RPG prestij için tek adres


Baroš

unsettling differences
Katılım
2 Tem 2023
Konular
123
Mesajlar
1,974
Beğeni sayısı
535
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Kevin Owens'ı arka alanda görüyoruz.

Muhabir: Hey Kevin, Bryan Danielson ile olan maçın hakkında ne düşünüyorsun?

Kevin Owens: Doğru konuşmak gerekirse güzel bir maç oldu ama... Aması var. Bryan Danielson dokuz canlı çıktı. Kedi gibiydi. Maç içinde hep dört ayak üstüne düştü. Maçı domine ettim ama bir türlü sonuca ulaşamadım. Geçmişte yenildiğim maçlara da bakınca normal bir şekilde mağlup olmuyorum. Şans faktörü, çoklu maçlarda başkasının pin olması gibi olaylarla ancak beni yenebilirsin. Onunla hesabım daha bitmedi. Diğer sefer de bu kadar dayanıklı olabilecek mi göreceğiz.

maxresdefault.jpg


Muhabir: WHC Chris Jericho'nun arka alanda seni desteklediğini gördük. Senin arkadaşlık ve dostluk ile ilgili düşüncelerini de biliyoruz. Bu konu hakkında ne demek istersin? Yeni bir ortaklık mı doğuyor?

Kevin Owens: Chris diğerleri gibi sıradan biri değil. Onunla ortak noktalarımız var. Bu ortaklığa şirketin ihtiyacı var. Bu ortaklık, şirketi dünyanın en ilgi çekici spor organizasyonu yapabilir. Uzun vadede profesyonel güreşi en çok rağbet gören sporlardan biri yapabilir. Ben profesyonel güreşin üstünde bir simgeyim. Maçlar kaybedilir... Maçlar kazanılır... Bulunduğum olaylar, bulunduğum maçlar diğerlerinden daha ilgi çekicidir. Ellerimi bağlasalar bile en iyi maçı ben çıkarırım. SummerSlam'de şampiyon olamasan bile şirketin en prestijli kemerinin sahibini tayin ettim çünkü Chris bunu hak etmişti. Ortalıkta görünmeyen birini şampiyon olarak görmek istemezsin değil mi? Chris ve ben, WHC kemerinin olan prestijini daha da yükselteceksek onu nasıl dünyanın en büyük şampiyonluğu yapacaksak şirketi de öyle yücelteceğiz. Ondan önce yapılacak bir iş var. Bryan Danielson bazıları için büyük bir güreşçi olabilir. Bana göre gece yatarken rahatsız eden sivri sinekten bir farkı yok. Ona o şampiyonluğu kazandırmayacağım. Chris'in kemerini sağlamlaştıracağım. Ondan sonra yapmayı planladığım şeylere geleceğim. Wyatt Family ve Kabile, şirketin gündemini bir hayli rahatsız ediyorlar. Büyükanne masallarını kimse dinlemek zorunda değil. Kabile hesaplaşması kimsenin umurunda değil. İyi işler izlemek isteyen birileri varsa müsterih olsun. Her şeyi düzene koyacağım!

Röportaj burada bitiyor.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: