. Hardcore omzunda kemeriyle, kendinden emin bir şekilde Too Sweet hareketini yapa yapa ringe geldi.



The King of Strong Style olarak bilinen Shinsuke Nakamura idi.

shinsuke-nakamura-entrance.gif


Shinsuke Nakamura bu girişin için ilerleyen zamanlarda vereceği bir röportajda hayatında bu kadar çok tezahürat aldığını hatırlamadığını söyleyecekti.

MR. HARDCORE VS SHINSUKE NAKAMURA

Maçın sonları yaklaşmıştı. Nakamura 1 kere şampiyona Kinshasa yapmayı denemiş ancak Mr. Hardcore kaçmayı başarmıştı. Nakamura'nın yaptığı Inverted Suplex sonucu tuş denedi 1... 2... Şampiyon kurtulmayı başardı. Nakamura, Hardcore'un üzerine çıktı ve kafasına yumrukları indirmeye başladı. Nakamura'nın yumrukları hedefini buldukça taraftarlar mest oluyordu. Hardcore son yumruğu sol koluyla bloklayıp sağ yumruğu Nakamura'nın çenesine indirdi. Nakamura, yumruğun etkisiyle sersemleyince Hardcore onu yumruklamaya başladı. Nakamura kendisinden uzaklaşınca Hardcore ayağa kalktı ve bir Calf Kick yapıştırarak onu iplere gönderdi. Nakamura iplerden sekince Hardcore arkasına geçti ve bir German Suplex yaptı. Köprü pozisyonunda hakem tuşu sayarken Hardcore birden kendini geriye attı ve Nakamura'yı omzuna aldı...

iujv8n0udoc51.gif


CLIFFHANGER! Hakeme şimdi saymasını söyledi. 1... 2... 3... Mr. Hardcore şampiyon olarak ilk maçını kazanmıştı.

NWO müziği çalmaya devam ederken Mr. Hardcore köşeye çıktı ve kemerini havaya kaldırdı. Daha 1 hafta önce deliler gibi şampiyonluğuna sevinen WWE Universe şimdi ondan tek kelimeyle tiksiniyordu. Hardcore ringin ortasında kemerini tekrar kaldırırken yuhalamalar bir anda tezahürata dönüştü. Mr. Hardcore kendisine tezahürat yapıldığını düşünüyordu ama ringde yalnız değildi...

Rope-Hung%2BSpringboard%2BClothesline.gif


Jeff Hardy köşeye çıkmış, sessizce onun arkasını dönmesini bekliyordu. Hardcore en sonunda arkasını dönünce Jeff Hardy uçarcasına yaptığı bir Diving Clothesline ile atladı üzerine. Yere devrilen şampiyonu yumruklamaya başladı. Jeff, sanki anne ve babasının katilini eline geçirmiş gibi yumrukluyordu eski dostunu. Hardcore kollarını kullanarak kendini korumaya çalışıyordu. "KALK AYAĞA!" diye bağıran Jeff, Hardcore'u saçından tuttu ve Irish Whip ile köşeye fırlattı. Çapraz köşeden güç alarak ona doğru koştu ancak Hardcore Big Boot ile karşıladı.

au3R38z.gif


Jeff sersemlemiş şekilde ringin ortasına geldiğinde Mr. Hardcore, orta iplerden sıçradı ve Jeff'in tam kafasına bir Enzu Giri patlattı. Jeff tek dizi üstündeydi. Hardcore iplerden tekrar sekti ve bir Slingblade yaptı. Jeff yerdeydi.

wmDAEM.gif


Hardcore ringden indi ve ringin altından bir zincir parçası çıkardı. Sanki bir muştaymış gibi eline dolayıp Jeff'in kalkmasını bekledi. Bu sırada güvenlik görevlileri ringe girdi ve biri zinciri Hardcore'un elinden almayı başardı. Hardcore güvenlik görevlileriyle tartışırken Jeff birden üstüne atıldı ve ikisi birbirlerini yumruklamaya devam etti. Güvenlik görevlileri kavga ayıran esnaf edasıyla Jeff ve Hardcore'u birbirlerinden uzaklaştırmaya çalıştı ancak ikisi de kısa bir süre sonra güvenliğin elinden kurtulup birbirlerine saldırmaya devam etti. Üstünlük ikisi arasında gidip geliyordu. En sonunda güvenlik görevlileri Jeff'i ringin dışına çıkarmayı başardı. Mr. Hardcore, Jef Hardy'ye Türkçe küfürler ederken giriş rampasında Jeff eline bir mikrofon aldı.

Jeff-Hardy-e164.jpg


Jeff Hardy: "Benden her şeyimi aldığını sanıyorsan yanılıyorsun, Hardcore! BackLash'te seni elimden ne Hogan kurtarabilecek ne de NWO! BackLash'te sen daha başlamadan tarih olacaksın! Tıpkı NWO gibi!"

Bunu duyan WWE Universe, coşkudan adeta çılgına döndü. "HARDY!" tezahüratları arşa çıkarken Hardcore kavga esnasında yere düşen kemerini aldı ve havaya kaldırarak rakibine gözdağı vermeye çalıştı. Şov bu görüntülerle sona ermişti.

Bir tarafta idol, bir tarafta hayranı.
Bir tarafta kariyer basamaklarını adım adım çıkmış bir genç, bir tarafta TNA ve WWE'de ona abilik eden bir tecrübe.
İki farklı neslin iki extreme adamı BackLash'te tekrar karşılaşacaklardı.

Soru şuydu: Acaba boynuz kulağı geçecek miydi?

WWE BACKLASH MAÇLARI
Damien Priest & Dominik Mysterio vs Rey Mysterio & Batista - WWE Tag Team Championship
Roman Reigns & Jimmy Uso & Solo Sikoa vs The Rock & Stone Cold Steve Austin & Triple H
Sami Zayn vs AJ Styles - WWE Intercontinental Championship
Mr. Hardcore vs Jeff Hardy - WWE Championship
 

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
113
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
A VILLAIN INSIDE A HERO 12. BÖLÜM: RAW & SMACKDOWN #2 (BACKLASH)

WrestleMania sonuçları etkilerini hâlâ sürdürürken, WWE Universe, Mr. Hardcore'un heel turn geçirip Hulk Hogan ile güçlerini birleştirmesi ve NWO'nun geri dönüşünün etkisini atlatamamışken RAW'da da sular durulmuyordu. HHH, geri dönüşünü gerçekleştirip Stone Cold ve The Rock ile güçlerini birleştirmiş, Batista ve Rey Mysterio yeniden WWE Tag Team şampiyonluğunu geri almak için çabalayacaktı. Öte yandan, Bobby Roode da kemerini geri istiyordu. Bakalım RAW'da ne tür gelişmeler olmuş?



...



United States şampiyonu Chad Gable, yanında Kurt Angle ile beraber ringe geldi. Büyük bir coşku ve destek vardı kendisine. Chad Gable, hayranlarla tokalaştıktan sonra ringe girdi. Kurt Angle da sevgi gösterilerine kayıtsız kalmadı. Eline bir mikrofon aldı ve konuşmaya başladı.

Kurt-1200x1200.jpg


Kurt Angle: "Teşekkürler, WWE Universe. Bu ringe geri dönmek çok güzel, özellikle buradaki genç adamla. (YOU SUCK) Beni sevdiğinizi biliyorum ama burada övgüyü hak eden biri varsa o da Chad Gable'dır. Sadece WrestleMania'da Bobby Roode'u yenip yeni United States Champion olmakla kalmadı, bunu geçen hafta RAW'da tekrar yaptı!"

Kurt Angle, eliyle Chad Gable'ı işaret edince bir anda tezahüratlar tekrar yükseldi. Tabi biraz utanmıştı genç şampiyonumuz.

DCzrILoV0AAxdA8.0.jpg


Chad Gable: "Tekrar yapmaya hazırım, bundan şüpheniz olmasın! Bobby Roode devamlı şans elde ediyor ama asla yetmiyor. Backlash'te de farklı olmayacak. Bobby Roode'un kemeri geri alma hayallerini tekrar yıkmak benim için zevk olacak!"

Kurt Angle: "Hepsi bu kadar da değil, bayanlar baylar, bu gece Chad Gable, eski bir United States şampiyonuyla karşılaşacak. Bu maç da hemen burada, şimdi başlıyor! Lütfen eski şampiyonumuzu hep birlikte alkışlayalım ve ona bir şampiyonun hak ettiği bir karşılama verelim."



shelton-benjamin-entrance.gif


Chad Gable'ın bu şovda karşılaşacağı rakip eski bir United States şampiyonu olan Shelton Benjamin olacaktı. Benjamin tezahüratlar eşliğinde ringe geldi ve maç başlamadan önce Chad Gable ile el sıkıştı. Dostluk havasında geçecek bir maç gibi görünüyordu.

CHAD GABLE VS SHELTON BENJAMIN
Yüksek bir tempoyla devam eden maç adeta teknik bir resitale ev sahipliği yapıyordu. Gable maçta çevikliğini ve hızını kullanırken Benjamin tecrübesi ve gücüyle ona cevap veriyordu. İkisi de pek çok kez birbirlerini tuş etmeye çok yaklaştı: Chad Gable, Ankle Lock ile Benjamin'i pes ettirmeye yaklaştı ancak Benjamin iplere tutunarak kendini kurtardı. Benjamin Paydirt sonrası tuşa gitti ama Gable adeta 2.9'da tuştan kurtuldu. Maçın sonunda Gable, Clothesline denedi ancak Benjamin eğildi ve bir Super Kick denedi ancak Gable son anda eğilerek bacaklarından yakalayıp tuşa gitti 1... 2... 3... Chad Gable yine kazanmıştı. Benjamin şaşkınlık içindeydi. Chad Gable, elini uzayıp Shelton Benjamin'in kalkmasına yardım etti ve ikili el sıkışarak birbirlerine olan saygılarını gösterdi.

Shelton Benjamin ringden inip Chad Gable'ı alkışladı ve arka alanın yolunu tuttu. Chad Gable, United States kemerini kaldırarak seyircileri iyice coşturdu. Tabi bu coşku fazla uzun sürmedi.



Chad Gable, Bobby Roode'un gelmesini beklerken arkadan bir darbe aldı: Bobby Roode'un ta kendisiydi bu. Chad Gable yere devrildi ve Bobby Roode yanında diz çöküp onu yumruklamaya başladı. Ayağa kalkınca onu iyice tekmeledi. Chad karnını tutarak kalkınca Bobby ona bir Low Blow Kick yaptı ve Glorious DDT ile yere yapıştırdı. Hem de bunu United States kemerinin tam üzerine yapmıştı. Chad Gable'ın kafası kanıyordu. Sağlık görevlileri ringe geldi ve Gable ile ilgilendi. Güvenlik görevlileri de Roode'un saldırmasını önlemeye çalıştı. Bobby Roode yerdeki United States kemerini eline aldı ve havaya kaldırdı. United States kemerinin üzerine az da olsa Chad Gable'ın kanı bulaşmıştı. Roode, rakibinin kanına sırıtarak bakıyordu. Bütün arena yuhalıyordu eski şampiyonu. Şampiyon bile olsan hak ettiğin gibi muamele görürsün bu hayatta.

skysports-bobby-roode-us-title_4207465.jpg


...

Reklam arasından sonra, RAW başlamadan önce çekilmiş bir video yayınlandı. RAW'un yapılacağı arena bomboştu. Triple H, merdivenlerde duruyordu. Bir süre arenaya baktıktan sonra yavaş yavaş merdivenlerden indi ve ringin olduğu bölgeye bariyerlerden geçti. Ringe girdikten sonra yerde duran güreş botlarına baktı.

146_RAW_03112019cm_3663-35b7a8f7e8f3cf43c14aca69e1446007-266x150.jpg


HHH: The Game, The King of Kings. Etrafınıza bir bakın, şu elektriğe, şu enerjiye, hissedebiliyorsunuz değil mi? BackLash'e sadece 2 hafta kaldı ve beklenti bu superstarların döktüğü terden çok daha fazla olacak. Pek çok maç gördüm ama BackLash'te yıllar sonra çıkacağım maç bana sanki sene 1999'muş gibi hissettiriyor. Uzun bir aradan sonra The Rock ve Steve Austin ile yeniden bir aradayız ve şunu söylemeliyim ki bu iki adamla uzun zaman çalıştım ve onları zirvede, önüne çıkan herkesi silip süpürürken gördüm. Aradan yıllar geçmesine rağmen yok olmayan bir şey var - İçimizdeki ateş. The Rock, Electrifying karizmasıyla her an mikrofonu eline alıp sizi yerin dibine sokabilir ve sizi Rock Bottom ile yere çivileyebilir. Stone Cold Steve Austin, o Texas engereği zehri hala damarlarında dolaşıyor ve size Minnesota kışından bile daha soğuk bir Stone Cold Stunner'ı hediye etmek için bekliyor. Hepsi bu kadar da değil, saydığım 3 isim Bloodline'ın karşısına çıkıyor. İyi yağlanmış bir makine gibi. Kabile Şefi, ya da her neyse, Roman Reigns, Solo Sikoa ve Jimmy Uso'nun liderliğinde şampiyonluk saltanatı sürdü. Yoksa tam tersi miydi? Bunun bir önemi yok. Durum şu ki, The Rock, Stone Cold ve ben sıradan bir takım değiliz. Bir fırtınayız. Ezber bozarak, hiç geri adım atmayarak bu işi inşa eden bir kaos gücüyüz. Bu sıradan bir maç değil, bu dönemlerin çarpışması. Yaşlanmış olabiliriz, ama 100 yaşımızda bile olsak içimizdeki ateşi, kazanma, dünyayı şoke etme, kariyerlerinin son demlerinde bile bu ringde rakiplerini parça parça etme isteğini ne Roman Reigns ne de başka bir güreşçi bitirebilir. Bloodline, sizin için BackLash'te geliyoruz. Roman Reigns'in yerinde olsam hiç uyumazdım. BackLash'te bu gerçekleşecek ve Roman Reigns... you will... ACKNOWLEDGE US! Believe that!

Triple H bu sözünden sonra ekrana göz kırptı. The Game şarkısı boş arenada yankılanırken Triple H ring kenarında duran bir şişe suyu içip havaya püskürttü.

...

Kevin Owens'ın Elias'ı mağlup ettiği maçtan sonra artık main event için geri sayım başlamıştı.



bobby-lashley-wwe-champion.gif


WrestleMania'da Samoa Joe ve Brock Lesnar gibi iki güçlü güreşçiyi yenerek kemerini koruyan Universal Champion Bobby Lashley, girişte tauntunu yaptıktan sonra ağır adımlarla ringe girdi. Ciddiyetini bozmadan mikrofonu aldı.

bobby-lashley-1.jpg


Bobby Lashley: "The All Mighty... Bobby Lashley... Hâlâ sizin WWE Universal Champion'ınızım! WrestleMania'da hem Samoa Joe'yu hem de Brock Lesnar'ı fethettim. Bu da WWE'deki en dominant şampiyon olduğumun en büyük kanıtıdır! Bundan şüphe olanlar yine sustu, bana meydan okumaya cüret edenler yine yere yığıldı. Bu işin kralı olarak yine karşınızdayım. Ancak gerçek bir kral asla kavgadan kaçmaz. Bu yüzden sizlere bir open challenge sunmaya karar verdim, WWE Universal kemerimi ortaya koyuyorum. Beni yere indirmeyi düşünecek kadar aptal olan varsa hemen, şimdi bu ringe bekliyorum!"



austin-aries-entrance.png


Meydan okumaya cevap veren kişi Austin Aries olmuştu.

BOBBY LASHLEY VS AUSTIN ARIES - OPEN CHALLENGE

Lashley, kolay geçen bu maçı Hurt Lock ile Aries'i pes ettirerek almayı başarmıştı.

Bobby Lashley: İşte bana meydan okuyan herkesin sonu budur!

Lashley köşede taunt yaparken birden ışıklar söndü. Lashley neler olup bittiğini anlamaya çalışırken o ses yardımcı oldu:
"YOU THINK YOU KNOW ME?"



WWE Universe adeta sevinçten çıldırdı. Uzun zamandır sakatlıkla başı dertte olan Edge, klasik girişini yaptıktan sonra tezahüratlardan dolayı müziğin sesi duyulmuyordu.

edge-entrance.gif


Bobby Lashley, bu durumdan hiç memnun görünmüyordu. Şampiyon olmanın da verdiği mağrurlukla Edge'e bakıyordu. Edge cekedini çıkarıp ringe girdi ve Bobby Lashley ile yüz yüze geldi.

edge.jpg


Edge: Bobby, WrestleMania'da canavarları fethetmiş olabilirsin, ama Rated R Edgecution'ı fethedebilir misin?

Bobby sinirlenip bir yumruk attı, sendeleyen Edge'e üst üste yumruklar atmaya devam etti. Ardından iplere gönderdi ama Edge dönüşte bir Spear yaptı.

edge-spear.gif


Edge, Spear sonrası tezahüratlara taunt yaparak karşılık verdi. Yere düşen Universal kemerine dikkatini verince arenayı derin bir sessizlik kapladı. Kemeri yerden alıp havaya kaldırınca tekrar tezahüratlar başladı. Bu haftaki RAW, "On This Day" ile sona ermişti.

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN #2



SmackDown mükemmel bir pyro gösterisiyle başlamıştı. Seyirciler coşku içindeydi.



Büyük bir yuhalama vardı. WWE Champion Mr. Hardcore, girişte Scott Hall tarzında taunt yaparken yuhalamalar iyice arttı. Siyah, yırtık bir kot pantolon, üzerinde NWO logosu bulunan siyah bir kolsuz tişört giymiş, üzerine de bir deri ceket geçirmişti. Ellerindeki eldivenlerde NWO logosu vardı. Temsilcimiz, artık tam bir NWO adamıydı. Yuhalamalar devam ederken Mr. Hardcore, ringde Hulk Hogan'ın sizi duyamıyorum hareketini yaptıktan sonra yuhalamalar yerini hakaretlere bıraktı. "YOU SUCK" ve "ASSHOLE" chantleri havada uçuşuyordu.

1711984546850.png

Mr. Hardcore: "Sözde Charismatic Enigma 1 hafta daha bekleyemedi, değil mi? Geçen hafta neler olduğunu hepiniz gördünüz. Nakamura'yı darmadağın ettim ve o yürüyen duman beni gafil avladı. Bir korkak gibi bana arkadan saldırdı. Ancak BackLash'te bunun bir önemi kalmayacak. İlk kemer savunmamda, yeni şampiyonla aynı ringi paylaşma ayrıcalığına kim ulaşıyor, bilin bakalım? Düşmüş kahramanınız, Jeff Hardy!"



Şu anlık arenadaki bu karanlık havayı dağıtabilecek tek kişi var gibi görünüyordu: Jeff Hardy.

wwe-jeff-hardy.gif


Jeff Hardy, büyük bir öfkeyle ringdeki Mr. Hardcore'a bakarak ringe geldi. Mr. Hardcore, onu ironik bir şekilde alkışlıyordu.

7df6fa59cce156d567f3ce7b30570897611912c8_00.gif


Jeff Hardy: "Ayrıcalık mı? Hâlâ anlamıyorsun, değil mi, Hardcore? Bu bir ayrıcalık değil, kazandığım bir hak. O kemeri benden çaldın ve BackLash'te onu senden geri alacağım! Güç bela yendiğin Nakamura'yı darmadağın ettiğini sanarak egonu tatmin edebilirsin ama zayıfsın. Tek güvendiğin şey, sinsi taktikler. Bana karşı bunların hiçbiri işe yaramayacak. Bu sefer, gerçek Jeff Hardy ile yüzleşeceksin. Arkadaşlıktan gözü kör olmuş değil, öfkeyle dolu bir Jeff Hardy!"

Mr. Hardcore: "Öfke mi? O acınası sinir krizine öfke mi diyorsun sen? Etrafına bir bak, Jeff. Burası artık benim dünyam. NWO geri döndü ve artık burada bizim borumuz ötüyor. BackLash'te gerçek öfke neymiş göreceksin. Bu bir dövüş değil, şampiyonluk maçı hiç değil, bu bir aşağılama olacak!"


Mr. Hardcore ve Jeff Hardy yüz yüze gelip birbirlerine ters ters bakarken ilerleyen dakikalarda main event maçında karşılaşacakları duyuruldu.

1711985000537.png

...

SAMI ZAYN VS CESARO

Teknik açıdan zevkli geçen bu maçı Sami Zayn, Blue Thunder Bomb + Helluva Kick kombinasyonuyla kazanmayı başardı. Maçtan sonra iki güreşçi el sıkıştı ve Cesaro arka alana gitti. Sami Zayn köşeye çıkıp kemerini kaldırdı.

sami-zayn.jpg




AJ Styles girişte tauntunu yaptıktan sonra Sami Zayn'e selam verip ringe geldi.

aj-styles-b.jpg


AJ Styles: Sami, Sami, Sami. Her zaman bu küçük zaferleri kutluyorsun. Gerçek bir meydan okumayla yüzleşecek olmak nasıl bir duygu? Biliyorsun, geçen hafta Battle Royal maçını kazandım.

Sami Zayn: Bu da ne demek oluyor, AJ?

AJ Styles: Buradaki mazlum kahramanın sen olduğunu mu düşünüyorsun? Saygı kazandığını mı sanıyorsun? Rehavete kapılmak neymiş göstereceğim sana!


AJ bir anda Sami'ye bir dirsek attı. Sersemleyen Sami'yi tekrar yakaladı ve yumruklamaya başladı. Sami iplere geldiğinde yumruk ve tekmeler ardı ardına gelmeye devam ediyordu. AJ, Sami'yi köşeye yolladı ve sert bir diz darbesi indirdi. Sami yere düşünce AJ yerdeki Intercontinental kemerini aldı ve omzuna yerleştirdi. Sami'yi saçından tuttu.

AJ Styles: BackLash çok yakında, Sami. Bu küçük tat, senin değerli Intercontinental şampiyonluğun için gelenin sadece başlangıcıydı.

AJ, Sami'yi tuttuğu gibi ringin dışına fırlattı ve yuhalamalar eşliğinde kemerle taunt yaptı.

AJ-Styles%E2%80%99-opponent-for-the-Intercontinental-title-revealed.png


...

Wade Barrett ve Alberto Del Rio bu geceki takım maçında güçlerini birleştireceklerdi. Yuhalamalar eşliğinde rakiplerini ringde bekliyorlardı.



batista-entrance.gif


Batista girişte makineli tüfek tauntunu yaparak seyircilerin üzerindeki ölü toprağını atmalarını sağladı. Bütün arena efsaneye tezahürat yapıyordu.



Rey Mysterio'nun giriş müziği duyulunca coşku iyice artmıştı. Ancak bir sorun vardı. Müzik çalıyordu ama gelen giden yoktu. Batista neler olduğunu anlamaya çalışırken bir anda Barrett, Batista'nın bacağına bir şey indirdi: Bu bir İngiliz anahtarıydı. Hakem, bunu kullanamayacağını söyledi ancak Barrett "Daha maç başlamadı." dedi. Hakem, Batista'nın durumunu kontrol etti. Bacağından hafif bir sakatlık geçirmiş gibi görünüyordu, ancak hakeme dövüşebileceğini söyledi ve maçı başlatmasını istedi. Hakem maçı başlatınca Barrett, İngiliz anahtarını ringin dışına attı.

BATISTA & REY MYSTERIO VS WADE BARRETT & ALBERTO DEL RIO

...
Batista, Rey'in yokluğuna ve bacağından hafif bir sakatlık yaşamasına rağmen tek başına Barrett & Del Rio ikilisine karşı savaşmaya devam etti. Kendisini köşeye sıkıştıran Del Rio onu tekmeledikten sonra Barrett'a tag verdi ve ikili Batista'yı iplere gönderdi. Dönüşte Batista'dan bir Double Lariat geldi. Batista, iki eliyle parmak aşağı hareketini yaptıktan sonra Barrett'ı kaldırdı ve Batista Bomb pozisyonuna aldı ancak bacağındaki sakatlık dolayısıyla dengesini yitirdi ve sırtı arkasındaki hakeme çarptı. Barrett bu asisti iyi değerlendirip kendini arkaya attı ve Batista'nın sakat bacağına Chop Block yaptı. Alberto Del Rio'ya işareti yollayan Barrett, takım arkadaşından İngiliz anahtarını aldı. Del Rio da ringe girip Batista'yı arkadan yakaladı. Barrett tam İngiliz anahtarını Batista'nın kafasına indirecekken...




Cody Rhodes ringe koşarak geldi. Ringe dalıp önce Barrett'ı, sonra Del Rio'yu yumruklarıyla indirdi. Barrett, İngiliz anahtarını kapıp Cody'ye vuracakken Batista son gücünü toparlayıp Spear'ı yapıştırdı. Cody aprona geçti ve Batista'dan tag aldı. Barrett da Del Rio'ya tag verdi. Batista bacağını tutarken Cody, Del Rio'nun Lariat hareketinden sıyrıldı ve iplere sıçrayıp Springboard Cutter yaptı. Ardından ayağa kalkmasını beklediği Del Rio'yu Cross Rhodes ile indirdi. Kendine gelmeyi başaran hakem yavaşça Del Rio'ya tuş deneyen Cody'nin yanına geldi ve saymaya başladı 1........ 2........ 3......... Batista & Cody Rhodes ikilisi maçı kazandı.

maxresdefault.jpg


Cody Rhodes: Dave, dostum, ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum. Rey'in nerede olduğunu da merak ediyorsundur. Ben de en az senin kadar bu sorunun cevabını arıyorum.

Bir anda titantron ekranında Finn Balor belirdi.

EX8Ho5EXYAAr0WW.jpg


Finn Balor: "Ben söyleyeyim. Aradığınız Rey'e şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hahahaha!"

Kamera aşağı inince Rey Mysterio, soyunma odasında yerde perişan halde yatarken göründü. Dominik Mysterio, kamerayla olanları çekerken Damien Priest onu tekmeliyordu. Dominik kamerayı kendine çevirdi.

Dominik Mysterio: "Merhaba, Dave amca, nasıl gidiyor?"

Priest kamerayı, Dominik'ten devraldı ve bu sefer Dominik, Rey'i tekmelemeye başladı. Finn eline bir sopa aldı ve yerdeki Rey'e vurmaya başladı. Batista ve Cody Rhodes şaşkınlık içindeydi. Cody, Batista'yı kendine getirmek için omzuna hafifçe vurdu ve "Hadi gidelim!" dedi. Ringden inen Cody arka alana koşmaya başladı. Batista bacağındaki sakatlıktan dolayı biraz aksıyordu. Cody durup Batista'ya yardım etmek için geri döndü ama Batista "Sen git. Ben sana yetişirim." deyip onu gönderdi.

Arka alanda Cody Rhodes, harıl harıl Rey Mysterio'nun soyunma odasını aramaya başladı. En sonunda "REY MYSTERIO" yazılı kapıyı açtı. Rey Mysterio yoktu, odası bomboştu. Birden Dominik, arkadan Cody'nin sırtına sandalyeyle vurdu. Cody kalkmaya çalıştıkça Dominik düşman askerine vurur gibi vuruyordu rakibine. Cody'yi kaldırdıktan sonra soyunma odasındaki dolaba attı. Soyunma odasının dışına attıktan sonra Cody'ye İspanyolca küfürler etmeye başladı. Arkasını dönünce birdenbire Batista'nın Spear'ıyla karşılaştı. Cody'nin durumunu kontrol etti. "Rey nerede?" diye sordu ama Cody'de cevap verebilecek derman kalmamıştı. Bu sefer Finn Balor arkadan demir çubukla Batista'nın sakat bacağına vurdu. Ardından sırtına vurdu. Batista kalkmaya çalışırken Damien Priest onu kaldırdı ve SOUTH OF HEAVEN hareketiyle yere çiviledi. Judgment Day, bu saldırıyı başarıyla sonuçlandırmıştı.

...

MR. HARDCORE VS JEFF HARDY - NON-TITLE

İki eski dost, iki yeni düşman... Mr. Hardcore ve Jeff Hardy birbirlerine büyük bir öfkeyle saldırıyordu. Adeta bir satranç oyunu gibiydi. Her şeyin göze alındığı, aktif bir volkanın püskürttüğü lavlar edasıyla taşan öfkenin dansıydı. Yepyeni bir kişiliğe bürünen Mr. Hardcore, cephanesindeki bütün hileli taktikleri deniyor, ancak Jeff Hardy yaralı bir vahşi hayvan edasıyla mücadelesini sürdürüyordu.

Hulk Hogan, ringin dışından hakemle konuşurken Mr. Hardcore, Jeff Hardy'yi Cliffhanger yapmak için omuzlarına almıştı. Jeff çırpınarak kendini kurtardı ve arkasını dönen şampiyonun karnına bir tekme attı. Tam Twist of Fate yapacakken Hardcore, Jeff'i itti ve Jeff köşeye göğsünü çarptı. Bu sırada da Hardcore tek dizi üstüne çöktü ve Jeff'in bacaklarının arasına çok sert tekme attı. Bu sırada arkasını dönen hakem bunu görünce Mr. Hardcore'u diskalifiye etti ve Jeff Hardy maçı kazanmış oldu.

Greg Hamilton: "Kazanan... diskalifiye ile... Jeff Hardy!"

Mr. Hardcore şok olmuştu. Hakemi kendine çevirdi ve ona itiraz etmeye başladı. Hakem itirazları kabul etmeyince Mr. Hardcore çok sinirlendi ve hakeme bir kafa attı. Bir Clothesline ile ringin dışına attıktan sonra yerde yatmakta olan Jeff Hardy'nin yanına geldi. Onu ringin ortasına kadar sürükledikten sonra kendisini yuhalayan WWE seyircisine baktı. Jeff'in üzerine çıkıp onu yumruklamaya başladı. Ara ara dirsek ve kafa da atıyordu. Öfkeden adeta gözü dönmüştü. Birkaç güvenlik görevlisi onu sakinleştirmek için geldi ancak Hardcore onlara da saldırdı ve yerdeki Jeff'i tekmelemeye başladı. Hogan ringin altından bir beyzbol sopası aldı ve ringe attı. Hardcore sopayı eline aldı ve Yeşilçam filmlerindeki kötü adamlar gibi pis pis sırıtmaya başladı. Jeff ayağa kalkmaya çalışırken de sopayı bacağına indirdi. Jeff acı içinde bağırıyordu. Hardcore ayağıyla dizine bastırmaya başladı. "SORUN NEDİR JEFF?" diye alay ettikten sonra bir kez daha vurmak için sopayı kaldırdığı anda...



Nakamura koşarak ringe geldi. Hardcore, sopayı Nakamura'ya doğru salladı ancak Nakamura eğilerek kurtuldu ve Hardcore'a üst üste yumruklar atmaya başladı. Hardcore sopayı elinden düşürdü. İplere yolladıktan sonra da gelişine bir Kinshasa yapıştırdı.

twfIgn.gif


Nakamura büyük tezahürat alıyordu. Jeff'in iyi olup olmadığını kontrol ederken Hardcore iplere tutunarak ayağa kalktı. Nakamura ona bir bakış attıktan sonra bir KINSHASA daha yaptı ve Hardcore ringin dışına düştü. Hogan, Hardcore'un durumunu kontrol ederken Nakamura "COME OOOON!" işareti yaparak Hardcore'u ringe çağırdı ancak Hardcore'un dövüşecek dermanı kalmamıştı. Şov bu görüntülerle sona ermişti.


 

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
113
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
A VILLAIN INSIDE A HERO - 13. BÖLÜM

RAW #3



...

Reklam arasından sonra kameralar tekrar ringe dönmüştü. Ringde bir masa kuruluydu ve masanın başında bir takım elbise giymiş Kurt Angle duruyordu. Chad Gable ve Bobby Roode arasında yapılacak sözleşme imzalama törenini yönetecekti.



bobby-roode-entrance.gif


Bobby Roode, yuhalamalar eşliğinde ringe geldi.



chad-gable-entrance.gif


United States Champion Chad Gable sadece girişte görünerek bile yuhalamaları bitirmişti. Geçen şovda uğradığı saldırıdan dolayı vücudunda sargılar vardı. Omzundaki kemeri düzelttikten sonra ağır adımlarla ringe geldi.

shorty-g-chad-gable.jpg


Chad Gable: Dövüşmek için doktorlar temiz raporu vermiş olabilir, ama o Glorious DDT yüzünden hâlâ başım ağrıyor. İyi dinle beni, Glorious One! Geçen hafta bana yaptığın alçakça saldırı, beni sadece bu kemeri savunmaya daha da aç hale getirdi. Seninle işim bittiğinde benimle uğraştığına pişman olacaksın!

Bobby-Roode-2019.png


Bobby Roode: Sen önce haline bak, Gable. Benimle konuşurken bile nefesi g*tünden alıyorsun. Bu sözleşme olayı sadece bir formalite. BackLash'te benim olanı geri alacağım ve sen boş konuştuğunla kalacaksın. Boş kafanın acısını saymıyorum bile.

Chad Gable sinirleniyordu ama Kurt Angle onu sakinleştirdi ve sözleşmeyi uzattı. Önce Gable, sonra Roode imzaladı. Böylece BackLash şovuna bir maç daha resmi olarak duyurulmuştu. Chad Gable, kemerini Roode'a gösterip ringden ayrılmaya kalkınca Roode aniden ona saldırdı. Angle, Gable'ı kurtarmayı denedi ancak Roode ona bir yumruk attı. Bu sırada Gable, Roode'u Double Leg Takedown ile yere yatırdı ve yüzünü yumruklamaya başladı. Roode kısa sürede üstünlüğü ele geçirdi ve bu sefer o rakibini yumruklamaya başladı. Gable çok az tepki veriyordu. Başındaki sargı çıkmıştı ve hafif bir kanama başlamıştı. Roode, Gable'ı kaldırdı ve Glorious DDT yapmaya hazırlandı ancak birini hesaba katmamıştı: Kurt Angle!

kurt-angle-angle-slam.gif


Kurt Angle, arkadan Bobby Roode'u yakaladığı gibi kaldırdı ve masaya doğru Angle Slam yaptı. Taraftarlar büyük bir tezahürat dalgası başlattı. Kurt Angle "YOU STILL GOT IT" tezahüratları alıyordu. Angle, Gable'ın kalkmasına yardım etti ve elini kaldırarak ona destek istedi.

...

JIMMY USO VS CEDRIC ALEXANDER

Maçın sonları yaklaşmıştı. Cedric Alexander, Jimmy Uso'nun işini bitirmek üzereydi. Uso yerdeydi ve Cedric onun kalkmasını bekliyordu. Lumber Jack yapmaya hazırlanırken Solo Sikoa aprona çıktı ve Cedric Alexander'a laf atarak dikkatini dağıtmaya çalıştı. Cedric üzerine yürüdü ama hakem araya girdi ve Sikoa'ya ringe girmemesini söyledi. Bu sırada Jimmy Uso kendine geldi ve Cedric Alexander'a bir Super Kick yaptı. Ardından köşeye çıktı ve Samoan Splash ile üzerine atladı. Hakem tuşu saydı 1... 2... 3... Jimmy Uso maçı kazandı.

Maçı ring kenarından izleyen Roman Reigns, kuzenini alkışladı ve Paul Heyman ile beraber elinde bir mikrofonla ringe girdi. Jimmy'ye sarılıp onu tebrik ettikten sonra konuşmasına başladı.

roman-reigns-wwe-universal-champion.gif


Roman Reigns: WWE Universe... ACKNOWLEDGE ME! Siz bir mezunlar toplantısı görmek uğruna vızıldıyor olabilirsiniz, bunu ciddiye alan bazı demodeler jübile için buraya geri süründüler. Gerçeği kabullenelim. The Rock nerede? Ben burada Roman imparatorluğunu inşa ederken o Hollywood'dan kazandığı paraları saymakla meşguldü. Sizi gerçekten önemsediğini mi sanıyorsunuz? Stone Cold da öyle. Yıldızlarının söndüklerini anladıkları için Hollywood filmlerinden teklif almak uğruna tilki misali kürkçü dükkanına geri döndüler.
Triple H? The King of Kings? Daha çok ihtiyarlar kralına benziyor. Fırtınalardan mı bahsetmek istiyorsun, Hunter? Bloodline bir kasırgadır! Ardında öyle bir hasar bırakır ki 100 yıl bile geçse o hasarı gideremezsiniz. Hele sizi baz alırsak 1000 yıl bile geçse farketmez. Siz üçünüz, bırakın şampiyonluğu, mikrofon bile zar zor tutabilirsiniz!
Artık 1999 yılında değiliz ve bildiğim kadarıyla zaman makinesi henüz icad edilmedi. Artık Roman Reigns çağındayız.
The Rock ağzını iyi çalıştırıyor olabilir ama benden asla kaçamadı ve kaçamaz da. Şimdi bu sözde efsanelerin ardına saklanıyor. Yıldız tozlarının onun yok olan parlaklığını maskeleyeceğini umuyor.
Stone Cold, senin vücudun artık patlamaya hazır bir saatli bomba gibi. Neyine güvenip geldin? Stunner yapayım derken kendi boynunu kırmaktan korkmuyor musun?
Ve Hunter? Perde arkasından iplerin elinde olacağını mı sanıyorsun? Burası artık senin DX oyun alanın değil. BackLash'te ne olduğunuzu herkese göstereceğiz. Geçmiş şöhrete bağlı bitmiş kalıntılar! Size gerçek dominantlığın anlamını göstereceğiz. Siz üçünüz ayaklarımızın altında mahvolmuş bir şekilde yatarken Bloodline hâlâ ayakta olacak. Mesaj açık ve net: Bloodline'ı kabullenin, yoksa yok olursunuz!




kGSmq5.gif
Entrance.gif
15ad32aedc20154cae32c162307e6e6d.gif


3 Attitude Era efsanesi yan yanaydı. WWE Universe onlara yakışan bir karşılama veriyordu. The Rock, Stone Cold ve Triple H bir süre tezahüratları dinledikten sonra ellerinde mikrofonlarıyla ringe geldiler.

dwayne_the_rock_johnson_bio-d214e833-7cf6-4b6c-a2a6-ec036754308d.png


The Rock: Biliyor musun, Roman? The Rock Hollywood programını takdir ediyor ama sana bir şey söylesin mi? Brahma Bull hala bir mikrofona heyecan verebilir ve bundan daha fazlasını yapabilir. Bitmiş bir şey mi görmek istiyorsun? Aynaya bakman yeterli, Kabile Şefi!

88c18cb06838e7ef4622e59584dd7cf8.gif


Stone Cold: WHAT? WHAT? WHAT? Stone Cold Steve Austin WWE Universe'ü önemsemiyor mu? WHAT? The Rock Hollywood teklifi mi bekliyor? WHAT? Hunter ipleri mi elinde tutuyor? WHAT? Beni dinle kocaoğlan. Bazı yıldızların ışığı güneş gibidir, uzun yıllar geçse de sönmez. Tıpkı ben ve hemen iki yanımda duran bu iki azman gibi. Bu insanlar da bunun farkında ve kaç yılında olursak olalım bizi bağırlarına basmaya devam edeceklerdir, çünkü efsane olmak bunu gerektirir. Efsane olmanın gerektirdiği bir diğer şey de senin gibi efsane olamayacak olan, WWE Universe'ün göz ve kulaklarına işkence etmekten başka bir şeye yaramayanların k*çına tekmeyi basmaktır. Tıpkı BackLash'te yapacağımız gibi! Bunu da bu saatli bombayı senin tam kafanda patlatarak yapacağız!

WWE-Raw-Triple-H-Talking.jpg


HHH: Roman, Kabile Şefi olabilirsin, ama BackLash'te gerçek bir savaş meydanına çıkacaksın. Güven bana, bu ihtiyar beden hala savaş kazanmak hakkında birkaç şey biliyor. BackLash'te sadece sizin saçmalığınıza son vermeyeceğiz, efsanelere saygısızlık edenlere biraz saygı dersi vereceğiz! Ve ilk dersimiz şimdi başlıyor!

Efsaneler, Bloodline'a saldırdı ve aralarında bir kavga çıktı. The Rock, Roman Reigns'e, Triple H, Solo Sikoa'ya, Stone Cold ise Jimmy Uso'ya saldırdı. Karşılıklı yumruk ve tekmeleşmelerin ardından The Rock ve Jimmy Uso ringdeydi. Jimmy Uso, The Rock'a bir Super Kick patlattı. The Rock iplerden sekti ve aniden Jimmy Uso'yu yakalayıp bir Rock Bottom yaptı. Bir süre tezahüratları dinledikten sonra gömleğini çıkardı ve tribünlere fırlattı. People's Elbow yapmak için iplerden sekti ancak Solo Sikoa sırtına sandalyeyle vurdu. Ardından aprona çıkıp boğazına doğru bir Samoan Spike yaptı. The Rock elektrik çarpıyormuş gibi yere düştü. Sikoa ringe girdi ve Rock'ı tekmelemeye başladı. Aniden Stone Cold ringe girdi ve Sikoa'yı kendine çevirip bir Stunner yaptı. Arkasını dönen Sikoa, Triple H'in tekmesiyle karşılaştı ve Pedigree geldi. Stone Cold ve Triple H, ringe giren Roman Reigns'e baktı. Roman Reigns, ikisine birden saldırmaya çalıştı ancak efsaneler sayı üstünlüğünü ele geçirip Roman Reigns'i yumrukladılar ve iplere gönderdiler. Dönüşte Double Lariat'tan eğilerek kurtulan Roman Reigns iplerden sekti ve Double Spear ile Triple H ve Stone Cold'u yere sermeyi başardı.

Roman Reigns, kavganın sonunda ayakta kalan tek kişiydi. Ringin ortasında işaret parmağını havaya kaldırdı.

...

r684193_1199x674_16-9.jpg


Reklam arasından sonra Edge ringde göründü. Büyük bir mutlulukla dinliyordu tezahüratları. Tam konuşmasına başlayacakken bir müzik duyuldu...



bobby-lashley-entrance.gif


Universal Champion Bobby Lashley, bütün ihtişamıyla girişte göründü. Tauntunu yaptıktan sonra ciddiyetini bozmadan ringe geldi ve bir mikrofon da kendine aldı.

maxresdefault.jpg


Bobby Lashley: Gene eski günler hakkında kafa ütülemeyeceksin, değil mi Edge? Bak, nostaljiyi ben de severim ama şu gerçeği kabullenelim. Sen geçmişte kaldın! Bir zamanlar zirvede olduğun doğru, ama artık tarih oldun. Sen havlu attın! Pes ettin! Kaçtın gittin! Şimdi seni geri döndüren şey nedir? 2002'de başardığın gibi yeniden boynunu kırma isteği mi?

Edge: Pes etmek mi? Rated-R Superstar pes etmez! Ben pes etmedim, bedenim zorladı beni ama ateş hala yanıyor. Asıl benim içimdeki ateşi ne harladı biliyor musun? Senin gibi, sözde bir "All-Mighty" şampiyonu izlemek. Senin trajikomik dominantlığını bitirme isteği. İşte bu ateşimi daha da harladı. Kendine gerçekten dominant şampiyon mu diyorsun? WrestleMania'da canavarları fethettiğini söylüyorsun. Brock Lesnar, Samoa Joe... Vay be! Fethettiğin kişiler zaten geride kalmışlardı, tıpkı benim hakkımda düşündüğün gibi. Lashley, henüz bir canavarla karşılaşmadın. Kanıtlayacak bir şeyi olan aç bir efsaneyle karşılaşmadın. Tam kalbine bir Spear saplamak için sabırsızlanan Rated-R Superstar ile hiç karşılaşmadın!

Bobby Lashley: Sakin ol, bey amca! Geçmişte o küçük Spear hareketlerinle birkaç kaydadeğer anın olmuş olabilir. Şansın sana WWE şampiyonluğunu kazandırmış olabilir ama artık buralar benden soruluyor. Yenilmez dedikleri Roman Reigns'i yendikten sonra karşıma çıkan herkesi alt ettim! Kendini farklı mı sanıyorsun? Hayal görüyorsun! Geri dönüş hikayenin mutsuz sonla bitmesi yapacağın bir yanlış harekete bakıyor. Resmen kariyerini geçtim, hayatın pamuk ipliğine bağlı.

Edge: Haklı olabilirsin, Bobby. Belki de bu bir kumardır. Belki de bedenim daha fazla dayanamayacak. Ama her şeyimi ortaya koymaya hazırım. Rated-R Superstar'ın hala ciddiye alınacak bir güreşçi olduğunu kanıtlamak için tüm riski alıyorum. Eee, meydan okumamı kabul etmeyi düşünüyor musun? Yoksa bir efsaneyle yüzleşmeye korkuyor musun, Bobby Lashley?

Bobby Lashley: Korkmak mı? Ben hiçbir şeyden korkmam, Edge! Özellikle senin gibi ölmek isteyen yıldızı sönük bir efsaneden! Kemeri mi istiyorsun? Benimle maç mı yapmak istiyorsun? Kabul ediyorum! BackLash'te, sen ve ben! Seni yere serdiğimde, bedenin tamamen tükendiğinde ağlayarak bana gelme sakın!

Edge ve Bobby Lashley yüz yüze birbirlerine baktı ve RAW bu görüntülerle sona erdi.

...

SMACKDOWN #3





fe59d7d1f638b25c176620446a226f3727d8edf0.gif


WWE Tag Team Champions Damien Priest ve Dominik Mysterio gülümseyerek ringe geldiler. İkisi de kemerlerini kaldırdıklarında fena halde yuhalandılar.

Dominik-Mysterio-and-Damian-Priest-1680x945.jpg


Damien Priest: The Animal öyle mi? Rey Mysterio gibi birinden bir takım arkadaşı olarak ihtiyar bir zürafadan daha iyisini bulmasını beklerdim doğrusu. Geçen hafta bir Batista Bomb yapmaya kalktı ve bacağı anında tost oldu. BackLash'te zaferimizin gerçekleşmesi kesin gibi görünüyor. Korkmayın, WWE Universe. Biz Judgment Day olarak geleceğin ta kendisiyiz. Ve BackLash'te, gelecek Judgment Day'dir!



Cody Rhodes arenanın girişinde gözükünce tezahüratlar arşa çıktı.

960x0.jpg


Cody Rhodes: Bekle bakalım, Priest. Batista'nın sakatlığıyla istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz ama onun gibi efsanelere saygısızlık etmek hatadır. Şimdi kendi aileni kazanç için mi kullanıyorsun, Dominik? İşte bu gerçekten aşağılık bir hareket.

Priest: Bu seni ilgilendirmez, Cody. İşimize burnunu sokmaktan vazgeç artık.

Cody: Aslında ilgilendirir. Bu kavgayı sizin değerli lideriniz Finn Balor başlattı. Bu işe saygısızlık eden biri olursa, ben bunu şahsi algılarım. Biraz intikama ne dersiniz?

Priest: Hadi Dominik, şu babasının küçük oğluna haddini bildir.

CODY RHODES VS DOMINIK MYSTERIO

Maçın sonları yaklaşmıştı. Dominik ve Cody mükemmel bir kimya yakalamıştı. Dominik üstünlüğü ele geçirdikten sonra bir Hurricanrana yapıp Cody'yi iplere gönderdi. Yuhalamalara gülerek karşılık veren Dominik iplerden sekip 619 yapmak için koştu ancak Cody iplerden sıçrayarak bir Springboard Cutter yaptı. Taunt yaptıktan sonra Dominik'i Cross Rhodes pozisyonuna aldı. Tam hareketi tamamlayacakken Priest ringe girdi ve Cody'ye saldırdı. Hakem Dominik'i diskalifiye etti. Priest, yerdeki Cody'yi tekmelerken Dominik de ona katıldı.



Tribünler adeta aşağı inmişti. Batista ve Rey Mysterio koşarak ringe geldi ancak Damien Priest ve Dominik Mysterio hemen arazi oldular. Rey Mysterio, Cody Rhodes'un kalkmasına yardım ederken Batista mikrofon aldı.

batista-promo.gif


Batista: İyi denemeydi, Judgment Day. Bizden sonsuza kadar saklanamazsınız! BackLash'te sizi bekliyoruz. Bu sefer geri çekilmeyeceğiz!

Batista, Cody Rhodes ve Rey Mysterio iplere yaklaşıp Judgment Day'i ringe çağırdılar ancak Judgment Day çağrıya cevap vermedi.

...

Reklam arasından dönüldüğünde Sami Zayn ringdeydi. Şampiyon elinde mikrofonla tezahüratların azalmasını bekliyordu ve çok öfkeliydi.

Sami-Zayn-2023-1.jpg


Sami Zayn: Geçen hafta neler olduğunu hepiniz gördünüz. AJ Styles, SmackDown'ı kendi oyun alanına dönüştürmeye karar verdi. AJ, bu kemer, bu ring, bu brand, hiçbiri sana ait değil, WWE Universe'e ait! Dürüst olalım, Styles, kıskanıyorsun. Burada inşa ettiğim her şeyi kıskanıyorsun. Bu seyircinin saygısını kazanmam seni çıldırtıyor çünkü yıldızının söndüğünü hatırlatıyor.



aj-styles-entrance.gif


AJ Styles girişte tauntunu yaptı. Hafif yuhalamalar vardı. Ringe girdikten sonra Sami Zayn'e alaycı bir bakış attı.

aj-styles.jpeg


AJ Styles: Ağır ol, şampiyon. Doğru mu anladım ben? Kıskanmak mı? Seni mi? Güler Güldürme beni. Kariyerim boyunca hayal ettiğinden bile çok daha fazla şampiyonluk kazandım. Saygı derken neyi kastettin? Bir avuç aptalın senin ezikliğini ve sözde mazlumluğunu alkışlaması mı? Komik. Sadece komik. Hep benim geçmişimden bahsediyorsun ama peki ya seninki? Sen değil miydin büyük sahnede defalarca yerden yere vurulan? Eline geçen tüm şampiyonluk fırsatlarını mahveden? Sanırım bu tatlı kemere uçurum kenarı gibi bu kadar sıkı tutunmanın nedeni tam da bundan kaynaklanıyor.

Sami Zayn: Büyük sahnede yerden yere vurulmaktan mı bahsetmek istiyorsun? Peki ya sen? WrestleMania'da WWE şampiyonluğunu Finn Balor'a kaybettiğin zamanları ne çabuk unuttun? Üstelik seni BackLash'te de yenmişti. Buna rağmen utanmadan kendine "Phenomenal" diyebiliyorsun.

AJ Styles: Böyle ucuz hakaretlerle beni alt edebileceğini mi sanıyorsun? Senin tuvalet temizleme işinden daha uzun süredir ben bu işteyim, Zayn. BackLash'te ringe adımımı attığımda "Phenomenal One" kimmiş sana hatırlatacağım. Aynı zamanda sen de bir hiç olduğunu da hatırlayacaksın, kemersiz ve bahanesiz o arenadan ayrıldığında!

Sami Zayn, AJ Styles'a saldırmayı denedi ama AJ Styles hamle yapıp kendini ringin dışına attı. Pis pis sırıtarak beline kemer işareti yaptı. Sami Zayn de kemerini kaldırarak ona karşılık verdi.

...

Main event'te Seth Rollins, Dolph Ziggler'ı mağlup etmişti ancak şovun bitmesine daha 15 dakika vardı. Seth Rollins sevincini yaşayadursun, kameralar WWE arenasının dışına çıktı. Burası bir bardı. İnsanlar içkilerini yudumlayıp keyifle sohbet ediyordu. Bir barmen de elindeki beyaz bezle bardakları siliyordu. Yanıbaşında da oturan bir genç vardı. Arka sırada uyuyan lise öğrencisi gibi kafasını kollarına gömmüştü. Başını kaldırınca bu kişinin Mr. Hardcore olduğu anlaşılmıştı. Kameraya doğru pis pis sırıttıktan sonra güneş gözlüğünü çıkardı ve elindeki şişeye baktı. Bunun kola şişesi olduğu belliydi ama üzerine "BİRA" yazan bir etiket yapıştırılmıştı. Hardcore, sarhoşmuş gibi konuşmaya başladı.

Mr. Hardcore: Evet, öyle görünüyor ki dostlar, Mr. Hardy başka bir kazık attı. ( Hıçkırır ) Diskalifiye, ha? Sanırım birileri vitaminini almayı unuttu... ya da daha güçlü bir şey? O maçı hatırlıyorsunuz, değil mi? Hani şu Jeff'in ayakta bile duramadığı, ringe kafasının güzel geldiği maçı. Açıkçası o gece şovun yerini nasıl bulabildi ona bile şaşırmıştım. BackLash'te de herhalde Mr. Hardcore ona vurmadan önce cıvıl cıvıl kelebekler gördüğünü iddia edecek. Acınası.

Bakın, herkes Jeff Hardy'nin geçmişini biliyor. Hepimiz haber başlıklarını, sabıka fotoğraflarını gördük. O adam bırakın adil bir dövüş kazanmayı, 5 dakika ayık bile duramaz. Ama belki de bu onun stratejisidir. Kendini diskalifiye ettirmek. Umarım ben de dahil hayranları onun küçük sorununu unutmamıştır. Son dakika haberi, Jeffy, unutmadılar, ben de dahil!

Mr. Hardcore elindeki şişeyi kendi kafasında kırdı ve tabureden inip yalpalayarak yürümeye başladı.

BackLash bu Pazar, Jeff, bu sefer sevgili dostun Nakamura seni kurtaramayacak. Sen ve ben, o ringde baş başa olacağız. nWo sana kim olduğunu, ne olduğunu bir kez daha hatırlatacak: Enerjik olmak için bir avuç ilaca ihtiyaç duyan bir zavallı!

Bir süre sonra geri dönüp WWE kemerini aldı ve omzuna yerleştirdi. Bardan çıkıp arabasına doğru yürümeye başladı.

Bu yüzden geçen haftaki küçük zaferinin tadını çıkar, Jeff. Çünkü BackLash'te NWO olarak sana bu bebeğin bana ait olduğunu göstereceğim. Seni kaçamayacağın gerçekle baş başa bırakacağım. Still your WWE Champion... Mr. Hardcore! Nam-ı diğer NWO'nun ta kendisi!

Kamera kendisine yaklaştığında Mr. Hardcore, kemerini arabasının ön koltuğuna koydu. Elleriyle Jeff Hardy'nin tauntunu yaptı ve işaret parmaklarını gösterip "BAM!" dedikten sonra normal sesiyle konuşmaya başladı.

Sonuçta bunu çocuklar izliyor değil mi, Jeff? Onlara kötü örnek olmak istemeyiz. Hahahaha! BackLash'te görüşürüz, dostum, tabi yolu bulabilirsen.

Mr. Hardcore arabasına bindi ve kameraya göz kırpıp oradan hızla uzaklaştı. BackLash öncesi son SmackDown bu görüntülerle sona erdi.

WWE BACKLASH MAÇLARI

WWE Championship: Mr. Hardcore vs Jeff Hardy
WWE Universal Championship: Bobby Lashley vs Edge
United States Championship: Chad Gable vs Bobby Roode
Intercontinental Championship: Sami Zayn vs AJ Styles
WWE Tag Team Championship: Damien Priest & Dominik Mysterio vs Batista & Rey Mysterio
Roman Reigns & Solo Sikoa & Jimmy Uso vs HHH & Rock & SCSA
 
Son düzenleme:

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
113
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO 14. BÖLÜM: BACKLASH



WrestleMania sonrası ilk PPV olan BackLash muhteşem bir pyro gösterisiyle başlamıştı. WWE Universe heyecanla ilk maçı bekliyordu.

michael-cole-jbl-byron-saxton-royal-rumble-2016.png


Michael Cole: İyi akşamlar bayanlar ve baylar, BackLash'e hoş geldiniz. Heyecan dolu bir WrestleMania'yı geride bıraktıktan sonraki ilk PPV'da sizlerle beraberiz.
Byron Saxton: Gecenin açılış maçında Sami Zayn, Intercontinental şampiyonluğunu savunacak.
JBL: Michael, bunun bir çenesini kapatma tuşu yok mu?
Michael Cole: Bulursam senden önce ben basacağım zaten!




sami-zayn-entrance.gif




aj-styles-entrance.gif


SAMI ZAYN VS AJ STYLES - INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP

Maç iki güreşçinin kendi tarzlarıyla başlamıştı. Sami Zayn, tekniğini kullanmaya çalışırken AJ Styles, rakibine havadan saldırmayı tercih ediyordu. Maçın ortalarında, Sami Zayn, AJ Styles'ı köşeye fırlatıp Corner Clothesline, Drop Kick gibi hareketlerle yıpratmak için uğraşıyordu. AJ Styles, oturur vaziyetteyken Sami Zayn, iplere tutunarak AJ Styles'ı tekmelemeye başladı. Hakem 4'e kadar sayınca Sami vurmayı bıraktı. AJ Styles'ı kaldırdı ancak AJ bir yumruk attı, ardından bir Drop Kick patlattı. Sami Zayn kalkmaya çalışırken AJ aprona geçti ve kalkmasını bekledi. Sami kalktığı anda da AJ en üst iplere sıçrayıp bir Phenomenal Forearm ile üzerine uçtu. Tuş denemesi 1... 2... Tam 3 olacakken Sami tuştan kurtulmayı başardı. Maçın sonlarında AJ Styles, bu sefer bir Styles Clash denedi ancak Sami Zayn Back Body Drop ile hareketi savuşturdu. AJ Styles ayağa kalkıp iplere tutununca Sami Zayn onu iplere yolladı ve dönüşte bir Blue Thunder Bomb yapıp tuş denedi ancak AJ 2'de atmayı başardı. Sami Zayn artık işi bitirmek istiyordu. AJ Styles, köşedeydi. Sami Zayn taunt yaptıktan sonra ona doğru koşup bir Helluva Kick denedi ancak AJ Styles kendini kenara attı ve Sami Zayn'in bacağı köşede kaldı. AJ, o bacağına bir tekme attıktan sonra Sami Zayn ringin ortasına geldi. AJ Styles bir Phenomenal Forearm daha yaptıktan sonra üstüne bir Styles Clash yaptı ve tuş denedi 1... 2... 3...

AJ-Styles%E2%80%99-opponent-for-the-Intercontinental-title-revealed.png


AJ Styles, Sami Zayn'in Hell In A Cell şovunda kazandığı Intercontinental Championship saltanatını sonlandırmış, yeni Intercontinental şampiyonu olmuştu.

Arka alanda Mr. Hardcore, NWO logolu eldivenlerini takarken görülünce yuhalandı.

...



alpha-academy-chad-gable.gif




bobby-roode-entrance.gif


CHAD GABLE VS BOBBY ROODE - UNITED STATES CHAMPIONSHIP

Eski takım arkadaşları Gable ve Roode, seyircilere adeta teknik bir resital sunmuştu. Roode üstünlük kurmak için gücünü kullanmaya çalışırken Gable çevikliğiyle cevap veriyordu. Maç henüz başlayalı 2 dakika olmasına rağmen Gable, bir Ankle Lock denedi ancak Roode suratına bir tekme atarak kilitten kurtuldu.

Maçın ortalarında, Roode, apronda bir Glorious DDT denemek istedi ancak Gable bir Northern Light Suplex yaptı. Roode kalkınca da şampiyon onu arkasından yakaladı ve ring direğine German Suplex ile fırlattı.

Ring içi mücadele sırasında Roode, karşılıklı yumruklaşmadan üstün çıktı. Gable iplere dayalı vaziyetteyken Roode iplerden güç aldı ve Clothesline ile ringin dışına fırlattı. Roode ringden inince Gable ona bir dirsek attı. Roode karnına bir tekme atıp bariyerlere fırlattı. Gable kendini frenleyip bariyere sıçradı ve Moonsault denedi ancak Roode onu havada yakaladı ve Powerslam ile bariyerlere geçirdi.

Maçın sonları yaklaşmıştı. İki isim de karşılıklı yumruk ve tekmelerle son güçlerini tüketiyordu. Roode'un Glorious DDT denemesini Gable Double Leg Takedown ile savuşturup tuşa gitti ancak Roode 2'de atmayı başardı. İkisi birden kalkınca Roode bir Spinebuster ile Gable'ı yere çiviledi. Ardından Glorious DDT yaptı ve tuşa gitti. 1... 2... Tam hakem 3'ü vuracakken Gable son anda omzunu kaldırdı. Roode, Angle'ı parmağıyla işaret etti ve tekrar Glorious DDT yapmayı denedi ancak Gable onu itti ve Roode daha önce sökmeye çalıştığı turnbuckle'ın bulunduğu demire çarptı. Angle, hakemin görmediği bir anda onu yerinden çıkarmıştı. Gable şaşkınlığını çabuk attı ve köşeye çıkıp Moonsault ile Roode'un üzerine atladı ve tuş denedi 1... 2... 3...

Hakem, Chad Gable'a kemerini getirdi ve Chad Gable isteksizce kemerini kaldırdı. Kurt Angle ringe girdi ve ona sarılarak tebrik etti.

...



cHkZTL.gif




rey-mysterio-entrance.gif




batista-entrance.gif


JUDGMENT DAY VS REY MYSTERIO & BATISTA - WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Rey Mysterio ve Damien Priest maça başladı. Priest ve Dominik, Rey'i takım hareketleriyle saf dışı bırakmak için uğraştılar. Hayırsız evlat Dominik, acımasızca saldırıyordu öz babasına. İlerleyen dakikalarda Dominik, Rey'i köşeye fırlattı ve bir Corner Clothesline yaptı. Priest'e tag verdikten sonra tekrar Irish Whip denedi ancak Rey bacağına bir tekme attı. Priest'e bir dirsek attıktan sonra, Dominik'i Hurricanrana ile dışarı attıktan sonra Priest, Rey'e bir tekme attı. Powerbomb pozisyonuna aldıktan sonra Rey kafasına yumruk atmaya başladı. Ona da bir Frankensteiner yaptıktan sonra iplere gönderdi. İplerden de güç alıp bir 619 patlattıktan sonra tam üst iplere sıçrayacakken Dominik aprona sıçradı ve ipleri çekerek dengesini bozdu.

Rey tag vermek için çok uğraşıyor ama Judgment Day üyeleri tüm girişimlerini engelliyordu. Enzu Giri sonrası tekrar Batista'ya doğru ilerlemeye başladı. Dominik son anda yetişerek babasını ayağından yakaladı. Rey "ULAN SEN DE S... GİT A..." dercesine bir Mule Kick yaptı ve Batista'ya tag vermeyi başardı. Batista hemen ringe girdi ve Dominik'i Clothesline ile indirdi. İplerden sektikten sonra Priest'i Shoulder Tackle ile gelecek Çarşamba'ya postaladıktan sonra Dominik'e Spinebuster yaptı. Şu an Priest legal konumdaydı. Batista başparmaklarını aşağı indirdikten sonra Priest'in kalkmasını bekledi. Priest kalkınca Batista bir tekme attı ve Batista Bomb yaptı. Coşkulu tezahüratlar eşliğinde tuşa gitti ancak Priest 2'de kurtulmayı başardı.

Maç boyunca Dominik, Rey'e karşı onun oğlu olmasını kullanmaya çalıştı ama Rey bu sefer yemedi ve en sonunda dayanamayıp yüzüne sert bir yumruk attı. İlerleyen dakikalarda Priest, Rey'e Razor's Edge yaptıktan sonra Dominik biraz tereddüt etti ama Frog Splash'i yaptıktan sonra tuş denedi ancak Rey 2'de attı.

Maçın sonları gelmişti. Rey, tam tag verecekken Finn Balor, Batista'yı aşağı çekti ve ona saldırdı. Rey, tek başına Judgment Day ile uğraşırken biri Finn Balor'a saldırdı: CODY RHODES!

Cody, Finn'i giriş bölümüne kadar döve döve getirirken Rey de kendini kurtarıp Batista'ya tag verdi. Batista, Priest'e Big Boot yaparken, Rey de Dominik'i Drop Kick ile iplere yolladı. Big Boot'un etkisiyle Priest de iplere düştükten sonra Rey iplerden sekti ve ikisine de 619 yaptı. Batista, Priest'i Batista Bomb ile indirirken Rey Mysterio da Eddie Guerrero'nun tauntunu yapıp Dominik'e Frog Splash yaptı. Batista, Priest'e, Rey de Dominik'e tuşa gitti 1... 2... 3...

hqdefault.jpg


Yarım kalan iş bitmişti. Rey Mysterio, eski dostu Batista ile güçlerini birleştirmiş ve yeni WWE Tag Team şampiyonları olmayı başarmışlardı. Dominik Mysterio ringin dışında üzgün bir şekilde olanları izliyordu. Damien Priest hâlâ kendine gelememişti. Rey Mysterio köşede sevinirken birden birinin onu omzuna aldığını farketti. Bu Batista'ydı. İkisi ringde sevinirken giriş bölümünde Finn Balor'ı saf dışı bırakan Cody Rhodes da onları alkışlıyordu. Bu savaşta onlara çok yardımı dokunmuştu.

O sırada arka alanda Paul Heyman, Roman Reigns'in kapısını çaldı ve içeri girdi.

...



the-bloodline-entrance.gif





200w.gif




Entrance.gif




triple-h-entrance.gif


BLOODLINE VS ATTITUDE ERA

Zil çalar çalmaz iki takım arasında büyük bir kavga çıktı. Triple H, Solo Sikoa'yı çelik basamağa fırlatırken, Stone Cold da Jimmy Uso'yu barikatlarla bütünleştirmişti. Sonraki dakikalarda Roman Reigns, kuvveti sayesinde maçı domine etmeye başladı. The Rock'ı bir Superman Punch ile indirerek işi bitirmek istedi ancak istediği Spear'ı yapamadı.

Jimmy Uso, The Rock'a üstünlük sağlamaya çalıştı ancak The Rock tecrübesini konuşturarak saldırılarını savuşturdu ve bu durum Roman Reigns'i çok kızdırdı.

The Rock, ringde hâlâ mücadele ediyordu. Roman Reigns yorgunluk belirtileri gösterirken Solo Sikoa ringe girdi ancak Stone Cold onu Stunner ile savuşturdu. The Rock da Rock Bottom sonrası Roman Reigns'e tuşa gitti ama Roman son anda 2'de tuştan kurtulmayı başardı.

Stone Cold ve Jimmy Uso karşılıklı Clothesline sonrası yerde kaldı. İki güreşçi de kendi köşelerine sürünerek ilerlemeye başladı. Aprondaki takım arkadaşları heyecan içinde tag almak için elini uzatıyordu. Stone Cold, Triple H'e, Jimmy Uso da Solo Sikoa'ya tag verdi. HHH, ringe girer girmez Sikoa'yı Clothesline ile indirdi ve aprondaki Roman'a Forearm Smash vurdu. Solo Sikoa bir Super Kick denedi ama HHH eğilerek kurtuldu ve Sikoa'yı yakalayıp Spinebuster yaptı. Roman dirsek darbesine sinirlenip ringe girdi ancak HHH ona da aynı tarifeyi uyguladı.

Paul Heyman, hakemin dikkatini dağıtmak için ringe bir sandalye attı. Hakem, Paul Heyman'ı uyarırken Jimmy Uso, HHH'e bir Low Blow yaptı ve Solo Sikoa bir Super Kick yaptı. Jimmy Uso, HHH'e tuşa gitti 1... 2... Stone Cold takım arkadaşını son anda kurtardı.

Stone Cold ve Roman Reigns ringde kapışıyordu. Roman, Stone Cold'un kalkmasını beklerken Rock ona saldırmaya kalktı ama Roman Big Boot ile karşıladı. Bu sırada Stone Cold bir Stunner denedi ama Roman onu itti ve Spear yapmayı başardı. Tuş denemesi geldi ancak Stone Cold 2'de kurtuldu.

The Rock ve Roman Reigns yeniden ringde karşı karşıyaydı. Karşılıklı yumruklaşma sonrası Roman üstün çıktı ve Irish Whip dönüşü bir Clothesline geldi. Rock kalkmaya çalıştı. Roman bir Superman Punch denedi ama Rock onu havada yakaladı ve Rock Bottom yaptı. Tuş denedi ama Roman 2.9'da atmayı başardı.

HHH, Solo Sikoa'ya bir Pedigree yapacakken Jimmy Uso ona bir Super Kick yaptı ve HHH ringden düştü. Hakem saymaya başladı. Jimmy Uso, işaret parmağını havaya kaldırırken hakem 8'e kadar saydı. Tam 9 diyeceği anda HHH ringe geri döndü ve maç devam etti.

Maçın sonları gelmişti. Solo Sikoa, The Rock'a Samoan Spike yaptıktan sonra Jimmy Uso'ya tag verdi. Jimmy Uso hemen tuşa gitti ama The Rock 2'de kurtuldu. Roman iyice sinirlenmişti. Jimmy Uso'ya blind tag yapıp ringe girdi. Jimmy neler olduğunu anlamaya çalışırken Roman ona bağırıp çağırmaya başladı. "SENİN YAPACAĞIN İŞİ BEN..." diyerek de bir tokat attı. Sikoa onu sakinleştirmeye çalıştı ama Roman onu da ringin dışına fırlattı. Jimmy ona sakin olmasını söyledi. Roman biraz duraksadı ve Superman Punch yaptı. "ACKNOWLEDGE ME!" diye bağırdıktan sonra Stone Cold kendine Romanı çevirdi ve bir Stunner patlattı. Roman yere düşmedi ve HHH ona bir Pedigree yaptı. Roman yerde yatıyordu. Rock ayağa kalktı ve dirsekliğini fırlatıp iplerden 4 defa sekti... PEOPLE'S ELBOW! 1... 2... 3...

İşte bitmişti. Efsaneler neden efsane olduklarını bu maç sayesinde bir kez daha kanıtlamıştı. WWE Universe büyük bir sevinç içindeydi. Stone Cold 3 kutu bira aldı. Birini kendine alırken diğer ikisini Rock ve HHH'e verdi. "YOU STILL GOT IT" tezahüratları eşliğinde biralarını tokuşturdular ve kafaya diktiler. The Rock da ringin ortasında Stone Cold ve HHH'in ellerini kaldırarak onlara minnettarlığını gösterdi. Bu sırada Solo Sikoa'nın sinirli bir şekilde ring kenarında oturan Roman Reigns'e ters ters bakması da gözlerden kaçmayan bir detaydı.

...



bobby-lashley-entrance.gif




edge-entrance.gif


BOBBY LASHLEY VS EDGE - WWE UNIVERSAL CHAMPIONSHIP

Bobby Lashley, kuvvetiyle Edge'i domine ederek maça başladı. Köşelere fırlatıyor ve Clothesline'larla rakibini yıpratmaya çalışıyordu. Edge bir süre savunmada kalmıştı. İlerleyen dakikalarda Lashley bir Hurt Luck denedi ama Edge, birden kendini yere attı ve Lashley'in bacaklarının arasından geçerek kilitten kendini kurtarmayı başardı. Clothesline, DDT ve ardından Neckbreaker yapan Edge, Lashley'i yerde tutmak için çok uğraştı ancak başaramadı.

Maçın ortalarında, Edge artık Lashley'i iyice hırpalamıştı. Köşeye geçti ve saçlarını geriye atıp Spear için hazırlık yapmaya başladı. Lashley kalkınca Edge ona Spear yapmak için koştu ama Lashley kafasına bir tekme attı ve "BUNA SPEAR YAP!" diyerek onu ring direğine fırlattı.

Sonraki dakikalarda Lashley, Edge'i Powerbomb ve Suplex'lerle yerden yere vuruyordu. Köşeye fırlattıktan sonra bir Shoulder Thrust yaptı. Edge karın boşluğuna aldığı darbeden ötürü öksürmeye başladı. Lashley onu köşeye oturttu ve kafasına birkaç yumruk attıktan sonra bir Superplex yapmaya hazırlandı. Kaldırmaya çalışırken Edge ipe tutundu ve boştaki eliyle Lashley'in sırtına üst üste yumruklar indirdi. Lashley yumrukların etkisiyle eğilince Edge bir Sunset Flip Powerbomb ile iri rakibini ringin ortasına fırlattı. Lashley kalkmaya çalışırken Edge ona doğru koştu. Lashley gelişine bir Clothesline denedi ama Edge eğildi ve iplerden sekip bir Spear yaptı. Tuş denedi ancak Lashley son anda atmayı başardı.

Sonraki dakikalarda Lashley, tekrar üstünlüğü ele geçirmeyi başarmıştı. Spinebuster yaptıktan sonra Hurt Lock yapmaya çalıştı ancak Edge iplere tutundu. Lashley kilidi bırakmayınca hakem saymaya başladı. Tam 5'i sayacakken Edge toparlandı ve Lashley'e dirsek atarak kilidi kırdı. Edge, Lashley'in arkasına geçti ve bu sefer kendisi Hurt Lock bağladı. Lashley kaçmaya çalıştı. Lashley ayağıyla iplere dayanmaya çalışırken Edge hareketi Dragon Suplex'e dönüştürdü. Tuş pozisyonuydu. Hakem saydı 1... 2... 3...

Edge dahil herkes seviniyordu. Edge taunt yaparken gelen bir anons her şeyi değiştirdi.

Greg Hamilton: "Here's your winner... and still... WWE Universal Champion... The All Mighty... Bobby Lashley!"
Edge: "Ne? Hakem, bu da ne demek oluyor şimdi? Ben kazandım. Bobby Lashley'i tuş ettim. Şampiyon benim."
Hakem: "İkinizin de omzu yerdeydi. İki tuşu birden saydım. Maç berabere yani."
Edge: "Nasıl olur? Omzum yerde değildi. Kör müsün nesin?"


Edge hakemle tartışırken Bobby Lashley ona bir Spear yaptı.

Bobby-Lashley-Spear.gif


Bobby Lashley: "Hakemi bilmem ama senin kör olduğun kesin. Bunun geldiğini göremedin!"

Bobby Lashley bir ayağını yerde yatmakta olan Edge'in üzerine koyup yuhalamalar eşliğinde kemerini havaya kaldırdı.


...



hardyloop.0.gif





17119137148132719766687569842681.png


MR. HARDCORE VS JEFF HARDY - WWE CHAMPIONSHIP

Kavgadan sonra Jeff Hardy, high flyer becerilerini kullanarak Mr. Hardcore'un yerden kalkmasına bir türlü fırsat vermiyordu. Diving Elbow Drop, Leg Drop, Tornado DDT gibi hareketlerle şampiyon zor durumdan çıkamıyordu. En sonunda toparlanan Mr. Hardcore, yumruklarıyla Jeff Hardy'ye saldırmaya başladı. Köşelere fırlattıktan sonra bir Clothesline ile rakibini ringin dışına yolladı. Jeff Hardy omzunu tutarken Hulk Hogan, Mr. Hardcore'u alkışlamaya başladı.

Maçın ortaları gelmişti. Mr. Hardcore, Jeff Hardy'ye karşı bütün acımasızlığını döküyordu. Şovu izleyen insanlar arasında Mr. Hardcore'a tezahürat yapan kimse yoktu. Tommy de dahildi buna. Hardcore, Jeff'e bir Turnbuckle Powerbomb yaptıktan sonra rakibini omzuna aldı. Jeff aniden kendini arkaya attı ve Hardcore'a bir Twist of Fate yaptı. Tuş denedi 1... 2... Hakem tam 3'ü vuracakken Hogan hakemi bacağından tuttu ve ringin dışına çekti. Hakem, Hogan'a "Efendim, ben işimi yapmaya çalışıyorum." diye açıklama yaparken Jeff iplerden sekti ve Suicide Dive ile Hulk Hogan'ın üzerine uçtu. Darbeden hakem de nasibini alınca geçici olarak servis dışı kaldı.

Maçın sonları yaklaşmıştı. Yeni hakem ringe gelene kadar Hardcore her türlü hileleri yapmıştı. Jeff Hardy'nin Swanton Bomb denemesini çekilerek boşa çıkaran Mr. Hardcore köşeye çıktı ve kendisi Swanton Bomb denedi ama Jeff Hardy de aynı şekilde kurtuldu. İkisi de yerdeydi. Hakem saymaya devam etti. Tam 10 olacakken Mr. Hardcore ve Jeff Hardy ayağa kalkmayı başardı. Hulk Hogan tekrar aprona çıktı ve Jeff Hardy'ye laf atmaya başladı. Hakem, Hulk Hogan ile tartışmaya başladı. Mr. Hardcore bu fırsatı değerlendirdi ve Jeff Hardy'nin bacak arasına tekme atmayı denedi ama Jeff Hardy ayağını yakaladı ve bacağına bir tekme attı. Ardından bir Clothesline yaptı. Bu sırada hakem Hulk Hogan'ı arka alana gönderdi. Hogan arka alana giderken Jeff Hardy ona laf attı. Bu sırada Mr. Hardcore rakibini omuzladı ve Cliffhanger yaptı. 1... 2... 3...

Şampiyon Mr. Hardcore, ilk sınavını başarıyla vermişti. Hakem, WWE kemerini getirince Mr. Hardcore elinden çekip aldı ve kemeri havaya kaldırdı. Hulk Hogan ringe geri döndü ve Mr. Hardcore'a sarıldı. Jeff Hardy yerde yatarken Mr. Hardcore gülümseyerek ona yaklaştı. Yanında tek dizi üzerine çöktü ve yüzüne doğru eliyle NWO'nun meşhur Too Sweet hareketini yaptı. Hogan ve Hardcore beraber NWO selamını yaparak galibiyetlerini kutlarken yuhalamalar iyice arttı ve BackLash bu görüntülerle sona erdi. Belki de yepyeni bir dönemin ilk adımıydı bu.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: