Türkiye BRICS’e Katılım Başvurusunda Bulundu

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
AB harici hiçbir oluşumun ekonomik olarak bir faydası olmaz. AB de zaten bizi almıyor almayacaktır da.
Batıyı fazla büyütüyorsun kanka. Petrodoların bittiğini ABD bile biliyor. Burası için aşırı bir beklentim yok ama batı sisteminden kuvvetli olacağını düşünüyorum orta vadede.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Batıyı fazla büyütüyorsun kanka. Petrodoların bittiğini ABD bile biliyor. Burası için aşırı bir beklentim yok ama batı sisteminden kuvvetli olacağını düşünüyorum orta vadede.

AB üyesi olabilseydik bu kadar büyük bir enflasyon olmazdı. Bu tek taraflı bizim suçumuz değil tabi.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
AB üyesi olabilseydik bu kadar büyük bir enflasyon olmazdı.
Enflasyonun her türlüsü kötü. Batı, gidişatını değiştirmezse bizim yaşadığımız sıkıntıları onlardan da duymaya başlayacaksın. İnsanlar giderek fakirleşiyor.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Aga sosyallik iyidir. Az dişari cikmak lazim.

images

BRICS temsili.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
İlginç bir karar. Ben AB'ye ya da herhangi bir Avrupa oluşumuna kuşkucu yaklaşan biriyim. BRICS alır başını gider, bu devran tersine döner demiyorum ama Batı ülkelerinin ekonomik ve kültürel olarak aldığı ve almaya devam ettiği darbenin ardından olacak olan da bu aslında. Ekonomik olarak oturttukları sistemler de tarihsel baktığımızda sömürüye dayanıyor. Bugün ekonomik olsun, mülteci krizleri olsun, yaşadıkları birçok krizin temelini kendileri attı. BRICS'in ne sonuç vereceğini merak ediyorum. Hayırlı olsun diyelim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: